| משתמש |
קטמון - ראשל"צ בגביע  |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 28/01/2014 : 21:04:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי nachumco
משחק זוועה שלא נראה כמוהו כבר זמן רב. עופר עלה בהרכב שחצני ויהיר כאילו מולנו קבוצת ליגה א'.אפריים מור לא מתאים לליגה לאומית. סורי. שי אהרון היה צריך לשחק מאחור ולא כחלוץ. אף שחקן לא היה במיטבו. אין מה לבוא בטענות לשופט. שלא משחקים סופגים.השחקנים היו צריכים להתאבד על המגרש על מנת להכניס כסף לקופת המועדון בשלב הבא.זו לא בושה להפסיד, זה בושה לא להתאמץ. המשחק מאחורינו וצריך להסתכל קדימה. צריך להתעשת ומהר. יש נסיגה מאוד משמעותית ברמת המשחק שלנו. שלושה משחקים קריטיים לפנינו וצריך להוציא לפחות שש נקודות כדי לא להסתבך.
+1
אורי כהן? מה זה? הוא לא מסוגל לעצור קשישה עם מקל מלעבור אותו איך שהוא נראה ,אין לנו תחליף עבורו? שינוח יירגע איזה משחק או שלושה על הספסל. |
 |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 28/01/2014 : 21:12:59
|
אחד המשחקים הכי חלשים שלנו. כלום לא עבד אפילו עוז לא עזר. לא מבין למה לא פתחנו עם וייסברג? מור אפריים היה גרוע וטוב שהוחלף, גורגי לא מקבל כדורים כבר משחק שלישי, אורי חלש להחריד גם כן ובכלל משחק על הפנים, הקבוצה הפחות גרועה ניצחה
האמת שאני מודאג ליום שישי... |
 |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 28/01/2014 : 21:32:30
|
חוויה קשה המשחק הזה. כלום לא הלך, אבל מה שמטריד באמת זה שאין לנו קישור. לשחקני ההגנה אין למי למסור ואז אחת מהשתיים: בעיטה למרחק בסגנון שגר ושכח שמעבירה אוטומטית את הכדור ליריב, או מסירות רוחב / לאחור שגורמות לכולנו, כולל השחקנים, דפיקות לב מיותרות... יכול להבין את עופר שניסה מן הסתם לחלק את הכוחות בין השחקנים ולשמור אנרגיות לדבר האמיתי ביום שישי ולכן ההרכב המוזר והלא מתואם שפתח. חבל על הצהובים המיותרים (שופט מחורבן, אבל לרוב צדק), הלוואי שהפציעה של עידן לא רצינית, כי זו באמת יכולה להיות מכה אסטרטגית. נכון שכל שקל לקופה המצומקת שלנו הוא חיוני ומעבר לשלב הבא היה תורם ללא ספק, אבל לא בטוח שבמצבנו אנחנו צריכים את כל החגיגה הזאת שעלולה להסיט מהמטרה המרכזית - הישרדות בליגה הלאומית בעונה הראשונה שלנו שם. ועכשיו מקלחת חמה, להתעודד ומחר יום חדש! |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 28/01/2014 : 22:56:44
|
משחק מביך שכולו עופר. מילא פתחת עם אמיתי ומאור עידא לראשונה, למה להתעקש גם על מור אפרים ולא פנסו? כמה חילופים בהרכב קבוצה מסוגלת להכיל? למה לשדר שאתה לא מתכוון לטרוף את המשחק הזה? מדהים שקבוצה כמו ראשון עולה יותר רעבה מהפועל קטמון ירושלים. ולגמרי הגיע להם.
נחמה פורתא: תעשיית החלומות הזו שנקראת הגביע נגמרת מהר, והנסיון אומר שגם התסכול עובר מהר. ראינו היום שהדבר החשוב לנו באמת זה להתרכז בליגה, כי כמו שנראינו היום, אנחנו מפסידים לאום אל פאחם בשישי.
נחמה פורתא 2: תראו לאן הגענו. לפני שנה רק התרגשנו מעצם העובדה שאנחנו פוגשים את ראשל"צ הגדולה. היום זו כבר נחשבה הגרלה קלה. שיט. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 29/01/2014 : 01:32:43
|
הגול המטופש . ושימו לב לכיתוב הפסיכי:
קבוצת האוהדים מירושלים עלתה לשמינית גמר הגביע בזכות ניצחון דרמטי על כפר שלם משער של יעקב בריהון בדקה ה-88
http://sports.walla.co.il/?w=//2716165 |
 |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 29/01/2014 : 05:53:44
|
| מוסר השכל: הפשע לא משתלם. |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 29/01/2014 : 06:50:27
|
השחקן שהבקיע מספר 11 , עלה כמחליף לקראת סוף המשחק.
העיקר ששחררו את אוהד אדלשטיין שהיה השחקן היחיד שנלחם בכל המשחקים בתואנה "שיקולים מקצועיים".
|
נערך על ידי - nachumco ב-29/01/2014 07:18:03 |
 |
|
|
Gorbin
54 הודעות |
נשלח - 29/01/2014 : 07:42:38
|
כאילו לא רצו לנצח בכלל.
אמרתי את זה כבר ואני אומר שוב- אין שחקן אחד שנלחם, אפילו אף אחד לא רץ, שיחקו בהליכה וחלק מהזמן בעמידה. אני לא מבין למה משחקים כל כך הגנתי. למה השחקנים לא באים בטירוף למשחק כזה, ראשון לא קבוצת על שצריך להתגונן כל המשחק... לא עלינו להתקפות מסוכנות כל המשחק, עופר לא הבין שאי אפשר להסתמך על מתפרצות וחצי בונקר...
|
 |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 29/01/2014 : 09:20:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Gorbin
כאילו לא רצו לנצח בכלל.
אמרתי את זה כבר ואני אומר שוב- אין שחקן אחד שנלחם, אפילו אף אחד לא רץ, שיחקו בהליכה וחלק מהזמן בעמידה. אני לא מבין למה משחקים כל כך הגנתי. למה השחקנים לא באים בטירוף למשחק כזה, ראשון לא קבוצת על שצריך להתגונן כל המשחק... לא עלינו להתקפות מסוכנות כל המשחק, עופר לא הבין שאי אפשר להסתמך על מתפרצות וחצי בונקר...
קשה להגיד על שי מזור שהוא לא נלחם... דווקא הוא מבין הבולטים לטובה אתמול, למרות כמה חורים שגרמו לנו להתקף לב. גם בראשי היה טוב בתוך החולשה הכללית. אבל ללא ספק משחק חלש ורפה של כוחותינו. |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 29/01/2014 : 09:44:47
|
כאילו לא רצו לנצח בכלל.
זה לא הזמן לסיכומים אבל מבחינתי זה מחזק את דעתי על המאמן...נכון לרגע זה לקבוצה אין שום דרך ,אחרי כ"כ הרבה משחקים הכול עדיין נופל על מבצעים אישיים ועל מלחמה והקרבה ,כאשר אתה מוציא את זה מהמשוואה יש לנו קבוצה דיי מבולבלת וחסרת אונים. הייתי מצפה ממאמן של קבוצת כדורגל שיינסה לגבש איזה תפיסת משחק שאפשר להעביר לשחקנים ,אני כבר שנתיים מחכה.
אתה רואה קבוצה כמו ראשון ,באמת חלשה וחסרת מוטיבציה ,עדיין מניעה כדור בצורה מסודרת ,מרכז שדה בא לקבל מעביר כדורים לאגפים מנסים לשחק משחק מסודר ,אצלנו? אין לנו יכולת להתחיל אפילו לפתח משחק ורוב הזמן הכדורים חוזרים לשוער כאשר גם באגפים אלירן ג'ורג' מורט שערות בהמתנה לכדור..לא יודע המקריות חוגגת ומקריות מקורה במאמן. |
 |
|
|
אדום החזה
133 הודעות |
נשלח - 29/01/2014 : 10:35:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
כאילו לא רצו לנצח בכלל.
זה לא הזמן לסיכומים אבל מבחינתי זה מחזק את דעתי על המאמן...נכון לרגע זה לקבוצה אין שום דרך ,אחרי כ"כ הרבה משחקים הכול עדיין נופל על מבצעים אישיים ועל מלחמה והקרבה ,כאשר אתה מוציא את זה מהמשוואה יש לנו קבוצה דיי מבולבלת וחסרת אונים. הייתי מצפה ממאמן של קבוצת כדורגל שיינסה לגבש איזה תפיסת משחק שאפשר להעביר לשחקנים ,אני כבר שנתיים מחכה.
אתה רואה קבוצה כמו ראשון ,באמת חלשה וחסרת מוטיבציה ,עדיין מניעה כדור בצורה מסודרת ,מרכז שדה בא לקבל מעביר כדורים לאגפים מנסים לשחק משחק מסודר ,אצלנו? אין לנו יכולת להתחיל אפילו לפתח משחק ורוב הזמן הכדורים חוזרים לשוער כאשר גם באגפים אלירן ג'ורג' מורט שערות בהמתנה לכדור..לא יודע המקריות חוגגת ומקריות מקורה במאמן.
מה אתה מציע? |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 29/01/2014 : 10:38:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu הייתי מצפה ממאמן של קבוצת כדורגל שיינסה לגבש איזה תפיסת משחק שאפשר להעביר לשחקנים ,אני כבר שנתיים מחכה.
לא יודע המקריות חוגגת ומקריות מקורה במאמן.
יש איזו סתירה בין שתי הטענות. מסכים שתפקידו של המאמן והצוות המקצועי היא ליצור שיטתיות, סדר במשחק, בתיפקוד של השחקנים על המגרש. תפקידו של מאמן הוא גם לייצר חדשנות (למשל בהרכב הפותח) אם הרוטינה מזייפת ואינה תכליתית. מאמן גם צריך להבין שיש לו "אוצר" ביד ולהתאזר בסבלנות בקשר ל"ביצועים" של ה"אוצר", לשקוד על שיפור ה"ביצועים" ולא לוותר עליו - והמבין יבין. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 29/01/2014 : 10:49:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
כאילו לא רצו לנצח בכלל.
קשה להגיד על שי מזור שהוא לא נלחם... דווקא הוא מבין הבולטים לטובה אתמול, למרות כמה חורים שגרמו לנו להתקף לב. גם בראשי היה טוב בתוך החולשה הכללית. אבל ללא ספק משחק חלש ורפה של כוחותינו.
שי מזור שיחק אתמול חלוץ של ראשון, לא בלם. כל הקבוצה הייתה גרועה חוץ מדור הלוי, אבל מזורהיה הגרוע מכולם. סידר לראשון שלושה מצבים לגול שבמזל לא נגמרו בשער. איזה פעולה חיובית הייתה לו אתמול? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
נערך על ידי - אמיר גולה ב-29/01/2014 11:04:29 |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 29/01/2014 : 11:04:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu זה לא הזמן לסיכומים אבל מבחינתי זה מחזק את דעתי על המאמן...נכון לרגע זה לקבוצה אין שום דרך ,אחרי כ"כ הרבה משחקים הכול עדיין נופל על מבצעים אישיים ועל מלחמה והקרבה ,כאשר אתה מוציא את זה מהמשוואה יש לנו קבוצה דיי מבולבלת וחסרת אונים. הייתי מצפה ממאמן של קבוצת כדורגל שיינסה לגבש איזה תפיסת משחק שאפשר להעביר לשחקנים ,אני כבר שנתיים מחכה.
זה קצת לא הוגן. אמנם זה נכון אם מתייחסים רק למשחק של אתמול, אבל לאחר המשחקים ברמת גן (מהדקה ה-20 והלאה) ונגד הרצליה התחושה היתה אחרת לגמרי. דווקא היתה הרגשה שכן יש דרך ויש קבוצה מתפקדת. אתמול היתה תצוגה מזעזעת של כל הקבוצה, כולל הצוות המקצועי. אבל בואו ננשום עמוק, נתבאס לרגע, ונמשיך הלאה.
|
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 29/01/2014 : 11:04:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu הייתי מצפה ממאמן של קבוצת כדורגל שיינסה לגבש איזה תפיסת משחק שאפשר להעביר לשחקנים ,אני כבר שנתיים מחכה.
לא יודע המקריות חוגגת ומקריות מקורה במאמן.
יש איזו סתירה בין שתי הטענות. מסכים שתפקידו של המאמן והצוות המקצועי היא ליצור שיטתיות, סדר במשחק, בתיפקוד של השחקנים על המגרש. תפקידו של מאמן הוא גם לייצר חדשנות (למשל בהרכב הפותח) אם הרוטינה מזייפת ואינה תכליתית. מאמן גם צריך להבין שיש לו "אוצר" ביד ולהתאזר בסבלנות בקשר ל"ביצועים" של ה"אוצר", לשקוד על שיפור ה"ביצועים" ולא לוותר עליו - והמבין יבין.
לא הבנתי. אוקיי. נכון. |
 |
|
קטמון - ראשל"צ בגביע  |
|
|
|