פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

בלדה לנאיבית - המשחק בין קטמון לאשקלון באתר הכתב

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  בלדה לנאיבית - המשחק בין קטמון לאשקלון באתר הכתב
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם בלדה לנאיבית - המשחק בין קטמון לאשקלון באתר הכתב נושא הבא  

soza12 soza12 מנותק

160 הודעות

נשלח - 08/04/2014 :  20:07:11  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של soza12 שלח ל- soza12 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחזור בא ומחזור הולך ואת נשארת נאיבית שכמותך... באתר הכתב...
http://hakatav.co.il/?p=2399

דותן716 דותן716 מנותק

143 הודעות

נשלח - 08/04/2014 :  21:03:07  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של דותן716 שלח ל- דותן716 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נהניתי לקרוא את הכתבה שלך.
הסיום היה קצת מאכזב, שלא באשמתך...
עבור לתחילת הדף

soza12 soza12 מנותק

160 הודעות

נשלח - 09/04/2014 :  08:14:05  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של soza12 שלח ל- soza12 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דותן716

אני כתב ספורט, לא מחבר של ספרי מדע בדיוני...

בתקופה שהייתי כתב ספורט בעיר שאני גר בה, היה סיפור מוכר בביצה המקומית. כתב באחד המקומונים, התקשר למאמן קבוצת כדורסל באחת הליגות הנמוכות וביקש ממנו פרטים על משחק של הקבוצה. לא מדובר בהפועל ירושלים כדורסל או בית"ר כדורגל, שאין בעיה לדעת מה הייתה התוצאה. מדובר במידע שמגיע אך ורק מגורמים הקשורים לקבוצה עצמה. בקיצור - המאמן נתן לו תשובה מפורטת - מהלכים בולטים, תוצאה (ניצחנו ב 12 הפרש) וקלעים בולטים. הכתבה פורסמה בעיתון. לאחר מספר ימים, הכתב פגש את אחד משחקני הקבוצה (זה שהוא זיהה אותו נחשב בתור הישג) והשחקן שאל אותו: אתה השתגעת? מאיפה המצאת את כל הנתונים האלו? אנחנו בכלל הפסדנו ב 20 הפרש.....
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 09/04/2014 :  10:18:05  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי soza12

ציטוט:
נשלח במקור על ידי דותן716

אני כתב ספורט, לא מחבר של ספרי מדע בדיוני...

בתקופה שהייתי כתב ספורט בעיר שאני גר בה, היה סיפור מוכר בביצה המקומית. כתב באחד המקומונים, התקשר למאמן קבוצת כדורסל באחת הליגות הנמוכות וביקש ממנו פרטים על משחק של הקבוצה. לא מדובר בהפועל ירושלים כדורסל או בית"ר כדורגל, שאין בעיה לדעת מה הייתה התוצאה. מדובר במידע שמגיע אך ורק מגורמים הקשורים לקבוצה עצמה. בקיצור - המאמן נתן לו תשובה מפורטת - מהלכים בולטים, תוצאה (ניצחנו ב 12 הפרש) וקלעים בולטים. הכתבה פורסמה בעיתון. לאחר מספר ימים, הכתב פגש את אחד משחקני הקבוצה (זה שהוא זיהה אותו נחשב בתור הישג) והשחקן שאל אותו: אתה השתגעת? מאיפה המצאת את כל הנתונים האלו? אנחנו בכלל הפסדנו ב 20 הפרש.....

משפט הסיום ענק - חבל רק שהוא משקף מציאות עגומה בכל אופן תודה גדולה!

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם בלדה לנאיבית - המשחק בין קטמון לאשקלון באתר הכתב נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07