| משתמש |
קטמון נגד עפולה  |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 14/02/2014 : 17:08:18
|
מהשעתיים המבוזבזות בחיים שלי
בלי עידן ורז אין לנו התקפה, אין מי שיסכן את השער, פשוט אין.
נקווה שיחזרו במהרה, כי קטמון לא מסוגלת לתת גולים.
להוציא את המשחק מול אום אל פאחם, אנחנו עם שער שדה אחד ב270 דקות...זה נוראי. |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
ביסמרק
94 הודעות |
נשלח - 14/02/2014 : 17:12:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
זוועת עולם. ביום בהיר אפשר לראות את הכפר ,כפר יונה. עוד משחק שמדגים שקבוצה בלי מאמן היא גימיק נחמד אבל עדיין גימיק. שבת שלום.
זהו שלא בשבוע בהא כבר אין קבוצה למעשה רז בשביל מה כל זה חשוב ? השחקנים לא הגיעו למשחק ?< גם אני לא |
 |
|
|
ביסמרק
94 הודעות |
נשלח - 14/02/2014 : 17:15:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
מהשעתיים המבוזבזות בחיים שלי
בלי עידן ורז אין לנו התקפה, אין מי שיסכן את השער, פשוט אין.
נקווה שיחזרו במהרה, כי קטמון לא מסוגלת לתת גולים.
להוציא את המשחק מול אום אל פאחם, אנחנו עם שער שדה אחד ב270 דקות...זה נוראי.
בשביל מה לשחק ? נגמרה העונה .. במילא לא יורדים באמת האוהדים רוצים איחוד !! |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 14/02/2014 : 17:17:14
|
חילצנו תיקו. משחק התקפה מדהים ומרשים של שחקני קטמון. בערך בעיטה אחת למסגרת (המשקוף של דור הלוי) במחצית השנייה ואולי שלוש בעיטות לכיוון השער בראשונה. מאור עידה ראוי לשחק הליגות הבכירות באירופה: איזו שליטה בכדור, דיוק במסירות, ראיית משחק – חבל על הזמן. עמית שמש ביקש לשבור את שיא המרחק בבעיטת שוער ואלו היו פחות או יותר הכדורים ששוער עפולה נאלץ לאחוז בידיו. עפולה קבוצה מאומנת ומשחקת מסודר מאד. מס' 10 שלהם – כשרון גדול. בתחום התיאטרון, כאשר המבקר משבח את התפאורה זה אומר שאין לו מילים טובות על ההצגה, שחקנים, בימוי. אז שבחים לצוות השיפוט על תצוגת שיפוט מעולה (וזה על באמת).
נ.ב. כמה יהיו שווים חולצת וצעיף הברווז ("אני אופטימי") בעוד חמש שנים ב- EBAY
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-14/02/2014 17:54:45 |
 |
|
|
יוני.ב.
109 הודעות |
נשלח - 14/02/2014 : 17:20:40
|
עם כל ההתכתבויות האחרונות בפורום - אני לא הייתי משחק בשביל הקהל. ובכל זאת השחקנים התאמצו ונלחמו, היו לא מעט הזדמנויות לגול, בעיקר במחצית הראשונה, אבל לא נכנס. יאללה הפועל! נכנסנו למאבקי התחתית, חייבים להבא נקודות יבנה |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 14/02/2014 : 17:49:53
|
חוליית ההגנה שיחקה לגמרי לא רע. ברוכיאן עשה עבודה טובה עד שהוחלף, ובראשי נתן משחק מצויין. גם חוטה מרגע שנכנס עשה עבודה טובה. משחק שלפחות נותן תקווה להמשך בחלק האחורי. עידה היה צריך להבקיע כבר בדקה השניה והיתה לו הזדמנות נוספת במחצית הראשונה שגם אותה בעט לגוף של מאיר כהן. אם הוא לא הבקיע מהמצבים האלה, בנוסף לכך שלא הבקיע מאז הגיע לקבוצה, אין לו מקום על המגרש, גם לא כמביא כדורים. לא מבין למה עופר לא נותן הזדמנות לוייסברג. חוץ משני המצבים של עידה, הבעיטה למשקוף של דור והסללום של עוז (שווה זהב באולימפיאדת החורף, ואם היה מבקיע זה היה גול מדהים), הקבוצה כמעט ולא הגיעה להזדמנויות. תצוגת שיפוט מושלמת של אלון יפת, שנהל משחק לא קל בצורה שקטה ומדוייקת.
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
|
ali
35 הודעות |
נשלח - 14/02/2014 : 17:56:49
|
| בסוף שתי הקבוצות ירדו ליגה ותהיה לנו קבוצה מאוחדת בליגה א. |
 |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 14/02/2014 : 18:04:53
|
קבוצה פשוט מגעילה.... אני מתגעגע לשטיין! |
 |
|
|
האיש עם הצעיף האדום
86 הודעות |
נשלח - 14/02/2014 : 19:38:39
|
בושה וחרפה! ביזיון!
שחקנים שלא מכבדים את הקהל שבא למשחקים. הולכים על המגרש. בורחים מהכדור. אחרונים לכל כדור. פשוט בושה.
יותר גרוע מהמשחק בראשון - שם לפחות עמדה מולנו קבוצה טובה - מה התירוץ היום?
חוץ מעמית שמש ואסף עזו (עד שנפצע) כולם בלי יוצא מן הכלל כולל המחליפים (חוטה לפחות לא גרם נזק) היו חושך וביזו את המועדון והקהל.
ומעל כולם מר עופר היקר - אם ככה הקבוצה נראית בשני המשחקים הכי קריטיים של הסיבוב השני- אם אתה ממשיך לתת קרדיט באופן עיוור למאור עידה הסופר חלש חסר התועלת הזה, ממקם שחקנים בעמדות שלא מתאימות להם על המגרש (שי חלוץ במקום מאחור שעבד מצויין כשזה היה כך, עוז בכנף שמאל) ואם אתה לא יודע להגיב בזמן לתרחישים במגרש - אז כנראה שזה לא זה.
נכון שהנושא החם הוא האיחוד וכו' - אבל זו בדיוק העבודה של הצוות המקצועי - לנתק את השחקנים ממה שקורה ולהתרכז במשחק בלבד.
אנחנו נראים רע מאד ואם נמשיך להיראות כך זה ייגמר רע מאד
חבל |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 14/02/2014 : 19:56:38
|
היה רע וגועל נפש ורמה של ליגה ב' דרום ב'.
נכון, יש לנו מכת פציעות פסיכית. מתוך ההרכב הראשון המיועד אין לנו את: עזו -פצוע עבד -גמר עונה אוחנה- ככל הנראה גם גמר עונה. שטיין -כבר קרוב לחודשיים פצוע וייעדר עוד שבועיים לפחות. עידן - אחרי הפציעה המדאיגה בברך נפצע בקרסול, לא כשיר. מעבר לזה דגו - סיים את העונה. כל זה נכון. אבל אם מי שכן עולה, במיוחד לאור הפציעות ולנוכח קרבות התחתית האלה, לא עולה עם רצח בעיניים, ראשונים לכל כדור לועסים דשא ותנוכי אזניים של שחקני יריב...אז פה הבעייה. קבוצה נאבקת באטרף עם 2000 איש ביציע -לא נראית כמו שקטמון נראתה היום. וזו בעייה ענקית, יותר מכל פציעה או הרחקה או שמועות על איחוד. קבוצה נלחמת לא יכולה לסיים משחק על 6 נקודות עם 2 צהובים. איפה הכבוד שלכם? איפה שלנו? שיקום שחקן אחד ששיחק היום ויגיד שנתן לא 120% שנתן 90%.פה הבזיון!
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 14/02/2014 : 20:54:53
|
| בראשי שיחק טוב מאוד, מילה טובה אפשר להגיד גם לשי מזור שהוא לא מפחד ולוקח את הכדור למרות מגבלותיו ההתקפיות (מאשים את מי ששם אותו בעמדה קדמית כל כך), בגדול שיחקנו חושך כמו שכתבו לפני, לא אהבתי גם את שינוי המערך לשחק עם 4 שחקני קישור בלי כנפיים, לזכותו של עופר הוא הבין את הטעות וניסה לשנות כשהכניס את עוז במחצית. |
 |
|
|
אריה דיין
98 הודעות |
נשלח - 14/02/2014 : 21:24:43
|
| גדעון, אני מתפלא עליך ועל השאלות שלך. למה ששחקנים יילחמו על המגרש אם בעלי הקבוצה כבר החליטו לפרק אותה? על מה בדיוק הם אמורים להילחם? |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 14/02/2014 : 21:47:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
היה רע וגועל נפש ורמה של ליגה ב' דרום ב'.
נכון, יש לנו מכת פציעות פסיכית. מתוך ההרכב הראשון המיועד אין לנו את: עזו -פצוע עבד -גמר עונה אוחנה- ככל הנראה גם גמר עונה. שטיין -כבר קרוב לחודשיים פצוע וייעדר עוד שבועיים לפחות. עידן - אחרי הפציעה המדאיגה בברך נפצע בקרסול, לא כשיר. מעבר לזה דגו - סיים את העונה. כל זה נכון. אבל אם מי שכן עולה, במיוחד לאור הפציעות ולנוכח קרבות התחתית האלה, לא עולה עם רצח בעיניים, ראשונים לכל כדור לועסים דשא ותנוכי אזניים של שחקני יריב...אז פה הבעייה. קבוצה נאבקת באטרף עם 2000 איש ביציע -לא נראית כמו שקטמון נראתה היום. וזו בעייה ענקית, יותר מכל פציעה או הרחקה או שמועות על איחוד. קבוצה נלחמת לא יכולה לסיים משחק על 6 נקודות עם 2 צהובים. איפה הכבוד שלכם? איפה שלנו? שיקום שחקן אחד ששיחק היום ויגיד שנתן לא 120% שנתן 90%.פה הבזיון!
גדעון - דומני שהבעייה מתחילה בגשר הפיקוד של הספינה, וכוונתי לקברניט, למכונאי הראשי ולקצינים הבכירים באוניה. רבים מאיתנו תמהים על דבקות בשחקן כזה או אחר בהרכב הפותח אף שהביצועים הם "לא כל כך איי איי איי". רבים מאיתנו תמהו על ההחלטה לשחרר שחקן צעיר ומבטיח. נכון הוא לא היה מושלם, אבל עם הדרכה, אימון וקצת סבלנות הדיווידנדים היו באים ובגדול. נכון שיש מכת פציעות "שלא כתובה בתורה", אבל דווקא ברגעי משבר נבחנת המנהיגות שיודעת להפיח את הרוח במפרשי הספינה המקרטעת. דומה שבתקופה האחרונה מה שקורה במשחקים האחרונים מעלה ספק לגבי היכולת הזו. בתחום קביעת מדיניות בתנאי מצוקה/משבר נהוג לאפיין שני דפוסי התנהגות של מקבלי החלטות: קיפאון/שיתוק או "התנהגות מבוך" תזזיתית (כמו של עכבר במבוך). תחליטו אתם מה דפוס ההתנהגות של מקבלי ההחלטות. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 14/02/2014 : 22:02:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריה דיין
גדעון, אני מתפלא עליך ועל השאלות שלך. למה ששחקנים יילחמו על המגרש אם בעלי הקבוצה כבר החליטו לפרק אותה? על מה בדיוק הם אמורים להילחם?
אני מבין שהשחקנים בתום העונה תולים את הנעליים ופורשים לפנסייה נכון? אז אם לא ואם ומדובר בשחקנים מקצועניים ,תחת חוזה תחרותיים ושואפים לנצח ע"מ שיזכו לחוזה גם שנה הבאה על ידינו או ע"י אחרים אז ההסבר שלך הוא קלוש ,למרות שהוא בעיקר פרובוקטיבי. |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 14/02/2014 : 22:04:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי idans
בראשי שיחק טוב מאוד, מילה טובה אפשר להגיד גם לשי מזור שהוא לא מפחד ולוקח את הכדור למרות מגבלותיו ההתקפיות (מאשים את מי ששם אותו בעמדה קדמית כל כך), בגדול שיחקנו חושך כמו שכתבו לפני, לא אהבתי גם את שינוי המערך לשחק עם 4 שחקני קישור בלי כנפיים, לזכותו של עופר הוא הבין את הטעות וניסה לשנות כשהכניס את עוז במחצית.
משעשע ,כמה פעמים כתבו את המשפט "לזכותו של עופר הוא הבין את הטעות וניסה לשנות" ,אולי שיפסיק לטעות ויכין את הקבוצה למשחק ולעונה מלכתחילא? למה כל קבוצה שבא לשחק מולנו השנה נראית כמו קבוצת כדורגל ואנחנו גם אם אנחנו מנצחים אבל בעיקר כשאנחנו מפסידים נראים כמו אוסף מקרי של שחקנים? |
 |
|
קטמון נגד עפולה  |
|
|
|