| משתמש |
המשך הליגה- 42 נקודות אמורות להספיק לפלייאוף עליון  |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 15/03/2014 : 23:03:45
|
מישהו יודע איך מתחלקת הליגה ? כי בליגת העל רק ששת הקבוצות הראשונות נכנסות לפלייאוף העליון , מעניין אם בלאומית זה חצי חצי או גם ששת הראשונות . |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 16/03/2014 : 06:14:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
מישהו יודע איך מתחלקת הליגה ? כי בליגת העל רק ששת הקבוצות הראשונות נכנסות לפלייאוף העליון , מעניין אם בלאומית זה חצי חצי או גם ששת הראשונות .
בליגת העל יש רק 14 קבוצות. בלאומית 16 שמתחלקות חצי חצי. |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 16/03/2014 : 10:55:14
|
| תודה דוד |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 16/03/2014 : 11:21:30
|
גם אם ניפול לפלייאוף התחתון, עדיף לסיים תשיעי, במקום גבוה כי נארח יותר משחקים.סיכוי יותר טוב וקצת מזומנים.
|
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 17/03/2014 : 21:06:43
|
הרצליה - הפועל 0:0 אשקלון - ראשל"צ 0:0 א.א.פאחם - עפולה 7:0 (!) בקיצור שמרו לנו על המקום ה 9. אז מה גם אני אצטרף למשפט הזה? שכותבים בכל שבוע,ולא עוזר כלום? אז יאללה גם אני אומר - חייבים, אבל חייבים ניצחון ברמלה. |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 17/03/2014 : 21:11:24
|
| הפועל מקום 14 |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 17/03/2014 : 21:23:27
|
תאוריית 42 הנקודות שאמורות להספיק לפלייאוף העליון חיה ובועטת. הקבוצות האחרות ששיחקו הערב (אשקלון, ראשון, הרצליה והפועל) עשו את מלאכתן נאמנה. עכשיו רק צריך שאנחנו נעשה את המוטל עלינו (תיקו וניצחון). |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 17/03/2014 : 21:30:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
הפועל מקום 14
להפועל נשארו שני משחקים - נתניה בבית ואום אל פאחם בחוץ. 3 נקודות בטוחות אל מול עפולה (לדוגמה) שמארחת את ראשון ותתארח אצל אשקלון. הפועל נגזר דינה להיות בפלייאוף התחתון, מה שיהיה שם בתום הפלייאוף קשה לחזות. |
 |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 17/03/2014 : 21:48:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
הרצליה - הפועל 0:0 אשקלון - ראשל"צ 0:0 א.א.פאחם - עפולה 7:0 (!) בקיצור שמרו לנו על המקום ה 9. אז מה גם אני אצטרף למשפט הזה? שכותבים בכל שבוע,ולא עוזר כלום? אז יאללה גם אני אומר - חייבים, אבל חייבים ניצחון ברמלה.
ביחס ל א.א. פאחם מקווה שלא נחזור על חוית הפרשי שערים משנה קודמת.... |
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 17/03/2014 : 23:31:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק
הרצליה - הפועל 0:0 אשקלון - ראשל"צ 0:0 א.א.פאחם - עפולה 7:0 (!) בקיצור שמרו לנו על המקום ה 9. אז מה גם אני אצטרף למשפט הזה? שכותבים בכל שבוע,ולא עוזר כלום? אז יאללה גם אני אומר - חייבים, אבל חייבים ניצחון ברמלה.
ביחס ל א.א. פאחם מקווה שלא נחזור על חוית הפרשי שערים משנה קודמת....
הנה מיני-קונספירציה: עפולה, שקרובה פיזית לא.א.פ, יכולה לצ'פר אותה בעונה הבאה עם איזה שחקן מקומי שיושאל לשנייה, בתמורה א.א.פ "תצ'פר" את עפולה כדי לעזור לה להשאר בליגה. (יכול להיות שיש לעפולה גם אפשרות לתת צ'ופרים יותר מעניינים, סתם זרקתי דוגמא) פעמיים הם ספגו שביעיות, בשני המקרים מלוד (קבוצת ההתקפה הטובה בליגה), פעם אחרת חטפו שמיניה, מאשקלון (אחת מקבוצות ההתקפה הטובות בליגה), מעבר לזה לא חטפו יותר מחמישה במשחק אחד. ופתאום באים עפולה, שאין להם התקפה יותר מדי מרשימה ותוקעים להם שביעיה, ועל הדרך משפרים משמעותית את מאזן השערים שלהם אל מול היריבות האחרות בתחתית. הייתי אומר שכדאי לעקוב אחרי מה שיקרה במשחק בין הקבוצות בפלייאוף התחתון. |
 |
|
|
בני סובטקין
44 הודעות |
נשלח - 17/03/2014 : 23:35:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Offside
הנה מיני-קונספירציה: עפולה, שקרובה פיזית לא.א.פ, יכולה לצ'פר אותה בעונה הבאה עם איזה שחקן מקומי שיושאל לשנייה, בתמורה א.א.פ "תצ'פר" את עפולה כדי לעזור לה להשאר בליגה. (יכול להיות שיש לעפולה גם אפשרות לתת צ'ופרים יותר מעניינים, סתם זרקתי דוגמא) פעמיים הם ספגו שביעיות, בשני המקרים מלוד (קבוצת ההתקפה הטובה בליגה), פעם אחרת חטפו שמיניה, מאשקלון (אחת מקבוצות ההתקפה הטובות בליגה), מעבר לזה לא חטפו יותר מחמישה במשחק אחד. ופתאום באים עפולה, שאין להם התקפה יותר מדי מרשימה ותוקעים להם שביעיה, ועל הדרך משפרים משמעותית את מאזן השערים שלהם אל מול היריבות האחרות בתחתית. הייתי אומר שכדאי לעקוב אחרי מה שיקרה במשחק בין הקבוצות בפלייאוף התחתון.
די עמיקם, תעזוב אותנו כבר. |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 17/03/2014 : 23:42:43
|
הערכה שלי, בתום המחזור ה 30 הליגה תראה כך: 1. נתניה 63 2. פ"ת 55 3. לוד 49 4. אח"י 45 5. הכח 41 6. קטמון 41 7. נצרת ע. 41 8. ר"ג 40 9. בית"ר 39 10-13. י-ם, אשקלון, הרצליה, ראשל"צ 38 14.יבנה 37 15.עפולה 36 16. אאא
משחק המפתח מבחינתנו - יום שני נגד בית"ר, חייבים נצחון. משחק העונה. |
 |
|
|
האיש עם הצעיף האדום
86 הודעות |
נשלח - 18/03/2014 : 07:21:27
|
41 נקודות עשויות להספיק בתרחיש מסויים. 40 לא יספיקו בגלל הפרש השערים השלילי.
ולקראת המשחק ביום שני צו גיוס - פשוט להגיע!
חשוב שנהיה שם הרבה יותר מ-300 |
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 18/03/2014 : 09:24:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בני סובטקין
ציטוט: נשלח במקור על ידי Offside
הנה מיני-קונספירציה: עפולה, שקרובה פיזית לא.א.פ, יכולה לצ'פר אותה בעונה הבאה עם איזה שחקן מקומי שיושאל לשנייה, בתמורה א.א.פ "תצ'פר" את עפולה כדי לעזור לה להשאר בליגה. (יכול להיות שיש לעפולה גם אפשרות לתת צ'ופרים יותר מעניינים, סתם זרקתי דוגמא) פעמיים הם ספגו שביעיות, בשני המקרים מלוד (קבוצת ההתקפה הטובה בליגה), פעם אחרת חטפו שמיניה, מאשקלון (אחת מקבוצות ההתקפה הטובות בליגה), מעבר לזה לא חטפו יותר מחמישה במשחק אחד. ופתאום באים עפולה, שאין להם התקפה יותר מדי מרשימה ותוקעים להם שביעיה, ועל הדרך משפרים משמעותית את מאזן השערים שלהם אל מול היריבות האחרות בתחתית. הייתי אומר שכדאי לעקוב אחרי מה שיקרה במשחק בין הקבוצות בפלייאוף התחתון.
די עמיקם, תעזוב אותנו כבר.
 |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 18/03/2014 : 14:36:12
|
תמנה יא נוכל  |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |