| משתמש |
קטמון - ראשל"צ  |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 30/04/2014 : 13:51:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי בכל אופן הייתי שוקל לעלות עם 12 שחקנים
להיפך. למה 12 אם אנחנו משחקים הכי טוב עם 10?
|
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 30/04/2014 : 14:14:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
נכון. חוץ מזה, כמו שאני הבנתי את זה, בראשי עדיין לא החלים מהפציעה. |
I am City till I cry |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 30/04/2014 : 14:19:41
|
| זה מידע מעודכן? כי איתן כתב אתמול שבראשי כן עומד לרשות המאמן. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 30/04/2014 : 14:46:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
רואים שאתה מבין כדורגל יותר ממני. צריך לבדוק אם עם 9 שחקנים נראה שיפור נוסף. |
 |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 01/05/2014 : 23:23:10
|
טוב אין הרבה מה להגיד. הגיע לנו להפסיד וזה ממש לא בגלל הטעות של שמש שעד היום הביא לנו הרבה נקודות בזכות ההצלות שלו.
זו תקופה ארוכה שאנו טוענים שאין שיטה, אין טקטיקה והכל מקרי. אז היום ראינו את זה שוב. דן רומן חלש חלש חלש, פיליפה לא הצליח למלא את המקום של פנסו, שלדעתי הוא טוב יותר מרומן למרות האיבודים שלו. בכלל רומן לאחרונה ממש לא יודע מה לעשות עם הכודרים, מאבד בסיטונות והיום היה חלש מאד. משקיע הרבה גז בניוטרל...
אמנם יש עוד סיכוי קטן להשאר בליגה אם ננצח את 2 המשחקים ובעיקר אם אשקלון תפסיד את ה 3 שנותרו לה, ואז אולי דרך המבחנים נוכל עוד להשאר. עצוב לראות איך מחזור שלם אנו הולכים מדחי אל דחי, מדהים לחשוב שמתישהו איישנו את המקום ה 6 והיינו בטוחים שהפליי אוף העליון בכיס.
לגבי הסיום, כן בוז לא בוז, כן כפיים לא כפיים. אני יכול להבין את אלה וגם את אלה. אני לא יכול לקבל את אלה שמקללים.
מה שעוד בלט בעייני זה ששי אהרון ירד מהמגרש מבלי למחוא כפיים לקהל כשהוחלף וגם כאשר הסתיים המשחק...
|
 |
|
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 01/05/2014 : 23:27:35
|
| אני מבקש להתנצל על ההתפרצות שלי והאשמת הדוחפים לאיחוד כמי שאשמים במצבנו. אם נגזר עלינו לרדת- נרד ונעלה שוב, רק ניסיון אנו מקבלים מכך. מה שבטוח זה שהדרך שלנו צודקת ונכונה. |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 07:32:48
|
דן ודור פשוט זוועה אתמול ,עמית שמש בטעות מביכה ובכלל בירידה משמעותית כבר תקופה ארוכה וכל השאר (למעט ג'וני) חלשים ומבולבלים. הקבוצה שעלתה אתמול ומול יבנה הייתה מתקשה להשאר בליגה א'.
אוהדי סאדר שהגיעו לעודד את ראשון ערימת אשפה מפוארת. זה כבר מעבר לכדורגל פשוט אנשים אומללים שלי אין מושג איך אנחנו אמורים לשבת לצידם.
המרחק באיכות בין הנעשה אצלנו ביציע ובעמותה למה שמתרחש על כר הדשא מעולם לא היה גדול יותר. תחושה של בלגן אחד גדול בניצוחו של מאמן אפור הן מקצועית הן משמעתית ,חבל.
ולמרות הכול העתיד יהיה טוב כי הוא חייב להיות. |
 |
|
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 14:30:02
|
אסור לדור הלוי לשחק בקישור הוא פשוט קטסטרופה ונגד ראשון זה היה השיא. כדאי לנסות לשחק עם אסף עזו כקשר אחורי..יותר גרוע ממי שמשחק שם שעכשיו לא יכול להיות. |
 |
|
קטמון - ראשל"צ  |
|