| משתמש |
למה הצבעתי בעד למרות שאני נגד.....  |
|
mac40
79 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 20:10:01
|
תהיתי רבות האם לכתוב את לבטים שלי, אבל אני מרגיש שכאוהד מזה מספר שנים, הרווחתי ביושר את ההזדמנות להשמיע את הגיגיי (הלא משמעותיים באמת) מעל הבמה הציבורית. אני, מה שנקרה, "אוהד מיזם", אין לי ולא היה לי מעולם כל חיבה או קשר להפועל ירושלים. התחברתי לקטמון בגלל מה שהיא מייצגת. היה לי קל להתעלם מהשאיפות (שהכרתי) להתחבר להפועל ירושלים. אהבתי להתאהב מחדש בכדורגל, במה שקטמון סימלה וייצגה. לא תמיד ניצחנו, האמת, אז מה..הייתה קבוצה ששמחתי איתה, כעסתי איתה, התעצבנתי (מי אמר הפועל אילת..), אבל הכי הרגשתי גאווה לומר שאני אוהד, ובהמשך בעל מניה. במהלך הזמן הבנתי שיש מערכת יחסים מורכבת עם הפועל ירושלים. מתוך סקרנות נכנסתי לראות באתרים שלהם קצת על הקבוצה, פשוט חושך..שנאה..קללות...ותתפלאו, לא נגדנו (למרות שגם זה לא חסר) בעיקר כנגד הקבוצה שלהם. אם הזמן הבנתי שגם אני יעד לשנאה שלהם, והאמת למדתי לייחל להפסדים שלהם (אני יודע שאני פוגע ומפספס כאן חלק מהקוראים). אז מה יש לנו, קבוצה אחת שכיף לאהוד, שמריעה לשחקניה גם כשמפסידים, שאוהדת ולא מקללת, שמייצגת משהו חדש, שיטה חדשה, אולי לא מושלמת, אולי עם מגבלות, אבל עם הרבה אופטימיות, שמחה ותקווה. ואז מגיע הרגע.. האם אני בעד או נגד. ברור שאני נגד, בשביל זה הצטרפתי לעמותה. אבל בסוף הצבעתי בעד, למה ? כי כמה שהקבוצה הזו חשובה לי, היא לא מפעל החיים שלי. האנשים שייסדו אותה, הגיבורים שלה (שי אהרון לדוגמא) אנשים שוויתרו על הרבה בשביל מעט, ההנהלה שלה ואלו שמלווים אותה מלפני שנולדה, רוצים שזה יקרה. אני שזה מקרוב בא (4 שנים), מאוהב, אבל הכלה הזו היא יותר שלהם מאשר שלי ולכן בצער רב אני אומר, אתם רוצים, קחו אני מוותר. מקווה שתצליחו. מה שיסדתם היה יפה, אני כולי תקווה שזה ימשיך, אני לא אומר שלום ולא להתראות, אבל לבי נחמץ...
|
מי שיודע לנצח צריך לדעת גם להפסיד |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 20:13:28
|
| אחיז, צריך להבין - זה תלוי גם בך ובי אם ההמשך ישמר את מה שאהבת! בוא נמשיך לתרום |
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 16/02/2014 : 23:11:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי mac40
תהיתי רבות האם לכתוב את לבטים שלי, אבל אני מרגיש שכאוהד מזה מספר שנים, הרווחתי ביושר את ההזדמנות להשמיע את הגיגיי (הלא משמעותיים באמת) מעל הבמה הציבורית. אני, מה שנקרה, "אוהד מיזם", אין לי ולא היה לי מעולם כל חיבה או קשר להפועל ירושלים. התחברתי לקטמון בגלל מה שהיא מייצגת. היה לי קל להתעלם מהשאיפות (שהכרתי) להתחבר להפועל ירושלים. אהבתי להתאהב מחדש בכדורגל, במה שקטמון סימלה וייצגה. לא תמיד ניצחנו, האמת, אז מה..הייתה קבוצה ששמחתי איתה, כעסתי איתה, התעצבנתי (מי אמר הפועל אילת..), אבל הכי הרגשתי גאווה לומר שאני אוהד, ובהמשך בעל מניה. במהלך הזמן הבנתי שיש מערכת יחסים מורכבת עם הפועל ירושלים. מתוך סקרנות נכנסתי לראות באתרים שלהם קצת על הקבוצה, פשוט חושך..שנאה..קללות...ותתפלאו, לא נגדנו (למרות שגם זה לא חסר) בעיקר כנגד הקבוצה שלהם. אם הזמן הבנתי שגם אני יעד לשנאה שלהם, והאמת למדתי לייחל להפסדים שלהם (אני יודע שאני פוגע ומפספס כאן חלק מהקוראים). אז מה יש לנו, קבוצה אחת שכיף לאהוד, שמריעה לשחקניה גם כשמפסידים, שאוהדת ולא מקללת, שמייצגת משהו חדש, שיטה חדשה, אולי לא מושלמת, אולי עם מגבלות, אבל עם הרבה אופטימיות, שמחה ותקווה. ואז מגיע הרגע.. האם אני בעד או נגד. ברור שאני נגד, בשביל זה הצטרפתי לעמותה. אבל בסוף הצבעתי בעד, למה ? כי כמה שהקבוצה הזו חשובה לי, היא לא מפעל החיים שלי. האנשים שייסדו אותה, הגיבורים שלה (שי אהרון לדוגמא) אנשים שוויתרו על הרבה בשביל מעט, ההנהלה שלה ואלו שמלווים אותה מלפני שנולדה, רוצים שזה יקרה. אני שזה מקרוב בא (4 שנים), מאוהב, אבל הכלה הזו היא יותר שלהם מאשר שלי ולכן בצער רב אני אומר, אתם רוצים, קחו אני מוותר. מקווה שתצליחו. מה שיסדתם היה יפה, אני כולי תקווה שזה ימשיך, אני לא אומר שלום ולא להתראות, אבל לבי נחמץ...
אל תיתן ללב שלך להחמיץ. גם אני לא גדלתי ביציע המערבי עם הקללות נגד סאסי וויקטור. אני רוצה שיהיה איחוד אבל בו זמנית מאמין שבכוחנו להשאיר את הרוח הזאת שאתה אוהב לקבוצה. אני לא מכיר אישית אף אחד מהאוהדים שנשאר בהפועל ירושלים, אבל יכול להבין אותם - ההנהלה שלה התנהלה למעלה מעשרים שנה בצורה מחפירה (וזה בעצם מה שגרם למעשה שבהקמת קטמון), השתינה עליהם, סליחה על הביטוי אבל הם חוזרים כל שנה במין אקט מזוכיסטי ומקבלים עוד. אז מה נשאר להם לעשות? לקלל מתוך תסכול. אני מאמין שגם הם, ברגע שירגישו, כמו שאנחנו מרגישים, כחלק ממשהו גדול מאיתנו. שיש לנו הנהלה תומכת, קשובה ויעילה, אז גם להם יהיו פחות סיבות לכעוס ולקלל, גם אם לפעמים הקבוצה של כולנו תפסיד. |
 |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 17/02/2014 : 08:56:56
|
אז אני אחר אני הייתי אוהד הפועל ירושלים בערך מ1960 עד מתי שהוא בשנות ה70 אחכ הייתי בצבא ומחוץ לירושלים והתרחקתי מכדורגל אבל הפועל ירושלים הייתה בליבי אני זוכר את יציעי קטמון ברחל אימנו,חוויית הצפיה עם אבא שלי,אבא של אברי גלעד ועוד רבים וטובים שישבו ביציע של אוהדי הפועל (לא מול השמש שם ישבו אוהדי בית"ר כשלא היה להם משחק בירושלים)אלה זכרונות בלתי נשכחים עם השנים והמעורבות של סאסי ויונה הפסקתי ללכת למשחקים בכלל
ואז ב2007 קמה קטמון,לא מייד נקשרתי אליה,אבל עקבתי ובשנה שעברה בליגה א' החלטתי לקפוץ למים ולהתחיל ללכת למשחקים כבר במשחק הראשון ראיתי את ההבדלים העצומים בין מה שזכרתי לבין המציאות החדשה ומה אומר לכם,התאהבתי הבאתי את בתי (שהיא בכלל אוהדת הפועל תל אביב) ואת בני הצעיר שזהר הוא המורה שלו ודאג לטפטף לו את העניין של קטמון) וזו הפכה חוויית צ פיה שהזכירה לי נשכחות,פגשתי ביציעים של טדי אנשים שלא פגשתי המון שנים ולא צריך לומר שבעונה שעברה הייתי בכל משחקי הבית והחוץ של קטמון אפילו אישתי הטובה נדבקה בחיידק והסכימה לבוא לאילת ולהתחלק בנהיגה הארוכה
אין לי זכרונות טובים מהפועל ירושלים של השנים האחרונות,לא היה לי שום עניין להצטרף בחזרה להפועל המקורית,נחשפתי לקללות לגידופים על קטמון בכלל וגם עלי אישית ולא היה לי שום חשק לחזור לחיקה של הקבוצה ההיא ,שמחתי מ אוד בנצחוננו בדרבי,אני שמח שהמקורית מפסידה והיא משתרכת מאחורינו (בנתיים..) אני לא חבר עמותה בגלל עניין כלכלי אבל אם הייתי ,הייתי מצביע בלב כבד בעד האיחוד גם כי זו הייתה מטרת אלה שהקימו את הקבוצה ואני מכבד אותם עד אין קץ וגם כי במציאות הכלכלית של היום,יהיה מאוד קשה להמשיך לבד ועדיף שאם השם קטמון לא ימשיך להתקיים ,הרי שהרוח,הרוח הזאת ,החדשה ,המלהיבה שנמצאת בכל משחק בו אנחנו מופיעים,חייבת להמשך ותמשיך.
אני מאמין בכל ליבי שאחרי תקופת הסתגלות של 2 מחנות האוהדים אלה לאלה,נצליח להניע את התרכובת המסובכת הזאת והיא נ וע תנוע.
קטמון תיהיה בלב שלי לעד,את מה שקיבלתי במשך השנתיים האלה שאני מבקר במגרשים (השנה לצערי קצת פחות) אי אפשר לפרוט למילים אני מאמין שקטמון תתקיים בקבוצה המאוחדת ואני קורא לכולם להצביע בעד ,גם אם ידי רועדת שאני כותב את זה
תודה לך הפועל
טל חרובי |
חרובי טל |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 17/02/2014 : 09:07:27
|
טל, שמח לקרוא את הדברים שלך. הספקתי להכיר אותך אישית, אני יכול להניח מה מתחולל בליבך. טוב שאתה איתנו, ונקווה לימים טובים ביחד. |
 |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 17/02/2014 : 09:11:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
טל, שמח לקרוא את הדברים שלך. הספקתי להכיר אותך אישית, אני יכול להניח מה מתחולל בליבך. טוב שאתה איתנו, ונקווה לימים טובים ביחד.
אינשאללה חבר,אינשאללה |
חרובי טל |
 |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 17/02/2014 : 13:46:33
|
| התרשמתי מאוד מכל הכותבים כאן וברוב הנושאים אני מרגיש כמוהם. טוב שהם נשארים איתנו |
 |
|
|
אדום בלב
71 הודעות |
נשלח - 17/02/2014 : 18:10:04
|
| אני ההיתי אוהד הפועל ירושלים משנות השמונים וההיתי הולך המון למישחקים השניים אם הםועל ירושלים לעולם לא הישתוו לשניים אם קטמון אני מצביעה נגד למרות שאני בדעת מיעוט וניראה לי שאם יהיה איחוד אני לא בא למיגרשי כדורגל ר |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 17/02/2014 : 18:58:08
|
שתיגמר כבר הסאגה הזו. הצבעתי בעד, לא אתמוטט אם סאסי יכה שנית. אני מחוייב בעיקר להנהלה הנהדרת שלנו. ב-30.4 נהיה חכמים יותר. |
 |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 17/02/2014 : 19:51:08
|
אדום בלב זה נכון שהאיחוד יפגע בקטמון בגלל ויתור על הבעלות שהוא עיקרון משמעותי ברוח שלנו ועיקרון הבעלות ימנע מצב שבעוד 20 שנה יקנה אותנו יוסי אחר וההסטוריה תחזור. עצוב שהאוהדים בסדאר לא מוכנים עקרונית לבעלות אוהדים, חשבתי שלאוהדים ב2 המחנות יש אידיאולוגיה סוציאליסטית משותפת. אנחנו "הפועל" אחרי הכל. חבל להיות עוד מ"ס אשדוד או כל קבוצה רגילה אחרת.
אבל! האיחוד אולי יפגע - אבל זה לא מה שישבור! להיפך, כמו עצם שנסדקת מתאחה ותהיה חזקה יותר, ככה גם הקטמונים יהיו חזקים יותר בקבוצה 1 אחרי שנעבור את הזעזוע הזה.
מה שכן ישבור וימחק אותנו ביום שאחרי זה אוהדים כמוך "אדום בלב" שמוותרים מראש. רב הקהל בקבוצה המאוחדת יהיה מורכב מאוהדים שחושבים בדיוק כמוך ושקשה להם עם כמה דברים בהסכם אבל לא משנה אם הם הצביעו בעד או נגד הם לא מוכנים להתקפל, מאז שקטמון הוקמה היא נלחמת על הקיום שלה וזה רק עוד שלב בדרך. מה שמחזיק אותנו זה אנחנו. אוהדים נחושים עם אהבה בלב, והקטמונים השרופים ביותר שהקימו את הדבר היפה הזה שאנחנו אוהבים הם אותם אלו שמובילים אותנו לתהליך החדש. תעזור להם! |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 17/02/2014 : 20:11:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
אחיז, צריך להבין - זה תלוי גם בך ובי אם ההמשך ישמר את מה שאהבת! בוא נמשיך לתרום
|
 |
|
|
talros
252 הודעות |
נשלח - 17/02/2014 : 20:17:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
שתיגמר כבר הסאגה הזו. הצבעתי בעד, לא אתמוטט אם סאסי יכה שנית. אני מחוייב בעיקר להנהלה הנהדרת שלנו. ב-30.4 נהיה חכמים יותר.
+100000!!!!
ואוסיף שאני מחוייב לא רק להנהלה אלא גם לרוח קטמון(/ו)ירושלים הנושבת בנו והיא זו שתוביל את השינוי האמיתי לאחר האיחוד! |
"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי" - דנטה אליגיירי - |
 |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 18/02/2014 : 10:04:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
שתיגמר כבר הסאגה הזו. הצבעתי בעד, לא אתמוטט אם סאסי יכה שנית. אני מחוייב בעיקר להנהלה הנהדרת שלנו. ב-30.4 נהיה חכמים יותר.
|
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
|
קשיש אדום
61 הודעות |
נשלח - 18/02/2014 : 10:07:05
|
| לא הצבעתי בעד כי אני נגד. הצבעתי נגד כי אני נגד הפרוק.אאחל בהצלחה למי שיישאר לאחר הפרוק. מכיוון שלא תהיה יותר הפועל קטמון אין לי את מי לאהוד אבל אפשר גם בלי. |
 |
|
|
zeevlobo
21 הודעות |
נשלח - 18/02/2014 : 11:17:06
|
ציטוט: י כמה שהקבוצה הזו חשובה לי, היא לא מפעל החיים שלי. האנשים שייסדו אותה, הגיבורים שלה (שי אהרון לדוגמא) אנשים שוויתרו על הרבה בשביל מעט, ההנהלה שלה ואלו שמלווים אותה מלפני שנולדה, רוצים שזה יקרה. אני שזה מקרוב בא (4 שנים), מאוהב, אבל הכלה הזו היא יותר שלהם מאשר שלי ולכן בצער רב אני אומר, אתם רוצים, קחו אני מוותר. מקווה שתצליחו. מה שיסדתם היה יפה, אני כולי תקווה שזה ימשיך, אני לא אומר שלום ולא להתראות, אבל לבי נחמץ...
איך הגענו למצב שבו יש חברי עמותה שמרגישים שה"כלה" הזו שייכת להם פחות מאשר לאחרים? הקבוצה שייכת במידה שווה לכל חבר וחבר בעמותה !!!!
mac40 יקר, תצביע לפי מה שאתה מאמין, יש לך ולכל אחד בדיוק אותם זכויות.
מעבר לכך, מאיפה החלטת שכל ה"מייסדים" הם בעד? אני מכיר רבים "מייסדים" רבים (כולל אותי) שמתלבטים, או מתנגדים.
|
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 18/02/2014 : 11:23:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי zeevlobo
ציטוט: י כמה שהקבוצה הזו חשובה לי, היא לא מפעל החיים שלי. האנשים שייסדו אותה, הגיבורים שלה (שי אהרון לדוגמא) אנשים שוויתרו על הרבה בשביל מעט, ההנהלה שלה ואלו שמלווים אותה מלפני שנולדה, רוצים שזה יקרה. אני שזה מקרוב בא (4 שנים), מאוהב, אבל הכלה הזו היא יותר שלהם מאשר שלי ולכן בצער רב אני אומר, אתם רוצים, קחו אני מוותר. מקווה שתצליחו. מה שיסדתם היה יפה, אני כולי תקווה שזה ימשיך, אני לא אומר שלום ולא להתראות, אבל לבי נחמץ...
איך הגענו למצב שבו יש חברי עמותה שמרגישים שה"כלה" הזו שייכת להם פחות מאשר לאחרים? הקבוצה שייכת במידה שווה לכל חבר וחבר בעמותה !!!!
mac40 יקר, תצביע לפי מה שאתה מאמין, יש לך ולכל אחד בדיוק אותם זכויות.
מעבר לכך, מאיפה החלטת שכל ה"מייסדים" הם בעד? אני מכיר רבים "מייסדים" רבים (כולל אותי) שמתלבטים, או מתנגדים.
לדעתי הבעייה עם כל מי שהצביע בעד אבל לא בלב שלם היא שהוא כבר לא בלב שלם בקבוצה. אני בכל מקרה עונה להגדרה הזאת. זה בשום אופן לא איום, זה התחושה האישית שלי. |
 |
|
למה הצבעתי בעד למרות שאני נגד.....  |
|
|
|