פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

משחקי יום שישי וכניסת שבת, המשך פעולה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  משחקי יום שישי וכניסת שבת, המשך פעולה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם משחקי יום שישי וכניסת שבת, המשך פעולה נושא הבא
עמוד: מתוך 2

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 26/01/2014 :  11:26:24  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום לכם,
אחרי כל מני נסיונות (כושלים) לשנות את רוע הגזירה, בפייסבוק של ההתאחדות ובפורום האוהדים הארצי, לפני זמן מה פניתי ל"יהיה בסדר" בגלי צהל בנושא הקדמת המשחקים לטובת שומרי השבת וכולנו.
חזרה אלי היום המפיקה ואמרה שהם ינסו להרים אייטם בנושא ולפעול לתיקון המצב.
היא ביקשה לדבר גם עם אוהדים דתיים שרואים עצמם נפגעים מהנושא.
אז מי שמעוניין שישאיר לי שם וטלפון בפרטי ואני אדאג להעביר הלאה.

תודה

גדעון

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 26/01/2014 :  11:39:43  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הכבוד! אני שולח לך שמות.
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 26/01/2014 :  12:16:42  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מבין את זה. תסלחו לי.
אחד הדברים הכי זכורים לי לטובה מהילדות אלו משחקי השבת של הפועל. ושירים ושערים ברדיו (אלישע היה מביא טרנזיסטור ומעדכן על תוצאות הנוער).
אנחנו לא קבוצה דתית וטוב שכך. אני מבין את האוהדים הדתיים אבל לא ברור לי למה אנחנו צריכים להילחם על זה.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 26/01/2014 :  12:18:10  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

לא מבין את זה. תסלחו לי.
אחד הדברים הכי זכורים לי לטובה מהילדות אלו משחקי השבת של הפועל. ושירים ושערים ברדיו (אלישע היה מביא טרנזיסטור ומעדכן על תוצאות הנוער).
אנחנו לא קבוצה דתית וטוב שכך. אני מבין את האוהדים הדתיים אבל לא ברור לי למה אנחנו צריכים להילחם על זה.

מבלי לגעת בשאלות של סולדריות, הומוגניות של קהל וכיוצא בזה.
יש פה עניין כלכלי נטו של מכירת כרטיסים.

לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

482 הודעות

נשלח - 26/01/2014 :  12:22:43  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:

לא מבין את זה. תסלחו לי.

אני לא חושב שזה כל כך הרבה הבדל. ושעות מוקדמות זו בעיה להורים, חיילים שחוזרים מהצבא וסטודנטים כמוני שלומדים בשישי בבוקר. ואם ההתאחדות קובעת שעת משחק מוקדמת, לצערי אני לא בא, וכך גם החיילים וההורים. אבל, אני לא מקים קול זעקה. מקבל את מה שההתאחדות קבעה וזה מה יש. אז סולידריות עובדת לשני הכיוונים. בחיי שאני מבין את האוהדים הדתיים שרוצים לראות משחק אבל אני מדגיש שאנחנו לא קבוצה דתית ואני לא רואה סיבה שנילחם על משחקים לפני כניסת שבת.

נערך על ידי - שלומי דנינו ב-26/01/2014 12:23:58
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 26/01/2014 :  12:46:04  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דנינו, אתה צודק שבישראל כדורגל משחקים בשבת, ואם המשחקים היו נקבעים ביום שבת ב14:00 אז כל האוהדים הדתיים שלנו היו עושים את מה שתמיד עשו- יושבים בבית ומתבאסים ומחכים למוצאי השבת לברר כמה כמה. אלא שההתאחדות לכדורגל קבעה שהמשחקים בליגה הלאומית ישוחקו דווקא ביום שישי לפני כניסת השבת. אז מדוע לקבוע דווקא בשעה 15:00, שעה שלא מאפשרת לאוהד הדתי לראות את המשחק במלואו לפני כניסת השבת? זה לא שלוח השידורים של ערוץ הספורט מלא לגמרי בשידורים חיים ביום שישי, ורק ב15:00 אפשר לשדר, ולא נראה לי שמערך הימורי הווינר יספוג מכה אנושה מכך שהטופס ייסגר שעה קודם...

ובוודאי שיש כאן גם שיקול כלכלי- בירושלים ובישובים הסובבים יש קהילה גדולה של דתיים רגועים שרוצים לצרוך ספורט בלי אלימות וגזענות, תקפוץ פעם אחת למלחה ותראה את אחוז הכיפות ביציע. אם תקבע את המשחק לשעה 14:00, תרוויח עוד אוהדים רבים שיוכלו להגיע, לא חבל?
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 26/01/2014 :  12:49:19  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:

לא מבין את זה. תסלחו לי.

אני לא חושב שזה כל כך הרבה הבדל. ושעות מוקדמות זו בעיה להורים, חיילים שחוזרים מהצבא וסטודנטים כמוני שלומדים בשישי בבוקר. ואם ההתאחדות קובעת שעת משחק מוקדמת, לצערי אני לא בא, וכך גם החיילים וההורים. אבל, אני לא מקים קול זעקה. מקבל את מה שההתאחדות קבעה וזה מה יש. אז סולידריות עובדת לשני הכיוונים. בחיי שאני מבין את האוהדים הדתיים שרוצים לראות משחק אבל אני מדגיש שאנחנו לא קבוצה דתית ואני לא רואה סיבה שנילחם על משחקים לפני כניסת שבת.

בתור הורה אני אומר לך שזו לא בעייה.
הכוונה אינה למשחק ב 1200, אבל לשחק ב 13:30 או 14:00 יפתור בעיה להרבה מאוד אנשים בלי לסבך את השאר. במיוחד שהימים החלו להתארך אט אט בחודש האחרון.
אני מודה שאני קצת מופתע. אתה לא בא למשחק מול א.א פחם בשישי הקרוב כי הוא ב 14:00?

לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

482 הודעות

נשלח - 26/01/2014 :  12:54:26  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:

לא מבין את זה. תסלחו לי.

הכוונה אינה למשחק ב 1200, אבל לשחק ב 13:30 או 14:00 יפתור בעיה להרבה מאוד אנשים בלי לסבך את השאר. במיוחד שהימים החלו להתארך אט אט בחודש האחרון.
אני מודה שאני קצת מופתע. אתה לא בא למשחק מול א.א פחם בשישי הקרוב כי הוא ב 14:00?

שתיים זה גבולי בשבילי. אני מסיים ללמוד בת"א באחד וחצי. אבל זה המצב. לי אישית פחות נוח מוקדם אבל אם זה מה יש אז זה מה יש. אני חושב שמשחקים בשעה אחת או שתיים הרבה יותר נוראים משלוש מכל הבחינות (חוץ מדתיים).
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 26/01/2014 :  13:24:30  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם לי אישית לא נח שיקדימו את המשחקים, כמו דנינו.
קומבינציה של הורה לתלמידים + מגורים במרכז.
אבל אני מניח שאם יקדימו - בסה"כ יבואו יותר, אז אני לא מתערב.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 26/01/2014 :  14:31:17  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני בבעיה בגלל העבודה...טוב נו נשתדל להגע בזמן

אליה
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 26/01/2014 :  15:06:35  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההבדל בין אנשים שלא נוח להם מוקדם, לדתיים.

זה שאנשים שלא נוח להם מוקדם, עדיין יכולים לעשות מאמץ מסוים בשביל להגיע בזמן(לצאת שעה לפני סוף הלימודים, לבקש מהאישה להוציא את הילדים מהגן, לבקש מהבוס להשתחרר קצת יותר מוקדם)

ומה דתיים יעשו? יבקשו מבורא עולם לעשות להם הנחה?
זה לא עובד ככה.
אצלם זה מאוד פשוט, או שהמשחק בשעה מוקדמת והם באים(ועדיין עושים מאמיצים גדולים בשביל זה, שלא תטעו לרגע)

או שהמשחק סמוך לכניסת השבת, והם לחלוטין לא יכולים לבוא.

אני לא מזלזל לרגע באלה שאומרים שלא נוח להם.
אבל בואו לא נהפוך יותר מדי מפונקים טוב?
במשך 7 שנים שיחקנו בליגות הנמוכות, בשעות לא שעות, 12:15 בטדי, 11:00 בתל שבע, ולפעמים באמצע שבוע באמצע היום ב13:00 בצהריים.

מי שהיה חשוב לו להגיע הגיע, וככה גם היום.

יום אחד נעלה לליגת העל, שם כל שבוע זורקים אותך ליום אחר, לשעה אחרת, גם אז אנשים יצטרכו להתאמץ כדי להגיע למשחקים.
מה תגידו אז?

בקיצור לא מדובר פה בגזירה כל כך הרת גורל
כולה שעה אחת מוקדם יותר
אם זה אומר שכמה עשרות אוהדים נוספים יוכלו לבוא ולחזק אותנו קהלית וכספית, זה שווה את זה, גם לטווח הקרוב, ובטח שלטווח הרחוק.

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 26/01/2014 :  16:00:26  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני עם גדעון ותומכיu במאה אחוז.
"הפועל של האוהדים" - זוכרים??
והנה הפועל קטמון ירושלים הצליחה "לתקוע יתד" גם בקרב אוהדים דתיים ושומרי שבת.
אין שום סיבה בעולם שההתאחדות (לוזונלנד בשפתנו) לא תתחשב בבקשה של קבוצת כדורגל לגבי שעת vמשחק, כאשר המשחק אינו משודר (ואז מדובר בכוחות-על שבן אנוש אינו יכול להם), אין גם שום סיבה בעולם שהנהלת קבוצה "תחשוש" ל"נצל" שינוי שעת משחק, כאילו יש מכסה לבקשות כאלה.
ואם יגידו: הווינר (ההימורים החוקיים עלק) אענה:
1. פרקינסון ידידי הטוב קבע חוק שביצוע המטלה מתמשך לפי פרק הזמן שמוקצב לה. אז גם אם למהמרים יגידו: last bet at 13:30 השמיים לא יפלו.
2. בפאבים באנגליה מקובל שחייבים לסגור בשעה 23:00. ולכן המוזגים לקראת השעה 22:45 נוהגים לקרוא בקול גדול: Last order ואחרי זה אין הזמנות.

אז הכל ניתן הכל אפשרי

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 26/01/2014 :  19:01:49  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שנות השבעים והשמונים עם שירים ושערים וההתרגשות התמימה הזאת לא יחזרו גם אם נחזור לשחק בשבת. אנחנו בתקופה אחרת. ירושלים היא גם עיר הרבה יותר דתית. עם כל הקושי שבשעה מוקדמת - חשוב ונכון להקדים בשעה בשביל האוהדים הדתיים שלנו.
עבור לתחילת הדף

talros talros מנותק

252 הודעות

נשלח - 26/01/2014 :  21:16:22  הצג פרופיל שלח ל- talros הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

שלום לכם,
אחרי כל מני נסיונות (כושלים) לשנות את רוע הגזירה, בפייסבוק של ההתאחדות ובפורום האוהדים הארצי, לפני זמן מה פניתי ל"יהיה בסדר" בגלי צהל בנושא הקדמת המשחקים לטובת שומרי השבת וכולנו.
חזרה אלי היום המפיקה ואמרה שהם ינסו להרים אייטם בנושא ולפעול לתיקון המצב.
היא ביקשה לדבר גם עם אוהדים דתיים שרואים עצמם נפגעים מהנושא.
אז מי שמעוניין שישאיר לי שם וטלפון בפרטי ואני אדאג להעביר הלאה.

תודה

גדעון

יוזמה מבורכת!
"יהיה בסדר" זו תכנית מצויינת שלרוב פותרת בעיות בעיקר אם הן של מיעוט זה או אחר ו/או בעיות פרטיות אל מול בירוקרטיה ואינטרסים כלכליים.
במילים אחרות - זה מהדברים שלא רק יציפו דיון אינטלקטואלי אלא אף יניבו פירות לדעתי.

גדעון - וכל האוהדים שומרי המסורת שיעלו לשידור (אגב אם צריך גם אני אהיה כזה)
תכינו לעצמכם רשימה של טענות קונקרטיות ועובדתיות שלוזוניאדה והטוטומאניה שיעלו למולכם לא יבלבלו אתכם.
וגם אני מציע להצביע על אשמים במצב - ככה נציף מחדש את שמו של אבי לוזון והמאבק בו!

לפי מיטב זיכרוני (מדיונים קודמים שעלו) ישנם מספר טענות:
1. אנחנו אוהדים שרוצים ואוהבים את המשחק
2. עניין לוח השידורים המרווח ביום שישי.
3. איבוד הכנסה של הקבוצות מהליגה הלאומית (שגם ככה נמצאות בקריסה כלכלית בגלל חוסר ההסכם עם הטוטו = בגלל אבי לוזון = קריסת עפולה, א.א.א)
4. הקשר בין לוח השידורים ללוח ההימורים!

בלי קשר, אם יש מישהו שקשור לתאי אוהדים מקבוצות אחרות, כדאי להכניס גם אותם לעסק כדי שזה לא ייתפס כעניין "קטמוני" בלבד.

יישר כוח!
וברגע שיהיה תאריך לשידור, תציף כאן, ונפוצץ את הפייס ועוד רשתות בהזמנות לשמוע ולהציף את הדיון

חזק וברוך ושבוע טוב

"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי"
- דנטה אליגיירי -
עבור לתחילת הדף

ביסמרק ביסמרק מנותק

94 הודעות

נשלח - 27/01/2014 :  08:29:42  הצג פרופיל שלח ל- ביסמרק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:

לא מבין את זה. תסלחו לי.

+ 1
לא יכול להגיע לפני 1500 . קבוע .

שתיים זה גבולי בשבילי. אני מסיים ללמוד בת"א באחד וחצי. אבל זה המצב. לי אישית פחות נוח מוקדם אבל אם זה מה יש אז זה מה יש. אני חושב שמשחקים בשעה אחת או שתיים הרבה יותר נוראים משלוש מכל הבחינות (חוץ מדתיים).

עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 27/01/2014 :  09:04:15  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם לי שעה מוקדמת בשישי זה לא אידאלי. ויחד עם זה, חשוב לי יותר שהדתיים יוכלו להגיע למשחק, ואין שום סיבה הגיונית שלא.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם משחקי יום שישי וכניסת שבת, המשך פעולה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07