| משתמש |
הצבעתי בעד......  |
|
mac40
79 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 13:30:12
|
כאמור בכותרת, הצבעתי בעד, כי האמנתי שזה הדבר הנכון לעשות עבור קטמון ויותר מזה, הצבעתי בעד כי זה מה שהגרעין המייסד והמשמעותי רצה. הצבעתי בעד למרות שהייתי נגד... השאיפה כל השנים לחזור ולהתאחד עם קבוצת האם מובנת. אבל במשחק האחרון ראינו את פרצופה של "אמא". מדובר בגוף קטן , מריר שלא נשאר לו דבר חוץ מלקלל. גוף קטן - כן, בסה"כ כמה מאות בודדות של אוהדים שלא יצרפו למאסה של האהודים האדומים דבר וחצי דבר מבחינת הכמות. השאיפות לאלפי אוהדים אדומים בעונה הבאה..כנראה בדייה שאין לה ממש במה להיאחז. מריר ומקלל - נו. ראיתם בעצמכם. רוב המשחק לא שמעתי אף לא שלב אחד בו הם אהדו את קבוצתם שבאמת זקוקה לסיוע.. קבוצה שמגדירה את עצמה כ"מקורית" בעצמה אומרת, "אין לי הגדרה עצמית", אני בסה"כ בבועה של קבוצה אחרת. נראה כי כל מה שנשאר להפועל ירושלים זה לשנוא. אם לא יהיה איחוד, האוהדים שם ילכו ויתמעטו, עד שישארו שלושה אנשים שיקללו אחד את השני. האיחוד הוא הדבר היחיד היכול להציל אותם (לא אותנו) וכמו הרבה מקרים בעבר, הכלב נושך את היד שמאכילה אותו ובאה לעזור. אבל אנחנו ממשיכים לאהוב את הכלב, כי מה לעשות אנחנו עדיין חושבים שהוא שלנו (ולמי שעלול להעלב, לא אני לא חושב שהפועל ירושלים כלבים. זה מטאפורה....) נשארו לי לא מעט תקוות, אני אדם אופטימי מיסודי. אני ממשיך לאהוד ואני אהיה גם בשנה הבאה. אבל המבחן של כולנו יהיה בהעלמת הסגנון הזה. אם הוא ימשיך, אני יודע שאני וכמוני אלפים, פשוט כבר לא יבאו. כל מה שישאר זה קבוצה קטנה מרירה ומסוכסכת שתצטער על הרגע בו הצביעה בעד האיחוד....
|
מי שיודע לנצח צריך לדעת גם להפסיד |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 13:33:08
|
| חשבתי לכתוב משהו אבל עשית זאת מצוין, ואני פשוט מצטרף לדבריך |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 13:52:17
|
| חבריי היקרים שלום!ראשית כל מה שיכתב כאן אין פירושו אכזבה כי החלטה שלי היתה לתמוך באחוד בעיקר למען הקהילה אבל קדוש ברוכו לא העניק לי סבלנות יתרה בכל מה שקשור לאלימות וכן בכל מה שקשור לחוצפה.למרות הנסיונות חוזרים של חלק מחבריינו להראות כאלו הפועל סאדר משוועת לאחוד ורוב רוצה אותה הרני משוכנע שלא כך הדבר.ואם כן כך איך אתם מסבירים שלט :רוצים מחילה תחזרו בזחילה הנפרש על ידי רוב האנשים במזרחי ומחאות כפיים של השאר?לא זה לא נראה קומץ אני מצטער תפקחו את עיניכם ותראו מה באמת קורה..ואני אומר לכם בכובד רב יש לי 0 סבלנות לגזענות ואני ממש אבל ממש לא הולך לחשוף עליה את הילדיי וחבריהם הרבים וכך גם חבריי.אים לי שום רגשות אשם כלפי דני מועלם וחבריו על כך שעזרתי לקבוצת נעריו לא להמחק מדפי היסטוריה כליל ,אני לא מרגיש אשם על כך ששילמתי מניה מכספי באמונה טהורה כי זה מקדם את הדבר הטוב והנכון ביותר לעיריינו.ובאחריות מלאה אני מצהיר בפניכם שאם לא יבוא שינוי מיידי לא אהיה כאן בשנה הבאה מתוך אותה הרגשה של שלמות שעימה אני כותב את חיי.אנא אל תבזבזו את זמנכם בלשכנע אותי כי ראיתי אתמול שלל הוכחות לשנאה והיו כאלו שגם חשו אותם על בשרם.זהו סבלנות פקעה אפשר להעביר שיחות עם 3 אוהדים שפוים של סאדר אפשר להמשיך לאמין אבל בשום פנים ואופן אתם לא תשכנעו אותי שכל מה שקרה אתמול זה ארוע זניח וחולף.עמכם סליחה. |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-01/03/2014 13:52:43 |
 |
|
|
mac40
79 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 14:06:56
|
| כל עוד הנר דולק, אפשר לתקן. זה קשה, ההצלחה לא מובטחת אבל המאמץ במקרה הזה שווה. ראיתם אלפי אוהדים חיוביים (בצד המערבי) אני מאמין ומקווה כי נוכל לקומץ (מי אמר LF אדום). |
מי שיודע לנצח צריך לדעת גם להפסיד |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 14:10:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
חבריי היקרים שלום!ראשית כל מה שיכתב כאן אין פירושו אכזבה כי החלטה שלי היתה לתמוך באחוד בעיקר למען הקהילה אבל קדוש ברוכו לא העניק לי סבלנות יתרה בכל מה שקשור לאלימות וכן בכל מה שקשור לחוצפה.למרות הנסיונות חוזרים של חלק מחבריינו להראות כאלו הפועל סאדר משוועת לאחוד ורוב רוצה אותה הרני משוכנע שלא כך הדבר.ואם כן כך איך אתם מסבירים שלט :רוצים מחילה תחזרו בזחילה הנפרש על ידי רוב האנשים במזרחי ומחאות כפיים של השאר?לא זה לא נראה קומץ אני מצטער תפקחו את עיניכם ותראו מה באמת קורה..ואני אומר לכם בכובד רב יש לי 0 סבלנות לגזענות ואני ממש אבל ממש לא הולך לחשוף עליה את הילדיי וחבריהם הרבים וכך גם חבריי.אים לי שום רגשות אשם כלפי דני מועלם וחבריו על כך שעזרתי לקבוצת נעריו לא להמחק מדפי היסטוריה כליל ,אני לא מרגיש אשם על כך ששילמתי מניה מכספי באמונה טהורה כי זה מקדם את הדבר הטוב והנכון ביותר לעיריינו.ובאחריות מלאה אני מצהיר בפניכם שאם לא יבוא שינוי מיידי לא אהיה כאן בשנה הבאה מתוך אותה הרגשה של שלמות שעימה אני כותב את חיי.אנא אל תבזבזו את זמנכם בלשכנע אותי כי ראיתי אתמול שלל הוכחות לשנאה והיו כאלו שגם חשו אותם על בשרם.זהו סבלנות פקעה אפשר להעביר שיחות עם 3 אוהדים שפוים של סאדר אפשר להמשיך לאמין אבל בשום פנים ואופן אתם לא תשכנעו אותי שכל מה שקרה אתמול זה ארוע זניח וחולף.עמכם סליחה.
מצטרף אליך בכל הלב לא רוצה איחוד עם שכאלו אם יהיה אני וחברי הצפוניים לא נגיע יותר לא רואה את הרומנטיקנים מצליחים להשתיק את השנאה את הקללות ואת הדברים שברחנו מהם ולשמם הקמנו את קטמון אני אאלץ לוותר על כדורגל בכאב גדול אבל לא אחשוף את משפחתי לאלימות קללות ושנאה |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 14:56:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
חבריי היקרים שלום!ראשית כל מה שיכתב כאן אין פירושו אכזבה כי החלטה שלי היתה לתמוך באחוד בעיקר למען הקהילה אבל קדוש ברוכו לא העניק לי סבלנות יתרה בכל מה שקשור לאלימות וכן בכל מה שקשור לחוצפה.למרות הנסיונות חוזרים של חלק מחבריינו להראות כאלו הפועל סאדר משוועת לאחוד ורוב רוצה אותה הרני משוכנע שלא כך הדבר.ואם כן כך איך אתם מסבירים שלט :רוצים מחילה תחזרו בזחילה הנפרש על ידי רוב האנשים במזרחי ומחאות כפיים של השאר?לא זה לא נראה קומץ אני מצטער תפקחו את עיניכם ותראו מה באמת קורה..ואני אומר לכם בכובד רב יש לי 0 סבלנות לגזענות ואני ממש אבל ממש לא הולך לחשוף עליה את הילדיי וחבריהם הרבים וכך גם חבריי.אים לי שום רגשות אשם כלפי דני מועלם וחבריו על כך שעזרתי לקבוצת נעריו לא להמחק מדפי היסטוריה כליל ,אני לא מרגיש אשם על כך ששילמתי מניה מכספי באמונה טהורה כי זה מקדם את הדבר הטוב והנכון ביותר לעיריינו.ובאחריות מלאה אני מצהיר בפניכם שאם לא יבוא שינוי מיידי לא אהיה כאן בשנה הבאה מתוך אותה הרגשה של שלמות שעימה אני כותב את חיי.אנא אל תבזבזו את זמנכם בלשכנע אותי כי ראיתי אתמול שלל הוכחות לשנאה והיו כאלו שגם חשו אותם על בשרם.זהו סבלנות פקעה אפשר להעביר שיחות עם 3 אוהדים שפוים של סאדר אפשר להמשיך לאמין אבל בשום פנים ואופן אתם לא תשכנעו אותי שכל מה שקרה אתמול זה ארוע זניח וחולף.עמכם סליחה.
מצטרף אליך בכל הלב לא רוצה איחוד עם שכאלו אם יהיה אני וחברי הצפוניים לא נגיע יותר לא רואה את הרומנטיקנים מצליחים להשתיק את השנאה את הקללות ואת הדברים שברחנו מהם ולשמם הקמנו את קטמון אני אאלץ לוותר על כדורגל בכאב גדול אבל לא אחשוף את משפחתי לאלימות קללות ושנאה
אני חושב שגם הודעות סגנון תבוסתני על סף היללני לא ממש תורמות להשגת דבר. אז רובנו כנראה מאמינים בזכויות המיעוט ,אבל לא כל מיעוט צודק ובמיוחד אם מיעוט אלים וצעקני ,וכאן חובתינו להראות לו את כוחו של הרוב. בהתחלה בנימוס ובשכנוע ובאם לא יעזור אז ביותר שכנוע ובפחות נימוס. בואו נתמודד עם המציאות ולא נצהיר מראש על תבוסה וכניעה.
|
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 15:28:30
|
| בנוגע לתבוסתנות והללנות:במקומך היתי חושב לפני התבטאות כאלו אחי תבוסתנות זה להמשיך עם זה כאלו לא נוראה ויעבור.אז אתה מוזמן להמשיך לנסות לחנך את האנשים האלו תפדל...אני לא הולך ללמד נימוסים בהמות בני 30, זה היו צריכים לעשות הורים שלהם ואתה בהחלט מוזמן להחליף אותם. |
אליה |
 |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 15:36:25
|
אני חושב שגם הודעות סגנון תבוסתני על סף היללני לא ממש תורמות להשגת דבר. אז רובנו כנראה מאמינים בזכויות המיעוט ,אבל לא כל מיעוט צודק ובמיוחד אם מיעוט אלים וצעקני ,וכאן חובתינו להראות לו את כוחו של הרוב. בהתחלה בנימוס ובשכנוע ובאם לא יעזור אז ביותר שכנוע ובפחות נימוס. בואו נתמודד עם המציאות ולא נצהיר מראש על תבוסה וכניעה.
[/quote]
מצטרף למה שכתב MAC מעבר לשלטים שכתבו והניפו במהלך המשחק, שזה בכלס היה משעשע לראות מי בא מאהבה ומי בא משנאה ואיך כל צד מתייחס לצד השני. עם כל זה אפשר לחיות מה שהיה בסיום המשחק, בחניה של המזרחי באמת היה בושה... ולא לא רוצה להתאחד עם אנשים כאלה גם אם קוראים להם הפועל ירושלים. מטח הקללות והאיומים שספגה ביתי בעוברה שם, הסיגנון והצורה המאיימת שהם התמקמו שם, וזה לא היה 2-3 היום שם כ 20 איש. אחד מהם הגיע אלי בתנועה מתגרה ומאיימת נתקל בי בנסיון ליצור פרובוקציה ובכלל כל הפנינים שפלטו מפיהם לא מותיר מקום לספק שלא הייתי רוצה להיות איתם באותה הטריבונה. ולאלה שטוענים שזה קומץ, זה לא משנה, כשהם ירצו לעשות פרובוקציות הם ישימו זין על כולנו!!!! הם יקלקלו לנו ויגרמו נזק לקבוצה. קומץ שמה קומץ בסוף הם יכתיבו את מה שיקרה ביציע... מכירים את האלים השכונתי שבא ומצהיר "אז אין משחק!!" יהיה בדיוק אותו הדבר.
ולך eupheu הפוסל במומו פוסל. ההתרפסות והתבוסתנות והיללנות הם דווקא שלך, כי נראה שלך לא חשוב מי יקרה ביציע ותעשה הכל ותהיה מוכן לקבל הכל רק שחלילה לא יגידו משהו רע שיפגע באיחוד. לא צריך לפחד להגיד את המציאות כפי שהיא,ואם יש שם אנשים אלימים בוא נגיד את זה וננסה לטפל בזה לפני הכל ולא לטאטא מתחת לשטיח |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 15:51:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
מצטרף למה שכתב MAC מעבר לשלטים שכתבו והניפו במהלך המשחק, שזה בכלס היה משעשע לראות מי בא מאהבה ומי בא משנאה ואיך כל צד מתייחס לצד השני. עם כל זה אפשר לחיות מה שהיה בסיום המשחק, בחניה של המזרחי באמת היה בושה... ולא לא רוצה להתאחד עם אנשים כאלה גם אם קוראים להם הפועל ירושלים. מטח הקללות והאיומים שספגה ביתי בעוברה שם, הסיגנון והצורה המאיימת שהם התמקמו שם, וזה לא היה 2-3 היום שם כ 20 איש. אחד מהם הגיע אלי בתנועה מתגרה ומאיימת נתקל בי בנסיון ליצור פרובוקציה ובכלל כל הפנינים שפלטו מפיהם לא מותיר מקום לספק שלא הייתי רוצה להיות איתם באותה הטריבונה. ולאלה שטוענים שזה קומץ, זה לא משנה, כשהם ירצו לעשות פרובוקציות הם ישימו זין על כולנו!!!! הם יקלקלו לנו ויגרמו נזק לקבוצה. קומץ שמה קומץ בסוף הם יכתיבו את מה שיקרה ביציע... מכירים את האלים השכונתי שבא ומצהיר "אז אין משחק!!" יהיה בדיוק אותו הדבר.
ולך eupheu הפוסל במומו פוסל. ההתרפסות והתבוסתנות והיללנות הם דווקא שלך, כי נראה שלך לא חשוב מי יקרה ביציע ותעשה הכל ותהיה מוכן לקבל הכל רק שחלילה לא יגידו משהו רע שיפגע באיחוד. לא צריך לפחד להגיד את המציאות כפי שהיא,ואם יש שם אנשים אלימים בוא נגיד את זה וננסה לטפל בזה לפני הכל ולא לטאטא מתחת לשטיח [/quote]
הבנת הנקרא איתן ,הבנת הנקרא. אני לא מוכן בשום פנים ואופן לקבל או להכיל את האנשים האלו ,אני מציע לטפל בהם אם בנימוס ואם בפחות ,אני לא חושב שהתשובה לאלימות שלהם תהיי בסגנון "אני לא מגיע למגרשים יותר".
הבנת הנקרא איתן. |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 15:54:18
|
בנוגע לתבוסתנות והללנות:במקומך היתי חושב לפני התבטאות כאלו אחי תבוסתנות זה להמשיך עם זה כאלו לא נוראה ויעבור.אז אתה מוזמן להמשיך לנסות לחנך את האנשים האלו תפדל...אני לא הולך ללמד נימוסים בהמות בני 30, זה היו צריכים לעשות הורים שלהם ואתה בהחלט מוזמן להחליף אותם.
לא הבנתי מה אתה אומר אליה, אז להסתגר בבית ולתת להם להשתלט על היציע? אני לא מתכוון לחנך אותם אלא להסביר להם שיש להם 2 ברורת ,לקבל או לעוף. |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 16:07:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
בנוגע לתבוסתנות והללנות:במקומך היתי חושב לפני התבטאות כאלו אחי תבוסתנות זה להמשיך עם זה כאלו לא נוראה ויעבור.אז אתה מוזמן להמשיך לנסות לחנך את האנשים האלו תפדל...אני לא הולך ללמד נימוסים בהמות בני 30, זה היו צריכים לעשות הורים שלהם ואתה בהחלט מוזמן להחליף אותם.
לא הבנתי מה אתה אומר אליה, אז להסתגר בבית ולתת להם להשתלט על היציע? אני לא מתכוון לחנך אותם אלא להסביר להם שיש להם 2 ברורת ,לקבל או לעוף.
הבנהת הנקרה eupheu הבנת הנקרה .תקרה עוד פעם . |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-01/03/2014 16:31:02 |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 16:15:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
לא הבנתי מה אתה אומר אליה, אז להסתגר בבית ולתת להם להשתלט על היציע? אני לא מתכוון לחנך אותם אלא להסביר להם שיש להם 2 ברורת ,לקבל או לעוף.
הבנהת הנקרה eupheu הבנת הנקרה .תקרה אוד פעם .
קראתי שלוש פעמים ,לא הבנתי ,אולי תעזור לאח שלך להבין? איך אתה מציע להתמודד עם החבר'ה האלו? כי אני הבנתי שחלקנו פשוט הולכים לוותר ולא להגיע למשחקים. (ולזה אני קראתי תבוסתנות ויללנות). |
 |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 16:39:23
|
התייחסות לגבי אלפי האוהדים שיפקדו בשנה הבאה את היציע המערבי (ואולי מעבר) במשחקייה של הקבוצה המאוחדת - זו עובדה נכונה שאכן תקרה.
יש המון, המון, המון, אוהדים שלא מצאו את מקומם עדיין; כבר 13 שנים.
כאשר הקבוצה המאוחדת תרקום עור וגידים, הם יחזרו. ובענק.
ואני בטוח שעשרת המגעילים שמדובר עליהם פה בפורום ייעלמו מהר מאוד. ומי יודע, אולי בכלל יחליטו ללכת לשבת עם הלה פמיליה ביציע הצפוני.
אני לא מבין איך בכלל נותנים את הזכות ל-10 (!!!!!) בבונים, שאי אפשר לקרוא להם בכלל אוהדי הפועל ירושלים, להטות את הכף לדבר שחיכינו לו מאז הקמתה של הפועל קטמון!!! מי הם בכלל?! |
נערך על ידי - אדום88 ב-01/03/2014 16:41:19 |
 |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 16:41:06
|
במציאות הקומץ משתלט על הרוב הדומם. סביר להניח שאף אחד לא ירצה להתעמת אתם.
למי שנכח במשחק עם יבנה, הקומץ השתולל,קילל,ורצה להרביץ. הזיכרון הוא שאוהדי יבנה אלימים. אבל סביר להניח שדווקא רוב אוהדי יבנה שפויים שנמנעים מגסות רוח ואלימות.
החרדה שלי שהורים רבים עם ילדים מקהל קטמון לא יגיע למשחקים, בכדי לא לחשוף את ילדיהם לקללות,גידופים, ואלימות פיזית.
מקווה בהחלט שרוח הקהילה ומה שבנינו יגבר על הקומץ.
|
נערך על ידי - nachumco ב-01/03/2014 17:00:57 |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 16:57:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי nachumco
במציאות הקומץ משתלט על הרוב הדומם. סביר להניח שאף אחד לא ירצה להתעמת אתם.
למי שנכח במשחק עם יבנה, הקומץ השתולל,קילל,ורצה להרביץ. הזיכרון הוא שאוהדי יבנה אלימים. אבל סביר להניח שדווקא רוב אוהדי יבנה שפויים שנמנעים מגסות רוח ואלימות.
החרדה שלי שהורים רבים עם ילדים מקהל קטמון לא יגיע למשחקים, בכדי לא לחשוף את ילדיהם לקללות,גידופים, ואלימות פיזית.
מקווה בהחלט שרוח הקהילה ומה שבנינו יגבר על הקומץ, אבל במציאות הסיכוי לכך קלוש.
בניגוד לאוהדי יבנה לנו יש המון להפסיד ,להפסיד שבע שנים של מהפכה ושל השגים ועשרות שנים (או פחות) של אהדה. אני מקווה שאנחנו יותר חזקים ממיעוט קולני. |
 |
|
|
ירושלים אדומה
92 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 17:07:57
|
וואו. יצאתם כולכם לגמרי מפורפורציות. לגמרי לגמרי. לרגע הייתי בטוח שקפצתי שנה קדימה, ושאנחנו נמצאים ב1.3.2015 ושכבר עונה שלמה הקומץ הזה משליט טרור ביציעי הקבוצה המאוחדת. בואו נרגע חברים. בסה''כ מדובר באירוע אחד שקרה אתמול. אחרי משחק רגיש במיוחד. ואני לרגע לא בא לסנגר על אותם חלאות שמקללים נשים וילדים. חושבים שהם גברים. מצד שני לא צריך לצאת בהצהרות קיצוניות. אתם שוכחים שאנחנו הרוב. אנחנו לא פאריירים בכלל. גם אצלנו יש חבורה של גברים לא פאריירים בכלל שתדע לטפל באותם פרחחים. מי הם בכלל?! אני מבין שאתם אנשי משפחות ושקטמון עבורכם היא כל היופי של הכדורגל אבל חלאס כבר עם התבוסתנות וההתבטלות הזו, הפחד הגדול הזה, הכניעה מראש. אני שואל שוב, מי הם בכלל, מי? כל מי שיתנהג באלימות ולא ייתיישר בדרך שלנו, נוקיע אותו, ואם צריך, נקיא ונדחה אותו מאיתנו בכח. אף אחד לא יעשה לנו טרור. אז בואו נרגע חברים, הכל יהיה בסדר. תזכרו שאתם הרוב יאללה הפועל |
 |
|
הצבעתי בעד......  |
|
|
|