פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחזור 32- הפועל ירושלים - הפועל קטמון.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחזור 32- הפועל ירושלים - הפועל קטמון.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מחזור 32- הפועל ירושלים - הפועל קטמון. נושא הבא
עמוד: מתוך 4

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 09/04/2014 :  21:58:27  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ירון ,בקשה לשחקנים ,נא להגיע למשחק בשיא המרץ והאנרגיה עם רצון לפרק את היריב. תצוגה נרפית ומפוחדת כמו במשחק הקודם לא תתקבל בהבנה.
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 10/04/2014 :  12:57:12  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ירון ,בקשה לשחקנים ,נא להגיע למשחק בשיא המרץ והאנרגיה עם רצון לפרק את היריב. תצוגה נרפית ומפוחדת כמו במשחק הקודם לא תתקבל בהבנה.

+1
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 10/04/2014 :  14:15:29  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ברור לחשוב שהשחקנים עשו דווקא ושיחקו בצורה נרפית ומפוחדת בכוונה, ואז כמובן שאם הם יקבלו אזהרה מחבר הועד המנהל, הם ישחקו טוב יותר.... מן הסתם הם מודעים למצבם בטבלה ולחשיבות המשחק, ןאם לא, אזהרה כזאת לא באמת תעזור.

ובכל מקרה, אפשר להניח שהשחקנים לא סופרים את הועד המנהל, אחרת הם מזמן היו מפנימים שלא משחקים עם נעליים בצבעים שמרגיזים חלק מהאוהדים, ובניגוד מוחלט להבטחות של הועד המנהל.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 10/04/2014 :  15:03:29  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז אני מציע שנפנה מעל לראש של הוועד, היישר ללב של השחקנים:
אנא מכם, אנחנו יודעים שעשיתם עד היום את המכסימום, ומבקשים שמחר תתנו אפילו יותר.
אנחנו בצפון מזרחי נשתדל להיות השחקן ה 12 וה 13 בשבילכם.
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 10/04/2014 :  15:51:30  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עניין הנעליים של בראשי נראה לי זניח. נגד אשקלון הוא נלחם יותר מכולם ודי לי בכך. החינוך לשנאה נמאס לי. יש לנו במה להתגאות ואת מה לאהוב. אשר לשי אהרון, ברגע שעלה על כר הדשא המשחק שלנו התשנה לטובה. לא נוכל לוותר על שחקן ברמה הזאת גם מחר.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 10/04/2014 :  16:50:49  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

עניין הנעליים של בראשי נראה לי זניח. נגד אשקלון הוא נלחם יותר מכולם ודי לי בכך. החינוך לשנאה נמאס לי. יש לנו במה להתגאות ואת מה לאהוב. אשר לשי אהרון, ברגע שעלה על כר הדשא המשחק שלנו התשנה לטובה. לא נוכל לוותר על שחקן ברמה הזאת גם מחר.

כרגיל +1 טובאריש(tovarich) ברעם.

אליה
עבור לתחילת הדף

לב אדום לב אדום מנותק

55 הודעות

נשלח - 10/04/2014 :  17:54:06  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה זו השטות הזו לשבת בצפון מזרחי..מול השמש כל המשחק נסונוור ...וממה אתם מפחדים..אני קורא לכולם לבוא למערבי תגדלו זוג ביצים.
או האופציה האחרת והכי טובה להחרים את המשחק בכלל בכדי שסאסי לא יקבל הכנסות מאיתנו שבלאו הכי
ילכו אליו ואת ההוצאות ילביש על ליפקין.
לא להיכנע..לפחות לדרוש ישיבה במזרחי.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 10/04/2014 :  19:56:14  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ברור לחשוב שהשחקנים עשו דווקא ושיחקו בצורה נרפית ומפוחדת בכוונה, ואז כמובן שאם הם יקבלו אזהרה מחבר הועד המנהל, הם ישחקו טוב יותר.... מן הסתם הם מודעים למצבם בטבלה ולחשיבות המשחק, ןאם לא, אזהרה כזאת לא באמת תעזור.

ובכל מקרה, אפשר להניח שהשחקנים לא סופרים את הועד המנהל, אחרת הם מזמן היו מפנימים שלא משחקים עם נעליים בצבעים שמרגיזים חלק מהאוהדים, ובניגוד מוחלט להבטחות של הועד המנהל.

לצורך ההבהרה ההיסטורית ,אין שום בקשה מהועד להזהיר/לאיים על השחקנים סה"כ לדרוש מהשחקנים להתאבד על המגרש לפחות כמו מול אשקלון. אם הם יישחקו בצורה נרפית אני ואולי עוד כמה פחות נקבל את זה.

זהו אתה מוזמן להמשיך את הג'יהאד שלך נגד הנעליים הירוקות זרחניות.
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 10/04/2014 :  20:59:35  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

לא חושב כמוך חיים. ה"שנאה" לא מדברת אלי, אבל בית"ר ירושלים היא בהחלט היריבה הלעומתית, גם ספורטיבית וגם אידאולוגית. ליריבות עירונית שלא יוצאת מפרופורציות מסויימות, יש תפקיד חיובי ביצירת זהות ובעניין והדרמה שהיא מביאה. וחלק מהעניין הוא בהחלט הצבעים...
חבר מהעבודה, תושב ראשון חובב כדורגל, שאין לו דבר וחצי דבר עם ירושלים בכלל והפועל בפרט, ואיננו עשיר גדול, אמר לי לא מזמן שהוא מוכן לתת 10,000 ש"ח לקטמון בתנאי שלא נשיר "השנאה למנורה"... קטמון "עושה לו את זה", והוא כנראה מרגיש כמוך. אני אישית הייתי מוכן ל"דיל", גם לי לא לגמרי נח עם השורה הזאת. אבל ברור שלא ניתן ולא סביר לבוא בכאלה בקשות לקהל גדול ומגוון.
כקבוצה יש לנו את כל ההצדקה להבדיל את עצמנו מהצהובים, וזה כולל את הנעלים.
ולגבי שי אהרון, שחקן גדול ואיש ענק (שאין מצב שינעל צהוב אי פעם),
גם מחר נכון שלא יהיה בהרכב הפותח. אנחנו חייבים משחק אנרגטי, ומינימום של מה שקוראים בטניס anforced errors.
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 11/04/2014 :  08:25:46  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

ציטוט:

כרגיל +1 טובאריש(tovarich) ברעם.

נראה לי שכב' טועה, המשחק היה שוטף ומהיר ללא שי.
הגענו ליותר מצבים . אני מניח שלא יפתח גם היום וטוב שכך.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 11/04/2014 :  10:12:46  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פועל ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

ציטוט:

כרגיל
+1 טובאריש(tovarich) ברעם.

נראה לי שכב' טועה, המשחק היה שוטף ומהיר ללא שי.
הגענו ליותר מצבים . אני מניח שלא יפתח גם היום וטוב שכך.

המצב היחידי שיצרנו היה של שי....אבל זה נכון שעם שי בהרכב אי אפשר לייצר לחץ יעיל על הגנת היריב.
עבור לתחילת הדף

benz benz מנותק

161 הודעות

נשלח - 11/04/2014 :  14:31:24  הצג פרופיל שלח ל- benz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש שידור לטובת אלה שלא יכולים להגיע?
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 11/04/2014 :  15:52:04  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי benz

יש שידור לטובת אלה שלא יכולים להגיע?

לצערנו אין,אבל הפועל שלנו מ ובילה 0:1 מהדקה השניה

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 11/04/2014 :  17:58:20  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחרי המשחק:
1. לא יהיה איחוד כי סאסי נעלב עד עמקי נשמתו מהשלט ואנחנו כמובן האשמים.
2. מצבנו חמור ביותר והוחמר עוד יותר היום. לפי התוצאות ובהנחה שאשקלון תביס את אא"פ היום כרגע קטמון במבחנים.
3. לא רואה מי יוכל להרים את הקבוצה מריצפה במיוחד מנטלית.
4. בעקבות ההרחקות של עוז ועזו צפוי הרכב מאד מעניין נגד יבנה. ב- 24 השמות של השחקנים הרשומים בקבוצה הבוגרת ואינם נכללים במסדרי הפצועים/שיקום ניתן למצוא 6 שחקני נוער וגם את טל בן שטרית העלום.
5. מאור עידה נתן את המשחק הטוב ביותר שלו העונה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-11/04/2014 18:07:47
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 11/04/2014 :  18:39:46  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

3. לא רואה מי יוכל להרים את הקבוצה מריצפה במיוחד מנטלית.

אנחנו.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם מחזור 32- הפועל ירושלים - הפועל קטמון. נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07