| משתמש |
הצבעתי בעד......  |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 17:32:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
בנוגע לתבוסתנות והללנות:במקומך היתי חושב לפני התבטאות כאלו אחי תבוסתנות זה להמשיך עם זה כאלו לא נוראה ויעבור.אז אתה מוזמן להמשיך לנסות לחנך את האנשים האלו תפדל...אני לא הולך ללמד נימוסים בהמות בני 30, זה היו צריכים לעשות הורים שלהם ואתה בהחלט מוזמן להחליף אותם.
לא הבנתי מה אתה אומר אליה, אז להסתגר בבית ולתת להם להשתלט על היציע? אני לא מתכוון לחנך אותם אלא להסביר להם שיש להם 2 ברורת ,לקבל או לעוף.
הבנהת הנקרה eupheu הבנת הנקרה .תקרה אוד פעם .
קראתי שלוש פעמים ,לא הבנתי ,אולי תעזור לאח שלך להבין? איך אתה מציע להתמודד עם החבר'ה האלו? כי אני הבנתי שחלקנו פשוט הולכים לוותר ולא להגיע למשחקים. (ולזה אני קראתי תבוסתנות ויללנות).
לא אין לי מה להגיד לך .אבל בטח ובטח לא ילמד את הזבלים האלו נימוסים . גם לא יתן לא ילדים להחשף לזה זה ברור.רק אל תשתמש במושגים שאין להם יסוד אחי חבל |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-01/03/2014 17:33:35 |
 |
|
|
בוח
95 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 17:55:27
|
| אולי פספסתי את זה פעמים קודמות, אבל פעם ראשונה ששמעתי מכיוון הצד שלנו, מהבריגדה, את השיר הנהדר "מוות לצהובים" (זה היה בזמן החימום למשחק). ממש הרגשתי שהם יוצאים מגדרם בכדי להתחנף לצד השני. התביישתי, הייתי מוקף אנשים שאני הבאתי למשחק ולך תסביר להם שלרוב זה לא ככה, ולרוב אנחנו לא מהקבוצות שמאחלות מוות לקבוצות אחרות. אני קצת מודאג שבמקום ששנה הבאה אותו קומץ יושתק, אולי הם ימשכו דווקא אחרים לצד שלהם. |
 |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 18:02:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בוח
אולי פספסתי את זה פעמים קודמות, אבל פעם ראשונה ששמעתי מכיוון הצד שלנו, מהבריגדה, את השיר הנהדר "מוות לצהובים" (זה היה בזמן החימום למשחק). ממש הרגשתי שהם יוצאים מגדרם בכדי להתחנף לצד השני. התביישתי, הייתי מוקף אנשים שאני הבאתי למשחק ולך תסביר להם שלרוב זה לא ככה, ולרוב אנחנו לא מהקבוצות שמאחלות מוות לקבוצות אחרות. אני קצת מודאג שבמקום ששנה הבאה אותו קומץ יושתק, אולי הם ימשכו דווקא אחרים לצד שלהם.
הם זה מה שמאדיג עדיף שלא תבוא יותר תתחיל מהמשחק הבא חצוף מי אתה שתגיד משהו על הבריגדה? |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 18:16:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
אולי פספסתי את זה פעמים קודמות, אבל פעם ראשונה ששמעתי מכיוון הצד שלנו, מהבריגדה, את השיר הנהדר "מוות לצהובים" (זה היה בזמן החימום למשחק). ממש הרגשתי שהם יוצאים מגדרם בכדי להתחנף לצד השני. התביישתי, הייתי מוקף אנשים שאני הבאתי למשחק ולך תסביר להם שלרוב זה לא ככה, ולרוב אנחנו לא מהקבוצות שמאחלות מוות לקבוצות אחרות. אני קצת מודאג שבמקום ששנה הבאה אותו קומץ יושתק, אולי הם ימשכו דווקא אחרים לצד שלהם.
הם זה מה שמאדיג עדיף שלא תבוא יותר תתחיל מהמשחק הבא חצוף מי אתה שתגיד משהו על הבריגדה?
אתה אמיתי? מה כבר הוא אמר שהוא אישית לא מתחבר לקריאות של "מוות לצהובים" ,תשתה כוס מים ותרגע אתה האחרון שתגיד למי לבוא ולמי לא. |
 |
|
|
בוח
95 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 18:17:05
|
הם זה מה שמאדיג עדיף שלא תבוא יותר תתחיל מהמשחק הבא חצוף מי אתה שתגיד משהו על הבריגדה?
נדמה לי שאתה מוכיח את הנקודה שלי, וחבל שכך. הבריגדה קדושים מדי מכדי שאעביר עליהם ביקורת? אתה מבקש שלא אתבייש בשיר "מוות לצהובים"? די. |
 |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 18:20:55
|
נדמה לי שאתה מוכיח את הנקודה שלי, וחבל שכך. הבריגדה קדושים מדי מכדי שאעביר עליהם ביקורת? אתה מבקש שלא אתבייש בשיר "מוות לצהובים"? די.
אני מבקש שתיהיה צנוע ותיתן כבוד לאנשים שעושים ימים לילות כימים בשביל הקבוצה ולהזכירך אנחנו אוהדים את הפועל ירושלים ולכן נשיר כול שיר נגד ביתר לא טוב לך בעיה שלך |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 18:25:55
|
נדמה לי שאתה מוכיח את הנקודה שלי, וחבל שכך. הבריגדה קדושים מדי מכדי שאעביר עליהם ביקורת? אתה מבקש שלא אתבייש בשיר "מוות לצהובים"? די.
אני מבקש שתיהיה צנוע ותיתן כבוד לאנשים שעושים ימים לילות כימים בשביל הקבוצה ולהזכירך אנחנו אוהדים את הפועל ירושלים ולכן נשיר כול שיר נגד ביתר לא טוב לך בעיה שלך
שוב אתה חי בסרט..אין פה דרוג של אוהדים מי יותר ומי פחות...הבריגדה כבודה במקומה מונח אבל זכות כל אדם להסתייג מאמירות כאלה ואחרות (אני לדוגמא לא מתחבר לשמעון מזרחי תתאבד כבר נו אז מה?) ,תפגין אתה צניעות אל תחלק ציונים ובטח אל תשלח אנשים הבייתה. ילד. |
 |
|
|
נתן שטראוס
80 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 18:26:03
|
| כמו ארגוני אוהדים אחרים בבריגדה הקדושה יש פוטנציאל לאלימות בסגנון: לא תקבל את דרכנו, אוי ואבוי יהיה לך. השאלה היא אם אתה מיצג את הבריגדה או שהיא תתנער ממך. |
 |
|
|
בוח
95 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 18:27:10
|
אני מבקש שתיהיה צנוע ותיתן כבוד לאנשים שעושים ימים לילות כימים בשביל הקבוצה ולהזכירך אנחנו אוהדים את הפועל ירושלים ולכן נשיר כול שיר נגד ביתר לא טוב לך בעיה שלך
1. נותן המון כבוד לבריגדה. בלעדיכם לא היינו מה שאנחנו. 2. מעריך את העבודה שאתם משקיעים, מזמנכם החופשי, בשביל הקבוצה ששנינו אוהבים. 3. אני לא ניזון משנאה לבית"ר. אנחנו נורא גאים שאנחנו באים מאהבה, מה קרה לעניין הזה? 4. זה שאתם משקיעים המון ויש לכם המון מניות בהצלחה שלנו ובאופי שלנו, לא אומר שמה שאתם עושים ראוי. בהמון קבוצות יש חבורות של אוהדים שמשקיעים ימים כלילות ובסופו של דבר כולנו חושבים שהרבה ממה שהם עושים זה מגעיל. אל תחשוב שאנחנו/אתם/הבריגדה חסינים כי אתה מוכיח שלא. |
נערך על ידי - בוח ב-01/03/2014 18:27:55 |
 |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 18:39:20
|
| 1)ן אני מדבר רק בשמי ולא בשם הבריגדה דבר2)אני חי בסרט יכול להיות לא שמעתי אותך ואחרים פה מתלוננים אל זה או אל הפוטנציאל האלים של הבריגדה שהגנו על האוהדים בכפר יונה יבנה או שעריים (צבועים) 3)אף פעם הבריגדה לא אמרה לא תקבלו את דרכנו אז אוי ואבוי אז אל תזיין את השכל 4)קשה לך הם שירים נגד ביתר תסגור את האוזניים ותצרף פזמון 4)חס וחלילה דירוג של אוהדים כולנו שווים באותה רמה רק שחלק פה נוח לשבת ולבקר ולא לעשות כלום נוח שיש מי שעושה את המלחמות בשבילם ואז מאחורי מסך מחשב באים ומבקרים ומדברים גדלות גדלות |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 18:44:30
|
1)ן אני מדבר רק בשמי ולא בשם הבריגדה דבר2)אני חי בסרט יכול להיות לא שמעתי אותך ואחרים פה מתלוננים אל זה או אל הפוטנציאל האלים של הבריגדה שהגנו על האוהדים בכפר יונה יבנה או שעריים (צבועים) 3)אף פעם הבריגדה לא אמרה לא תקבלו את דרכנו אז אוי ואבוי אז אל תזיין את השכל 4)קשה לך הם שירים נגד ביתר תסגור את האוזניים ותצרף פזמון 4)חס וחלילה דירוג של אוהדים כולנו שווים באותה רמה רק שחלק פה נוח לשבת ולבקר ולא לעשות כלום נוח שיש מי שעושה את המלחמות בשבילם ואז מאחורי מסך מחשב באים ומבקרים ומדברים גדלות גדלות
גבעוני עזוב כמו שכתבת יש דברים מדאיגים יותר (כמו מיצג הבבונים של סאדר) כל מה שביקשתי שלא נחלק ציונים ולא נשלח אוהדים הבייתה בגלל מה שהם כותבים (דברים שהם סבירים) ,אתה לא חייב לאמץ את דעתם והם לא את דעתך. |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 18:45:30
|
1)ן אני מדבר רק בשמי ולא בשם הבריגדה דבר2)אני חי בסרט יכול להיות לא שמעתי אותך ואחרים פה מתלוננים אל זה או אל הפוטנציאל האלים של הבריגדה שהגנו על האוהדים בכפר יונה יבנה או שעריים (צבועים) 3)אף פעם הבריגדה לא אמרה לא תקבלו את דרכנו אז אוי ואבוי אז אל תזיין את השכל 4)קשה לך הם שירים נגד ביתר תסגור את האוזניים ותצרף פזמון 4)חס וחלילה דירוג של אוהדים כולנו שווים באותה רמה רק שחלק פה נוח לשבת ולבקר ולא לעשות כלום נוח שיש מי שעושה את המלחמות בשבילם ואז מאחורי מסך מחשב באים ומבקרים ומדברים גדלות גדלות
מר גבעוני מי שמך מטיף למה מותר לומר ומה אסור? חופש ביטוי? דמוקרטיה? שמעת על זה? או שזה לא קיים בבריגדה שלך ובקטמון במקום לנבל את הפה שלך תהיה ענייני ותתייחס לטענות ולא לגופו של אדם אני גם לא אוהב שירים עם מוות שנאה ואלימות ומותר לי להביע את דעתי מקווה שמשטרת האוהדים לא תכלא אותי פשוט תתבייש בסגנון שלך הוא בטח לא מתאים לבריגאדה ובטח שלא לרוח קטמון חבל |
נערך על ידי - לב אדום מקטמון ב-01/03/2014 18:47:31 |
 |
|
|
יוצר אור1
54 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 18:54:58
|
השימוש במילה "הקומץ" הופך את העניין כאילו לקוריוז, והנה כולנו נוכל להם וכאלה. אל תשתמשו במילה "הקומץ" כל עוד "הרוב" השפוי של אוהדיהם לא השמיע את דבריו ומסתתר (אם בכלל הוא קיים). אז שידברו , שיוקיעו , שיתנערו מזה
הפועל קטמון ירושלים היא כבר קבוצה גדולה ואוהדי הפועל קטמון אוהדים אותה בדיוק בשל התרבות האחרת שהביאה ליציעים.
איחוד אשר יביא איתו ולו טיפה מגועל הנפש שראינו אתמול ביציע המזרחי בדרך לחניה יגרום להרבה מאיתנו לא לבוא יותר. יש כאן אפס סובלנות והבנה למה שהיה אתמול. אם זה מה שאיחוד מביא , תודה אבל לא תודה. ניתן להם להתבוסס בתוך עצמם. קהילת הפועל קטמון חשובה מבחינתי לאין ערוך משינוי שם המביא איתו הרס וכליה. |
 |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 18:55:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
[quote]נשלח במקור על ידי גבעוני
מר גבעוני מי שמך מטיף למה מותר לומר ומה אסור? חופש ביטוי? דמוקרטיה? שמעת על זה? או שזה לא קיים בבריגדה שלך ובקטמון במקום לנבל את הפה שלך תהיה ענייני ותתייחס לטענות ולא לגופו של אדם אני גם לא אוהב שירים עם מוות שנאה ואלימות ומותר לי להביע את דעתי מקווה שמשטרת האוהדים לא תכלא אותי פשוט תתבייש בסגנון שלך הוא בטח לא מתאים לבריגאדה ובטח שלא לרוח קטמון חבל
שוב הסגנון שלי הוא שלי אני לא דובר הבריגדה הצביעות של חלק מהאנשים פה מרקיע שחקים חופש ביטוי ודמוקרטיה זה לא רק שנוח לך היחידי שמטיף פה זה אתה מותר לך להביעה את דעתך ולי מותר להגיב אליה וגם חס ושלום להתעצבן בלי שמשטרת העלק פלורליזים תכלא אותי |
 |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 18:58:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוצר אור1
השימוש במילה "הקומץ" הופך את העניין כאילו לקוריוז, והנה כולנו נוכל להם וכאלה. אל תשתמשו במילה "הקומץ" כל עוד "הרוב" השפוי של אוהדיהם לא השמיע את דבריו ומסתתר (אם בכלל הוא קיים). אז שידברו , שיוקיעו , שיתנערו מזה
הפועל קטמון ירושלים היא כבר קבוצה גדולה ואוהדי הפועל קטמון אוהדים אותה בדיוק בשל התרבות האחרת שהביאה ליציעים.
איחוד אשר יביא איתו ולו טיפה מגועל הנפש שראינו אתמול ביציע המזרחי בדרך לחניה יגרום להרבה מאיתנו לא לבוא יותר. יש כאן אפס סובלנות והבנה למה שהיה אתמול. אם זה מה שאיחוד מביא , תודה אבל לא תודה. ניתן להם להתבוסס בתוך עצמם. קהילת הפועל קטמון חשובה מבחינתי לאין ערוך משינוי שם המביא איתו הרס וכליה.
אני מסים איתך אבל חושב שאסור לנו לתת לאותם אנשים להפחיד ולהרוס את מה שבנינו אנחנו צריכים לעמוד מולם ולא לברוח כול אוהד שלא יבוא יותר זה לתת לאותו קומץ לנצח |
 |
|
הצבעתי בעד......  |
|
|
|