| משתמש |
קטמון - ראשל"צ בגביע  |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 30/01/2014 : 20:04:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
לא חושב שהיה פה זלזול, או החלטה שהגביע לא חשוב. היו כמה טעויות משמעותיות של עופר, הייתה מכת פציעות קשה, והיה משחק מאוד חלש של לפחות חמישה שחקנים (מזור, כהן, עידה, אפרים, אמיתי) ובינוני של כל היתר. אין מה לעשות יש לנו סגל מאוד קצר, כש3-4 שחקני הרכב פצועים יש לנו סגל שלא היה עולה מליגה א. כשמוסיפים לזה לפחות שתי טעויות באיוש ההרכב, כמעט לא היה לנו סיכוי.
שכחת ג'ורג'י, אכזבת המשחק ביי פאר. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 30/01/2014 : 20:09:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
רשל"צ תפגוש את סכנין בדוחא ובא לי למות. שנים שאני רודף אחרי הפועל בכל הארץ, סוף סוף פעם אחת היא יכלה להגיע 4 דקות נסיעה מהבית שלי. אני והאוהדים ממשגב היינו מביאים לפחות עוד 100 אוהדים שאנחנו חופרים להם שנים על כל סיפורי הפועל ירושלים. סכנין היו מושיבים אותנו ביציע המעורב, לא איפה ששמים את בית"ר. היתה חגיגה לא נורמאלית. באסה, עצבים, דיכאון. אין לי פה כלום חוץ מהפועל, אני עוזב את הארץ ויחזור לפתיחת העונה הבאה.
אפשר לבכות על הגביע עד מחר (כי יש משחק שחייבים לנצח בשיניים).
חוץ מזה הסיכוי שלנו לקבל את ביטר בשמינית היה מזערי. לעומת זאת רוב הסיכויים שהיינו עפים מול אשדוד, רעננה, ק"ש או סכנין. אולי היה קצת מרגש, ובזה זה היה נגמר. זה לא מה שהיה משדרג את המועדון שלנו. אין פתרונות קסם. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 30/01/2014 : 20:28:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
לא חושב שהיה פה זלזול, או החלטה שהגביע לא חשוב. היו כמה טעויות משמעותיות של עופר, הייתה מכת פציעות קשה, והיה משחק מאוד חלש של לפחות חמישה שחקנים (מזור, כהן, עידה, אפרים, אמיתי) ובינוני של כל היתר. אין מה לעשות יש לנו סגל מאוד קצר, כש3-4 שחקני הרכב פצועים יש לנו סגל שלא היה עולה מליגה א. כשמוסיפים לזה לפחות שתי טעויות באיוש ההרכב, כמעט לא היה לנו סיכוי.
שכחת ג'ורג'י, אכזבת המשחק ביי פאר.
בשביל להיות בנוני הוא היה צריך לקבל כדורים...ייבשו אותו כל המשחק...אבל באמת לא משנה. |
 |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 31/01/2014 : 02:18:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
רשל"צ תפגוש את סכנין בדוחא ובא לי למות. שנים שאני רודף אחרי הפועל בכל הארץ, סוף סוף פעם אחת היא יכלה להגיע 4 דקות נסיעה מהבית שלי. אני והאוהדים ממשגב היינו מביאים לפחות עוד 100 אוהדים שאנחנו חופרים להם שנים על כל סיפורי הפועל ירושלים. סכנין היו מושיבים אותנו ביציע המעורב, לא איפה ששמים את בית"ר. היתה חגיגה לא נורמאלית. באסה, עצבים, דיכאון. אין לי פה כלום חוץ מהפועל, אני עוזב את הארץ ויחזור לפתיחת העונה הבאה.
אפשר לבכות על הגביע עד מחר (כי יש משחק שחייבים לנצח בשיניים).
חוץ מזה הסיכוי שלנו לקבל את ביטר בשמינית היה מזערי. לעומת זאת רוב הסיכויים שהיינו עפים מול אשדוד, רעננה, ק"ש או סכנין. אולי היה קצת מרגש, ובזה זה היה נגמר. זה לא מה שהיה משדרג את המועדון שלנו. אין פתרונות קסם.
מסכים שאין פתרונות קסם, נשים בצד את ההדחה ואני ממש לא מיואש מהמועדון שדווקא מקרין נקודות אור לאחרונה. אני טס בלי קשר, פשוט עכשיו שאין דרבי (שזה יותר מצו 8) זה יהיה יותר קל להתרחק |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
קטמון - ראשל"צ בגביע  |
|
|
|