פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מצג שווא

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מצג שווא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מצג שווא נושא הבא
עמוד: מתוך 2

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 02/03/2014 :  20:49:35  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם ההצבעה על ההסכם היתה נערכת השבוע ברור לי שהיא לא היתה עוברת. למשך זמן רב, נוצר רושם שהאוהדים בהפועל בעצם רוצים איחוד, שהם לא באמת שונאים וכיו"ב. כל זה התברר בתור מצג שווא שעל פיו חלק מהאנשים הצביעו בעד האיחוד. אני בתוכם. לא רק זה - גם אלו שלא ממש שונאים מדברים בצורה של "נקבל אותכם, לא בפרחים אמנם..". בקיצור - עושים לנו טובה..
אני לא מבין למה צריך איחוד אם הם לא רוצים, אם הם מרגישים שגונבים להם את הקבוצה. לא רוצים? לא צריך.. למעשה, רוב האוהדים בשני הצדדים לא ממש רוצים איחוד כי המשמעות של איחוד שאף צד לא יקבל את הקבוצה שהוא רוצה ולפחות במקרה של הפועל חלק מהאוהדים שלהם מוכנים לנקוט באמצעים אלימים כאלו ואחרים כדי למרר לנו את החיים.
מה שנקבל זו קבוצה שהיא פחות מקטמון וקצת יותר מהקבוצה של ויקטור ונהפוך לסתם עוד קבוצה עם שלוש-מאות אוהדים בליגה הלאומית.. אחלה.

I am City till I cry

נערך על ידי - יפתחמ ב-03/03/2014 16:48:15

יוצר אור1 יוצר אור1 מנותק

54 הודעות

נשלח - 02/03/2014 :  21:13:28  הצג פרופיל שלח ל- יוצר אור1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[quote]נשלח במקור על ידי יפתחמ

אם ההצבעה על ההסכם היתה נערכת השבוע ברור לי שהיא לא היתה עוברת. למשך זמן רב, מכרו לנו שהאוהדים בהפועל בעצם רוצים איחוד, שהם לא באמת שונאים וכיו"ב. כל זה התברר בתור מצג שווא שעל פיו חלק מהאנשים הצביעו בעד האיחוד. אני בתוכם. אני מרגיש שרימו אותי. לא רק זה - גם אלו שלא ממש שונאים מדברים בצורה של "נקבל אותכם, לא בפרחים אמנם..". בקיצור - עושים לנו טובה..
אני לא מבין למה צריך איחוד אם הם לא רוצים, אם הם מרגישים שגונבים להם את הקבוצה. לא רוצים? לא צריך.. למעשה, רוב האוהדים בשני הצדדים לא ממש רוצים איחוד כי המשמעות של איחוד שאף צד לא יקבל את הקבוצה שהוא רוצה ולפחות במקרה של הפועל חלק מהאוהדים שלהם מוכנים לנקוט באמצעים אלימים כאלו ואחרים כדי למרר לנו את החיים.

מה שנקבל זו קבוצה שהיא פחות מקטמון וקצת יותר מהקבוצה של ויקטור ונהפוך לסתם עוד קבוצה עם שלוש-מאות אוהדים בליגה הלאומית.. אחלה.
[/quote

צודק לגמרי , השבוע זה לא היה עובר.
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 02/03/2014 :  21:40:39  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ספקולציה לא רלוונטית.
ללא אווירת האיחוד הייתה הקפדה משמעותית יותר על הפרדת קהלים, ציפיות אחרות ובעיקר לא הייתה ההזדמנות אחרונה של החוליגנים להרים ראש.
המהלך להצלת הפועל הרבה יותר גדול מכמה אנשים קטנים.
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 02/03/2014 :  22:07:00  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם פליט סודני גנב לך את הטלפון בתחנה מרכזית זו לא סיבה להפוך לגזען.
אבל בדבר אחד אני מסכים אם איפי. אם הם לא רוצים אז לא צריך ןלכן אני קורא לאוהדי הפועל ירושלים לבטא את דעתם דרך סוג של הצבעה דמוקרטית בארגון השחר האדום שהוא כרגע הדבר הכי דומה לגוף יציג מבחינתם. יגיעו להחלאה שהם לא רוצים- לא צריך. אנחנו את שלנו עשינו.
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 02/03/2014 :  22:10:22  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

אם פליט סודני גנב לך את הטלפון בתחנה מרכזית זו לא סיבה להפוך לגזען.
אבל בדבר אחד אני מסכים אם איפי. אם הם לא רוצים אז לא צריך ןלכן אני קורא לאוהדי הפועל ירושלים לבטא את דעתם דרך סוג של הצבעה דמוקרטית בארגון השחר האדום שהוא כרגע הדבר הכי דומה לגוף יציג מבחינתם. יגיעו להחלאה שהם לא רוצים- לא צריך. אנחנו את שלנו עשינו.

דוב, יצאה לך פליטת קולמוס מעניינת לאנליטיקאים " יגיעו להחלאה שהם לא רוצים" ...
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 02/03/2014 :  23:27:52  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שאתם מפספסים את הנקודה. יש קבוצה לא גדולה של אוהדי הפועל שהיא אלימה. אבל, שאר אוהדי הפועל לא מקבלים אותנו בזרועות פתוחות ומבחינתם ממש לא שמחים לקבל את "רוח קטמון" ביציע.
מכל התגובות של אוהדי הפועל כאן בפורום ישנו רק מגיב אחד (עופר האדום) שממש נשמע שמתבייש מההתנהגות של אוהדי הפועל ולא מטיף לנו מוסר שאנחנו "אובדים" או מתנשאים או כל מיני שטויות כאלו.
לי נראה שאוהדי הפועל שרוצים איחוד הם דווקא אלו שמסתכלים בעיקר על "מה יצא לנו מזה" בפן חומרני ולא בקטע של רגש. הרגש שכן יש להם כלפינו הוא של זלזול ("אוהדי מיזם") או של דחייה ("בוגדים") - ראו את השלט החביב שלהם על מחילה בזחילה.. (שעשה לי בחילה).
לדעתי - יש כאן שתי גישות לאהדת כדורגל שלא באמת ניתן לגשר עליהן.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

PiniBN PiniBN מנותק

22 הודעות

נשלח - 03/03/2014 :  10:09:47  הצג פרופיל שלח ל- PiniBN הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום יפתח, יצא לנו להכיר ביום שישי.

קודם כל ודבר ראשון, כולנו ללא יוצא מן הכלל מגנים ומתנגדים לאלימות, מכל סוג שהיא, זוהי איננה רוח הפועל ולא מייצגת את הערכים עליהם גדלנו.

דבר שני, אני חושב שאתה טועה לגבי הלך הרוחות בצד שלנו, של הפועל המקורית.
אני אסביר:

ביום שישי האחרון וסביב המשחק, באופן טבעי, היו המון אמוציות, התפרצות רגשות ענקית, אשר התבטאה, לצערי, בצורה לא מכובדת ולא מכבדת את ערכינו כחברה וקהילה. היה ברור לי מעל לכל ספק שלא נראה משחק אוטופי בו כולם יתחבקו עם כולם. אני מודה, גם לא חשבתי שיקרה מקרה כמו שקרה בסיום המשחק, בו לי כאוהד הפועל, יש חלק לא פחות קטן מהאנשים שעשו את זה.

משיחות שקיימתי עם שני הצדדים במהלך ה-48 אחרונות, ברור לי מעל לכל ספק כי האנשים נתלו על אילנות גבוהים וכרגע רק מחכים לסולם מתאים כדי לרדת משם. בנוסף, אני בטוח שמעל 93% מאוהדי הפועל המקורית (גם אלה שהיו ביום שישי וגם אלה שנשארו בבית עקב הפילוג) כמהים להחלפת בעל הבית, החלפת הניהול וחזרה הביתה של האוהדים שעזבו בשנת 2007.

אני חושב שאסור לנו, על אף הקושי העצום, לקחת את אירועי יום שישי ככלל, אלא להתייחס אליהם כאירוע חריג אשר קרה בעקבות משחק אמוציונלי.

כפי שאני אומר לכל צד, אסור לנו בשום פנים ואופן להרים ידיים ולהכנע. בכוחנו לשנות את ההיסטוריה, ותזכור תמיד - אנחנו רצים מרתון לא 100 מטר.
אני בטוח שבקו הסיום נעמוד כולנו ביציע אחד ונעודד את אותה הקבוצה.
נכון, יהיה קשה, יהיו ויתורים, אבל זה שווה את זה.

כתבת שרק אוהד אחד כותב פה מהפועל - אם זה מה שמפריע לך, אני יכול להביא 500 אנשים שיכתבו פה שהם בעד המהלך, האם זה יעזור ? לא נראה לי. זהו המסדרון של אוהדי קטמון ולרוב לאוהדי המקורית אין צורך להגיב פה. אבל סמוך עליי, מעל ל-93% מהאוהדים של הפועל ירושלים רוצים קבוצה אחת.

יאללה הפועל
עבור לתחילת הדף

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 03/03/2014 :  10:39:16  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אהלן פיני,
טוב מאד שאתה כותב פה. הסתובבתי היום קצת בפייסבוק ונראה לי שאצלכם יש שלושה מחנות:
1) מתנגדי איחוד, אנשים שאומרים דוגרי- אנחנו שונאים את קטמון והאנשים שבה יותר מאשר את בית"ר. לא רוצים איחוד, מעדיפים להישאר עם סאסי בכל מצב.
2) אנשים שמתנגדים לאיחוד כי הם לא מבינים את המודל המוצע ואת המשמעות שלו, שבקבוצה המאוחדת לא יהיה יותר קטמון והפועל וכל אוהד אדום יוכל לבחור להיבחר לעמותה שתבטיח שלא יהיה עוד סאסי.
3)תומכי איחוד, אנשים כמוך שמבינים את ההסכם והפסיקו לדבר במונחים של מי מנצח את מי במטרה להביא את הפועל לעידן חדש.

אתה אומר לנו שהמחנה השלישי הוא הגדול ביותר, כרגע זה לא נראה ככה. אתה מגנה את היורקים והמקללים, אבל השלטים שתלויים ביציע מבהירים שחלק גדול אצלכם משתייך לשני המחנות הראשונים, ומיעוט קטן גם מוכן ללכלך את הידיים וללכת לתקוף שחקנים ואוהדים של הקבוצה השנייה, הכל כדי שלא ינצחו אותם ושהאיחוד לא יקרה. אם אכן הרוב המוחלט שלכם רוצה איחוד ומוכן להתפשר, תשמיעו קול בהתאם. אם יכתבו פה או בפורומים אחרים 500 אוהדים של הפועל שהם בעד האיחוד זה מאד ירגיע את הלך הרוח הפה, שחלקו נוטה כעת לבטל את כל התהליך כי בצד השני אין פרטנר.

נערך על ידי - ולנטין תיאודוריקה ב-03/03/2014 10:40:06
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 03/03/2014 :  10:40:30  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי PiniBN
קודם כל ודבר ראשון, כולנו ללא יוצא מן הכלל מגנים ומתנגדים לאלימות, מכל סוג שהיא, זוהי איננה רוח הפועל ולא מייצגת את הערכים עליהם גדלנו.

פיני שלום,
אני שמח שאתה כותב פה ואני חושב שאתה מתבטא בצורה ראויה ומתונה, גם כאן, גם ברדיו קטמון וגם בערוץ הספורט.
אבל אם "כולכם ללא יוצא מן הכלל מגנים ומתנגדים לאלימות", אז למה קולכם הקולקטיבי לא נשמע?
הקמתם ארגון אוהדים (וטוב שכך)... אין לארגון הזה עמדה בענין?
ומילא הגינוי וההתנגדות, אבל מה אתם מתכוונים לעשות כדי למנוע ארועי טרור שכאלה בהמשך הדרך, בהנחה שהיא משותפת?

עבור לתחילת הדף

ביסמרק ביסמרק מנותק

94 הודעות

נשלח - 03/03/2014 :  10:42:52  הצג פרופיל שלח ל- ביסמרק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי PiniBN

אני אסביר:

ביום שישי האחרון וסביב המשחק, באופן טבעי, היו המון אמוציות, התפרצות רגשות ענקית, אשר התבטאה, לצערי, בצורה לא מכובדת ולא מכבדת את ערכינו כחברה וקהילה. היה ברור לי מעל לכל ספק שלא נראה משחק אוטופי בו כולם יתחבקו עם כולם. אני מודה, גם לא חשבתי שיקרה מקרה כמו שקרה בסיום המשחק, בו לי כאוהד הפועל, יש חלק לא פחות קטן מהאנשים שעשו את זה.

משיחות שקיימתי עם שני הצדדים במהלך ה-48 אחרונות, ברור לי מעל לכל ספק כי האנשים נתלו על אילנות גבוהים וכרגע רק מחכים לסולם מתאים כדי לרדת משם. בנוסף, אני בטוח שמעל 93% מאוהדי הפועל המקורית (גם אלה שהיו ביום שישי וגם אלה שנשארו בבית עקב הפילוג) כמהים להחלפת בעל הבית, החלפת הניהול וחזרה הביתה של האוהדים שעזבו בשנת 2007.

אני חושב שאסור לנו, על אף הקושי העצום, לקחת את אירועי יום שישי ככלל, אלא להתייחס אליהם כאירוע חריג אשר קרה בעקבות משחק אמוציונלי.

כפי שאני אומר לכל צד, אסור לנו בשום פנים ואופן להרים ידיים ולהכנע. בכוחנו לשנות את ההיסטוריה, ותזכור תמיד - אנחנו רצים מרתון לא 100 מטר.

כתבת שרק אוהד אחד כותב פה מהפועל - אם זה מה שמפריע לך, אני יכול להביא 500 אנשים שיכתבו פה שהם בעד המהלך, האם זה יעזור ? לא נראה לי. זהו המסדרון של אוהדי קטמון ולרוב לאוהדי המקורית אין צורך להגיב פה. אבל סמוך עליי, מעל ל-93% מהאוהדים של הפועל ירושלים רוצים קבוצה אחת.

יאללה הפועל

הפוך, לגמרי הפוך. זה המסדרון של קטמון אבל גם במסדרון שלכם זה לא נראה כמו שאתה מציג את זה. כאן יותר קל לך להתבטא כך. תביא 500 איש שיכתבו שם את מה שאתה אומר פה, אל מול התגובות וההודעות שמתפרסמות שם.

עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 03/03/2014 :  10:55:11  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני התרשמתי משיחות עם אוהדי הפועל ירושלים באופן דומה. יהיה איחוד (אם סאסי לא יתחרפן), נשב רובנו ביד, יהיו כמה שיתקשו ובסוף יהיה בסדר בע"ה
עבור לתחילת הדף

dudiy dudiy מנותק

39 הודעות

נשלח - 03/03/2014 :  11:00:01  הצג פרופיל שלח ל- dudiy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פיני שלום
תודיעו על כינוס אסיפה של אוהדי הפועל, תקבלו את ההחלטה שלכם.
אם יהיה רוב גדול בעד, נוכל כולנו להתמודד עם מיעוט בעייתי.
אם לא, אז ליפקין לא יכריח אתכם
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 03/03/2014 :  11:17:51  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ולנטין תיאודוריקה

אהלן פיני,
טוב מאד שאתה כותב פה. הסתובבתי היום קצת בפייסבוק ונראה לי שאצלכם יש שלושה מחנות:
1) מתנגדי איחוד, אנשים שאומרים דוגרי- אנחנו שונאים את קטמון והאנשים שבה יותר מאשר את בית"ר. לא רוצים איחוד, מעדיפים להישאר עם סאסי בכל מצב.
2) אנשים שמתנגדים לאיחוד כי הם לא מבינים את המודל המוצע ואת המשמעות שלו, שבקבוצה המאוחדת לא יהיה יותר קטמון והפועל וכל אוהד אדום יוכל לבחור להיבחר לעמותה שתבטיח שלא יהיה עוד סאסי.
3)תומכי איחוד, אנשים כמוך שמבינים את ההסכם והפסיקו לדבר במונחים של מי מנצח את מי במטרה להביא את הפועל לעידן חדש.

אתה אומר לנו שהמחנה השלישי הוא הגדול ביותר, כרגע זה לא נראה ככה. אתה מגנה את היורקים והמקללים, אבל השלטים שתלויים ביציע מבהירים שחלק גדול אצלכם משתייך לשני המחנות הראשונים, ומיעוט קטן גם מוכן ללכלך את הידיים וללכת לתקוף שחקנים ואוהדים של הקבוצה השנייה, הכל כדי שלא ינצחו אותם ושהאיחוד לא יקרה. אם אכן הרוב המוחלט שלכם רוצה איחוד ומוכן להתפשר, תשמיעו קול בהתאם. אם יכתבו פה או בפורומים אחרים 500 אוהדים של הפועל שהם בעד האיחוד זה מאד ירגיע את הלך הרוח הפה, שחלקו נוטה כעת לבטל את כל התהליך כי בצד השני אין פרטנר.

אחלה פיני, מחזק את ולנטין.
אבל אתה אחד שטוען שהוא מייצג את הרוב. אז איפה הם?
לא רוצה שתואהבו אותנו לא רוצה שתשבו לידנו אם אתם לא רוצים. אני כן רוצה שה 93% יגידו
"מי שיורק ומקלל משפחות וילדים, תוקף אוהדים ברכבים וכדומה הוא מוקצה וזבל ופסולת DNA"
"מי שפורץ לחדר הלבשה, תוקף מקלל ומאיים הוא עבריין (להלן עובר על החוק) ואנו מגנים אותו ואת התנגותו"
זה הכל.
איך תגידו? מצידי תעשו עצומה ותחתימו את האוהדים שלכם.
את הגינוי של ליפקין לא פרסמתם (להוריד אחרי 5 דקות זה לא לפרסם)
את ההתנצלות של דובי הורדתם ואז סרסתם ושוב הורדתם.
אנחנו אמרנו את דברנו בקול רם ברור וחד משמעי. עכשיו תורכם.
תגידו מה אתם רוצים, אל תגיד לנו ,93% תראה לנו אותם.
אם אתם לא רוצים איחוד תגידו אנחנו לא רוצים איחוד.
אבל תגידו.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 03/03/2014 :  11:17:56  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי PiniBN

אני אסביר:

יאללה הפועל

אהלן פיני, אכן יצא לנו להכיר ביום שישי למרות שכמובן שמעתי עליך לפני כן:)
ראשית, הבהרה קטנה: התכוונתי שאמנם כמה אוהדי הפועל כתבו פה, אבל שרק אוהד אחד מהפועל כתב פה באופן ברור שהוא מתבייש בהתנהגות הזו והוא לא סייג את ההודעה עם "צריך להבין" או "לא נקבל אתכם בזר פרחים אבל..." וכיו"ב.
לגבי האיחוד: גם אם ברור לי שרוב אוהדי הפועל רוצים איחוד השאלה איזה מין איחוד הם/אתם רוצים.. כשאנחנו (אוהדי קטמון) אומרים שאנחנו רוצים את "רוח קטמון" הכוונה שבאופן הכי בסיסי יהיה סבבה לבוא למשחקים, שנוכל להביא את המשפחה או החברה מבלי להיות לחוצים שתיכף יהיו מכות או אפילו רק קללות (מעבר "למקובל") ושפשוט יהיה כיף.. הסיבה "שהתאהבנו במיזם" היא שפשוט כיף במשחקים.
לגבי הדימוי שלך על ריצת מרתון. החשש שלי ושל רבים אחרים שלקו הסיום של אותה ריצת מרתון יגיעו מעט מאוד רצים.. שבדרך נאבד את רוב האוהדים ואיתם את מה שנבנה בקטמון.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 03/03/2014 :  11:19:19  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי dudiy

פיני שלום
תודיעו על כינוס אסיפה של אוהדי הפועל, תקבלו את ההחלטה שלכם.
אם יהיה רוב גדול בעד, נוכל כולנו להתמודד עם מיעוט בעייתי.
אם לא, אז ליפקין לא יכריח אתכם

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 03/03/2014 :  11:42:37  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אהלן פיני,

נראה לי שהתגובות מהצד שלנו די ברורות, מהצד שלכם לא ממש, ויש בזה גם משהו לא הגון:

אנחנו לא רוצים לכפות איחוד, ולא רוצים להכריח שום מהלך שהוא נגד הרוב.

אנחנו רוצים לשמוע קול ברור מהצד שלכם שמייצג את הרוב שיאמר שהוא תומך בהסכם כמו שהוא, שהוא תומך במודל הניהולי המוצע, ושהוא הולך להניח מאחור את האשפה שהצטברה בין הצדדים.

בלי קטמון זונה, בלי סאדר שרמוטה, בלי איומים, בלי קללות כלפי אוהדים בתוך ומחוץ לאצטדיון, עם לקבל את זה ששי אהרון יהיה דמות מובילה בקבוצה המאוחדת, עם לקבל את זה שחלק גדול מבעל התפקידים בקטמון (כנראה) ישמשו גם בתפקידים בקבוצה המאוחדת, עם לקבל ביציע אוהדים עם צעיפים וחולצות של קטמון, בלי סנקציות, ובלי איומים.

ברצינות, אני לא חושב שזה איום, אני חושב שזה המינימום שאפשר לדרוש כשאנחנו החלטנו ללכת על מהלך שמפרק את מה שבנינו במהלך שבע השנים האחרונות.

תגידו לנו שאתם בעד, שה"שחר האדום" או כל ייצוג אחר שלכם הוא בעד. תגידו לנו שיש חבורה קטנה שמתנגדת לכל הנ"ל וכוללת לכל היותר כמה עשרות מתוך המאות שאתם - אני בטוח שיחד איתכם נצליח להתמודד איתם וגם לשכנע אותם בסופו של יום שטובת הפועל מעל הכל. אבל תגידו את זה בקול ברור ולא משתמע לשתי פנים.

אבל אם לא - תהיו הוגנים, ותגידו שאתם לא מסוגלים לקבל את זה, ונסגור את העניין, לפחות לעת עתה.

אני חושב שזאת החובה שלכם כלפינו, כלפי ליפקין, ובעיקר כלפי עצמכם.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם מצג שווא נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07