פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ס.א.ד.ר.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ס.א.ד.ר.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם ס.א.ד.ר. נושא הבא
עמוד: מתוך 2

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 24/01/2010 :  12:12:04  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
על פי מעריב הבוקר:

"400 אוהדים" - הייתכן ?! לאחר 6 משחקים בהם היו 2 תוצאות תיקו וארבעה הפסדים - כמות האוהדים גדלה ? הייתכן כי בני עמנו הקטמונים התייאשו כל כך מהפגרה והלכו לטדי לרעות בשדות זרים.
הסבר טוב - ירגיע אותי.
כמו כן מצויין שתי תגרות אוהדים ביציעים.
עד כמה שאני זוכר מכביר באר שבע לא מביאה איתה קהל - אז מי רב עם מי ?
האם הקטמונים כל כך משועמים שהלכו למשחק לריב ?!
יאללה מי היה שם ?

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 24/01/2010 :  12:35:38  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ירון - למי אכפת כמו באו לשם?
דומני שהדיון "למי יש[=באו] יותר" מיצה את עצמו.
הם שם מקרית היובל/טדי לא רלוונטים.
ולעניין התגרות בין האוהדים - יש לחזור ולהדגיש את האווירה המצוינת במשחקי קטמון, המשפחות הנשים והילדים - כולל תינוקות - המגיעים לשמחקי קטמון. זה מה שחשוב.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 24/01/2010 :  13:07:01  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דני - אתה צודק במאה אחוז
אבל כוח בלתי מובן מושך אותי כל יום ראשון לעמודים האחוריים של מעריב כדי לדעת מה קורה שם
כדאי להסתכל על אוסישקין ולראות משהו מעניין יש יחס הפוך בין התרסקות המוסד הישן ועליית הגוף החדש !
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 24/01/2010 :  19:55:49  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שקט בבית!!!

עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 25/01/2010 :  00:11:32  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מזמן הפסקתי להאמין לעיתונאים בנוגע לכמויות קהל בכל המשחקים בארץ. בנוגע לסאדרים- נגד נצרת עלית היה שידור בטלוויזיה ואפשר היה לספור מהבית מקסימום 50 צופים ביציע. זה לא הפריע לעיתונאים לרשום שהיו 250-300 צופים במשחק. לא להתייחס לעיתוני יום א'!
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 25/01/2010 :  09:04:27  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו יודע משהו על ה"קטטות" ?
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 25/01/2010 :  17:12:26  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ירון, מה אכפת לך מה קורה בקבוצת כדורגל סינתטית, אלמונית, ללא זכות קיום, פושטת רגל, ונטולת קהל?

לגופו של עניין - היו ארבעה צופים ושני אפסים (מכאן הטעות עם ה 400). שני האפסים רבו. אחד מהם קילל את שלומי עמר. השני הוא גיס של אחותו של שלומי עמר. היו דחיפות. זהו

עכשו כשאתה רגוע בוא נחזור לקובצה שלנו

עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 25/01/2010 :  17:42:06  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נכנע !!! סופי !!!
ועכשיו לשאלה קיומית - כמה גולים יש לזכותו של כפיר מלול ? האם השלשה נגד בית צפפה נמחקה ?
במידה וכן הוא יורד ל - 3 !!!
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 25/01/2010 :  18:59:51  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

ירון, מה אכפת לך מה קורה בקבוצת כדורגל סינתטית, אלמונית, ללא זכות קיום, פושטת רגל, ונטולת קהל?

לגופו של עניין - היו ארבעה צופים ושני אפסים (מכאן הטעות עם ה 400). שני האפסים רבו. אחד מהם קילל את שלומי עמר. השני הוא גיס של אחותו של שלומי עמר. היו דחיפות. זהו

חייב לציין שאני לא מסכים איתך.. מה שנראה לי סינתטי זו ההנחה שברגע שקמה קטמון אז לא אמורים להתייחס להפועל או להתעניין או לרצות שהם ינצחו או יפסידו (תלוי) או להתרגש כשפתאום יש משחק שלהם בטלויזיה.. אני לא אוהב את שכתוב ההיסטוריה הזו. לדעתי הפועל ירושלים לגיטימית ויש עדיין מספיק אנשים שרוצים אותה קיימת. אצלי לפחות כשאני אומר הפועל, אני מתכוון להפועל שעזבנו ולא לקטמון. כשאני מתכוון לקטמון אני אומר קטמון ולא הפועל.. למה להעמיד פנים כאילו היא לא קיימת? בעיני זה לא אמיתי. אין לי שום בעיה להגיד שעזבנו את הפועל והקמנו קבוצה חדשה. ההקשר והלגיטימיות של המעשה הזה ברורים לכולם.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 25/01/2010 :  19:35:57  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

חייב לציין שאני לא מסכים איתך.. מה שנראה לי סינתטי זו ההנחה שברגע שקמה קטמון אז לא אמורים להתייחס להפועל או להתעניין או לרצות שהם ינצחו או יפסידו (תלוי) או להתרגש כשפתאום יש משחק שלהם בטלויזיה.. אני לא אוהב את שכתוב ההיסטוריה הזו. לדעתי הפועל ירושלים לגיטימית ויש עדיין מספיק אנשים שרוצים אותה קיימת. אצלי לפחות כשאני אומר הפועל, אני מתכוון להפועל שעזבנו ולא לקטמון. כשאני מתכוון לקטמון אני אומר קטמון ולא הפועל.. למה להעמיד פנים כאילו היא לא קיימת? בעיני זה לא אמיתי. אין לי שום בעיה להגיד שעזבנו את הפועל והקמנו קבוצה חדשה. ההקשר והלגיטימיות של המעשה הזה ברורים לכולם.

אמר וצדק

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 25/01/2010 :  22:10:49  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קטמון והפועל זה הינו הך. אין שום הבדל. אין שתי הפועל ואין הפועל אחרת. יש קבוצה שמחזיק אותה איזה נוכל, אין לה קהל ואין לה שחקנים (חוץ משי אהרון), וכולה מין מכבי פתח תקוה (או מכבי באר שבע) של הלאומית - קבוצה מלאכותית ללא שום זכות קיום. מה לה ולי? מה לי ולה? מה לסאסי ולנו? מה להפועל ירושלים האמיתית והיחידה עם השלד הבורסאי ההוא? לא ממש הבנתי, אבל אין לי כח להתווכח על זה
עבור לתחילת הדף

273 הודעות

נשלח - 25/01/2010 :  23:59:52  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם יפתח. אנחנו נמשיך לעקוב אחרי הסאדרים כי העתיד של שתי הקבוצות הולך ביחד. אני למשל סבור שבמידה ויקרה הבלתי יאומן והקבוצה תירד לליגה א' יש סיכוי אמיתי לכך שהם ילכו לפירוק ואז אנחנו חוזרים לתמונה. אני גם לא שמעתי באסיפה האחרונה מפי הנציגים שלנו שיש הפועל אחת ואל לנו להתעסק בסאדרים.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 26/01/2010 :  05:47:15  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כתבתי את תחושתי השנה, ולא לצורכי ויכוח. דוקא בליגה ג קרה לי מהפך ונתקפתי אדישות מוחלטת, אחרי שבקיץ קיויתי ויחלתי לאיחוד, ואפילו הצבעתי כמו כולם בעד הסכם שהיום ברור שהוא רע ומזל שסאסי דחה אותו.

בשנתיים הראשונות עקבתי בעניין אחרי סאדר, לפעמים מתוך רצון שינצחו, לפעמים שיפסידו, לפעמים מתוך פירגון לשחקנים שאני אוהב כמו עמר ואהרון. והשנה לא. מבחינה רגשית יש לי רק קטמון.

מבחינה עניינית אתם צודקים - כל גול של אהרון מעכב את פירוק הקבוצה, גורם לסאסי לשקוע באשליות ולהעלות מחירים, גורם לכתבי חצר בזויים כמו רמי מנדל לכתוב על האין-קבוצה הזאת, והוא אסון להפועל ירושלים. אבל השאלה מתי ואיך יהפוך יוסי סאסי לשאול אייזנברג היא השנה תיאורטית ולא רגשית אצלי.
עבור לתחילת הדף

273 הודעות

נשלח - 26/01/2010 :  13:34:53  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עמוס - הגדרת את זה יפה. מבחינה רגשית יש רק קטמון. המעקב אחרי הסאדרים הוא ענייני וגם מכורח ההרגל. ירון - הגולים של כפיר מלול נגד בית צפפה נמחקים. המשחק בוטל וכך גם הגולים.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 26/01/2010 :  13:48:23  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

ירון - הגולים של כפיר מלול נגד בית צפפה נמחקים. המשחק בוטל וכך גם הגולים.

לא מדויק
http://football.org.il/Leagues/Pages/PlayerDetails.aspx?SEASON_ID=11&PLAYER_ID=19746

בכל מקרה, באתר שלנו זה עדיין שם
http://www.katamon.co.il/statics.asp

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 26/01/2010 :  14:24:39  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חיים ברעם הבטיח לי שכפיר יכניס 12 גולים השנה
אני מצפה ממנו לעוד 6 ולא יותר
האתר של ההתאחדות מבולבל לחלוטין !!!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם ס.א.ד.ר. נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07