פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אורי כהן להפועל ת"א?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אורי כהן להפועל ת"א?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם אורי כהן להפועל ת"א? נושא הבא
עמוד: מתוך 6

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 02/02/2014 :  09:07:01  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבוקר בחדשות הספורט בגלי צהל דווח שאורי כהן מהפועל קטמון עבר להפועל ת"א.

האם יש לכך אישור רשמי?

danhalifa danhalifa מנותק

30 הודעות

נשלח - 02/02/2014 :  09:22:49  הצג פרופיל שלח ל- danhalifa הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי 4 המשחקים האחרונים שלו הידיעה כנראה נכונה...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 02/02/2014 :  09:29:38  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באנגלית אומרים "bite their hands off" כשמישהו נותן לך הצעה יותר מנדיבה וכדאי שתקבל אותה לפני שיתחרט...
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 02/02/2014 :  09:40:30  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כן גם אני שמעתי ולא הבנתי למה להפועל ולא לאטלטיקו מדריד במיוחד אחרי שאוליבר נפצע.בכל מקרה בהצלחה והרבה , חזרות להגנת .שיצליח לו באהבה...

אליה

נערך על ידי - אליה ב-02/02/2014 14:20:19
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 02/02/2014 :  09:54:31  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מערך הסקאוטינג של הפועל ת"א שני רק לזה של ליברפול
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 02/02/2014 :  10:08:00  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש אינפלציה כללית בשימוש במילה הזו, אבל חוץ מ-"הזוי" לא עולה לי שום דבר לראש.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 02/02/2014 :  10:20:41  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי שבודק את מצבה של הפועל תל אביב יכול אולי להבין את ההתעניינות - הם מיצו את מכסת הזרים ולמעשה רוצים להפטר מאחד כדי להחתים חלוץ במקום שכטר, ככה שהם חייבים מגן שמאלי ישראלי והאופציות שלהם זה יגאל אנטבי הקשיש, שמעון הרוש שמשחק מעט או שחקן שלא טבעי לעמדה. אשמח אם מישהו אחר יתקן אותי, אבל באמת נראה שזו עמדה חלשה שלהם.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 02/02/2014 :  10:55:05  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שאורי הוא פוטנציאל גדול.
כשהולך לו הוא עושה דברים גדולים, מצד שני יש לו משחקים שלמים שכלום לא הולך. אולי הכל בראש. אחד שיכול לצמוח בגדול אבל גם להתפספס.
חבל לי לוותר עליו, מצד שני אם היתה הצעה נדיבה אולי אין ברירה.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 02/02/2014 :  11:19:57  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהצלחה לאורי ותודה על מה שעשה למעננו.
מאחל לו להבקיע מול ביטר בכל הזדמנות שתקרא בדרכו.
בהצלחה לו ולנו.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 02/02/2014 :  11:25:02  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עד שלא אראה ידיעה רשמית על כך אני עדיין מתקשה להאמין לסיפור הזה (בגלל המילה בה בחר פולדש למעלה), אבל אם זה נכון ונצליח לקבל עליו כמה גרושים שיעזרו לנו לסגור את הגירעון, אז שיהיה בהצלחה לכל המעורבים, ותודה בעיקר על שער הנצחון מול בית"ר ת"א.
עבור לתחילת הדף

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 02/02/2014 :  12:41:51  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה רבה לאורי כהן, בהצלחה בהפועל ת"א!
עבור לתחילת הדף

mookie mookie מנותק

181 הודעות

נשלח - 02/02/2014 :  13:02:50  הצג פרופיל שלח ל- mookie הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

כשהולך לו הוא עושה דברים גדולים, מצד שני יש לו משחקים שלמים שכלום לא הולך. אולי הכל בראש. אחד שיכול לצמוח בגדול אבל גם להתפספס.

כל מילה.

למרות שלאחרונה כמות השטויות שהוא עשה, עלתה לפעמים על התועלת,
בהרבה מאוד משחקים הוא היה לדעתי אחד הבולטים בקבוצה, ואחת האופציות ההתקפיות הבודדות.

לדעתי, אנחנו עוד נצטער אם הוא יעזוב.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 02/02/2014 :  14:26:24  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי mookie

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

כל מילה.

למרות שלאחרונה כמות השטויות שהוא עשה, עלתה לפעמים על התועלת,
בהרבה מאוד משחקים הוא היה לדעתי אחד הבולטים בקבוצה, ואחת האופציות ההתקפיות הבודדות.

לדעתי, אנחנו עוד נצטער אם הוא יעזוב.

אני מאחל לו שייעלה כיתה ולא בבית ספרנו. למעט משחקים ספורים באמת נזקו עלה על תועלתו. מקרה קלאסי של win win.
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 02/02/2014 :  15:28:56  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

אני מאחל לו שייעלה כיתה ולא בבית ספרנו. למעט משחקים ספורים באמת נזקו עלה על תועלתו. מקרה קלאסי של win win.

מבחינת נתונים גולמיים - מהירות, גובה, כח - אין ולא היה אצלנו מישהו ברמתו. אם רק ישתפר בחכמת המשחק, אנחנו עוד נופתע כמה רחוק הוא מסוגל להגיע.
בשנה שעברה הוא הסתכסך עם הסקציה (אפשר להבין אותם, ואפשר להבין אותו) ונראה לי שעופר לקח אותו השנה כפרוייקט. בתחילת העונה הוא היה חושך, בהמשך השתפר מאד. שלושה-ארבעה משחקים אחרונים הוא באמת חלש.
אני מקווה שנעשה\עושים עליו קופה נחמדה ואז באמת אצטרף לאיחולים שלך.

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 02/02/2014 :  17:24:46  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאחל לו בהצלחה. מאחל לנו להביא מגן מוצלח יותר, אם זה אפשרי.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

אביתר ברעם אביתר ברעם מנותק

55 הודעות

נשלח - 02/02/2014 :  18:13:28  הצג פרופיל שלח ל- אביתר ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בנושא אחר, יותם פנסו נמכר לארסנל בעקבות פציעתו של קים קלסטרום.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם אורי כהן להפועל ת"א? נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07