משתמש |
קטמון נגד מכבי הרצליה  |
קשיש אדום
61 הודעות |
נשלח - 18/01/2014 : 15:10:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
הבשורה הגדולה במשחקים האחרונים היא המעבר לשחק עם שני שחקנים מקדימה (היום עידן ורון, ואח"כ וייסברג במקום רון) כששי מאחוריהם. זה משדרג את שי בכמה וכמה רמות, מה שמשדרג את כל הקבוצה. אני מסתכל על חצי הכוס המלאה ונותן הרבה מחמאות לעופר, על שינוי הגישה הזה של שני חלוצים (למרות שמהצד השני, אם היה עושה את זה במהלך הסיבוב הראשון, אולי היינו עכשיו בצמרת הגבוהה) עוז הכניס תנופה גדולה למשחק, וגרם לכך שההתקפות יהיו יותר מסודרות ומסוכנות. גם ההגנה ממשיכה להשתפר בהנהגת בראשי. עזו היה טוב מאוד היום וכמעט ולא שגה. סיימנו משחק ללא ספיגת שער (ובסה"כ 165 דקות ללא ספיגת שער, לדעתי הכי הרבה מתחילת העונה)! ג'ורג'י צריך להיזהר מאיבודים שטותיים בהגנה שכמעט ועלו לנו היום בשער במחצית השניה. נכון שאורי כהן לא היה היום בשיאו, אבל זה טבעי שיהיו לשחקן משחקים פחות טובים. בסה"כ הוא שחקן שמועיל מאוד לקבוצה. שי מזור טוב ונלחם כרגיל, אבל צריך לשפר את הסיומת, כי היה צריך להבקיע היום (לפחות אחד, אם לא למעלה מזה). עידן היה שווה היום שער אחד לפחות... בכל מחצית. שחקן ברמה של ליגת העל ומקווה בשבילו שכשיגיע לשם יקבל הזדמנויות לשחק ויראה את אותה יכולת. מסיימים שבוע מושלם בכדורגל (רמת גן והרצליה) ובכדורסל (ראשון לציון ובאנביט). איזה כיף להיות אוהד הפועל (קטמון) ירושלים.
אכן ימים קשים. נעלמה לה הלוזריות שלנו??????? עוד נחזור לחגוג הפסדים! |
 |
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 18/01/2014 : 15:29:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
יש תקציר? הייתה אתמול מצלמה במעלה הייציע....
על פי שמועות המצלמה הייתה שייכת למחלקת הסקאוט של הפועל תל אביב שעוקבת אחרי עידן שמש |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 18/01/2014 : 17:46:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
על פי שמועות המצלמה הייתה שייכת למחלקת הסקאוט של הפועל תל אביב שעוקבת אחרי עידן שמש
אז יהיו להם הרבה "פיספוסים" (החמצות בשפת הכדורגל)
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 18/01/2014 : 19:12:40
|
מסתכלים על קבוצות הלאומית בלבן שבעיניים.ראש בראש.נראה שגמרנו לשלם את שכר הלימוד. הקבוצה מלוכדת, מאומנת ומתואמת.אני לא מקבל את שי כעושה משחק כי הוא לא. אבל אין עליו.יושב לידי מישהו וכל הזמן מקטר על שי.תראה מה הוא עושה,תראה מה הוא עושה. אני אומר לו:אסור להגיד על שי כלום.תיכף הוא ייתן מסירה לגול ותלך אליו להתנצל.לא עוברת דקה ושי שם גול.הלך להתנצל? לא יודע.אני למדתי לא להגיד על שי כלום.הוא פשוט שחקן חשוב בקבוצה מעבר ליכולת. עידן שמש? ליגה אחרת.כיף להיות חלק מהחוויה. שבוע הבא משחק על שש נקודות מול נתניה.חה חה חה. |
 |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 19/01/2014 : 15:44:56
|
לכאורה הרכב התקפי עם שני חלוצים , אבל בפועל אנחנו משחקים עם שלושה שחקנים בעלי אוריינטציה התקפית(שי , עידן ורון) . לזכותם של השחקנים יאמר שהם מגיעים להרבה מצבים יחסית לכמות השחקנים המועטה שתוקפים . אין ספק שהכניסה של עוז (למרות שאני עדיין חושש ממצב החובות שלו והסיכון שבכך)שיפרה משמעותית את משחק העומק שלנו . |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 19/01/2014 : 15:49:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
על פי שמועות המצלמה הייתה שייכת למחלקת הסקאוט של הפועל תל אביב שעוקבת אחרי עידן שמש
מתי כבר נסגר חלון ההעברות הארור? |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 19/01/2014 : 16:07:09
|
מישהו יודע מי בישל את השערים שלנו במשחק? |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 19/01/2014 : 16:20:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
מישהו יודע מי בישל את השערים שלנו במשחק?
אני מבין שאת העונשין של הלוי "בישל" עוז ?! כך לפי סיקור המשחק של "הכתב". |
 |
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 19/01/2014 : 16:32:37
|
עוז גם היה השחקן שהוכשל וגם השחקן שאיתו דור הלוי ביצע את הדאבל-פאס, לא? |
 |
|
פועל שחור
40 הודעות |
נשלח - 19/01/2014 : 16:38:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
עוז גם היה השחקן שהוכשל וגם השחקן שאיתו דור הלוי ביצע את הדאבל-פאס, לא?
זה גם מה שאני זוכר, הלוי נתן קטנה לעוז שהחזיר לו לתוך הרחבה והשאר היסטוריה.
בשער הראשון אני רק זוכר ערבוביה.. |
 |
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 19/01/2014 : 17:08:30
|
בשער הראשון שי שאב השראה מעוז |
 |
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 19/01/2014 : 17:13:11
|
בשער הראשון שי שאב השראה מעוז
בשער הראשון הרמה נהדרת של פנסו מימין, לעומק שמאל של הרחבה, לא זוכר אם שי השתלט מייד, או שהייתה עוד רגל בדרך. תקציר, בחייאת רבאק, תקציר... הזיכרון שלנו מסננת. |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 19/01/2014 : 17:49:19
|
מה שאני ראיתי :שי השתלט על הכדור נהדף מהרחבה ניסה לבועט ראה שזה קשה בגלל העומס ברחבה ואז התקדם שמאלה-קדימה ובעט חד מאוד כימעט ללא הכנה. |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-19/01/2014 17:50:33 |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 19/01/2014 : 20:46:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
בשער הראשון שי שאב השראה מעוז
בשער הראשון הרמה נהדרת של פנסו מימין, לעומק שמאל של הרחבה, לא זוכר אם שי השתלט מייד, או שהייתה עוד רגל בדרך. תקציר, בחייאת רבאק, תקציר... הזיכרון שלנו מסננת.
הייתה עוד רגל בדרך. לא שמתי לב של מי |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 19/01/2014 : 22:27:02
|
לא יודע אם חווינו כזה עומס משחקים (5 משחקים בשבועיים וחצי), ויצאנו ממנו במצב מעולה. סחטיין לנו, סחטיין לקבוצה. לעלות ככה כל משחק, מחכה לנו שורת משחקים קשה מאוד. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
קטמון נגד מכבי הרצליה  |
|