פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל - הפועל אשקלון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל - הפועל אשקלון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם הפועל - הפועל אשקלון נושא הבא
עמוד: מתוך 3

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 08/04/2014 :  21:41:05  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

[/quote]
אני מסכים עם מרבית הדברים של אריה, מלבד מה שסימנתי.
לא יבוא קהל גדול בשישי ולו בגלל שכלקח מהדרבים הקודמים אנשים לא יבואו עם הילדים.
אני באופן אישי בא בלי הילדים,וממליץ לכל מי ששואל אותי להמנע גם. אין שום סיבה לחשוף אותם לחרא הזה. והרבה יותר קל להתמודד עם יורקים למנהם שאין לך ילד בכל יד.

[/quote]+1 לגדעון
[/quote]
סתם שאלה,
אם וכאשר עוד כמה שנים נהיה בליגת העל, ונפגוש כל שבוע קהל הרבה יותר אלים ומקלל מזה שנפגוש בשבוע הבא (כי בוא נודה על האמת, כל הקהלים בליגת העל מלבד הקבוצות שאין להם קהל הם הרבה יותר גרועים)לא תביאו את הילדים שלכם לשום משחק?
[/quote]
יש רק קבוצה אחת בליגת העל שלנו ספציפית כדאי להזהר מהאוהדים שלהם. אלו הם כמובן הספונז'דורים הצהובים. לכן אין להסיק מסקנות מרחיקות לכת. נראה לי לגיטימי לא להביא את הילדים ליום שישי.
[/quote]

כנראה שמלא שנים לא ראית משחק בליגת העל.. אוהדי בית"ר גזענים ומגעילים, זה נכון.. אבל אוהדי הפועל ת"א, מכבי ת"א, בני יהודה, נתניה, ב"ש, קרית שמונה ועוד כמה אוהדים של קבוצות מקללים ומקללים... ואפילו בהפועל כדורסל מקללים... אז לא תביאו אותם למשחקים?
[/quote]
אתה צודק. מעולם לא הייתי במשחק בליגת העל כי הפועל לא שיחקה שם מעולם אלא רק בלאומית. אבל, אני קורא ורואה מה קורה שם. לעצם הענין: אין לנו יריבות עם כל הקבוצות שציינת. לעומת זאת, כרגע יש יריבות ברורה עם הפועל והרבה עויונות שעל רקע המצב בטבלה רק תתגבר. כאשר מזהים איום ספציפי אז סביר שחלק מהאנשים לא יביאו את הילדים שלהם. נראה לי נורמלי שהורים רוצים להגן על ילדיהם.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 08/04/2014 :  21:46:22  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בן השנתיים שלי בכה עכשיו שהוא רוצה הפועל ירושלים (הוא לא שמע על קטמון). אמרתי לו שיילך לישון ועוד כמה ימים נלך לראות שתיים.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 08/04/2014 :  23:31:47  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק הזה קבע שאנחנו נמשיך להיות במתח עד סוף העונה
עוד מוקדם לבכות על ירידת ליגה. יש קבוצות בליגה עם צרות
לא פחותות משלנו (אגב למה אשקלון עם קאדר שחקנים כל כך איכותית
נראית ככה כנראה שלאלוהים וללחמן הפתרונים)
נראנו טוב יחסית טוב במשחק ופעם ראשונה העונה ראינו לחץ של ההתקפה שלנו על בגנת היריב. ראינו כדורגל וגם אם התוצאה לא מדהימה זה גם משהו.
צריך לנצח את הדרבי. מי שנמנע מהלביא ילדים זה מקובל ומובן בעקבות
מראות הזוועה מהמשחק הקודם.

תמיד אופטימי.
עבור לתחילת הדף

יוצר אור1 יוצר אור1 מנותק

54 הודעות

נשלח - 09/04/2014 :  07:58:14  הצג פרופיל שלח ל- יוצר אור1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אביא את הילדים שלי דווקא כי אני לא מוכן להשלים עם גועל הנפש שהיה במשחק שעבר. אני ממליץ לכולם להביא את הילדים ולעשות חגיגה כמו שקטמון יודעים , זו הדרך הטובה ביותר לבסס את הדרך שלנו!
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 09/04/2014 :  10:19:21  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שחוטבים שבבים עפים עצים. מביא גם מביא

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 09/04/2014 :  10:28:10  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הילדים שלי לא מותירים לי ברירה, וימצאו דרך להגיע בלעדיי אם לא אביא אותם. אז אני תורם שלושה ליציע הצפון-מזרחי.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 09/04/2014 :  12:33:07  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה זה הצפון מזרחי? לא כמו במשחק הראשון (מחזור 11) כשהם ארחו אותנו?
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 09/04/2014 :  12:37:59  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

מה זה הצפון מזרחי? לא כמו במשחק הראשון (מחזור 11) כשהם ארחו אותנו?

לא, ההוא היה המזרחי (שם יושבים קופים וכו'...). הפעם תשב בפינה, כך גם תראה פחות טוב ושחלילה לא יראו אותך מעודד בשידור (והכול באדיבות מר סאסי ושות')

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם הפועל - הפועל אשקלון נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07