פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שיר כאב

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שיר כאב
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם שיר כאב נושא הבא  

עופר האדום עופר האדום מנותק

9 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  11:00:18  הצג פרופיל שלח ל- עופר האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חש צורך להבהיר את הבושה שחשתי אתמול כאוהד הפועל י-ם שישב במזרחי אתמול . אני רוצה להגיד שזה היה קומץ (ואני מדגיש את זה ) - קומץ שהפך למראה של כל אוהדי הפועל י-ם . התביישתי בגידופים , בשלטים ומה שנעשה אחרי המשחק ליד היציע המזרחי ע"י חבורת דבילים ( או כל שם אחר יתאים לעניין הזה ). זה לא מה שחונכתי להיות במשך למעלה משלושים שנה כאוהד הפועל י-פ . לא כל מי שישב במזרחי אתמול שותף לדבר הזה . הרוב ואני חוזר- הרוב- הוא לא כזה . אני שוקל לא להמשיך להגיע למשחקים בהמשך העונה . הזעזוע והבושה בסוף ( יותר גרוע כשראיתי חברים שלי שישבו במערבי מביטים לקללות ןהצעקות של החבורה בסוף המשחק ).איחוד יהיה התרופה והמכה לאנשים הללו . אהבתי את העידוד ההוגן שלכם והצטערתי שאנחנו לא כאלה . אני כואב את העניין - ואני לא היחיד . שבת שלום .

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  11:05:23  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דברים כדורבנות.זו הדרך.להקיא את הרע.לשמר את הטוב.
הכנות שלך מרגשת.
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  12:27:32  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עופר ברור לנו שהרוב הגדול הם כמוך, וברור שזה קומץ.
אבל מה שקרה בסוף זה חציית קו אדום לא רק של אוהדי הפועל וכדורגל, אלא של בני אדם, צריך להוקיע אנשים שמתנהגים באלימות כלפי ילדות ונשים מהחברה ולא רק מהקבוצה שלנו. אין ספק שגם ליפקין גם אוהדי המקורית וכל אדם שפוי לא רוצה חיות כאלה במחיצתו, ואני מקווה שזה יטופל. אותו קומץ בשירת הברבור שלו.
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  12:57:20  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האם זה קומץ?
כמו הקומץ במזרחי עם הצהוב?
גם זה קומץ כזה?
עבור לתחילת הדף

בני סובטקין בני סובטקין מנותק

44 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  13:05:42  הצג פרופיל שלח ל- בני סובטקין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון

האם זה קומץ?
גם זה קומץ כזה?

די, תרפה. הצבעת נגד האיחוד, היית נגד בכל מקום. עכשיו תיתלה בכל דבר כדי להרעיל בארות. מטפלים בעניין, יש עוד הרבה זמן. לא יצליח, יחריבו את האיחוד, אז לא יהיה איחוד. אבל אתה לא יותר טוב מכל אחד מהאידיוטים בצד השני שמנסים להרוס למאות אנשים שאמרו בבירור מה הם רוצים. אז די.
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  14:12:42  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בני סובטקין

ציטוט:
נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון

האם זה קומץ?
גם זה קומץ כזה?

די, תרפה. הצבעת נגד האיחוד, היית נגד בכל מקום. עכשיו תיתלה בכל דבר כדי להרעיל בארות. מטפלים בעניין, יש עוד הרבה זמן. לא יצליח, יחריבו את האיחוד, אז לא יהיה איחוד. אבל אתה לא יותר טוב מכל אחד מהאידיוטים בצד השני שמנסים להרוס למאות אנשים שאמרו בבירור מה הם רוצים. אז די.

תודה לך על הסגנון
ובמה אתה יותר טוב?
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  14:19:57  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה רבה עופר, יפה אמרת, עם אנשים כמוך אנחנו רוצים להתאחד ולקחת את הפועל למקומה הראוי בליגת העל. ואם יש רבים כמוך, תשמיעו קול, תכתבו בפורומים המתאימים, כמו שכתבת אל תבואו יותר עד שחבורת הזבל יסתכלו מסביב ויראו שמקהל של 4-5 אלף לפני הפיצול נשארו מהם רק שלושים מכוערים שיותר חשוב להם לקלל נשים וילדים מעתידה של הפועל...
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  15:31:42  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כולנו ראינו שמתוך 500 אוהדים במזרחי היו רק 50 שהתעסקו בלקלל ולא לעודד . נקווה שה 50 האלו יישארו במזרחי גם בשבועות הקרובים , כי שם המקום הטבעי שלהם , הם ואוהדי ביתר אותו הדבר.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  15:39:37  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

הי אתה צריך משקפיים אחי אני ראיתי 50 איש שלא עסקו בזה והלו אל תסתמו את הפיות עם כל הכבוד אתם לא כל ההקהל.אז לאט.

אליה

נערך על ידי - אליה ב-01/03/2014 15:55:13
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  16:43:05  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עופר אתה מוזמן בעוד כ-13 ימים לטדי.
הפועל קטמון ירושלים מארחת את בני לוד ב-15:00.

שמחתי לקרוא את דברייך, יאללה הפועל ירושלים!
עבור לתחילת הדף

אדום בלב אדום בלב מנותק

71 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  18:39:01  הצג פרופיל שלח ל- אדום בלב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צר לי. לאכזב את כל האופטימים למינהם זה. מה שהולך שנה הבאה במידה ויהיה אלה הקומץ הדומיננטי שלהם אלה שנוסעים לכל מישחק בית וחוץ ולא עושה רושם שזה ישתנה
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 01/03/2014 :  19:56:58  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום בלב

צר לי. לאכזב את כל האופטימים למינהם זה. מה שהולך שנה הבאה במידה ויהיה אלה הקומץ הדומיננטי שלהם אלה שנוסעים לכל מישחק בית וחוץ ולא עושה רושם שזה ישתנה

לצערי אני מסכים עם כל מילה שלך

חרובי טל
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם שיר כאב נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07