פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הצבעתי בעד......

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הצבעתי בעד......
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם הצבעתי בעד...... נושא הבא
עמוד: מתוך 3

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  19:03:34  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוצר אור1

השימוש במילה "הקומץ" הופך את העניין כאילו לקוריוז, והנה כולנו נוכל להם וכאלה.
אל תשתמשו במילה "הקומץ" כל עוד "הרוב" השפוי של אוהדיהם לא השמיע את דבריו ומסתתר (אם בכלל הוא קיים). אז שידברו , שיוקיעו , שיתנערו מזה

הפועל קטמון ירושלים היא כבר קבוצה גדולה ואוהדי הפועל קטמון אוהדים אותה בדיוק בשל התרבות האחרת שהביאה ליציעים.

איחוד אשר יביא איתו ולו טיפה מגועל הנפש שראינו אתמול ביציע המזרחי בדרך לחניה יגרום להרבה מאיתנו לא לבוא יותר. יש כאן אפס סובלנות והבנה למה שהיה אתמול. אם זה מה שאיחוד מביא , תודה אבל לא תודה. ניתן להם להתבוסס בתוך עצמם. קהילת הפועל קטמון חשובה מבחינתי לאין ערוך משינוי שם המביא איתו הרס וכליה.

אני מסים איתך אבל חושב שאסור לנו לתת לאותם אנשים להפחיד ולהרוס
את מה שבנינו אנחנו צריכים לעמוד מולם ולא לברוח כול אוהד שלא יבוא יותר זה לתת לאותו קומץ לנצח

גבעוני
מותר להביע דעה
ומותר לא להסכים
לא צריך ואסור לנבל פה
בנינו משהו חדש בקטמון
בוא נשמור עליו ביחד למרות חילוקי דעות אפשריים
לך מותר ולאחרים מותר והכבוד ההדדי הוא מה שחשוב
כל טוב
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  19:11:31  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:

אל תשתמשו במילה "הקומץ" כל עוד "הרוב" השפוי של אוהדיהם לא השמיע את דבריו ומסתתר (אם בכלל הוא קיים). אז שידברו , שיוקיעו , שיתנערו מזה

הפועל קטמון ירושלים היא כבר קבוצה גדולה ואוהדי הפועל קטמון אוהדים אותה בדיוק בשל התרבות האחרת שהביאה ליציעים.

איחוד אשר יביא איתו ולו טיפה מגועל הנפש שראינו אתמול ביציע המזרחי בדרך לחניה יגרום להרבה מאיתנו לא לבוא יותר. יש כאן אפס סובלנות והבנה למה שהיה אתמול. אם זה מה שאיחוד מביא , תודה אבל לא תודה. ניתן להם להתבוסס בתוך עצמם. קהילת הפועל קטמון חשובה מבחינתי לאין ערוך משינוי שם המביא איתו הרס וכליה.

את מה שבנינו אנחנו צריכים לעמוד מולם ולא לברוח כול אוהד שלא יבוא יותר זה לתת לאותו קומץ לנצח

גבעוני
מותר להביע דעה
ומותר לא להסכים
לא צריך ואסור לנבל פה
בנינו משהו חדש בקטמון
כל טוב

מסכים איתך אבל להגיד שהבריגדה יצא מגידרה להתחנף לצד השני ולהגיד שביום של איחוד נלך אחרי הקומץ האלים שם ועוד דברים חסרי בסיס וטעם שנאמרו זה לא בדיוק כבוד הדדי וזה דברים שיקרים ולא נכונים אני מוכן לספוג מכות קללות ויריקות בשביל להגן פה על אנשים ולא פעם גם חטפתי כולל במחזור11 אבל לקבל כזה דיבור מגעיל מאנשים פה לזה אני לא מוכן ולא השתוק על זה
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  19:13:02  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:

גבעוני
מותר להביע דעה
ומותר לא להסכים
לא צריך ואסור לנבל פה
בנינו משהו חדש בקטמון
כל טוב

מסכים איתך אבל להגיד שהבריגדה יצא מגידרה להתחנף לצד השני ולהגיד שביום של איחוד נלך אחרי הקומץ האלים שם ועוד דברים חסרי בסיס וטעם שנאמרו זה לא בדיוק כבוד הדדי וזה דברים שיקרים ולא נכונים אני מוכן לספוג מכות קללות ויריקות בשביל להגן פה על אנשים ולא פעם גם חטפתי כולל במחזור11 אבל לקבל כזה דיבור מגעיל מאנשים פה לזה אני לא מוכן ולא השתוק על זה

שמח שאתה מסכים
אין שום ספק הבריגאדה היא חלק חשוב בכוח וברוח של קטמון
ואני מסכים איתך בזה
עבור לתחילת הדף

אהוד788 אהוד788 מנותק

75 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  19:30:13  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של אהוד788 שלח ל- אהוד788 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בוח

אולי פספסתי את זה פעמים קודמות, אבל פעם ראשונה ששמעתי מכיוון הצד שלנו, מהבריגדה, את השיר הנהדר "מוות לצהובים" (זה היה בזמן החימום למשחק). ממש הרגשתי שהם יוצאים מגדרם בכדי להתחנף לצד השני. התביישתי, הייתי מוקף אנשים שאני הבאתי למשחק ולך תסביר להם שלרוב זה לא ככה, ולרוב אנחנו לא מהקבוצות שמאחלות מוות לקבוצות אחרות. אני קצת מודאג שבמקום ששנה הבאה אותו קומץ יושתק, אולי הם ימשכו דווקא אחרים לצד שלהם.

תעשה את שיעורי ההבית לפני שאתה מצקצק בכזו קולניות.
השיר "מוות לצהובים" הוא שיר אהדה עתיק לאחד, אמיר גולה. כיום שנוא נפשם.
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  19:32:38  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הצבעתי בעד ואני בעד,

1. בעד שחרור שחקני ועובדי הפועל ירושלים והכדורגל הישראלי בכלל מקיומו של סאסי.
2. בעד שילוב ידיים ביציע עם אוהדים שהם בשר מבשרינו, שליבם לא נתן להם לעזוב את הגוף הממאיר, למרות היותם תאים בריאים ואיתנים.
3. בעד חזרתם ליציע של מי שהפילוג (או הסאסי שלפניו) הבריח אותו מהמגרשים.

ידוע לי שאם ההסכם יצא לפועל, עדיין צפויים לנו אתגרים לא פשוטים:
1. ניקוי הקהל המאוחד מכל בדל של אלימות וגזענות, ושמירת יציעי הפועל מקום ידידותי לקהל מגוון של ילדים וותיקים, גברים ונשים.
2. שיקום מחלקת הנוער של הפועל ירושלים, והחזרת קבוצת הנוער לליגת העל כחברה קבועה ולא כשק חבטות אחת לעשר שנים.
3. שיתוף פעולה עם הנהלות הגונות ופקידים מקצועיים בהתאחדות לתיקון העיוותים והמשך ניקוי האורוות.

וכמובן, להמשיך ולהתקדם: ליגת על, ניצחון בדרבי, אירופה.
עבור לתחילת הדף

בוח בוח מנותק

95 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  19:48:21  הצג פרופיל שלח ל- בוח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אהוד788

ציטוט:
נשלח במקור על ידי בוח

אולי פספסתי את זה פעמים קודמות, אבל פעם ראשונה ששמעתי מכיוון הצד שלנו, מהבריגדה, את השיר הנהדר "מוות לצהובים" (זה היה בזמן החימום למשחק). ממש הרגשתי שהם יוצאים מגדרם בכדי להתחנף לצד השני. התביישתי, הייתי מוקף אנשים שאני הבאתי למשחק ולך תסביר להם שלרוב זה לא ככה, ולרוב אנחנו לא מהקבוצות שמאחלות מוות לקבוצות אחרות. אני קצת מודאג שבמקום ששנה הבאה אותו קומץ יושתק, אולי הם ימשכו דווקא אחרים לצד שלהם.

תעשה את שיעורי ההבית לפני שאתה מצקצק בכזו קולניות.
השיר "מוות לצהובים" הוא שיר אהדה עתיק לאחד, אמיר גולה. כיום שנוא נפשם.

מקובל עליי, טעיתי וזה לא היה כהתחנפות לצד שני אלא להיפך. יופי.
ובכל זאת עדיין אני רואה בעייתיות קשה בשיר הזה. כי אני לא מאחל לקבוצות אנשים מוות, כי אני מגדיר עצמי כאוהד קטמון ולא כשונא בית'ר, ובאופן כללי אני לא מבין איך "ננקה את הצד השני מהתנהגות כזאת" כשאנחנו שרים שירי שנאה (קטמון זונה זה יותר גרוע ממוות לצהובים? לא נראה לי).
עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  21:31:41  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין מצב שאני נותן ל10, 20 , 200 טינופות לשבור מסורת משפחתית ולקלקל לי את התענוג לקחת את הילד בן ה-5 . ביננו גם אם ישמע קצת קללות לא יחרב עולמו... בטוח שהרוב השפוי של שני הקהלים ייתן את הטון
עבור לתחילת הדף

אדום בלב אדום בלב מנותק

71 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  21:45:27  הצג פרופיל שלח ל- אדום בלב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני יתרעתי שזה מה. שיהיה זה לא היפתיע אותי ואני יכול להגיד שזה ממש לא קומץ לפחות אני אחד מ7% ואני המצפון שלי שקט
ציטוט:

עבור לתחילת הדף

דיקסי דיקסי מנותק

16 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  22:29:40  הצג פרופיל שלח ל- דיקסי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני הצבעתי בעד. למרות החששות הכבדים שלי שמראות המשחק האחרון יגיעו לתוכנו. עבור כל מי שהצביע בעד- מהתומכים מאוד ועד המצביעים כן בלב כבד- זהו סוף שבוע של חשש גדול מהבאות. לא רוצה לבלות את זמני ביציעים שנה הבאה בלהקיא ולהוקיע ולסלק ולריב. אני רוצה לראות כדורגל וליהנות. לא מתאים לי המאבק הזה ביציעים שלנו. עשינו אותו איתם מבחוץ בשנים האחרונות. די. נמאס.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  23:32:02  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פעם אמרו שאם הפועל ירושלים יורדת לליגה השלישית זה הסוף שלה.
אמרו שאם לא נעלה בעונת מבשרת השנייה זה הסוף של קטמון.
אמרו שאם לא יהיה איחוד בקיץ האחרון לא יהיה איחוד לעולם.
אמרו שאם יהיה דרבי אדום אז הכל אבוד לנצח נצחים.
עכשיו התחושה היא שאם נתאחד הכל ייהרס בגלל 10 עלובי נפש וכמה קללות. שיהיה.

היסטריה זה רע להפועל, והיא לא צריכה להוביל אותנו.
בוא נשאיר אותה לאותם עלובים.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם הצבעתי בעד...... נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07