פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

נמוך מים המלח

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  נמוך מים המלח
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם נמוך מים המלח נושא הבא  

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 13/04/2014 :  18:35:27  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאחר התלבטויות רבות החלטתי לפרסם את דוח השופט בעניין הרחקתו
של עוז צבאג במשחק ביום ששי. מצד אחד אנו נלחמים להגיע לאיחוד ועושים הכל כדי להגיע לשם
מצד שני כדאי שלא נשכח את ההתמודדויות שעומדות בפנינו.
להלן קטע הדוח של השופט שלום בן אברהם:

ברצוני לפרט מעט בנוגע להרחקתו של השחקן, עוז צבאג, בדקה ה 93, ראשית אציין כי אין אני מצדיק
בשום אופן את המעשה.
מהרגע שהשחקן נכנס אל כר הדשא נשמעו אין סוף גידופים והעלבות לעברו מהן צלח השחקן להתעלם.
במהלך הדקה ה93 נשרקה עבירה כנגד קבוצתו ליד קהל אוהדי הפועל ירושלים.
אחד האוהדים - באקט משפיל ומעליב בעקבות הרקע של השחקן - החל לנפנף בשטרות של כסף ולצעוק לעברו ״הנה כסף, בוא תיקח לילדים שלך בשביל החג״. עוז נשבר, ירק והחל להתפרץ לעברו ונדרשו שני שחקנים וכרטיס אדום להרגיעו.
ארצה לציין כי קפטן הקבוצה הנגדית, אופיר עזו, גילה ספורטיביות יוצאת דופן כאשר היה לאחד מתופסיו
ואף פנה אליי עם ההרחקה וגם בסיום ואמר כי עוז לא קילל את הקהל.
בסיום המשחק פנו אליי עוז וקפטן הקבוצה הנגדית, אופיר עזו, להסביר את מהלך הדברים. אין אני
חוזר בי מדבריי כיוון שעיניי ראו את היריקה / תנועת היריקה אך לבי יצא כלפי עוז.
אקט האוהד היה מכוער ביותר, מעליב, משפיל לכל מי שנכח על כר הדשא.

סוף ציטוט.

ירון

נערך על ידי - yarond ב-13/04/2014 18:36:55

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 13/04/2014 :  19:26:03  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הכבוד לשופט, אין לי מה לומר על האוהד הזה
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 13/04/2014 :  19:42:17  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שופט מרגש. נקווה שזה יעזור.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 13/04/2014 :  20:06:08  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גועל נפש.

ומצד שני כבוד גדול לאופיר עזו.

מקווה שנראה פעם אחת חשיבה הוגנת בהתאחדות ותבוטל ההרחקה של הקשר הטוב בעיר מהמשחק נגד יבנה. זה אפשרי?
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 13/04/2014 :  20:29:40  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

גועל נפש.

ומצד שני כבוד גדול לאופיר עזו.

מקווה שנראה פעם אחת חשיבה הוגנת בהתאחדות ותבוטל ההרחקה של הקשר הטוב בעיר מהמשחק נגד יבנה. זה אפשרי?

לא מאמין שתבוטל ההרחקה, יריקה היא יריקה היא יריקה, גם אם היה 'קנטור'. נקווה שיתחשב הדיין ולא ירחיק ליותר ממשחק אחד.

כל הכבוד לשופט וכל הכבוד גם לאופיר.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/04/2014 :  20:43:36  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מציע שלדיון בועדת המשמעת עוז ילווה על ידי שני הקפטנים - אופיר ושי, כדי שגם יסבירו לדיין למה הפיוז קפץ לעוז.
אני מניח שדבריהם ישכנעו את הדיין להסתפק בהרחקה האוטומטית ולא להוסיף שום עונש אחר.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 13/04/2014 :  20:49:52  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השאלה אם הוא ירק על האוהד. אם כן אז אין מה לעשות, הוא יורחק וכנראה מיותר ממשחק אחד, אבל אם העדות של עזו שהוא לא ירק אלא רק עשה תנועת יריקה אולי יש סיכוי

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 14/04/2014 :  08:56:51  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחד הדוחות המרגשים ביותר ששופט כתב.גם הביע רגשות וגם תיאר את האירוע מכל הצדדים.
אני במקומו-לא הייתי מוציא אדום לעוז.הוא נתן פרס לחלאה.
ועוז? כמו סופו הענק המכביסט שלא שלט בעצמו, היה צריך להתגבר על עצמו.
עוז-אוהבים אותך.אתה שחקן ובנאדם ענק.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם נמוך מים המלח נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07