| משתמש |
בלדה לנאיבית - המשחק בין קטמון לאשקלון באתר הכתב  |
|
|
soza12
160 הודעות |
|
|
דותן716
143 הודעות |
נשלח - 08/04/2014 : 21:03:07
|
נהניתי לקרוא את הכתבה שלך. הסיום היה קצת מאכזב, שלא באשמתך... |
 |
|
|
soza12
160 הודעות |
נשלח - 09/04/2014 : 08:14:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי דותן716
נהניתי לקרוא את הכתבה שלך. הסיום היה קצת מאכזב, שלא באשמתך...
אני כתב ספורט, לא מחבר של ספרי מדע בדיוני...
בתקופה שהייתי כתב ספורט בעיר שאני גר בה, היה סיפור מוכר בביצה המקומית. כתב באחד המקומונים, התקשר למאמן קבוצת כדורסל באחת הליגות הנמוכות וביקש ממנו פרטים על משחק של הקבוצה. לא מדובר בהפועל ירושלים כדורסל או בית"ר כדורגל, שאין בעיה לדעת מה הייתה התוצאה. מדובר במידע שמגיע אך ורק מגורמים הקשורים לקבוצה עצמה. בקיצור - המאמן נתן לו תשובה מפורטת - מהלכים בולטים, תוצאה (ניצחנו ב 12 הפרש) וקלעים בולטים. הכתבה פורסמה בעיתון. לאחר מספר ימים, הכתב פגש את אחד משחקני הקבוצה (זה שהוא זיהה אותו נחשב בתור הישג) והשחקן שאל אותו: אתה השתגעת? מאיפה המצאת את כל הנתונים האלו? אנחנו בכלל הפסדנו ב 20 הפרש..... |
 |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 09/04/2014 : 10:18:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי soza12
ציטוט: נשלח במקור על ידי דותן716
נהניתי לקרוא את הכתבה שלך. הסיום היה קצת מאכזב, שלא באשמתך...
אני כתב ספורט, לא מחבר של ספרי מדע בדיוני...
בתקופה שהייתי כתב ספורט בעיר שאני גר בה, היה סיפור מוכר בביצה המקומית. כתב באחד המקומונים, התקשר למאמן קבוצת כדורסל באחת הליגות הנמוכות וביקש ממנו פרטים על משחק של הקבוצה. לא מדובר בהפועל ירושלים כדורסל או בית"ר כדורגל, שאין בעיה לדעת מה הייתה התוצאה. מדובר במידע שמגיע אך ורק מגורמים הקשורים לקבוצה עצמה. בקיצור - המאמן נתן לו תשובה מפורטת - מהלכים בולטים, תוצאה (ניצחנו ב 12 הפרש) וקלעים בולטים. הכתבה פורסמה בעיתון. לאחר מספר ימים, הכתב פגש את אחד משחקני הקבוצה (זה שהוא זיהה אותו נחשב בתור הישג) והשחקן שאל אותו: אתה השתגעת? מאיפה המצאת את כל הנתונים האלו? אנחנו בכלל הפסדנו ב 20 הפרש.....
משפט הסיום ענק - חבל רק שהוא משקף מציאות עגומה בכל אופן תודה גדולה! |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
| |
בלדה לנאיבית - המשחק בין קטמון לאשקלון באתר הכתב  |
|
|
|