| משתמש |
תרגום המצגת לאנגלית  |
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 09/02/2014 : 09:20:10
|
נצחון, ותיק - supporters' trust הוא אכן מינוח טוב יותר, שכחתי מקיומו. שוב תודה.
יאללה קטמון (Yalla Katamon) - עוד הערות! |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 09/02/2014 : 09:28:31
|
עוד הערה שלי לגבי המקור העברי: אין בשתי הקבוצות בקרית יערים 135 נערים. סך כל החניכים בכפר הוא 130 לפי אתר האינטרנט הרשמי שלהם, ולא יותר מ 240 כיום לפי מקורותי. ירון - תספר לחבר'ה?
אגב, אותם מקורות מאשרים שליאור חוג'ה זוכה שם להערכה עד כדי הערצה. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 09/02/2014 : 09:29:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
לייזי, חולצה - תודה, לא הייתי מודע לעומק הקרע, אתקן בהתאם. חיפוש בגוגל של ליגת השכונות נותן את league.org.il במקום הראשון, ואותנו במקום השני. מותר להם להשתמש בשם הזה?
בתור אחד שמתנדב אצלם, ואחד מאילו שכתבו את האתר שלהם, אני יכול להגיד לך שהם לא משתמשים בשם הזה, והם היו שמחים להוריד את התוצאה הזאת מגוגל בחיפוש הזה. אבל לגוגל חיים ורצונות משלו. הכותרת של הדף היא רק כותרת שנתן גוגל, שלפעמים טוען שהוא יודע יותר טוב מהכותב של הדף, מה הכותרת שלו.
ועוד הערה קטנה, אני חושב שכדאי שנתרכז בשיפור הפרוייקט שלנו - ובראש ובראשונה גיוס מתנדבים מקרב חברי העמותה, נושא שאפשר לשפר אצלנו - במקום לחפש מה מותר ומה אסור ליוזמה המתחרה לעשות. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 09/02/2014 : 09:32:21
|
עוד הערה שלי לגבי המקור העברי: אין בשתי הקבוצות בקרית יערים 135 נערים. סך כל החניכים בכפר הוא 130 לפי אתר האינטרנט הרשמי שלהם, ולא יותר מ 240 כיום לפי מקורותי. ירון - תספר לחבר'ה?
אגב, אותם מקורות מאשרים שליאור חוג'ה זוכה שם להערכה עד כדי הערצה.
ניראה לי שהכוונה ב"אוכלוסיה" היא האוכלוסיה שמשרת הפרוייקט, כלומר האוכלוסיה ממנה נבחרים הנערים, ולא כמות הנערים שמשתתפים בפרוייקט. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 09/02/2014 : 10:19:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
לייזי, חולצה - תודה, לא הייתי מודע לעומק הקרע, אתקן בהתאם. חיפוש בגוגל של ליגת השכונות נותן את league.org.il במקום הראשון, ואותנו במקום השני. מותר להם להשתמש בשם הזה?
בתור אחד שמתנדב אצלם, ואחד מאילו שכתבו את האתר שלהם, אני יכול להגיד לך שהם לא משתמשים בשם הזה, והם היו שמחים להוריד את התוצאה הזאת מגוגל בחיפוש הזה. אבל לגוגל חיים ורצונות משלו. הכותרת של הדף היא רק כותרת שנתן גוגל, שלפעמים טוען שהוא יודע יותר טוב מהכותב של הדף, מה הכותרת שלו.
די בטוח שזה ניתן לתיקון
ציטוט:
ועוד הערה קטנה, אני חושב שכדאי שנתרכז בשיפור הפרוייקט שלנו - ובראש ובראשונה גיוס מתנדבים מקרב חברי העמותה, נושא שאפשר לשפר אצלנו - במקום לחפש מה מותר ומה אסור ליוזמה המתחרה לעשות.
מסכים לגמרי, עזבתי זה. |
 |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 09/02/2014 : 10:22:42
|
אגב, אותם מקורות מאשרים שליאור חוג'ה זוכה שם להערכה עד כדי הערצה.
ניראה לי שהכוונה ב"אוכלוסיה" היא האוכלוסיה שמשרת הפרוייקט, כלומר האוכלוסיה ממנה נבחרים הנערים, ולא כמות הנערים שמשתתפים בפרוייקט.
אפשר היה להגדיר את זה כפי שהצעת, אך בשאר המקומות בהם מצויינים מספרים זה מתייחס למספר המשתתפים, ורצוי לשמור על אחידות. |
 |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 09/02/2014 : 10:23:36
|
עדכנתי את המצגת עם ההצעות האחרונות.
יאללה לעבודה. |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 10/02/2014 : 12:28:54
|
ועוד הערה קטנה, אני חושב שכדאי שנתרכז בשיפור הפרוייקט שלנו - ובראש ובראשונה גיוס מתנדבים מקרב חברי העמותה, נושא שאפשר לשפר אצלנו - במקום לחפש מה מותר ומה אסור ליוזמה המתחרה לעשות.
ירון, בתור חבר עמותה, מטיף ודעתן למה אתה מתנדב אצל המתחרים ולא אצלנו,איפה הדוגמה האישית? ועוד בצהוב!איך זה מתיישב עם דוקטרינת הנעליים הצהובות שלך? איך אתה יודע מה צריך לשפר אם לא באת לאף טורניר השנה? נאה דורש נאה מקיים. לפי איך שהם מציגים עצמם בבתי ספר הם משתמשים גם משתמשים בשם ליגת השכונות. אבל זה עניין אחר. התאפקתי עד היום לא להגיב לכמה וכמה הערות לא מאוזנות שלך בנושא.כידוע אני לא אדם מאופק במיוחד,אז אם אני עושה מאמץ גם אתה יכול. אני עוצר ולא שופך הכל ויש מה לשפוך ברוך השם יש ים.
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 10/02/2014 : 18:22:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon ירון, בתור חבר עמותה, מטיף ודעתן למה אתה מתנדב אצל המתחרים ולא אצלנו,איפה הדוגמה האישית? ועוד בצהוב!איך זה מתיישב עם דוקטרינת הנעליים הצהובות שלך? איך אתה יודע מה צריך לשפר אם לא באת לאף טורניר השנה? נאה דורש נאה מקיים. לפי איך שהם מציגים עצמם בבתי ספר הם משתמשים גם משתמשים בשם ליגת השכונות. אבל זה עניין אחר. התאפקתי עד היום לא להגיב לכמה וכמה הערות לא מאוזנות שלך בנושא.כידוע אני לא אדם מאופק במיוחד,אז אם אני עושה מאמץ גם אתה יכול. אני עוצר ולא שופך הכל ויש מה לשפוך ברוך השם יש ים.
תאמין לי גדעון שהייתי הרבה יותר שמח להתנדב אצלנו מאשר אצל המתחרים. אין דבר שיותר משמח אותי אם מעבר לתרומה לקהילה מתלווה גם גידול של הדור הבא של אוהדי הפועל, מה שלא ממש קורה השנה בהתנדבות שלי.
דעתי בקשר לליגת השכונות, ובראש ובראשונה לגבי ההתנדבות של אוהדי קטמון וחברי העמותה, ידועה. זה עוד מקרה בו אוהדי קטמון טובים הרבה יותר בדיבורים על כמה הפרוייקט חשוב להם, עד כמה הוא ממלא אותם גאווה, ועד כמה חשוב שהוא ישאר בניהולה של קטמון, אך כשמבקשים ממהם להזיז את התחת ולהתנדב, אפילו שעה בשבוע, הם טובים הרבה פחות.
אז השנה נאלצתי לעבור לגור בראשון לציון. בשביל להמשיך להתנדב בי-ם, זה היה דורש ממני השקעה גדולה מאוד בזמן ובכסף. למרות שרציתי להמשיך, התנאי היחיד שלי היה שאני אראה איזושהי היענות של התנדבות מקרב חברי העמותה והאוהדים. אני לא מדבר על 50 מתנדבים, אפילו 10-20 היו משמחים אותי. אין לי מושג כמה התנדבו בסוף כי לא קיבלתי על זה תשובה כששאלתי (יותר מפעם אחת), אבל אני מניח, על סמך הכרותי עם החומר, שבמקרה הטוב מדובר בבודדים. אז בסופו של דבר החלטתי שאין שוב סיבה הגיונית שאני "אהרוג" את עצמי ואפסיד אלפי שקלים, בשביל להתנדב בפרוייקט מדהים שהוחרב על ידי חברי העמותה. בסופו של דבר יש לי אפשרות להתנדב בפרוייקט דומה (בלי החיבור להפועל, לצערי), ליד הבית, בפחות טרחה, ועם תרומה לא פחות משמעותית לקהילה. וכן, תאמין או לא, פרוייקט שחלק לא קטן ממנו מופעל על ידי מתנדבים.
ועוד דבר קטן, תרגיש חופשי להגיד מה שאתה רוצה. אתה לא צריך להתאפק. וגם אני לא מבין את הצורך להתאפק, כשדברים שאני כותב נכתבים בצורה מנוסמת ועניינית ולא אמורים לפגוע באף אחד. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
תרגום המצגת לאנגלית  |
|
|
|