| משתמש |
די מספיק לא רוצה איחוד  |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 13/04/2014 : 22:46:09
|
לא הייתי במשחק ביום שישי מסיבות אישיות. תמכתי בכל מאודי באיחוד עד היום, יש לי חברים ומשפחה בצד השני אבל אחרי שראיתי וקראתי את כל דברי ההסתה השקרים וסתם גועל נפש מצד אוהדי סאדר אני חושב שהעונש שהכי מתאים להם הוא להמשיך להיות תחת שילטון סאסי. לי עדיף אלף שנות צעירי אל הושאלה על יום אחד עם סאסי.
|
|
|
אדום בלב
71 הודעות |
נשלח - 13/04/2014 : 22:57:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי HST
לא הייתי במשחק ביום שישי מסיבות אישיות. תמכתי בכל מאודי באיחוד עד היום, יש לי חברים ומשפחה בצד השני אבל אחרי שראיתי וקראתי את כל דברי ההסתה השקרים וסתם גועל נפש מצד אוהדי סאדר אני חושב שהעונש שהכי מתאים להם הוא להמשיך להיות תחת שילטון סאסי. לי עדיף אלף שנות צעירי אל הושאלה על יום אחד עם סאסי.
|
 |
|
|
אדום בלב
71 הודעות |
נשלח - 13/04/2014 : 22:58:05
|
| העם איתך וגם אני |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 13/04/2014 : 23:03:53
|
| אין לכם מה לדאוג. הסיכויים לאיחוד אינם גבוהים במיוחד. חכו בסבלנות וסאסי כבר יפוצץ את ההסכם. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 13/04/2014 : 23:22:44
|
די.
אז אנשים כותבים דברים בפייסבוק. שיהיה. אתה לא חייב לשבת ביציע רק עם אנשים שאתה אוהב. האיחוד הוא אינטרס של כולם. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 14/04/2014 : 09:01:26
|
אל תזלזל במה שאנשים כותבים.הם יכולים למרר את חיינו גם ביציע המשותף. ברור שזה מעט אנשים אבל הם רעשניים ודומיננטים ביציע. ואם זה בא מיורש העצר סאסי ג'וניור? אז בוודאי זה חמור. אחרי שייגמר עניין הכסף יגיע עניין הרגש ובשניהם אנחנו לא מתואמים. |
 |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 14/04/2014 : 09:29:26
|
חברים,
להזכירכם האיחוד הוא לא עם סאסי או מי מבני משפחתו, ההפך הוא הנכון: האיחוד זה בכדי לסלק את סאסי!!!! ושוב להזכירכם, בגללו עזבנו!!!
אני לא מצפה ממי שרואה את ספינתו טובעת שינהג בהגיון, בטח לא מי שכבודו נרמס ורואה את פרוייקט חייו הופך לאבן ריחיים על צווארו. אז בשארית כוחו הוא מנסה להלחם בשלט סאסי הרס את הפועל או סאסי הרס לי בית, זה פוגע בו... הגיוני... לי אגב הפריעה יותר השירה נגד שי אהרון (ששרו בן זונה) מאשר משפחת סאסי הנלוזה...
אז עזבו, בואו נתעסק במה שצריך, באיך שורדים את הליגה הזו ונשארים עונה נוספת. שאם לא יהיה איחוד אז נצטרך להעמיד קבוצה חדשה וחזקה לעונה הבאה. בעניין האיחוד את שלנו עשינו, מכאן זה לא בידיים שלנו. |
 |
|
| |
די מספיק לא רוצה איחוד  |
|