פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ס.א.ד.ר.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ס.א.ד.ר.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם ס.א.ד.ר. נושא הבא
עמוד: מתוך 2

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 26/01/2010 :  16:06:34  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השאלה כמה החמצות מול השער הבטיח לך חיים ברעם ?
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 26/01/2010 :  16:15:35  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא העו"ד של כפיר
וידוע לך שמדי ששי אני רב עם הקרח שלידי
אבל
נראה לי שבחצי שנה שכפיר היה במבשרת ולאחר שחזר הוא משחק יותר כקשר ופחות כחלוץ
לכן
1. צריך לפרגן לו על הבישולים והמסירות שלו - כולל הכנה יפהפיה לבוהרון במחשק נגד בית צפפה.
2. צריך לזכור שאם הוא מכניס גול כל משחק מאז שהוא בא ומחמיץ שניים - אפשר לחיות עם זה בקלות
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 26/01/2010 :  16:21:51  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תראו - החמצות וניצול מצבים זה עניין אחד, סטטיסטי, תלוי בהמון גורמים, כולל מזל ובכשרון. מסירות והקרבה (או ההיפך מהן - אדישות זלזול ואפטיה) הן התכונות הלא נסלחות. בעניין הזה, מבחינתי, כפיר מלול עשה תיקון מלא ומוחלט, הוא שחקן קטמון בנשמה ואני שכחתי מזמן כל מה שהיה בעבר

וחוץ מזה, כפיר - קצת פחות החמצות ומינוס קילוגרם או שניים והייתי מתחתן אתך
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 26/01/2010 :  18:57:13  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל אחד ואחד שעדיין הולך למשחקים של סאדר אחראי שנמשיך לקנא במה שקרה אצל אוסישקין ואייזנברג ושהפועל ירושלים תהיה נשלטת ע"י פושעים מזדיינים.
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 26/01/2010 :  19:53:20  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בצד ההחמצות הוא גם יבקיע. נכון שכפיר יכול להיות קצת יותר מרוכז ליד השער, אבל יש לו מיקום מעולה ומסירה מצוינת בנגיעה אחת. ברגע שמישהו לובש את החולצה שלנו אז אני בעדו.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם ס.א.ד.ר. נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07