פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

משחקי יום שישי וכניסת שבת, המשך פעולה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  משחקי יום שישי וכניסת שבת, המשך פעולה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם משחקי יום שישי וכניסת שבת, המשך פעולה נושא הבא
עמוד: מתוך 2

בני סובטקין בני סובטקין מנותק

44 הודעות

נשלח - 27/01/2014 :  09:23:03  הצג פרופיל שלח ל- בני סובטקין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ממש כמו עם הורדת מחירי הכניסה מישהו זורק הנחה לאוויר ומיד כולם בטוחים שזה נכון. בכמה דתיים מדובר? מי אמר שהם יבואו? ואולי דווקא האנשים שלא יבואו כי שעה אחת זה מוקדם מדי לכדורגל הם יותר? ומי ישלם את הפער אם שוב נפסיד כסף בגלל ההנחה הזו?

בימקא, בשבת בצהריים, היו לא מעט דתיים. אז נכון שפעם דתיים היו פחות קיצוניים מהיום, אבל אם קונים כרטיס מראש, ומחליטים לצעוד חזרה, הכל אפשרי. השאלה היא כמה זה חשוב לבן אדם.

ממה שזכור לי בליגה א, משחקים ששוחקו ממש מוקדם לא משכו קהל. נכון, זה היה ליגה א, גם זה משפיע. אבל מישהו יכול לענות בכמה אוהדים דתיים מדובר? כי אני עדיין מחכה לכל הרבקי שכתבו כאן שהם לא באים בגלל ש50 זה יותר מדי, אבל לא ראיתי אותם באים כשהמחיר ירד ל40.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 27/01/2014 :  09:36:29  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בני סובטקין

ממש כמו עם הורדת מחירי הכניסה מישהו זורק הנחה לאוויר ומיד כולם בטוחים שזה נכון. בכמה דתיים מדובר? מי אמר שהם יבואו? ואולי דווקא האנשים שלא יבואו כי שעה אחת זה מוקדם מדי לכדורגל הם יותר? ומי ישלם את הפער אם שוב נפסיד כסף בגלל ההנחה הזו?

בימקא, בשבת בצהריים, היו לא מעט דתיים. אז נכון שפעם דתיים היו פחות קיצוניים מהיום, אבל אם קונים כרטיס מראש, ומחליטים לצעוד חזרה, הכל אפשרי. השאלה היא כמה זה חשוב לבן אדם.

ממה שזכור לי בליגה א, משחקים ששוחקו ממש מוקדם לא משכו קהל. נכון, זה היה ליגה א, גם זה משפיע. אבל מישהו יכול לענות בכמה אוהדים דתיים מדובר? כי אני עדיין מחכה לכל הרבקי שכתבו כאן שהם לא באים בגלל ש50 זה יותר מדי, אבל לא ראיתי אותם באים כשהמחיר ירד ל40.

זה לא עניין של כמות זה עניין של אמירה. אין סיבה שכרטיס יעלה 50 שקל ואין סיבה שאוהדי הפועל הדתיים לא ייהנו מהמשחק ואל תעשו מהקדמה של שעה סיפור גדול. זו אמירה שאנחנו קהילה אחת גדולה (או גדולה פחות).
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 27/01/2014 :  15:17:12  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רבקי רצתה 30

40 זה עדיין לא זול...

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 27/01/2014 :  18:12:53  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במשחק נגד הרצליה ראיתי עזיבה די משמעותית של דתיים במחצית. אני חושב שזה עונה לשאלה אם מדובר במאסה רצינית. אם הגיעו חבר'ה דתיים לצפות במחצית אחת סימן שיש לקטמון אוהדים דתיים לא מעטים
עבור לתחילת הדף

talros talros מנותק

252 הודעות

נשלח - 27/01/2014 :  18:56:38  הצג פרופיל שלח ל- talros הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

זה לא עניין של כמות זה עניין של אמירה. אין סיבה שכרטיס יעלה 50 שקל ואין סיבה שאוהדי הפועל הדתיים לא ייהנו מהמשחק ואל תעשו מהקדמה של שעה סיפור גדול. זו אמירה שאנחנו קהילה אחת גדולה (או גדולה פחות).

"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי"
- דנטה אליגיירי -
עבור לתחילת הדף

guprxy guprxy מנותק

159 הודעות

נשלח - 27/01/2014 :  18:58:19  הצג פרופיל שלח ל- guprxy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי talros

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

שלום לכם,
אחרי כל מני נסיונות (כושלים) לשנות את רוע הגזירה, בפייסבוק של ההתאחדות ובפורום האוהדים הארצי, לפני זמן מה פניתי ל"יהיה בסדר" בגלי צהל בנושא הקדמת המשחקים לטובת שומרי השבת וכולנו.
חזרה אלי היום המפיקה ואמרה שהם ינסו להרים אייטם בנושא ולפעול לתיקון המצב.
היא ביקשה לדבר גם עם אוהדים דתיים שרואים עצמם נפגעים מהנושא.
אז מי שמעוניין שישאיר לי שם וטלפון בפרטי ואני אדאג להעביר הלאה.

תודה

גדעון

יוזמה מבורכת!
"יהיה בסדר" זו תכנית מצויינת שלרוב פותרת בעיות בעיקר אם הן של מיעוט זה או אחר ו/או בעיות פרטיות אל מול בירוקרטיה ואינטרסים כלכליים.
במילים אחרות - זה מהדברים שלא רק יציפו דיון אינטלקטואלי אלא אף יניבו פירות לדעתי.

גדעון - וכל האוהדים שומרי המסורת שיעלו לשידור (אגב אם צריך גם אני אהיה כזה)
תכינו לעצמכם רשימה של טענות קונקרטיות ועובדתיות שלוזוניאדה והטוטומאניה שיעלו למולכם לא יבלבלו אתכם.
וגם אני מציע להצביע על אשמים במצב - ככה נציף מחדש את שמו של אבי לוזון והמאבק בו!

לפי מיטב זיכרוני (מדיונים קודמים שעלו) ישנם מספר טענות:
1. אנחנו אוהדים שרוצים ואוהבים את המשחק
2. עניין לוח השידורים המרווח ביום שישי.
3. איבוד הכנסה של הקבוצות מהליגה הלאומית (שגם ככה נמצאות בקריסה כלכלית בגלל חוסר ההסכם עם הטוטו = בגלל אבי לוזון = קריסת עפולה, א.א.א)
4. הקשר בין לוח השידורים ללוח ההימורים!

בלי קשר, אם יש מישהו שקשור לתאי אוהדים מקבוצות אחרות, כדאי להכניס גם אותם לעסק כדי שזה לא ייתפס כעניין "קטמוני" בלבד.

יישר כוח!
וברגע שיהיה תאריך לשידור, תציף כאן, ונפוצץ את הפייס ועוד רשתות בהזמנות לשמוע ולהציף את הדיון

חזק וברוך ושבוע טוב

5. להגיש בג"ץ על זה ששחקנים דתיים מופלים לרעה על רקע אמונה דתית (הם לא יכולים לשחק בליגת העל בגלל חילול שבת, ליגת העל = משכורת יותר גבוהה).

עבור לתחילת הדף

אודי ארנון אודי ארנון מנותק

74 הודעות

נשלח - 31/01/2014 :  11:07:55  הצג פרופיל שלח ל- אודי ארנון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברור שיש כאן התנגשות של ערכים וברור שהרצון של הטוטו להרוויח עוד שעה של הימורים גובר כאן על הרצון של אוהדים דתיים לראות משחקים (אין כאן כפיה שתית כי הדתיים לא מבקשים למנוע מהחילונים חילול שבת אלא מעצמם) אין ספק איזה ערכים חשובים יותר ולכן המאבק שגדעון מנהל ראוי לכל תמיכה.
אז הנה רעיון: באחד המשחקים הקרובים (רצוי משחק שישודר, אבל לא חייב) להתארגן כך שכל האוהדים יינטשו את היציע לחמש דקות בתחילת המחצית השנייה כאת סולידריות עם האוהדים הדתיים.
עבור לתחילת הדף

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 31/01/2014 :  16:27:09  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמות הקהל הייתה די מאכזבת, אבל נראה לי שיחסית היו הרבה דתיים היום, ואפילו כמה חרדים הגיעו!
עבור לתחילת הדף

נעם10 נעם10 מנותק

21 הודעות

נשלח - 31/01/2014 :  16:37:32  הצג פרופיל שלח ל- נעם10 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמות מאכזבת?
דווקא נראה לי שבאו די הרבה אוהדים היום...
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 31/01/2014 :  17:33:22  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי שהסתכל סביב היום לא ימשיך להתווכח. היו הרבה דתיים, וזה עוד במשחק מאוד לא אטקרקטיבי, במשחקים אחרים זה פי 2. אף אחד לא יכול לטעון ברצינות שיש כמות דומה של אוהדים שמפסידים את המשחק בגלל שהוא לא מתחיל שעה מאוחר יותר. לא מדובר בשעות הזויות של ליגה ג, אלא בשעות שבהן בכל מקרה כל הילדים אחרי בי"ס וכמעט אף אחד לא עובד.
בקיצור, בהצלחה גדעון. אגב, השבת כבר נכנסת הרבה יותר מאוחר, אפילו משחקים ב14:30 יאפשרו לכולם להגיע בלי בעיה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם משחקי יום שישי וכניסת שבת, המשך פעולה נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07