משתמש |
האיחוד של הפועל ירושלים וקטמון על סף פיצוץ |
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 14:25:54
|
לייזי, היית אתמול באסיפה?
נאמר והודגש על-ידי הוועד המנהל שלהסכם במתכונת שליפקין הציע לא הייתה - בהכרח - היתכנות כלכלית. אם ליפקין הוא בעל המאה, לא ברור איך תשכנע מאות אוהדים לשלם 1,500 שקל (או פחות, זה פשוט הסכום שנתבקשנו לשלם העונה). |
|
|
נעם"ש
163 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 14:29:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי סינגל מאלט
יופי לייזי... אתה הולך בדיוק לאן שהצד השני רוצה... בוא נהפוך את הוועד הנבחר לבעיה.
ממה שאני ראיתי אתמול... הוועד הציל את היוזמה ומנע דחייה גורפת.
רק הבהרה. לא חושב שהועד המנהל הוא הבעיה, להיפך. הועד המנהל מייצג נאמנה את חברי העמותה ואין לי שום תלונות אליו במקרה הזה.
אם אתה לא חושב שהועד המנהל הוא הבעיה, אולי כדאי שתקרא שוב את ההודעה הראשונה שלך בשרשור, כי כתבת שם "שלא מדובר כאן בחוסר היתכנות כלכלית, אלא באגו של חלק מחברי העמותה ושל הועד המנהל."
וכמו שפולדש כבר כתב, הועד המנהל הבהיר שאין היתכנות כלכלית לגיוס כספים על ידינו כשאין לנו בסיס מציאותי לטעון שמדובר בקבוצת אוהדים. זה מה שמביא חברי עמותה וזה מה שמביא ספונסרים. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 15:07:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
לייזי, היית אתמול באסיפה?
נאמר והודגש על-ידי הוועד המנהל שלהסכם במתכונת שליפקין הציע לא הייתה - בהכרח - היתכנות כלכלית. אם ליפקין הוא בעל המאה, לא ברור איך תשכנע מאות אוהדים לשלם 1,500 שקל (או פחות, זה פשוט הסכום שנתבקשנו לשלם העונה).
שמעתי ולא הסכמתי. לשום דבר אין 100% התכנות כלכלית, ותמיד יש סיכונים. זה לא שאם ליפקין יוותר על הוטו ויאפשר בעלות אוהדים זוחלת, יהיה לנו קל ביותר לשכנע אנשים לשים כסף.
איחוד, במקרה הסביר (לא ב100%) יביא יותר מנויים, יותר אוהדים למשחקים, ויותר ספונסרים. ולזה צריך להוסיף לזה את התשתיות המפותחות יותר שיש לקבוצה המאוחדת.כך שגם אם תהיה ירידה בחברי העמותה, אז המנויים ומכירת הכרטיסים אמורה לפצות על זה.
כך שלדעתי, הסיבה לדחיית ההסכם היא לא כלכלית אלא אחרת. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 15:13:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי נעם"ש אם אתה לא חושב שהועד המנהל הוא הבעיה, אולי כדאי שתקרא שוב את ההודעה הראשונה שלך בשרשור, כי כתבת שם "שלא מדובר כאן בחוסר היתכנות כלכלית, אלא באגו של חלק מחברי העמותה ושל הועד המנהל."
הבהרתי את זה בהודעה קודמת. אם אתה רוצה, אפשר לנסח את זה טוב יותר: "...אלא באגו של חלק גדול מחברי העמותה ושל הועד המנהל שמייצג את חברי העמותה נאמנה". יותר טוב? |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 15:19:11
|
כדי שהסכם יאושר צריכה להיות לו לפחות אחת משתי ההיתכנויות - שמירה על עקרון קבוצת האוהדים ו/או - התכנות כלכלית כאן לא היתה התכנות בשום גזרה. זאת הסיבה שלא היה להסכם כזה סיכוי. אם היה מגיע אורי אלון כזה נוסח קבוצת הכדורסל ומציע איחוד ומימון הקבוצה תמורת בעלות, אז היה היתה מתחדדת לגמרי הדילמה העקרונית - קבוצת אוהדים או איחוד. |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 15:49:17
|
לייזי היקר כולם רוצים איחוד אבל אם זה אומר לחזור לעבר שבעל הון שולט והקבוצה מתדרדרת אז אני מעדיף לא לבוא בכלל לכדורגל היינו בסרט של סאסי יונה לא משווה עם ליפקין אבל, הפועל היא קודם כל של האוהדים ואם זה אומר שבעל הון שולט וקובע עדיף בלי איחוד זו דעתי הצנועה
|
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 16:23:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
ציטוט: נשלח במקור על ידי נעם"ש אם אתה לא חושב שהועד המנהל הוא הבעיה, אולי כדאי שתקרא שוב את ההודעה הראשונה שלך בשרשור, כי כתבת שם "שלא מדובר כאן בחוסר היתכנות כלכלית, אלא באגו של חלק מחברי העמותה ושל הועד המנהל."
הבהרתי את זה בהודעה קודמת. אם אתה רוצה, אפשר לנסח את זה טוב יותר: "...אלא באגו של חלק גדול מחברי העמותה ושל הועד המנהל שמייצג את חברי העמותה נאמנה". יותר טוב?
מעניין שאתה לא מצליח לנסח את זה יותר טוב. לדעתי זה כי אתה נותן גיבוי עיוור לליפקין. לפי המשתמע מדבריך כוווולם נטולי אגו ורק "חלק גדול מחברי העמותה והועד המנהל שמייצג את חברי העמותה נאמנה" סובלים מבעיית אגו.
אל תכניס מילים לפי. לא אמרתי שכולם נטולי אגו. אמרתי שזה מסתכל שזה נפל (נכון לעכשיו, ולדעתי!) בעיקר מסיבות של אגו ולא מסיבות של היתכנות כלכלית. ובכל מקרה זאת לא אשמת חברי הועד המנהל שעשו את מירב המאמצים להשיג הסכם. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
אלעד1
47 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 16:35:05
|
הבהרתי את זה בהודעה קודמת. אם אתה רוצה, אפשר לנסח את זה טוב יותר: "...אלא באגו של חלק גדול מחברי העמותה ושל הועד המנהל שמייצג את חברי העמותה נאמנה". יותר טוב?
מעניין שאתה לא מצליח לנסח את זה יותר טוב. לדעתי זה כי אתה נותן גיבוי עיוור לליפקין. לפי המשתמע מדבריך כוווולם נטולי אגו ורק "חלק גדול מחברי העמותה והועד המנהל שמייצג את חברי העמותה נאמנה" סובלים מבעיית אגו.
אל תכניס מילים לפי. לא אמרתי שכולם נטולי אגו. אמרתי שזה מסתכל שזה נפל (נכון לעכשיו, ולדעתי!) בעיקר מסיבות של אגו ולא מסיבות של היתכנות כלכלית. ובכל מקרה זאת לא אשמת חברי הועד המנהל שעשו את מירב המאמצים להשיג הסכם.
תראה ליפקין לא מצפה להרוויח כסף מהעסקה ע"פ דבריו לכן די ברור שמה שמניע אותו זה האגו אם הוא היה לחלוטין חסר אגו הוא לא היה מושך את ההצעה. אני לא אומר שהאגו של ליפקין לא יכול לשרת את כולנו. בנוסף האגו של חברי העמותה מאוד חשוב במתווה שהוא מציע מכיוון שהם צרכים לעבוד קשה בכדי להביא כסף. הם גם משלמים יותר כסף עכשיו בשביל האגו הזה(מנוי זול יותר) |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 16:50:39
|
לא הבנתי איך הגענו לפיצוץ .כאלו מה קרה? ולמה כל העולם ואשתו כבר יודעים על זה כולל השכנים שלי שבאו לנחם?העמדה של העמותה יותר מברורה אני מבחנתי בפנים עם חלק מכובד של צעירים שבין האוהדינו .למה אי אפשר לדבר הרי אחראיות כספית על האחוד היא גם עלינו זה אומר שתנאים גם יכולים להתגמש.גם ירון היה אופטימי או שאני טועה? |
אליה |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 17:18:53
|
בחייאת רבאק,די! היה ברור לפני שליפקין עייף, היה ברור שיש סיכוי שזה יקרה, אז עכשיו אתם משתמשים בזה בשביל להגיד "צדקנו"? די, אי אפשר עם הגישה הזאת, זה נורא. אין שום הצדקה ליחס הזה. ליפקין היה הגון וחיובי, אמר שישאר אוהד, מרקוס אומר כבר חודשים שהוא אדם אנין וטוב, אבל אתם חושדים לפני ומאשימים אחרי. |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 17:41:27
|
ההבהרה במקום וטוב שהבהרת.
מאידך, לייחס ל"אגו" את הרצון הלגיטימי בעצמאות (חלקית, אגב) זה קצת לא הגון. דוגמא: אם הפלשתינאים היו רק משאירים את האגו בצד, היינו מצליחים להגיע איתם להסכם שלום. |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
|
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 17:53:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
ליפקין היה הגון וחיובי, אמר שישאר אוהד, מרקוס אומר כבר חודשים שהוא אדם אנין וטוב, אבל אתם חושדים לפני ומאשימים אחרי.
אם מרקוס אומר שמישהו הוא "אנין" זו בהחלט אבחנה מקצועית
וברצינות, אם זה ספין כחלק ממשא ומתן זה בהחלט לגיטימי ולא צריך לקחת ללב, אם ליפקין מתכוון לדבריו, והצעתו שהובאה בפנינו אחרונה בהחלט, נראה לי שהרוב מסכימים שאסור לקבל אותה. |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 18:07:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
בחייאת רבאק,די! היה ברור לפני שליפקין עייף, היה ברור שיש סיכוי שזה יקרה, אז עכשיו אתם משתמשים בזה בשביל להגיד "צדקנו"? די, אי אפשר עם הגישה הזאת, זה נורא. אין שום הצדקה ליחס הזה. ליפקין היה הגון וחיובי, אמר שישאר אוהד, מרקוס אומר כבר חודשים שהוא אדם אנין וטוב, אבל אתם חושדים לפני ומאשימים אחרי.
פספסתי משהו? איזה יחס הוא קיבל? אנחנו מופתעים מהדחייה וגם מופתעים מהפרסום המהיר. מה עכשיו עשינו לא בסדר.
ניסיתי להסביר שאין מה להיות מופתעים, כי הוא ביקש וציפה להחלטה והעמדה להצבעה. וגם שהתגובה שלו היתה סופר הוגנת.
|
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 12/01/2014 : 20:25:12
|
חשדנות זה נורמאלי לגמרי. להעביר למישהו שאני לא מכיר את אחד הדברים הכי יקרים לי בחיים בלי שום חשדנות? עם כל זה שאני רוצה להאמין שהוא אדם תמים עם ערכים אדומים והרבה רצון טוב. זה לא נראה ככה עם איך שהוא מנהל את המו"מ איתנו והחשדנות רק מתחזקת. אבל להירגע, שום דבר לא מפוצץ. עכשיו זה תלוי בו ויש לי הרגשה שהוא יתגמש ויסכים, הוא פשוט בודק כמה רחוק אפשר ללכת כדי להוציא מהעסקה את המיטב עבורו, איש עסקים אחרי הכל.
התגובה שלו כפי שפורסמה בone גם יוצרת סימפטיה לליפקין וגם גורמת לנו לפחד לדרוש תנאים נוספים. הבן אדם מבין עסקים. הייתי שמח לראות את אוהדי המקורית מפעילים עליו לחץ ולא רק עלינו. בסך הכל רוצים שהפועל המקורית תהיה בבעלותם, בבעלות כל אוהדי הפועל י-ם. ממצב מלחמה למצב של בניית בית משותף, זה איחוד אמיתי. וליפקין יכול להיות החתום הבלעדי על המהלך הכי מדהים בהסטוריה של הפועל ירשלים. |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
|
|
האיחוד של הפועל ירושלים וקטמון על סף פיצוץ |
|
|
|