משתמש |
האיחוד של הפועל ירושלים וקטמון על סף פיצוץ |
nachumco
382 הודעות |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 10:53:31
|
מבין את ליפקין , אם אני הייתי במקומו גם אני הייתי פורש . נראה לי שיש לנו סוג של היבריד בקרב האוהדים , אז לא יהיה איחוד ואולי נשאר השנה בליגה (ואולי לא ) ושנה הבאה נצליח לגייס שוב תקציב מינימום ושוב נלחם על ההשארות וככה נמשיך עד שבסוף נרד ליגה (כי מי שנלחם כל שנה נגד הירידה בסוף יורד) מה שיוציא את הרוח מהמפרשים של הפרויקט ואז יכול להיות שנתפרק . אז לא עדיף לקחת סיכון ולתת לליפקין לנסות להצעיד את הקבוצה קדימה ? |
|
|
סינגל מאלט
91 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 11:10:29
|
הבריחה שלו ברגע הקשה הראשון... מוכיחה להבנתי, שטוב לנו מאד שהוא לא בעל הבית שלנו.
יהיה קשה... אבל זה יהיה קשה שלנו... |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 11:14:38
|
רבי מאיר , הסיבה שהוא הוציא את את ההודעה מהר היא בגלל שהוא הרגיש פגוע כבר הרבה זמן כי אוהדי מוכנים לשקול אם בכלל לאפשר לו להשקיע מיליוני שקלים כדי לשחרר אותה מסאסי ולהביא איחוד . |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 11:20:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
רבי מאיר , הסיבה שהוא הוציא את את ההודעה מהר היא בגלל שהוא הרגיש פגוע כבר הרבה זמן כי אוהדי מוכנים לשקול אם בכלל לאפשר לו להשקיע מיליוני שקלים כדי לשחרר אותה מסאסי ולהביא איחוד .
אז מה הוא רוצה מאיתנו? למה לא לשחרר את הפועל מסאסי בלי קשר לקטמון ולהמשיך במו"מ איתנו. רוב חברי העמותה רוצים באיחוד בתנאים שלא ירסקו את שתי הקבוצות, זה כל הסיפור. על זה היתה ההצבעה אתמול. |
I am City till I cry |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 11:26:31
|
הוא רוצה לרכוש את הקבוצה מסאסי בשביל שיהיה איחוד ואוהדי קטמון יחזרו . הוא לא רוצה לרכוש ואז הוא לא יגיע איתנו לסיכום וייתקע עם קבוצה עם חמישים אוהדים. |
|
|
א.ד גורדון
107 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 12:52:17
|
לא רוצה, לא צריך. בחל שבשנייה האחרונה הוא עושה שרירים ומתקפל כתרגיל מלוכלך בשביל לנסות ולסחוט אותנו כי הוא הבין שהאוהדים הם לא חתול בשק. אם הוא רוצה לקנות את הפועל ירושלים, שיהיה בריא. זכותו המלאה. אך אם הוא רוצה להגיע לאיחוד עם קטמון זה כבר סיפור אחר שצריך להכניס לו משתנים נוספיםפ.ה |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 13:00:40
|
בניגוד להסכם הקודם, לצערי הפעם אין לי בכלל ספק מי כרגע הצד שדופק את האיחוד. בשנה שעברה הועד המנהל הצליח לתרץ את דחיית ההסכם בכך שגובה החובות אינו מוסכם ואנחנו פשוט לא יכולים להכנס להרפתקאה הזאת מבחינה כלכלית. ויכול להיות גם שזה היה נכון.
הפעם, המחלוקת העיקריות הן בנושא הוטו ובעלות אוהדים (מניח שעם עניינים של ניסוח לגבי החובות ולגבי הכספים היינו מסתדרים). כך שלא מדובר כאן בחוסר היתכנות כלכלית, אלא באגו של חלק מחברי העמותה ושל הועד המנהל. כמובן שזכותם המלאה של חברי העמותה לדחות את ההסכם, ורק נשאר לקוות שזה לא סופי ושנרד בשלב מאוחר יותר מהעץ ונדע להתפשר גם בסעיפים הללו. כי קשה לי להאמין שליפקין יוותר על וטו או על שליטה בקבוצה. ואם לא יהיה איחוד בסוף נשאר רק להחזיק אצבעות שנצליח להחזיק את הקבוצה בחיים. וזה לגמרי לא בטוח... |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 13:12:42
|
אגו של חלק מחברי העמותה והוועד? היית באסיפה? ראית באיזה רוב ההחלטה התקבלה? 95% זה "חלק" מחברי העמותה? |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 13:20:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
אגו של חלק מחברי העמותה והוועד? היית באסיפה? ראית באיזה רוב ההחלטה התקבלה? 95% זה "חלק" מחברי העמותה?
זה קרה בגלל נוסח ההחלטה שעליה הצבענו.
נתנו לנו 2 אפשרויות: או להמשיך במו"מ עם 4 הסעיפים כקו אדום, או לפוצץ את המו"מ. לא נתנו לנו אופציה שלישית: להצביע על עקרונות הסכם כפי שהוא עכשיו (בשיפורי ניסוח). אמנם גם אם הייתה לנו את האופציה הזאת, ההצעה של הועד המנהל הייתה עוברת ברוב משמעותי, אבל לא ב95%. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 13:43:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
אגו של חלק מחברי העמותה והוועד? היית באסיפה? ראית באיזה רוב ההחלטה התקבלה? 95% זה "חלק" מחברי העמותה?
זה קרה בגלל נוסח ההחלטה שעליה הצבענו.
נתנו לנו 2 אפשרויות: או להמשיך במו"מ עם 4 הסעיפים כקו אדום, או לפוצץ את המו"מ. לא נתנו לנו אופציה שלישית: להצביע על עקרונות הסכם כפי שהוא עכשיו (בשיפורי ניסוח). אמנם גם אם הייתה לנו את האופציה הזאת, ההצעה של הועד המנהל הייתה עוברת ברוב משמעותי, אבל לא ב95%.
אז ההחלטה היתה עוברת ברוב קטן יותר. נניח. אז רק 25% חסרי האגו היו מתנגדים? לא הבנתי את הנקודה שלך |
|
|
סינגל מאלט
91 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 13:43:34
|
יופי לייזי... אתה הולך בדיוק לאן שהצד השני רוצה... בוא נהפוך את הוועד הנבחר לבעיה.
ממה שאני ראיתי אתמול... הוועד הציל את היוזמה ומנע דחייה גורפת. |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 14:00:55
|
הייתי אופטימי אבל נראה שליפקין מנהל משא ומתן שועלי וטריקי כמו איש עסקים חמדן ולא כמו אוהד שרוצה לאחד ולהציל את הפועל. בניגוד למה שאומרים עלינו במקורית, אנחנו דווקא מוכנים לוותר על המון. אפילו על הבעלות שלנו, של אוהדים שמשקיעים אנרגיות ומזמנם וכספם בישביל הפועל שעלתה מג' ללאומית פרי השקעתינו והיא הפועל שלנו, של האוהדים. מוותרים על זה! וגם אני מוכן! אבל יש גבול, דורשים תיקון מסכן שיאפשר לנו לקבל את הקבוצה בעתיד שלא ניפול על עוד סאסי. נראה שאנחנו יותר חרדים ואחראים לגורל הפועל מאשר ליפקין. ועכשיו אני בטוח בזה.
ולגבי אפשרות שניכשל מקצועית ונרד ליגה. קיימת אפשרות. אם הייתי רודף הישגים לא הייתי אוהד הפועל ירושלים |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 14:11:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי אז ההחלטה היתה עוברת ברוב קטן יותר. נניח. אז רק 25% חסרי האגו היו מתנגדים? לא הבנתי את הנקודה שלך
כמו שכתבתי, הנקודה שלי היא שהמו"מ נכשל (בשלב הזה) לא מסיבות של חוסר היתכנות כלכלית אלא מסיבות אחרות. אפשר לקרוא לזה סיבות עקרוניות מהותיות (בעלות אוהדים, ניהול בלעדי של אוהדים), ואפשר לקרוא לזה אגו. בסופו של דבר התוצאה היא אותה תוצאה. הייתה לנו אפשרות להתקדם לקראת איחוד, והחלטנו בשלב הזה לדחות אותה. אם היינו מצליחים להשאיר את האגו בצד, או לכל הפחות מבינים שגם כלכלית ההצעה הזאת יותר טובה מהמצב ללא איחוד, אז היינו יכולים להתקדם.
זכותנו המלאה כמובן לדחות את ההסכם, וזכותי המלאה להביע את צערי ותסכולי. זה מה יש כרגע. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 14:14:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
אנחנו דווקא מוכנים לוותר על המון. אפילו על הבעלות שלנו, של אוהדים שמשקיעים אנרגיות ומזמנם וכספם בישביל הפועל שעלתה מג' ללאומית פרי השקעתינו והיא הפועל שלנו, של האוהדים. מוותרים על זה! וגם אני מוכן!
זהו שלא. לפי דרישת הועד המנהל, שהתקבלה ברוב גדול, אנחנו מוכנים לוותר על הבעלות שלנו באופן זמני בלבד. אז זה סבבה להאשים את ליפקין החמדן בכשלון, אבל גם לא יקרה כלום אם ננסה לחשוב מה החלק שלנו. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 14:23:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סינגל מאלט
יופי לייזי... אתה הולך בדיוק לאן שהצד השני רוצה... בוא נהפוך את הוועד הנבחר לבעיה.
ממה שאני ראיתי אתמול... הוועד הציל את היוזמה ומנע דחייה גורפת.
רק הבהרה. לא חושב שהועד המנהל הוא הבעיה, להיפך. הועד המנהל מייצג נאמנה את חברי העמותה ואין לי שום תלונות אליו במקרה הזה. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
האיחוד של הפועל ירושלים וקטמון על סף פיצוץ |
|