משתמש |
עבודה ללירן זוזוט |
|
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 05/02/2010 : 22:47:56
|
שלום.
בואו ונראה, פעם אחת, נסיון אחרון ודי, שהפורום הזה - ולא רק הטור של יאיר לפיד- אכן יכול לייצר עשייה של ממש.
חלוצנו גבה הקומה, לירן זוזוט, קיבל חופשה של חודש מהצבא (בימים שלי קראו לזה 'מיוחדת') על מנת לעזור בפרנסת משפחתו. הוא פנה אלינו ושאל אם איזה אוהד של קטמון יכול למצוא לו עבודה לחודש הקרוב - בכל שעה אפשרית, מלבד אימונים ומשחקים. אם יש למישהו מכם הצעה קונקרטית - אנא פנו אלי במייל הישן והטוב. יאללה, שחקו אותה. אורי
|
הפועל קטמון ירושלים |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 06/02/2010 : 10:28:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
שלום.
בואו ונראה, פעם אחת, נסיון אחרון ודי, שהפורום הזה - ולא רק הטור של יאיר לפיד- אכן יכול לייצר עשייה של ממש.
חלוצנו גבה הקומה, לירן זוזוט, קיבל חופשה של חודש מהצבא (בימים שלי קראו לזה 'מיוחדת') על מנת לעזור בפרנסת משפחתו. הוא פנה אלינו ושאל אם איזה אוהד של קטמון יכול למצוא לו עבודה לחודש הקרוב - בכל שעה אפשרית, מלבד אימונים ומשחקים. אם יש למישהו מכם הצעה קונקרטית - אנא פנו אלי במייל הישן והטוב. יאללה, שחקו אותה. אורי
אני אשאל כל מי שאני מכיר לגבי העבודה. ולמה תמיד צריכה להיות איזו עקיצה או משהו ציני ומגעיל בדברים שלך?. חבל שאשר לא כותב במקומך. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 06/02/2010 : 10:31:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
שלום.
אני אשאל כל מי שאני מכיר לגבי העבודה. ולמה תמיד צריכה להיות איזו עקיצה או משהו ציני ומגעיל בדברים שלך?. חבל שאשר לא כותב במקומך.
|
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
|
|
גאסטון
129 הודעות |
נשלח - 07/02/2010 : 15:16:54
|
עד שלא יוריד את סמל בית"ר מעמוד הפייסבוק שלו - אין עבודה! |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 07/02/2010 : 16:54:27
|
ניתן למסור זאת גם לגילי גור שחבר בפייסבוק בקבוצות" לא ננוח עד שיהיו מיליון אוהדי בית"ר". ו "גם אני רוצה שהפועל תרד ליגה".
שונא בית"ר יחיה. |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 07/02/2010 : 18:16:11
|
אורי הבחור ירושלמי והעבודה המבוקשת היא בירושלים ? |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 07/02/2010 : 18:23:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אורי הבחור ירושלמי והעבודה המבוקשת היא בירושלים ?
מצטרף לשאלה. |
|
|
גאסטון
129 הודעות |
נשלח - 07/02/2010 : 19:41:45
|
עוד לא הוריד את הסמל? אין עבודה! |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 07/02/2010 : 19:53:46
|
אני רק רוצה לחדד את עמדתי. אין לי יכולת השפעה על נטיית ליבו של שחקן בהפועל אם להיות אוהד בית"ר או לא, ואני מניח שלפחות 85% משחקני הפועל הם אוהדי בית"ר, אי אפשר לשנות זאת. אבל ,אני לא מוכן ששחקן שלובש את מדי הפועל ירושלים ינופף בגאווה את עובדת היותו אוהד בית"ר. שהשחקנים ייתנו לנו את מינימום הכבוד ולא ינופפו לנו מול הפנים את סמלי בית"ר. תודה. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 07/02/2010 : 20:53:17
|
שוחחתי היום עם לירן. הוא כבר יצא לחופשה [מסתבר שכעת האישורים ניתנים מהר..] הוא מחפש עבודה בירושלים, משעות הבוקר ועד אחרי הצהרים, שאינה כרוכה במאמץ פיזי רב. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 07/02/2010 : 23:07:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
אני רק רוצה לחדד את עמדתי. אין לי יכולת השפעה על נטיית ליבו של שחקן בהפועל אם להיות אוהד בית"ר או לא, ואני מניח שלפחות 85% משחקני הפועל הם אוהדי בית"ר, אי אפשר לשנות זאת. אבל ,אני לא מוכן ששחקן שלובש את מדי הפועל ירושלים ינופף בגאווה את עובדת היותו אוהד בית"ר. שהשחקנים ייתנו לנו את מינימום הכבוד ולא ינופפו לנו מול הפנים את סמלי בית"ר. תודה.
אם יש לו סמל בית"ר בעמוד הפייסבוק הוא חתיכת זבל. הוא וגילי גור. |
נערך על ידי - בלאש ביקו ב-07/02/2010 23:08:33 |
|
|
כלב במגרש
140 הודעות |
נשלח - 07/02/2010 : 23:56:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
אני רק רוצה לחדד את עמדתי. אין לי יכולת השפעה על נטיית ליבו של שחקן בהפועל אם להיות אוהד בית"ר או לא, ואני מניח שלפחות 85% משחקני הפועל הם אוהדי בית"ר, אי אפשר לשנות זאת. אבל ,אני לא מוכן ששחקן שלובש את מדי הפועל ירושלים ינופף בגאווה את עובדת היותו אוהד בית"ר. שהשחקנים ייתנו לנו את מינימום הכבוד ולא ינופפו לנו מול הפנים את סמלי בית"ר. תודה.
אם יש לו סמל בית"ר בעמוד הפייסבוק הוא חתיכת זבל. הוא וגילי גור.
בואו לא ניסחף עם התגובות....תודה! |
|
|
גאסטון
129 הודעות |
נשלח - 08/02/2010 : 00:01:16
|
אתה, כלב, תפסיק להתסיס אותנו. שום עבודה! |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 08/02/2010 : 00:25:25
|
מילים נרדפות למילה טיפש לא חסרות. יש כסיל, אידיט, מטומטם וכו', גאסטון יהיה מי שיהיה מסמל את כולן, יחד עם דנינו העו"ד לעתיד וההומניסט הדגול מר ביקו. הבן אדם מחפש עבודה כדי לפרנס את משפחתו, אשר, כך אני מניח, לא עוברת תקופה קלה. אז עם כל הכבוד לסמלים (ושאיש לא יתחרה איתי ברגשות כלפי הפסלות הצהובה), בוא נניח לכמה דקות את העניינים האלה בצד, ונעזור לאדם שזקוק לנו...סתם כך, כי הוא בן אדם. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 08/02/2010 : 01:13:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
מילים נרדפות למילה טיפש לא חסרות. יש כסיל, אידיט, מטומטם וכו', גאסטון יהיה מי שיהיה מסמל את כולן, יחד עם דנינו העו"ד לעתיד וההומניסט הדגול מר ביקו. הבן אדם מחפש עבודה כדי לפרנס את משפחתו, אשר, כך אני מניח, לא עוברת תקופה קלה. אז עם כל הכבוד לסמלים (ושאיש לא יתחרה איתי ברגשות כלפי הפסלות הצהובה), בוא נניח לכמה דקות את העניינים האלה בצד, ונעזור לאדם שזקוק לנו...סתם כך, כי הוא בן אדם.
לא דיברתי על נושא העבודה. מה לעשות? אני סטודנט ולא יכול להעסיק.. דיברתי על כך שאני מצפה משחקני קטמון לא לנופף סמלי בית"ר. זה הכל. אתה רוצה לסדר לו עבודה? סדר לו.. מה זה קשור למה שאמרתי? ותודה על מילות החיבה. |
|
|
|
עבודה ללירן זוזוט |
|
|
|