| משתמש |
שאלת תם  |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 26/02/2014 : 12:07:30
|
צריך ללכת פה בשני מסלולים וישתכן ובעתיד יפגשו. הראשון הוא המסלול הספורטיבי שבו חייבים לנצח ולסיים הכי גבוה שאפשר גם משום שהתגמול הכספי גבוה יותר במיקום גבוה, גם כי זה ממצב אותנו נהדר לשנה הבאה, גם כי זה יביא עוד אוהדים בשנה הבאה ואחרון בכדי להמנע מעוד דרבי מול הפועל ירושלים אם נהיה באותו פליי אופ.
המסלול השני הוא מסלול שאין לנו כל כך שליטה עליו משום שהוא קשור לחוקים של ההתאחדות, שקובעים מה מותר ומה אסור, ואני לא בטוח שזה בכלל לבחירתנו. אם כתוב שאי אפשר למזג (כמו שאי אפשר לשנות שם אלא רק להוסיף את שם הספונסר) אז בטח יש עוד חוקים מגבילים כאלה. אני סמוך ובטוח שההנהלה המצויינת שלנו תעשה הכל בכדי שלא נמצא עצמנו בליגה א.
ועוד אנקדוטה שבטח תעצבן פה כמה אבל.... ראשית הפועל ירושלים עדיין לא ירדו (מאחל להם בהצלחה מעדיף אותם על יבנה שעריים כ"ס) אז בוא נעשה תרגיל הפוטטי. והיה והם יעמדו בפני ירידה והאיחוד יאושר על כל סעיפיו וכל צדדיו (סאסי, עירייה, משרד הפנים ועוד ועוד), נראה לי שלא יהיה מנוס אלא ללכת ולעודד עם כל הקהל הנפלא שלנו גם אותם... שהרי הם זה אנחנו לא...??? במצב כזה כשהטריבונה מלאה באוהדים (זה כבר למעשה תחילתה האיחוד והתגשמותו...). אני מאמין שמול יציע מלא יותר ממה שיש להם, ודחיפה מהקהל הם יוכלו לסיים לפחות במקום 13 ומעלה...
ותחשבו על זה.... |
 |
|
|
יוצר אור1
54 הודעות |
נשלח - 26/02/2014 : 13:14:29
|
| חשוב לעלות למגרש ביום ששי , ושקטמון תנצח את המשחק בגדול , עם פנינו למקום גבוה יותר בטבלה . זה הדבר היחיד שחשוב כרגע. |
 |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 26/02/2014 : 13:26:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוצר אור1
חשוב לעלות למגרש ביום ששי , ושקטמון תנצח את המשחק בגדול , עם פנינו למקום גבוה יותר בטבלה . זה הדבר היחיד שחשוב כרגע.
מצטרף, ככול שקטמון תהיה חזקה יותר האיחוד רק מתקרב |
 |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 26/02/2014 : 13:44:32
|
[/quote] מצטרף, ככול שקטמון תהיה חזקה יותר האיחוד רק מתקרב [/quote] |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 26/02/2014 : 19:03:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוצר אור1
חשוב לעלות למגרש ביום ששי , ושקטמון תנצח את המשחק בגדול , עם פנינו למקום גבוה יותר בטבלה . זה הדבר היחיד שחשוב כרגע.
מצטרף, ככול שקטמון תהיה חזקה יותר האיחוד רק מתקרב
|
avanti livorno
|
 |
|
|
ali
35 הודעות |
נשלח - 26/02/2014 : 21:15:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
נראה לי שלא יהיה מנוס אלא ללכת ולעודד עם כל הקהל הנפלא שלנו גם אותם... שהרי הם זה אנחנו לא...??? במצב כזה כשהטריבונה מלאה באוהדים (זה כבר למעשה תחילתה האיחוד והתגשמותו...). אני מאמין שמול יציע מלא יותר ממה שיש להם, ודחיפה מהקהל הם יוכלו לסיים לפחות במקום 13 ומעלה...
ויפה שעה אחת קודם |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 27/02/2014 : 09:22:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ali
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
נראה לי שלא יהיה מנוס אלא ללכת ולעודד עם כל הקהל הנפלא שלנו גם אותם... שהרי הם זה אנחנו לא...??? במצב כזה כשהטריבונה מלאה באוהדים (זה כבר למעשה תחילתה האיחוד והתגשמותו...). אני מאמין שמול יציע מלא יותר ממה שיש להם, ודחיפה מהקהל הם יוכלו לסיים לפחות במקום 13 ומעלה...
ויפה שעה אחת קודם
רעיון הזוי. לא מבין איך אפשר לעשות את זה ברמה הרגשית וברמה הפראקטית (כן בואו נזרים עוד אלפי שקלים לכיסו של סאסי..) |
 |
|
|
מרדוך
28 הודעות |
נשלח - 27/02/2014 : 09:41:55
|
| משחקים לפי הקבוצה שממוקמת יותר גבוה. |
Ⓐ"No borders, no nations No flags, no patriots" Ⓐ
|
 |
|