משתמש |
פניה אישית מיוסי ליפקין |
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 06/01/2014 : 00:05:10
|
איזה ענק אם זה באמת עמיקם.
ד"ש לאיש הבורקס באצטדיון בית הקברות בחולון, נוכל |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 06/01/2014 : 06:15:27
|
יוסי ליפקין אח אדום. אני מלא הערכה למה שעשית עד כה למעננו, ובטוח שההצעה שאתה מציג לפנינו באה ממקום נקי, ואמתי. וגם מכובד בעייני שאתה פונה אלינו כאן. לו אני במקומך, הייתי עושה צעד נוסף, שאין לו תקדים בכדורגל הישראלי, ובכלל: הייתי קונה את הפועל האהובה, ומוסר אותה כך בפשטות לעמותת האוהדים של קטמון. אתה תחרט בדברי ימנו כאחד יחיד ומיוחד שגדלות הנפש שלו גדולה מכל סכום כסף. יוסי, אם יורשה לי, למה כל זה חייב לבוא עם "שליטה"? באמת, תסביר לי. הרי אם בעלי הפועל הנוכחיים לא היו יוצרים כזה מן בור פיננסי, היינו משלימים את משימת האיחוד מזמן, בכוחות עצמנו, וחוגגים אתך העפלה הסטורית בחזרה לליגת העל. למרות כנות הצעתך, צריך יותר בשביל לשכנע אותי לוותר על ה 1/469 בעלות שלי כיום. בעלות שלא מקנה לי כמעט כלום אך מביאה איתה מחויבות עצומה ואקטיבית לגורל המועדון וכל מה שמסביבו. נכון יוסי, בשנים האחרונות נוסף לאהבה שלנו להפועל ירושלים עוד מימד שהלך והתעצם. אין פה שום תרוצים, ואף אחד לא ישכנע אותי אחרת: אנחנו הכי הפועל ירושלים שאפשר, יותר מזה - אנחנו הפועל קטמון ירושלים. ומילה אחרונה, אתה יודע יוסי, שלפעמים הרבה כוונות טובות מובילות לסוף לא צפוי ואפילו מר. המהלך שהתחלת, מתוך המון רצון טוב והשקעת זמן וכסף, עלולים לגרום נזק בלתי הפיך למה שאתה עצמך מוקיר כמפעל ייחודי שהוא כתר בראשה של ירושלים. בידידות, דוד חרוץ
|
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 06/01/2014 : 06:35:20
|
אין לי מושג על סמך מה אנשים החליטו שמדובר בטרול. כך או כך, זה לא ממש משנה. בכל מקרה ההחלטות שלנו יתקבלו על ידי חברי העמותה.
ובלי קשר להחלטה שלנו, אני מאחל לליפקין בהצלחה בהעפת סאסי מהפועל. לצערי ולאור נסיון העבר, אני די סקפטי. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 06/01/2014 : 06:45:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוסי ליפקין
אחיי האדומים. ברצוני להסביר את הצעתי במילים ספורות. הבטחה בכתב למעורבות אוהדים ללא שליטת אוהדים.
יצא המרצע מהשק: הבטחה בכתב למעורבות אוהדים ללא שליטת אוהדים.
איך אמר לי פעם בוס שלי: הוא יעבוד ואני אזיע.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 06/01/2014 : 07:08:18
|
אם זה טרול, סחתיין! הצלחת להלחיץ. אם לא- זאת שערורייה וחוצפה יוצאת דופן. |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 06/01/2014 : 07:24:47
|
טרול או לא טרול (אישית אני מקווה שזה אכן טרול, אבל בקטנה), ההשוואה לנוכל גמיש היא מופרכת. ליפקין בא כנראה מכוונות טהורות וצריך להתייחס להצעה שלו בהתאם. לצערי אני מעריך שהסיכוי שלו לסגור מול סאסי קטן מחמישים אחוז. נאלץ להצביע בעד/נגד איחוד שיהיה מותנה בעיסקה שסיכוייה לא ברורים. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-06/01/2014 15:28:58 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 06/01/2014 : 07:33:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריאל
אם זה טרול, סחתיין! הצלחת להלחיץ. אם לא- זאת שערורייה וחוצפה יוצאת דופן.
למה שערורייה וחוצפה יוצאת דופן? אסור לבן אדם לכתוב בפורום הקדוש שלנו?
אגב, אני לא יכול לדעת אם זה טרול או לא, אבל אני מוכן להמר שלא. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 06/01/2014 : 10:05:12
|
יוסי, תודה לך על המאמץ ההירואי להציל את הפועל ירושלים מהקבלן החמדן שכבר עשרים שנה מענה אותנו. אני אישית אתקשה מאד לתמוך בהצעה שלך, של מעורבות אוהדים ללא שליטה. מה זה אומר, "מעורבות"? הרי גם שישבתי בטדי וראיתי את הפועל של מישל דיין וויקטור יונה הייתי מעורב בקניית הכרטיס ובייאוש הקולקטיבי ביציע. אתה אומר בעצם "שמעו, חברים, עם כל הכבוד הרב, אם אני שם מיליונים כדי לכסות את חובותיו של סאסי אז אני גם בעל הבית. אתם יכולים לתמוך, לעודד, לעזור, אבל אני בעל המאה ולכן בעל הדעה".
והאמירה הזו נכונה והגיונית אבל גם מפחידה מאד. מהמעט שאני יודע עליך אתה עושה רושם של אדם ראוי, לא עסקן כמו גמיש שבא לעשות עלינו יחסי ציבור. אבל בדיוק כמוך, היו בשנים האחרונות עשרות אנשים שנכנסו לעולם בעלות הכדורגל עם רצון טוב וכוונות טהורות ונכוו עמוקות, וכשהם עזבו המצב של הקבוצה שלהם היה רע בהרבה. ומה יהיה כשיימאס לך? הרי על כל שחר או גולדהאר אחד יש בין בעלי הקבוצות עשרות אזוגים וטביבים וסאסים, אנשים שכוונתם רעה ופגיעתם רעה עוד יותר והאוהדים הם בני ערובה חסרי אונים בידיהם. אם זה כל מה שאתה מציע לנו, "מעורבות" בעסק שבבעלותך, אז אני נגד.
וכמו שאמרו כאן קודם, סגרת עם סאסי בכלל? הבנאדם הרי משנה את דעתו פעם בשלוש דקות, ולא יוותר לך בחיים על שכונת הוילות שהוא רוצה לבנות על המגרש בקריית יובל. אם אין לך את הפועל המקורית ביד מה אתה רוצה מאיתנו?!
|
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 06/01/2014 : 10:26:16
|
לדעתי צריך לקבל את ההצעה של ליפקין . הגענו למקסימום תקציב במתכונת הנוכחית וזה לא הולך להשתנות כל עוד נשאר קבוצה שנתמכת ע"י האוהדים בלבד . אז נצליח לשרוד בליגה עוד שנה שנתיים ובסוף כנראה שנרד ליגה , מה שלדעתי יוביל לפרוק הקבוצה . בקבוצה מאוחדת ומתוקצבת(צריך לברר כמה הוא מתכוון להשקיע) אפשר לעלות ליגה ובטווח הארוך אולי אפילו לחלום על תארים . |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 06/01/2014 : 13:06:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוסי ליפקין
אחיי האדומים. ברצוני להסביר את הצעתי במילים ספורות. הפועל ירושלים ללא סאסי. קבוצה נקייה מחובות. הבטחה בכתב למעורבות אוהדים ללא שליטת אוהדים. זהו כל השאר זה ספין של אנשים שאו לא יודעים או מחבלים בכוונה. הכל נעשה ברוח וכוונה טהורה וטובה. זה הזמן להחליט: הקבוצה שהצגתי או להישאר הקבוצה שאתם, שבאופן אישי אני מעריך ואוהד. אני אקבל כל החלטה שתקבלו ובלבד וההצעה תוצג באופן הוגן. אני מבין שיתכן שמה שהיה נכון לשנים קודמות השתנה והצעה שהיתה עוברת בקלות בעבר, כבר לא מספיקה, ואם זה המצב אני מציע ומצפה שלא תסתתרו מאחורי תרוצים שונים ובמקום זה תתגאו בדבר היפה שבניתם ותאמרו שבאמת התאהבתם בו, זו לא מילה גסה שיש להתבייש בה הרי כל הכדורגל מורכב משנאה ואהבה ובקבוצה כמו שלנו (אם תרשו לי הרי גם אני אוהד) קל להתאהב, אני בהחלט אבין. הסיכון שאתם לוקחים מבחינתכם הוא גדול אבל אל תשכחו את הסיכוי, להרים ביחד קבוצה אדומה שתהיה אלטרנטיבה אמיתית לצהובים. בכבוד ואהדה יוסי לפקין
יוסי אחי האדום, (גם אם אתה טרול אז לפחות זה מקום לפתח את הדיון וממילא יהיו רבים שיחוו דעתם - דבר חשוב לכשעצמו). לדעתי אנו מסכימים על הרוב (2 מ3 הצעותיך)ואכן נשאר נושא מעורבות האוהדים (וזה גם בהנחה שסאסי לא יהפוך עורו וחברבורותיו...). אם אתה רוצה באמת את התמיכה שלנו בהצעה, כאשר כאן המקום להודות לך על רצונך וניסיונותיך הרבים לבצע את האיחוד. הרי שאתה צריך לפרט מהי מעורבות האוהדים ומהו מודל הניהול שאתה מציע. באופן אישי אתה נראה לי אדם אמין שהייתי לוקח את הסיכון בללכת איתו בהימור מחושב, אבל אני צריך לדעת שזה הימור שאיננו על כל הקופה. אם תוכל להיות יותר מדוייק, מה אתה תנהל ומה אנו ננהל, מה תהיינה הסמכויות שלנו, ומי מחליט בסוף כאשר יש קונפליקט זה יהיה הרבה יותר מסתם אימרה של מעורבות ולא שליטה. אני יכול להבין את הרצון שלך לשלוט השאלה היא מה אתה משאיר לשותפיך (אנו). האם נהפוך עלה תאנה? האם נהפוך חותמת גומי או אפילו לא זה.... אם אתה באמת רוצה בשותפות ומאמין במודל קבוצת האוהדים שחלקת לו כאן שבחים, בוא ועשה את הצעד הנוסף שהרי שקיפות זה א,ב בין שותפים.
אם תוכל לפרוס כאן את המודל שאתה רואה, יהיה לנו הרבה יותר קל לקבל החלטות. |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 06/01/2014 : 13:16:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610 אני יכול להבין את הרצון שלך לשלוט השאלה היא מה אתה משאיר לשותפיך (אנו). האם נהפוך עלה תאנה? האם נהפוך חותמת גומי או אפילו לא זה.... אם אתה באמת רוצה בשותפות ומאמין במודל קבוצת האוהדים שחלקת לו כאן שבחים, בוא ועשה את הצעד הנוסף שהרי שקיפות זה א,ב בין שותפים.
אם תוכל לפרוס כאן את המודל שאתה רואה, יהיה לנו הרבה יותר קל לקבל החלטות.
מה שחשוב הוא לא מה שליפקין או הטרול המתכנה כך יגיד. הדבר היחיד שיקבע הוא ההסכם מולו שיוצג לנו. וזה דיון שצריך להתקיים בפורום הסגור. |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 06/01/2014 : 13:54:15
|
ליפקין כל הכבוד על הרצון להציל את הפועל. אבל נראה שאתה לא מחפש שליטה, אתה מחפש בעלות. כי שליטה וקבלת החלטות יום יומיות במועדון תוכל לקבל כחבר רגיל בועד המנהל, תפקיד שדורש הרבה התנדבות, מאמץ והשקעת זמן. זה מה שאתה רוצה או שאתה רק רוצה בעלות על כל העסק הזה שהולך ומתפתח.
אם אתה בא רק ממניעים של עזרה ולהציל משהו שחשוב לך וגם שעל הדרך תקבל הערכה. אז לא היה ולא יהיה אביר על סוס לבן יותר ממך אם תרכוש את המקורית ותגיש אותה לאוהדיה. תהיה רק הפועל ירושלים אחת ואוהדי המקורית יכנסו לעמותה |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 06/01/2014 : 15:06:58
|
יוסי ליפקין שלום,
אז זה מה שאתה מציע: הפועל ירושלים ללא סאסי. קבוצה נקייה מחובות. הבטחה בכתב למעורבות אוהדים ללא שליטת אוהדים. זהו כל השאר זה ספין של אנשים שאו לא יודעים או מחבלים בכוונה.
אז ככה זה מהצד שלי (מהחלק ה 1/469 שלי): ההצעה שלך עונה על שני שלישים מהציפיות שלי לכן אני חושב שאני אקבל אותה. ההצעה הזאת לא משמחת אותי, היא גורמת לי סוג של אנחת רווחה - השגתי לא מעט ממה שרציתי ועל היתר אני מתפשר (כלומר מוותר). אז למה אני לא שמח? כי אני כבר לא אהיה מעורב כמו שהייתי קודם. אני אבוא למשחקים (למרות שבימי שני כנראה שכבר לא - זה נורא לא נוח). אני אולי אקנה מנוי (יותר סביר שלא כי בלי ימי שני זה בטח לא משתלם).
בקיצור, נראה לי שגם אתה יוצא עם שניים מתוך שלושת הסעיפים שלך: מעורבות אוהדים בעצם תחזור להיות צעקות על בעל הבית לפטר מאמן או להביא רכש חדש.
אז אתה בטוח שזו ההצעה שלך? כי אם כן היא משאירה תחושה של Loose Loose: גם אנחנו מפסידים וגם אתה.
בברכת אדום עולה 1/469
|
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 06/01/2014 : 15:43:17
|
בקיצור, אחרי 19 שנה יש הזדמנות חד פעמית להפרד מיוסי סאסי הבעלים הגרוע בתולדות הכדורגל הישראלי. כבונוס מקבלים בעלים נחמד מאד (כך התרשמתי) שגם אוהד את הקבוצה וגם רוצה מעורבות אוהדים/שיתוף אוהדים/איך שלא תקרא לזה. אני חושב שההצעה הזו הייתה נחשבת לחלומית בתחילת הדרך ורק נזכיר שבעכבות הפיצול באוהדים ובעכבות זה שהקבוצה המקורית קיימת אין בכלל את הפריבילגיה לסרב להצעה כזו. אלא אם כן אתם מחליטים שבעלות אוהדים מעל הכל. כולל מעל הפועל ירושלים ומחליטים לקבע את הפילוג לעולמי עד (לגיטימי, אבל אין דרך חזרה). |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 06/01/2014 : 16:03:17
|
שלום לך יוסי ליפקין.
קודם כל, אני רוצה להודות לך על המאמצים שאתה משקיע בחודשים האחרונים בניסיון לסיים את הפילוג בין אוהדי הפועל ירושלים. זה אכן ראוי לשבחים. לצערי נפלת קורבן לעצותיהם או דרישותיהם של חורשי רע (מידיעה אני אומר זאת), אשר מונעים יותר משנאה מאשר אהדה לקבוצה. הלכת אחרי מי שהדליף את פרטי ההסכם כמניפולציה והתעלמת במופגן מהצעות חכמות ומתונות שהופנו אליך על ידי חברי ועד המנהל שלנו. התוצאה היא שהכנסת אותנו, ואת עצמך, לפינה שקשה מאד להיחלץ ממנה בלי פגע. שוכנעת על ידי נותני העצות שלחשו לאוזן שלך שעליך להגיש לנו הצעה בה אין לא שליטה ולא ניהול של אוהדים. מה עובר בראשך? האם עלה על דעתך שאתה דוחף את חברי העמותה שלנו לעמדה בלתי אפשרית, בה הם נדרשים לבחרו בין שתי אהבות גדולות. האם זו התחלה נאותה לקשר חיובי לאורך זמן? אחת משתיים, אם הצעתך תידחה (כנראה מה שיקרה) הנצחת את הפילוג. את היא תתקבל תהפוך בעיני, ובעיני רבים, לאיש אשר הרס דבר ייחודי, אותו למדנו לטפח ולאהוב. מין גרסה מעודכנת של סאסיונה מוצלח יותר. אגב, באפשרות השניה, אנו ממליץ לך להכין את הארנק. קבלני מודעות וספונסרים לא נהיה, כי הרי אתה תהיה בעל הבית. צר לי שלא השכלת לקבל את ההצעות שנשלחו אליך מטעם הועד המנהל. הייתה לי נגיעה קטנה בתחילת הדרך, ונראה לי שחיפשנו דרך לרבע את המעגל, הצענו שליטה הדרגתית שלנו, מודלים של 51%, ניהול של עמותה וניסוחים שהיו צריכים לפייס אותך, אבל אתה העדפת קו קשוח, בלתי מתפשר ובלתי סביר. לו היית מסכים להצעות שלנו, ההצעה הייתה זוכה לרוב עצום בשני המחנות, אבל אתה העדפת להתחבר לפלג קיצוני של אנשים שרק שנאה הם יודעים. צר לי באמת שהפכת בעזרתם של אותם "יועצים" לעוד אפיזודה חולפת בימי הפועל קטמון ירושלים.
|
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
נערך על ידי - avitemkin ב-06/01/2014 16:06:22 |
|
|
פניה אישית מיוסי ליפקין |
|
|
|