פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שאלת תם

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שאלת תם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם שאלת תם נושא הבא
עמוד: מתוך 2

סינגל מאלט סינגל מאלט מנותק

91 הודעות

נשלח - 26/02/2014 :  01:02:41  הצג פרופיל שלח ל- סינגל מאלט הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבר שאל.... ואני לא בטוח שאני יודע את התשובה...

במידה והאיחוד יוצא לפועל... והפועל ירושלים יורדת ליגה... וקטמון נשארת...

באיזו ליגה נשחק?

(כאוהד הפועל ירושלים מ-1969 התשובה ברורה לי)

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 26/02/2014 :  02:54:29  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סעיף 4ד'ח'1' לתקנון היסוד - חוקת ההתאחדות לכדורגל, קובע שהקבוצה המאוחדת תירשם בליגה הגבוהה מבין הליגות בהן שיחקו הקבוצות ערב האיחוד.
כלומר (ככל שיהיה איחוד), מרבית הסיכויים שהקבוצה המאוחדת תשחק בליגה הלאומית, אלא אם יתרחש אחד משני התרחישים הבאים:
1. אחת הקבוצות תעפיל בסיום העונה לליגת העל - ואז הקבוצה המאוחדת תשחק בעונה הבאה בליגת העל.
2. שתי הקבוצות יסיימו את העונה הנוכחית במקומות 14 ו- 15, והקבוצה שתסיים במקום ה- 14 תפסיד בפלייאוף מול הקבוצה שזכתה בפלייאוף ליגה א' - ואז הקבוצה המאוחדת תשחק חו"ח בעונה הבאה בליגה א' (מסקנה זו היא לפי שילוב בין תקנון היסוד לבין תקנון האליפות).

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 26/02/2014 :  07:25:15  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

סעיף 4ד'ח'1' לתקנון היסוד - חוקת ההתאחדות לכדורגל, קובע שהקבוצה המאוחדת תירשם בליגה הגבוהה מבין הליגות בהן שיחקו הקבוצות ערב האיחוד.
כלומר (ככל שיהיה איחוד), מרבית הסיכויים שהקבוצה המאוחדת תשחק בליגה הלאומית, אלא אם יתרחש אחד משני התרחישים הבאים:
1. אחת הקבוצות תעפיל בסיום העונה לליגת העל - ואז הקבוצה המאוחדת תשחק בעונה הבאה בליגת העל.
2. שתי הקבוצות יסיימו את העונה הנוכחית במקומות 14 ו- 15, והקבוצה שתסיים במקום ה- 14 תפסיד בפלייאוף מול הקבוצה שזכתה בפלייאוף ליגה א' - ואז הקבוצה המאוחדת תשחק חו"ח בעונה הבאה בליגה א' (מסקנה זו היא לפי שילוב בין תקנון היסוד לבין תקנון האליפות).

האמור לעיל מתייחס למצב של איחוד קבוצות בהתאחדות, אבל לא נעשית כאן פעולת איחוד לפי התקנון.
מה שיקרה הוא שקבוצת הבוגרים של הפועל קטמון לא תירשם לעונה הבאה ואז חלות הוראות תקנון האליפות בעניין מקום שהתפנה.
יש בתקנון ההתאחדות הוראות ברורות כיצד ממלאים מקום שהתפנה. עמ' 41-42 בתקנון האליפות של ההתאחדות לכדורגל. http://football.org.il/Association/Rules/Pages/Rules.aspx

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 26/02/2014 :  08:34:32  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי הבנתי הקלושה... קטמון חדלה להתקיים למעשה ולכן היא יוצאת מהמשחק (תרתי משמע). לפיכך היכן שהפועל ירושלים תסיים שם נשחק...
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 26/02/2014 :  09:35:22  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

לפי הבנתי הקלושה... קטמון חדלה להתקיים למעשה ולכן היא יוצאת מהמשחק (תרתי משמע). לפיכך היכן שהפועל ירושלים תסיים שם נשחק...

נכון. וטוב שכך. קבוצה מאוחדת בליגה א' לא מפחידה אותי, נטרוף אותם.
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 26/02/2014 :  10:09:34  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:

ממש לא טוב שכך.
חוץ מהמצב שקלי יוכל ליפול על צוארו של חברו משכבר עמיקם, אין שום יתרון בחזרה לליגה א'.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 26/02/2014 :  10:13:27  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

סליחה? למה בדיוק האוהדים השקיעו את כל האנרגיה שלהם השנה וההנהלה השקיעה את כל הכסף והזמן כדיי שבסוף נמצא את עצמנו בליגה א' גם אם רחמנא לצן נעלה לליגת העל? באמת תגובה הזוייה.

אני מציע שנקבל תשובה רשמית תקנונית כי לי לפחות היה ברור שהקבוצה המאוחדת תשחק בליגה של הקבוצה הבכירה יותר.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 26/02/2014 :  10:17:09  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה גם שאנחנו מזמינים לעצמנו צרות כבר ביום שישי הקרוב:
אם נפסיד, ימצא כבר מי שיגיד שהפסדנו להם בכוונה.
(וכך גם אם יהיה משחק נוסף בפלייאוף התחתון חס וחלילה וחס).
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 26/02/2014 :  10:23:41  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל צריך לתת אשראי לשתי הקבוצות, גם אם הפועל ירושלים תקלע לקרבות תחתית, יש להם מאמן טוב שיידע להתמודד.
לכן, דיבורים על ירידה מקדימים את המועד.
והיה אם יקרה, אין בהסכם כל התיחסות לכך. הדבר ההגיוני הוא למזג את שתי הקבוצות תחת השם הפועל ירושלים, במקום התרגיל של מחיקת הפועל קטמון ירושלים. אף אחד לא חוזר לליגה א' כל כך מהר, כי משמעות הדבר הוא אובדן של קהל, בגידה באמון שנתנו רבים.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 26/02/2014 :  10:43:22  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

לא טוב שכך וגם לא מדוייק.
ירון אמר באסיפה שבתסריט שכזה הוא בטוח שליפקין "יגלה גמישות". תבין את זה איך שתרצה, אבל לי די ברור מה הכוונה.
ולגבי לטרוף את ליגה א', כבר שמענו על גלקטיקוס שטורפים את הליגה בדיבורים ונטרפים בדרך. לא הייתי לוקח סיכון כזה בשום מצב.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 26/02/2014 :  10:47:49  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שרצוי מאוד לדחות דיון תיאורטי שכזה לאחרי המשחק בכלל. ועדיף לאחרי ה 30 באפריל.
אף אחד עדיין לא ירד.
האיחוד עוד לא סגור סופת
וחוץ מלפתוח פה עוד חזית פנימית ביננו לא נשיג כלום.
בואו נתרכז בלמלא את המערבי ולהביא 3 נקודות ליגה בשישי.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.

נערך על ידי - gideon ב-26/02/2014 10:48:33
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 26/02/2014 :  10:53:51  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

אני חושב שרצוי מאוד לדחות דיון תיאורטי שכזה לאחרי המשחק בכלל. ועדיף לאחרי ה 30 באפריל.
אף אחד עדיין לא ירד.
האיחוד עוד לא סגור סופת
וחוץ מלפתוח פה עוד חזית פנימית ביננו לא נשיג כלום.
בואו נתרכז בלמלא את המערבי ולהביא 3 נקודות ליגה בשישי.

ממש לא מסכים. אין פה שום דיון ,רוצים לדעת את המצב התקנוני לאשורו. אני לא מוכן שיבזבזו את הזמן והאנרגיה שלי אם אין שום משמעות ספורטיבית להופעה שלנו במגרש.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 26/02/2014 :  11:13:50  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

ניסיתי לספור עד עשר כדי להרגע. אח"כ עד מאה, בינתיים הגעתי לחמש-מאות ואני עדיין עצבני רצח. אני חושב שאתה צריך לעשות חושבים מאוד רציני: כל אלו שמייחלים לאיחוד גררו פה הרבה מאוד שפחות מייחלים לו.. אני חושב שאם אתה כל כך אוהב את הפועל אז אתה פשוט יכול ללכת לשם. הם שם. מחכים. כל אלו שאתם מתים להתחבק אתם ותוך כדי אתם משתינים (דימוי השתן חביב עלי) על כל אלו שהצטרפו/חזרו להפועל או אלו שהיו שם כל הזמן אבל "מאוהבים" בקטמון. במקום לחשוב על אלגד כל היום תתחיל להתפייס פה עם עינם ועם כל אלו שבהחלט גם בזכותם יש לנו את קטמון.
אם קטמון לא יורדת לליגה א' אין שום סיבה ביקום שנהיה שנה הבאה בליגה א'. שום סיבה!!!

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 26/02/2014 :  11:14:32  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עולים ביום ששי ובזה שאחריו ובכל משחק כדי לנצח
ולהמשיך את ההצלחה שלנו ( טפו טפו טפו )
ואני מבקש להזכיר לכולם שיש רק דבר אחד בנושא של האיחוד נכון לעכשיו: הסכם עקרונות בין ליפקין לקטמון.
ועד שהכל יתברר ויסתדר
אנחנו קובצה לגיטימית שמחפשת את ההישגיות ואת ההצלחה ואת הכסף (גם מילה לא גסה ).

ירון
עבור לתחילת הדף

omereshef omereshef מנותק

8 הודעות

נשלח - 26/02/2014 :  11:33:05  הצג פרופיל שלח ל- omereshef הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה אומר שהכח ביום שישי?
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 26/02/2014 :  11:36:28  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

עולים ביום ששי ובזה שאחריו ובכל משחק כדי לנצח
ולהמשיך את ההצלחה שלנו ( טפו טפו טפו )
ואני מבקש להזכיר לכולם שיש רק דבר אחד בנושא של האיחוד נכון לעכשיו: הסכם עקרונות בין ליפקין לקטמון.
ועד שהכל יתברר ויסתדר
אנחנו קובצה לגיטימית שמחפשת את ההישגיות ואת ההצלחה ואת הכסף (גם מילה לא גסה ).

מעריך את הרצון להנמיך להבות ולהמשיך לעבוד כאילו כלום לא קרה. אבל אני מקווה שיש משהו מעבר ל"יהיה בסדר" ,ירון אתה מוזמן להוסיף עוד מידע בפורום העמותה אם לא נוח לך כאן.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם שאלת תם נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07