| משתמש |
ס.א.ד.ר.  |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 24/01/2010 : 12:12:04
|
על פי מעריב הבוקר:
"400 אוהדים" - הייתכן ?! לאחר 6 משחקים בהם היו 2 תוצאות תיקו וארבעה הפסדים - כמות האוהדים גדלה ? הייתכן כי בני עמנו הקטמונים התייאשו כל כך מהפגרה והלכו לטדי לרעות בשדות זרים. הסבר טוב - ירגיע אותי. כמו כן מצויין שתי תגרות אוהדים ביציעים. עד כמה שאני זוכר מכביר באר שבע לא מביאה איתה קהל - אז מי רב עם מי ? האם הקטמונים כל כך משועמים שהלכו למשחק לריב ?! יאללה מי היה שם ?
|
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 24/01/2010 : 12:35:38
|
ירון - למי אכפת כמו באו לשם? דומני שהדיון "למי יש[=באו] יותר" מיצה את עצמו. הם שם מקרית היובל/טדי לא רלוונטים. ולעניין התגרות בין האוהדים - יש לחזור ולהדגיש את האווירה המצוינת במשחקי קטמון, המשפחות הנשים והילדים - כולל תינוקות - המגיעים לשמחקי קטמון. זה מה שחשוב. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 24/01/2010 : 13:07:01
|
דני - אתה צודק במאה אחוז אבל כוח בלתי מובן מושך אותי כל יום ראשון לעמודים האחוריים של מעריב כדי לדעת מה קורה שם כדאי להסתכל על אוסישקין ולראות משהו מעניין יש יחס הפוך בין התרסקות המוסד הישן ועליית הגוף החדש ! |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 24/01/2010 : 19:55:49
|
שקט בבית!!!
|
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 25/01/2010 : 00:11:32
|
| מזמן הפסקתי להאמין לעיתונאים בנוגע לכמויות קהל בכל המשחקים בארץ. בנוגע לסאדרים- נגד נצרת עלית היה שידור בטלוויזיה ואפשר היה לספור מהבית מקסימום 50 צופים ביציע. זה לא הפריע לעיתונאים לרשום שהיו 250-300 צופים במשחק. לא להתייחס לעיתוני יום א'! |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 25/01/2010 : 09:04:27
|
| מישהו יודע משהו על ה"קטטות" ? |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 25/01/2010 : 17:12:26
|
ירון, מה אכפת לך מה קורה בקבוצת כדורגל סינתטית, אלמונית, ללא זכות קיום, פושטת רגל, ונטולת קהל?
לגופו של עניין - היו ארבעה צופים ושני אפסים (מכאן הטעות עם ה 400). שני האפסים רבו. אחד מהם קילל את שלומי עמר. השני הוא גיס של אחותו של שלומי עמר. היו דחיפות. זהו
עכשו כשאתה רגוע בוא נחזור לקובצה שלנו
|
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 25/01/2010 : 17:42:06
|
נכנע !!! סופי !!! ועכשיו לשאלה קיומית - כמה גולים יש לזכותו של כפיר מלול ? האם השלשה נגד בית צפפה נמחקה ? במידה וכן הוא יורד ל - 3 !!! |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 25/01/2010 : 18:59:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
ירון, מה אכפת לך מה קורה בקבוצת כדורגל סינתטית, אלמונית, ללא זכות קיום, פושטת רגל, ונטולת קהל?
לגופו של עניין - היו ארבעה צופים ושני אפסים (מכאן הטעות עם ה 400). שני האפסים רבו. אחד מהם קילל את שלומי עמר. השני הוא גיס של אחותו של שלומי עמר. היו דחיפות. זהו
חייב לציין שאני לא מסכים איתך.. מה שנראה לי סינתטי זו ההנחה שברגע שקמה קטמון אז לא אמורים להתייחס להפועל או להתעניין או לרצות שהם ינצחו או יפסידו (תלוי) או להתרגש כשפתאום יש משחק שלהם בטלויזיה.. אני לא אוהב את שכתוב ההיסטוריה הזו. לדעתי הפועל ירושלים לגיטימית ויש עדיין מספיק אנשים שרוצים אותה קיימת. אצלי לפחות כשאני אומר הפועל, אני מתכוון להפועל שעזבנו ולא לקטמון. כשאני מתכוון לקטמון אני אומר קטמון ולא הפועל.. למה להעמיד פנים כאילו היא לא קיימת? בעיני זה לא אמיתי. אין לי שום בעיה להגיד שעזבנו את הפועל והקמנו קבוצה חדשה. ההקשר והלגיטימיות של המעשה הזה ברורים לכולם. |
I am City till I cry |
 |
|
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 25/01/2010 : 19:35:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
חייב לציין שאני לא מסכים איתך.. מה שנראה לי סינתטי זו ההנחה שברגע שקמה קטמון אז לא אמורים להתייחס להפועל או להתעניין או לרצות שהם ינצחו או יפסידו (תלוי) או להתרגש כשפתאום יש משחק שלהם בטלויזיה.. אני לא אוהב את שכתוב ההיסטוריה הזו. לדעתי הפועל ירושלים לגיטימית ויש עדיין מספיק אנשים שרוצים אותה קיימת. אצלי לפחות כשאני אומר הפועל, אני מתכוון להפועל שעזבנו ולא לקטמון. כשאני מתכוון לקטמון אני אומר קטמון ולא הפועל.. למה להעמיד פנים כאילו היא לא קיימת? בעיני זה לא אמיתי. אין לי שום בעיה להגיד שעזבנו את הפועל והקמנו קבוצה חדשה. ההקשר והלגיטימיות של המעשה הזה ברורים לכולם.
אמר וצדק |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 25/01/2010 : 22:10:49
|
קטמון והפועל זה הינו הך. אין שום הבדל. אין שתי הפועל ואין הפועל אחרת. יש קבוצה שמחזיק אותה איזה נוכל, אין לה קהל ואין לה שחקנים (חוץ משי אהרון), וכולה מין מכבי פתח תקוה (או מכבי באר שבע) של הלאומית - קבוצה מלאכותית ללא שום זכות קיום. מה לה ולי? מה לי ולה? מה לסאסי ולנו? מה להפועל ירושלים האמיתית והיחידה עם השלד הבורסאי ההוא? לא ממש הבנתי, אבל אין לי כח להתווכח על זה
|
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 25/01/2010 : 23:59:52
|
| מסכים עם יפתח. אנחנו נמשיך לעקוב אחרי הסאדרים כי העתיד של שתי הקבוצות הולך ביחד. אני למשל סבור שבמידה ויקרה הבלתי יאומן והקבוצה תירד לליגה א' יש סיכוי אמיתי לכך שהם ילכו לפירוק ואז אנחנו חוזרים לתמונה. אני גם לא שמעתי באסיפה האחרונה מפי הנציגים שלנו שיש הפועל אחת ואל לנו להתעסק בסאדרים. |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 26/01/2010 : 05:47:15
|
כתבתי את תחושתי השנה, ולא לצורכי ויכוח. דוקא בליגה ג קרה לי מהפך ונתקפתי אדישות מוחלטת, אחרי שבקיץ קיויתי ויחלתי לאיחוד, ואפילו הצבעתי כמו כולם בעד הסכם שהיום ברור שהוא רע ומזל שסאסי דחה אותו.
בשנתיים הראשונות עקבתי בעניין אחרי סאדר, לפעמים מתוך רצון שינצחו, לפעמים שיפסידו, לפעמים מתוך פירגון לשחקנים שאני אוהב כמו עמר ואהרון. והשנה לא. מבחינה רגשית יש לי רק קטמון.
מבחינה עניינית אתם צודקים - כל גול של אהרון מעכב את פירוק הקבוצה, גורם לסאסי לשקוע באשליות ולהעלות מחירים, גורם לכתבי חצר בזויים כמו רמי מנדל לכתוב על האין-קבוצה הזאת, והוא אסון להפועל ירושלים. אבל השאלה מתי ואיך יהפוך יוסי סאסי לשאול אייזנברג היא השנה תיאורטית ולא רגשית אצלי.
|
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 26/01/2010 : 13:34:53
|
| עמוס - הגדרת את זה יפה. מבחינה רגשית יש רק קטמון. המעקב אחרי הסאדרים הוא ענייני וגם מכורח ההרגל. ירון - הגולים של כפיר מלול נגד בית צפפה נמחקים. המשחק בוטל וכך גם הגולים. |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 26/01/2010 : 14:24:39
|
חיים ברעם הבטיח לי שכפיר יכניס 12 גולים השנה אני מצפה ממנו לעוד 6 ולא יותר האתר של ההתאחדות מבולבל לחלוטין !!! |
 |
|
ס.א.ד.ר.  |
|