| משתמש |
הפועל - הפועל אשקלון  |
|
Markdeen
23 הודעות |
נשלח - 31/03/2014 : 12:06:48
|
יום שני, 7/4, שעה 19:00. ע״פ האתר של ההתאחדות.
יאללה הפועל!
|
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 07/04/2014 : 08:02:13
|
D-day. מי יודע איזה קטמון נקבל היום. |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 07/04/2014 : 10:30:02
|
| אני מבין שמלך השערים של אשקלון מורחק ולא ישחק היום. |
 |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 07/04/2014 : 12:20:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
אני מבין שמלך השערים של אשקלון מורחק ולא ישחק היום.
באמת אושר גדול  |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 07/04/2014 : 15:32:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
אני מבין שמלך השערים של אשקלון מורחק ולא ישחק היום.
עוד שני שחקנים יחסרו אצלם בגלל הרחקות - יפרח וזלינגר. תיקו לא טוב.
|
 |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 07/04/2014 : 20:59:36
|
| אוף הישוו בדקה 90 !!! |
חרובי טל |
 |
|
|
chompy
120 הודעות |
נשלח - 07/04/2014 : 21:20:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי talikch
אוף הישוו בדקה 90 !!!
אתה מתכוון 98 !!!! ללא ספק השיפוט החד צדדי והמגמתי ביותר שנראה במחוזותינו. ולכל מי שפיקפק מי הפועל האמיתית קיבל היום את ההוכחה הניצחת |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 07/04/2014 : 21:47:11
|
| הפראדוקס: לאחר התוצאה היום עלינו למקום ה- 11. (נצחון אגב היה עלה אותנו רק למקום 10). הטבלה: 9 - הרצליה (42), 10 - הכח (40), 11 - קטמון (40), 12 - אשקלון - (39), 13 - יבנה (39), 14 - ראשון (39), 15 - הפועל (38), 16 - אא"פ (-4 |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
מרדוך
28 הודעות |
נשלח - 07/04/2014 : 21:55:10
|
| פשוט מרתיח. |
Ⓐ"No borders, no nations No flags, no patriots" Ⓐ
|
 |
|
|
chompy
120 הודעות |
נשלח - 07/04/2014 : 22:13:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
הפראדוקס: לאחר התוצאה היום עלינו למקום ה- 11. (נצחון אגב היה עלה אותנו רק למקום 10). הטבלה: 9 - הרצליה (42), 10 - הכח (40), 11 - קטמון (40), 12 - אשקלון - (39), 13 - יבנה (39), 14 - ראשון (39), 15 - הפועל (38), 16 - אא"פ (-4
אין שום משמעות למיקום אלא לעובדה שהמרחק ביננו למקום ה- 15 הצטמצם ל- 2 נקודות ואנו מתמודדים עם הקבוצה המצויה במקום הזה ביום שישי.... |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 07/04/2014 : 22:20:57
|
חורבן!
כשעידן החטיא לבדו מול השוער גורלנו נחתם ,אכן השופט היה מהגרועים שדרכו על אדמת טדי (הפחד מפרוספר כנראה חילחל לליבו של הדביל בצהוב) ,אבל לא עוזרים למי שלא עוזר לעצמו.
השחקנים באמת נתנו את הלב והנשמה אבל לצערי כאן זה מסתיים ,קבוצה חסרת זהות ותכלית ,יכולת ירודה ביותר ברמה האישית של שחקנים שלא מצליחים לעצור כדור ,לא משחררים בזמן ולא מדייקים במסירה ,ייצרנו 2-3 מצבים בכל המשחק כולו ומשהו נראה שהלך לאיבוד בחודשים האחרונים.
לגבי המאמן ,אין לו הרבה מה לעשות כשהשחקנים שלו מתקשים בפעולות יסודיות של המשחק אבל לראות את החלוץ שלך (עידה) מחזיר כדור ממחצית המגרש לשוער כנראה מראה איזה דנא הוא הטמיע בקבוצה.
מצבנו קשה ,אשקלון באמת קבוצה זוועתית שהיינו מוכרחים לנצח ,אבל כנראה גם שאר הקבוצות הן חיקוי לקבוצת כדורגל ,אז כנראה יש עוד סיכוי. |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 07/04/2014 : 22:43:43
|
בואו נכתוב כמה דברים שכולם יודעים: - נשבר הזין - היינו צריכים לפרק את אשקלון היום - השופט היה מעפן, אבל הוא לא אשם בשוויון - ההרכב החדש של עופר נראה טוב, בסך הכל הפועל נראתה יותר טוב וזה קצת מעודד - עוז היה חייב לעלות ולא עומרי רון, אולי עוד לפני שי - לחטוף גול כזה בדקה כזו זה איתות מובהק של קבוצה שיורדת ליגה - כדורי השוער המייאשים של עמית, דווקא במשחק שמצליחים לחבר 2 מסירות, חצו כבר את גבול הפאתטיות והם נודדים אי-שם בגלקסיית האבסורד המוחלט - אפשר לבכות עד מחר, אבל ממחר לעזוב את זה ולהתרכז בדרבי - פשוט לנצח את הדרבי |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 07/04/2014 : 23:30:14
|
השופט דווקא היה אשם בשיויון כי הוא נתן להם עבירה שלא הגיעה להם שממנה הגיע המצב לגול. לשופט היה חלק בהפסד כי האו בקושי שרק לטובתנו. המשחק הכי טוב שלנו מאז יבנה. אכן זה מסוג ההפסדים של קבוצות שיורדות ליגה...:( אולי באמת עדיף למכור מרצ'נדייז במקום לראות את אשקלון משווים.. לא הייתי מוציא את רז שטיין אבל לא חושב שזה כל כך משנה..
|
I am City till I cry |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 07/04/2014 : 23:31:53
|
עופר לא הפנים שאנחנו בפלייאוף התחתון, ושצריך לבנות שיטת משחק התקפית ולהביא את השחקנים באטרף לכל משחק. ההרכב היום היה נכון, אבל בלי שיטה גם ההרכב כזה לא שווה. אני מאוד מאמין בהכנה מנטלית למשחקים, ולא נראה לי שהשחקנים מקבלים הכנה שכזו. אשקלון קבוצה עלובה שהיינו צריכים לפרק אותה היום. עידן חייב לכולנו, ובעיקר לשאר שחקני הקבוצה שתי נקודות יקרות. מאחל לו להחזיר אותן ומעבר לזה בהקדם האפשרי. מזלנו שהיה לנו היום את דן רומן ושי מזור, אחרת זה יכל להסתיים אפילו גרוע יותר. ליגה א' קרובה מתמיד, אלא אם יגיע שינוי בהקדם בשיטת המשחק (שלא קיימת בכלל נכון להיום) ובסיומת של עידן.
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 08/04/2014 : 01:53:37
|
מתסכל אותי שלא מלמדים את השחקנים דברים קטנים שיכולים לעזור להם לעשות דברים גדולים . עידן , במצב של 1 על 1 האינסטינקט של רוב השוערים הוא להשתטח . לכן רצוי להקפיץ את הכדור מעל השוער שנמצא על הארץ . |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 08/04/2014 : 06:15:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
השופט דווקא היה אשם בשיויון כי הוא נתן להם עבירה שלא הגיעה להם שממנה הגיע המצב לגול. לשופט היה חלק בהפסד כי האו בקושי שרק לטובתנו. המשחק הכי טוב שלנו מאז יבנה. אכן זה מסוג ההפסדים של קבוצות שיורדות ליגה...:( אולי באמת עדיף למכור מרצ'נדייז במקום לראות את אשקלון משווים.. לא הייתי מוציא את רז שטיין אבל לא חושב שזה כל כך משנה..
הפסדים? ואני לתומי חשבתי שהסתיים תיקו...
בכל מקרה ההוצאה של רז שטיין דווקא הייתה המהלך הנכון היחיד שעופר עשה במשחק הזה, כי רז היה חלש מאוד היום.
הבעיה היא בבחירת המחליף שלו, שחקן אטי וכבד כמו עומרי רון, בלי יכולת החזקה בכדור, בלי מסירה ראויה, וכל זה כשעוז מתייבש על הספסל.
עופר מאוד אכזב אותי היום. אנשים מופתעים שאנחנו לא מגיעים למצבים? כשראיתי שלא עוז ולא שי פותחים, ידעתי שזה מה שיהיה.
כששני בוני המצבים הכי טובים שלך משחקים ביחד 30 דקות, אז ככה זה נראה.
ועוד בשביל מי??? מאור אידה??? הוא אחד השחקנים הכי חלשים שאי פעם שיחקו בליגה מקצוענית. הבן אדם אנטי כדורגל בכל רמ"ח איבריו.
אם לעופר נשאר מעט כבוד עצמי בתור מאמן כדורגל. שי להרכב עוז מחליף ראשון
ברור שקשה להגיע למצבים ולכבוש כשכל שבוע עופר מעלה בהרכב שני שחקני התקפה שלא תורמים כלום(למרות שעם שטיין יש לו קצת קרדיט, בכל זאת לפני הפציעה הוא היה שחקן מצוין) |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
הפועל - הפועל אשקלון  |
|
|
|