פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

למה הצבעתי בעד למרות שאני נגד.....

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  למה הצבעתי בעד למרות שאני נגד.....
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם למה הצבעתי בעד למרות שאני נגד..... נושא הבא
עמוד: מתוך 2

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 18/02/2014 :  12:27:40  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי zeevlobo

ציטוט:
י כמה שהקבוצה הזו חשובה לי, היא לא מפעל החיים שלי. האנשים שייסדו אותה, הגיבורים שלה (שי אהרון לדוגמא) אנשים שוויתרו על הרבה בשביל מעט, ההנהלה שלה ואלו שמלווים אותה מלפני שנולדה, רוצים שזה יקרה.
אני שזה מקרוב בא (4 שנים), מאוהב, אבל הכלה הזו היא יותר שלהם מאשר שלי ולכן בצער רב אני אומר, אתם רוצים, קחו אני מוותר. מקווה שתצליחו.
מה שיסדתם היה יפה, אני כולי תקווה שזה ימשיך, אני לא אומר שלום ולא להתראות, אבל לבי נחמץ...

איך הגענו למצב שבו יש חברי עמותה שמרגישים שה"כלה" הזו שייכת להם פחות מאשר לאחרים? הקבוצה שייכת במידה שווה לכל חבר וחבר בעמותה !!!!

mac40 יקר, תצביע לפי מה שאתה מאמין, יש לך ולכל אחד בדיוק אותם זכויות.

מעבר לכך, מאיפה החלטת שכל ה"מייסדים" הם בעד? אני מכיר רבים "מייסדים" רבים (כולל אותי) שמתלבטים, או מתנגדים.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 18/02/2014 :  12:43:11  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:

ציטוט:
י כמה שהקבוצה הזו חשובה לי, היא לא מפעל החיים שלי. האנשים שייסדו אותה, הגיבורים שלה (שי אהרון לדוגמא) אנשים שוויתרו על הרבה בשביל מעט, ההנהלה שלה ואלו שמלווים אותה מלפני שנולדה, רוצים שזה יקרה.
אני שזה מקרוב בא (4 שנים), מאוהב, אבל הכלה הזו היא יותר שלהם מאשר שלי ולכן בצער רב אני אומר, אתם רוצים, קחו אני מוותר. מקווה שתצליחו.
מה שיסדתם היה יפה, אני כולי תקווה שזה ימשיך, אני לא אומר שלום ולא להתראות, אבל לבי נחמץ...

איך הגענו למצב שבו יש חברי עמותה שמרגישים שה"כלה" הזו שייכת להם פחות מאשר לאחרים? הקבוצה שייכת במידה שווה לכל חבר וחבר בעמותה !!!!

מעבר לכך, מאיפה החלטת שכל ה"מייסדים" הם בעד? אני מכיר רבים "מייסדים" רבים (כולל אותי) שמתלבטים, או מתנגדים.

לדעתי מי שבפוסט שלו לא כותב שום דבר אלא רק מצטט אחרים צריך להעיף אותו מהעמותה ואפשר להתחיל עם יפתח.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 18/02/2014 :  13:17:06  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:

ציטוט:

לדעתי מי שבפוסט שלו לא כותב שום דבר אלא רק מצטט אחרים צריך להעיף אותו מהעמותה ואפשר להתחיל עם יפתח.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

אדום החזה אדום החזה מנותק

133 הודעות

נשלח - 18/02/2014 :  13:19:19  הצג פרופיל שלח ל- אדום החזה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי מי שלא כותב בפוסט שלו שום דבר חיובי צריך לגשת לטיפול
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 18/02/2014 :  13:45:39  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום החזה

לדעתי מי שלא כותב בפוסט שלו שום דבר חיובי צריך לגשת לטיפול

החזה אדום בגלל אלרגיה להומור אני מבין? אז מכיוון שהומור לא ניתן להשתיל וגם אם היה אפשר הדסה בשביתה ,לכן לדעתי יש לסלק גם את אדום חזה מהעמותה!
עבור לתחילת הדף

אדום בלב אדום בלב מנותק

71 הודעות

נשלח - 19/02/2014 :  11:32:16  הצג פרופיל שלח ל- אדום בלב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

אדום בלב זה נכון שהאיחוד יפגע בקטמון בגלל ויתור על הבעלות שהוא עיקרון משמעותי ברוח שלנו ועיקרון הבעלות ימנע מצב שבעוד 20 שנה יקנה אותנו יוסי אחר וההסטוריה תחזור. עצוב שהאוהדים בסדאר לא מוכנים עקרונית לבעלות אוהדים, חשבתי שלאוהדים ב2 המחנות יש אידיאולוגיה סוציאליסטית משותפת. אנחנו "הפועל" אחרי הכל. חבל להיות עוד מ"ס אשדוד או כל קבוצה רגילה אחרת.

אבל! האיחוד אולי יפגע - אבל זה לא מה שישבור! להיפך, כמו עצם שנסדקת מתאחה ותהיה חזקה יותר, ככה גם הקטמונים יהיו חזקים יותר בקבוצה 1 אחרי שנעבור את הזעזוע הזה.

מה שכן ישבור וימחק אותנו ביום שאחרי זה אוהדים כמוך "אדום בלב" שמוותרים מראש. רב הקהל בקבוצה המאוחדת יהיה מורכב מאוהדים שחושבים בדיוק כמוך ושקשה להם עם כמה דברים בהסכם אבל לא משנה אם הם הצביעו בעד או נגד הם לא מוכנים להתקפל, מאז שקטמון הוקמה היא נלחמת על הקיום שלה וזה רק עוד שלב בדרך. מה שמחזיק אותנו זה אנחנו. אוהדים נחושים עם אהבה בלב, והקטמונים השרופים ביותר שהקימו את הדבר היפה הזה שאנחנו אוהבים הם אותם אלו שמובילים אותנו לתהליך החדש. תעזור להם!

עבור לתחילת הדף

אדום בלב אדום בלב מנותק

71 הודעות

נשלח - 19/02/2014 :  11:36:49  הצג פרופיל שלח ל- אדום בלב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוהדים כמוני. אוקי אז אין לי בעיה להצהיר שלא קראתי את ההסכם לא מעניין אותי אם ליפקין יקנה או לא אני בצורה פשוטה אוהד הפועל קטמון ולא רוצה איחוד בשום תנאי
עבור לתחילת הדף

אדום בלב אדום בלב מנותק

71 הודעות

נשלח - 19/02/2014 :  11:41:41  הצג פרופיל שלח ל- אדום בלב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קטמון היחזירו את החשק לבוא למיגרשי כדורגל אז למה אני צריך לוותר על זה
עבור לתחילת הדף

amirberner amirberner מנותק

70 הודעות

נשלח - 19/02/2014 :  12:33:07  הצג פרופיל שלח ל- amirberner הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום בלב

קטמון היחזירו את החשק לבוא למיגרשי כדורגל אז למה אני צריך לוותר על זה

אתה לא מבין שאם האסיפה תצביע נגד, חלק גדול מהאוהדים יפסיק לאהוד את הקבוצה? אתה לא חושב שזה ישפיע על הכיף שלך?
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 19/02/2014 :  13:59:14  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שהמשפט "קטמון החזירו את החשק לבוא למגרשים" שגוי לחלוטין, כי הוא מצייר את קטמון בתור גוף פעיל ונפרד שפעל עליך ועלי כמושאים סבילים; זה לא נכון - אנחנו החזרנו לעצמנו את החשק לבוא למגרשי הכדורגל באמצעות קטמון, ואנחנו יכולים לעשות את זה גם בקבוצה מאוחדת!
! !YES WE CAN
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 19/02/2014 :  14:01:40  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אני חושב שהמשפט "קטמון החזירו את החשק לבוא למגרשים" שגוי לחלוטין, כי הוא מצייר את קטמון בתור גוף פעיל ונפרד שפעל עליך ועלי כמושאים סבילים; זה לא נכון - אנחנו החזרנו לעצמנו את החשק לבוא למגרשי הכדורגל באמצעות קטמון, ואנחנו יכולים לעשות את זה גם בקבוצה מאוחדת!
! !YES WE CAN

עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 19/02/2014 :  14:44:26  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

! !YES WE CAN

עמוס, אני לא יכול להסכים יותר. תודה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 19/02/2014 :  17:08:03  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

! !YES WE CAN

!!!!!

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם למה הצבעתי בעד למרות שאני נגד..... נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07