פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון נגד עפולה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון נגד עפולה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם קטמון נגד עפולה נושא הבא
עמוד: מתוך 4

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 15/02/2014 :  20:55:51  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

אני היחיד שיצא קצת מעודד מהמשחק הזה?
ברור שאנחנו אמורים לנצח את עפולה בבית, ברור שנראינו חושך, אבל אנחנו בתקופה רעה, והקבוצה שמולנו דווקא באה במומנטום ובאמת נראתה יותר טוב (גם במשחק הראשון בינינו).

הפסד פה היה מעיף אותנו מטה, בטבלה ומנטלית. זה לא קרה, ואפשר להסתפק בנקודה ולהמשיך ליבנה.

עוד נקודות חיוביות: עופר סוף-סוף שמר את עוז למחצית השנייה, דן רומן שנלחם במרכז, דור הלוי, ובראשי המעולה.

כן רק אתה
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 15/02/2014 :  21:34:17  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שעושים כאן עוול לעופר. ברור שנעשו טעויות, אך עופר לא מקבל את הקרדיט מהאוהדים ולדעתי לא קיבל גם אשראי מלכתחילה מאיתנו. קחו למשל את מצבת נאחס פצועים שלא מהעולם הזה (מישהו אשכרה ערך רשימה לראות עם איזו מציאות עגומה עופר נאלץ להתמודד כתוצאה מכך?)
עבור לתחילת הדף

אדום החזה אדום החזה מנותק

133 הודעות

נשלח - 15/02/2014 :  21:47:45  הצג פרופיל שלח ל- אדום החזה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהחלט לא מובנת לי האווירה בפורום
אני ראתי כל המשחק המון השקעה ורצון מצד השחקנים
עפולה שחקה עם הגנה מצוינת ובכל זאת רק היכולת של הצעיר הנצחי מאיר כהן שמרה על התוצאה
החילוף במחצית לא עבד טוב והפקרנו את מרכז המגרש
אבל כלנו היינו בטוחים שזה חילוף מנצח ומאמין שבמשחקים אחרים זה כן יעבוד
לבוא אחרי המשחק ולראות את זה לא חכמה גדולה
מקווה לחזרתם המהירה של רז ועידן שמאד חסרים
ודי עם הבכיינות המיותרת בפורום!

עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  05:21:24  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני פרגנתי לעופר באופן מוחלט.
שרשרת המשחקים האחרונים (חוץ מאחד) הפגינו כדורגל פחדני ונסוג ללא סיבה.
זה לא קשור לפציעות, זה קשור להכנה של מאמן (ולמצב מנטלי של שחקנים).
לשחק במשחקי בית כל כך הגנתי ועל תיקו בליגה שאנחנו יכולים לטחון כל קבוצה זה מגעיל ותבוסתני.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  09:02:13  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום החזה

בהחלט לא מובנת לי האווירה בפורום
אני ראתי כל המשחק המון השקעה ורצון מצד השחקנים
עפולה שחקה עם הגנה מצוינת ובכל זאת רק היכולת של הצעיר הנצחי מאיר כהן שמרה על התוצאה
החילוף במחצית לא עבד טוב והפקרנו את מרכז המגרש
אבל כלנו היינו בטוחים שזה חילוף מנצח ומאמין שבמשחקים אחרים זה כן יעבוד
לבוא אחרי המשחק ולראות את זה לא חכמה גדולה
מקווה לחזרתם המהירה של רז ועידן שמאד חסרים
ודי עם הבכיינות המיותרת בפורום!

מאיר כהן לא הציל את עפולה, לא הייתה לו שום הצלה גדולה, רק מעט כדורים שנבעטו עליו בהחמצות רשלניות שלנו. חוץ מהמשקוף של דור הלוי לא היה לנו איום אחד רציני על השער. החילוף במחצית היה רע כי לא הוצאת את השחקן הכי גרוע במגרש, היו המון כאלה. למרות כמות הפצועים ההרכב שאנחנו עולים איתו הוא זוועתי כבר כמה מחזורים, לא ברור מה ההרכב הקבוע, כי אנחנו לא רצים עם משהו אחד כל השנה. כל שבוע יש שינוי בהרכב, ובכלל הדבר היחיד שנראה שאנחנו עובדים עליו באימונים הוא המסירה אחורה הזוועתית הזאת. כל שחקן שמצטרף לקבוצה הדבר הראשון שהוא עושה שמשתלב במערך שלנו זה להחזיר כדור אחורה. כל מסירה שלישית בערך הולכת לשם

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם קטמון נגד עפולה נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07