| משתמש |
אירועי סאסי במשחק היום  |
|
חתול אדום
27 הודעות |
נשלח - 11/04/2014 : 19:18:06
|
חשוב שנפריד את הדיבורים על המשחק נטו (אחד המותחנים הגדולים של השנה, וחבל שנגמר ככה), לבין מה שקרה ביציעים עם סאסי (אחת הבושות הגדולות של השנה, לדעתי).
אז נכון, סאסי הרס את הפועל. את זה אני צועק ביציעים כמו כולם. ונכון שסאסי בא, פעמיים, והתגרה וצעק וניסה להוריד את השלט. אבל תגידו מה שתגידו- שום דבר הוא לא צידוק להתנהגות האלימה של האוהדים היום. שום דבר. זאת התנהגות שמתאימה לצד הצהוב של העיר! בטח שלא לקטמון. אני מתבייש מהקללות, מהדחיפות, מההתערבות של המשטרה, מהגסות. מתבייש מכך שהורים נאלצו לסתום אוזניים ולכסות עיניים לילדים שלהם.
---
כולי תקווה שנצלח להישאר שפויים למרות הלחץ האדיר של הפלייאוף התחתון, ושנצליח להישאר בליגה. (ואולי אני אופטימי מדי, אבל גם לאיחוד אני עדיין מייחל. אם למישהו היה ספק כמה רע הפילוג הזה, היום ניתנה התשובה)
|
נערך על ידי - חתול אדום ב-11/04/2014 19:18:29 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 11/04/2014 : 19:23:04
|
זה התחיל בזה שהוא כלא אותנו בצד בשמש ליצלות. לא מגיעות לו תשואות על כך. למה הוא בא בכלל? ללחוץ ידיים לאוהדים? ראית פעם משטרה עולה ליציע להוריד שלט ? אל תתבייש.עשינו את מלאכתנו. |
 |
|
|
יוני.ב.
109 הודעות |
נשלח - 11/04/2014 : 19:24:43
|
לצערי לא יכלתי להגיה למשחק היום. מישהו יכול לעדכן מה קרה עם סאסי? |
 |
|
|
ירושלים אדומה
92 הודעות |
נשלח - 11/04/2014 : 19:25:44
|
לא אלימות ולא נעליים ידידי. גאה בקהל שלנו! היום עמדנו על שלנו והוכחנו שאנחנו לא פאריירים וששום ביריון שחושב שהוא יבוא ויעשה וואג'ארס על הקהל שלנו יצא מזה חי. ניצחנו את אנשי האבטחה הבהמות וניצחנו את המשטרה וניצחנו את סאסי! מי הוא בכלל שיכנס ליציע שלנו ויתלוש שלט ליגיטימי? מי הם אנשי האבטחה האלו שיכו אוהדים שלנו? אני לא מעודד אלימות ולא בעדה.. אבל היום זה היה מתבקש ובמקום. בראבו לאוהדים שעמדו על שלהם ובייחוד לבריגדה מלחה.
אותנו אף אחד לא ישבור. תהיה גאה בקהל שלך חתול אדום.. |
 |
|
|
חתול אדום
27 הודעות |
נשלח - 11/04/2014 : 19:35:19
|
לא גאה בקהל אלים, גם אם עושים לו עוול. לעמוד על שלנו? ועוד איך. אבל לא במחיר של מה שקרה היום.
|
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 11/04/2014 : 19:37:51
|
| צריך לפעול נחישות נגד אלימות משטרתית או של אבטחה כאשר הם פועלים ללא הצדקה נגד אוהדים. כל הכבוד לברגידה ולשאר האוהדים שהגנו על חופש הביטוי שלנו מפני הקבלן הרשע. הייתי נוהג כך בעצמי לו הייתי יכול לבוא היום. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 11/04/2014 : 19:39:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חתול אדום
לא גאה בקהל אלים, גם אם עושים לו עוול. לעמוד על שלנו? ועוד איך. אבל לא במחיר של מה שקרה היום.
תתבייש לך אין לי מילים אחרות |
 |
|
|
ירושלים אדומה
92 הודעות |
נשלח - 11/04/2014 : 19:44:38
|
אני מצטער, אבל כנראה שאתה לא מבין את גודל החשיבות של האירועים היום וכמה טוב שככה הגבנו, בצורה נחושה וחזקה. מה היינו אמורים לעשות? להתקפל כמו טמבלים? למחוא לו כפיים? אתה לא מבין שבזכות התגובה של הקהל שידרנו מסר שעלינו יותר לא דורכים ומי שינסה ישא בתוצאות. אני לא בעד אלימות ואני אומר זאת שוב. אבל בהחלט חושב שהתגובות שלנו הן ליגיטימיות. יש לנו הזכות להגן על עצמנו ועל הערכים שלנו ווועל הדעות שלנו.
|
 |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 11/04/2014 : 19:45:28
|
חשוב שנפריד את הדיבורים על המשחק נטו (אחד המותחנים הגדולים של השנה, וחבל שנגמר ככה), לבין מה שקרה ביציעים עם סאסי (אחת הבושות הגדולות של השנה, לדעתי).
אז נכון, סאסי הרס את הפועל. את זה אני צועק ביציעים כמו כולם. ונכון שסאסי בא, פעמיים, והתגרה וצעק וניסה להוריד את השלט. אבל תגידו מה שתגידו- שום דבר הוא לא צידוק להתנהגות האלימה של האוהדים היום. שום דבר. זאת התנהגות שמתאימה לצד הצהוב של העיר! בטח שלא לקטמון. אני מתבייש מהקללות, מהדחיפות, מההתערבות של המשטרה, מהגסות. מתבייש מכך שהורים נאלצו לסתום אוזניים ולכסות עיניים לילדים שלהם.
---
כולי תקווה שנצלח להישאר שפויים למרות הלחץ האדיר של הפלייאוף התחתון, ושנצליח להישאר בליגה. (ואולי אני אופטימי מדי, אבל גם לאיחוד אני עדיין מייחל. אם למישהו היה ספק כמה רע הפילוג הזה, היום ניתנה התשובה)
אתה מתבייש? אני מתבייש בך! אחלה קהל היה היום. אני הייתי גאה!!! |
 |
|
|
אריה דיין
98 הודעות |
נשלח - 11/04/2014 : 19:46:03
|
| הבריגדה עשתה היום בדיוק את מה שצריך היה לעשות. התנגדות לאלימות במגרשי הכדורגל אין פירושה לאפשר לסאסי לשלוח בריונים לתלוש שלט לגיטימי. על מה בדיוק הם צריכים להתבייש? על זה שהגנו על זכותנו מול הבריונים של סאסי ומול השוטרים שנגררו בהתחלה אחריהם? אני לא רק לא מתבייש בהתנהגות של אנשי הבריגדה אלא אני גאה בה. |
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 11/04/2014 : 19:49:18
|
---
אני לא ראיתי את סאסי אמנם, אבל כאחד שלא לקח חלק באירועים, אני מסכים שכל הכבוד לאוהדים שלנו שידעו לעמוד על שלהם. מה שהיה היום יכול להתרחש רק בכדורגל הישראלי - סאסי שולח את המאבטחים להוריד שלט שלא מצא חן בעיניו (וצריך לומר שהשלט סביר בהחלט מבחינת התוכן). לא רק שהם הורידו את השלט, הם עשו את זה ישר באלימות ולא אפילו שמרו על מראית עין וביקשו יפה קודם. אמנם המשטרה אינסטינקטיבית עזרה להם, אבל אחרי שנרגעו הרוחות (וכבוד גם לאוהדים שלנו שעשו את זה), גם השוטרים הבינו מה קרה ולראיה, המאבטחים הוצאו מהיציע. אגב, הרבה לא שמו לב לשני אוהדי הפועל ירושלים שצצו מהמזרחי והגיעו כדי לירוק על אוהדים שלנו דרך הגדר.
בקיצור חתול אדום, אמנם הייתה קצת אלימות, אבל בהחלט שלא באשמתינו ולצערינו, ככה נראה כל הכדורגל הישראלי, פשוט התרגלנו עד עכשיו שלקבוצות נגדנו אין כמעט קהל... |
 |
|
|
פטיש ומגל אדום
22 הודעות |
נשלח - 11/04/2014 : 19:49:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
---
אתה מתבייש? אני מתבייש בך! אחלה קהל היה היום. אני הייתי גאה!!!
!!! |
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 11/04/2014 : 19:50:40
|
---
זאת לא הדרך להגיב! תבין שמי שהיה למעלה ביציע שלנו לא ראה ממש מה הולך חוץ מזה שראה אוהדים מתעמתים אם מאבטחים ושוטרים. בסדר. אפשר גם להסביר יפה. |
 |
|
|
חתול אדום
27 הודעות |
נשלח - 11/04/2014 : 20:15:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
---
זאת לא הדרך להגיב! תבין שמי שהיה למעלה ביציע שלנו לא ראה ממש מה הולך חוץ מזה שראה אוהדים מתעמתים אם מאבטחים ושוטרים. בסדר. אפשר גם להסביר יפה.
צודק לגמרי, הטונים של התגובה שלי באמת גבוהים מדי. בינתיים נרגעתי קצת והתעדכנתי בפרטים שלא ראו מלמעלה. שוב, אני מבין את הכעס של הבריגדה, אבל מצער לראות מקרי אלימות ביציעים של קטמון, ולא משנה "מי התחיל". אין לי כוונה לעורר ריב בפורום או להאשים אף אחד.
בסך הכל- כולי תקווה שאירועיים מיותרים כאלה לא יחזרו על עצמם.
שבת שלום לכולם. |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 11/04/2014 : 20:37:26
|
| מה היה כתוב בשלט? |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 11/04/2014 : 21:04:13
|
מר חתול הנכבד, אני שמח שנרגעת ולקחת צעד אחורה ובכל זה חשוב לי להעמיד דברים על קנם
1)הבן אדם היחיד שהיה אלים היום, היה יוסי סאסי, שניסה בצורה בוטה ואלימה לפגוע לנו בחופש הביטוי הוא הגיע פעמיים ליציע שלנו למרות שידע בדיוק מה תגרור ההגעה שלו, ובמעשיו הוא התסיס וחימם את הקהל, שהיה גם ככה כבר חם מהשמש הקופחת.
2)האוהדים שלנו לא רבו עם אף אחד, ולא הרביצו לאף אחד, הם בסך הכל החזיקו בשלט שאותו גנבו הסדרנים שלא בצדק. ואתה יודע מה? מי שמנסה לפגוע לך בחופש הביטוי, ראוי שתגן בגופך על החופש הזה. האוהדים שלנו עשו בדיוק מה שהיו צריכים, ואני מצדיע ומעריץ כל אחד ואחד מהם.
3)בוא לא נתחסד, משחק כדורגל בטדי הוא לא פיקניק בגן סאקר. וזה לא קשור לסאסי, לסדרנים, או לשוטרים. למה במשחק נגד אשקלון היה קונצרט בהבימה? אוהדים 90 דקות מקללים את לחמן ואת שחקני אשקלון אוהדים שמקללים את עופר על צורת המשחק ההזויה שלו אוהדים שמקללים שופט שקיבל "לכאורה" טובות הנאה וחילץ במו ידיו נקודה. ואחרי הגניבה רצים לספסל של אשקלון ומקללים את כל מי שזז(ובצדק)
ובכל זאת הקהל של קטמון הוא כנראה הקהל הטוב וההוגן בארץ. ועם זאת, משחק כדורגל בישראל הוא לא מקום לחנך את ילדינו הורים שלוקחים את הילדים שלהם לטדי, שלא יצפו לאוזניים נקיות. לא מהקהל שלנו, ובטח לא מקהלי היריב... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
נערך על ידי - האדום מהכפר ב-11/04/2014 21:11:34 |
 |
|
אירועי סאסי במשחק היום  |
|
|
|