משתמש |
מה יהיה עם אלברמן?  |
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 20/12/2013 : 18:22:59
|
היום הוא בישל 2 גולים לפ"ת אז מה יהיה?
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 20/12/2013 : 19:01:53
|
העובדות נכונות אבל צריך לתת אשראי לשחקנים צעירים. השילוב בין עזו לבראשי היה מושלם ושינה את פני הקבוצה. אני מבין שעזו יחזור נגד נצרת עילית, אחד המשחקים המכריעים שלנו העונה. השחקנים, המאמן והקהל התנהגו למופת גם היום, לא ויתרו עד הסוף. בדף הפייסבוק שלי כתבתי שאני "מבואס חלקית". מת על המועדון הזה. אשר לדור אלברמן, הוא עוד יתאושש |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 20/12/2013 : 20:36:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
היום הוא בישל 2 גולים לפ"ת אז מה יהיה?
יחזור לספסל. קשה לראות אותו חוזר בקרוב. |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 21/12/2013 : 11:10:48
|
זה מחיר של שילוב צעירים, וצריך לשלם אותו ולעודד את השחקן ולתמוך בו. יש לי בעיה עם שחקנים אחרים שמאכזבים באופן קבוע ופותחים בהרכב. כמו עבד מורג'אן |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 21/12/2013 : 13:14:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
זה מחיר של שילוב צעירים, וצריך לשלם אותו ולעודד את השחקן ולתמוך בו. יש לי בעיה עם שחקנים אחרים שמאכזבים באופן קבוע ופותחים בהרכב. כמו עבד מורג'אן
בדיוק מה שרציתי להגיד על עבד אבל הוא הפך פה בפורום לסוג של פרה קדושה שאי אפשר להעביר עליה ביקורת, אז העדפתי לא להמנע.
לדעתי עבד השחקן הכי חלש של קטמון בחודש האחרון, ואחת הסיבות שההתקפה שלנו לא כובשת יותר משער למשחק מאז המשחק נגד סאדר.
הוא לא מספיק מדויק, הוא לא מספיק מניע את החלק ההתקפי, והוא נעלם לדקות ארוכות מדי משחק.
הוא קיבל יותר מדי צ'אנסים השנה, והוא פעם אחר פעם לא לוקח אותם.
לדעתי בחלון העברות הקרוב צריך למכור אותו לקבוצה אחרת, ולהביא פליימייקר במקומו. יש לנו כל כך הרבה שחקנים מוכשרים בחלק ההתקפי, וחבל שבתפקיד אולי הכי חשוב במגרש לא יהיה לנו את השחקן המתאים להשתמש בהם... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 21/12/2013 : 14:23:16
|
עבד לא רק שהשחקן הכי חלש שלנו הוא גם בתפקיד המרכזי ביותר. עושה משחק.. חייבים להחליף אותו בינואר בשחקן אחר. אם היה לנו במקום עבד עושה משחק אמיתי היינו ארבעה מקומות למעלה בטבלה... |
נערך על ידי - שלומי דנינו ב-21/12/2013 14:24:15 |
 |
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 21/12/2013 : 14:34:43
|
עד כה עבד היה בגדר פרה קדושה. בהעדר עושה משחק מרכזי, היכולות של אדלשטיין, שטיין,עומרי לא מנוצלות עד תום.אין מעבר כדורים דרך האמצע.כדאי בהחלט לשקול החלפתו בינואר.כגודל הציפיה גודל האכזבה. |
נערך על ידי - nachumco ב-21/12/2013 14:37:33 |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 21/12/2013 : 16:06:09
|
כפרה קבוצה שלכם משחקת בלי חלוץ טבעי בלי בונה משחק טבעי ועם ילד(שלדעתי נתן את כל מה שיש לו במגרש)במקום עזו שמשתפר ממשחק למשחק .מה אתם רוצים אם אין מי שיכנס פנימה ויסיים את ההתקפה והכל הולך לפי הרמות של מגנים לרחבה שיש קבוצות שאוכלות את זה ויש שלא.אתמול זו היתה הפועל פתח תקווה שלא אוכלת כאלה דברים ,סוגרת היטב ומתקיפה דרך שחקן שהפועל ירושלים הביאה לארץ-דוד גומז (מבריק) אז טעה אלברמן לא נוראה יש לו כדורגל אבל אנחנו רוצים יותר אנחנו רוצים לנצח ,נכון?אין בעיה נתחזק וננצח אבל לא כאשר 60% משחקני שדה של החהלק הקדמי יושבים לידי ביציע(ומורטים שערות-עזו,עידן ויובל)ס ב ל נ ו ת .יש משחק קבוצה עומדת טוב ועד רגע אחרון לחמה כאללו אין מחר אני אומר-גברים אחד אחד יצאתי מרוצה אתמול(חוץ ממחירי כרטיסים חזיריים כמובן).אנחנו על השביל יהיה בסדר.. |
אליה |
 |
|
חולצת המזל
6 הודעות |
נשלח - 21/12/2013 : 16:10:57
|
מישהו יודע מה עם פוגלמן ? |
''הפועל ירושלים שלנו'' |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 21/12/2013 : 16:40:31
|
עזו כבר עונה שנייה יוצר בורות בלי הפסקה, אוטומטית מחזיר כדור אחורה לשמש ונותן ליריבה בממוצע גול במשחק, שי מאט כל מהלך שמגיע אליו ולא מצליח להכניס אותו לרשת אם זה לא פנדל, אדלשטיין מחמיץ פעם אחר פעם שערים בטוחים, בנינו קבוצה עם 10 קשרים אבל בלי משחק קישור, כל הכדורים ישר מועפים להתקפה בתקווה שמישהו יעשה משהו, אין לנו שחקן אחד שמנצח מאבק פיזי על הכדור, וכמעט כל הכנסות הכדור שלנו לרחבה של היריבה נגמרות בדיוק בידים של השוער או עפות לשום מקום מחוץ לרחבה, ומי שאשם וצריך להיות מוחלף בינואר הוא השחקן היחיד שמגיע לנהל משחק. שמגיע קרוב לבקש את הכדור לרגל. נשחרר אותו ונישאר בכלל בלי כלום באמצע. לא תהיה סיבה שהכדור יעבור שם |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 21/12/2013 : 16:48:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חולצת המזל
מישהו יודע מה עם פוגלמן ?
קיבלנו עדכון בפורום חברי העמותה שחלה החמרה בפציעה שלו ולא ידוע מתי הוא יחזור. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
חולצת המזל
6 הודעות |
נשלח - 21/12/2013 : 17:02:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
עזו כבר עונה שנייה יוצר בורות בלי הפסקה, אוטומטית מחזיר כדור אחורה לשמש ונותן ליריבה בממוצע גול במשחק, שי מאט כל מהלך שמגיע אליו ולא מצליח להכניס אותו לרשת אם זה לא פנדל, אדלשטיין מחמיץ פעם אחר פעם שערים בטוחים, בנינו קבוצה עם 10 קשרים אבל בלי משחק קישור, כל הכדורים ישר מועפים להתקפה בתקווה שמישהו יעשה משהו, אין לנו שחקן אחד שמנצח מאבק פיזי על הכדור, וכמעט כל הכנסות הכדור שלנו לרחבה של היריבה נגמרות בדיוק בידים של השוער או עפות לשום מקום מחוץ לרחבה, ומי שאשם וצריך להיות מוחלף בינואר הוא השחקן היחיד שמגיע לנהל משחק. שמגיע קרוב לבקש את הכדור לרגל. נשחרר אותו ונישאר בכלל בלי כלום באמצע. לא תהיה סיבה שהכדור יעבור שם
שמע עזו מחזיר לעמית בלי הרבה ברירות -אין מי שיבוא לקבל כדור ,אין מי שייתן את הפס לחלוץ .עבד לא בכושר טוב ואני הייתי מוותר עליו ,שי כבר בקושי זז ושאנחנו עולים איתו אני מרגיש שאנחנו 10 שחקנים .אדלשטיין חייב ללמוד איך לסיים כי הוא מחמיץ מלא .היחידי שלוקח עליו את הכול בידיים זה אורי כהן וגורגי שאפילו שהם מגנים הם נותנים את הלב והנשמה עולים להתקפה מבשלים ויוצרים מצבים .מילה טובה לבראשי -ראיתי את התסכול שלו אחרי הגולים ללא ספק שחקן לחימה חבל שאין הרבה כמוהו ,מילה אחרונה איפה לעזאזל המאמן שוערים ?!!?!? עמית שמש לא יודע לצאת לכדורים ואנחנו חוטפים כל פעם על זה . |
''הפועל ירושלים שלנו'' |
 |
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 21/12/2013 : 17:18:22
|
מסכים שעבד לא במיטבו בתקופה האחרונה אבל ואבל גדול הוא היחיד שמסוגל להעביר את הכדור מההגנה להתקפה והיחיד שבא לבקש את הכדור וכרגע אין לו תחליף. להזכיר לכם איך נראינו כשעבד היה פצוע? |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 21/12/2013 : 18:30:33
|
משעשע. מפוסט שנקרא "מה יהיה עם אלברמן" נהיה לנו "מה יהיה עם עבד".... עבד לא פרה קדושה, ואני מתחילת העונה לא התפעלתי. אבל עבד משחק ברמה של כל יתר הקבוצה, יש לו יכולת לא מבוטלת לגונן על הכדור כל עוד הוא אצלו. ואתמול - הוא איבד כדור ונתן רייס מטורף אחרי השחקן שחטף לו, וממש בשארית כוחותיו חילץ בחזרה ממהלך עם פוטנציאל נזק. וזה ב 3:0. ברגע אחד עבד הוכיח כמה מחויבות יש לו בשבילנו, לא רצוי להוציא לו את החשק בשלב זה. אם כבר שחקנים, שי מזור הופך בשקט לשחקן הרכב בזכות ולא בחסד. הוא הקשר ההתקפי של הקישור האחורי שלנו. או ההפך... זה מה שקוראים 50:50 ? קראנקו?
|
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 21/12/2013 : 19:12:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
שי מזור הופך בשקט לשחקן הרכב בזכות.
מזור לקח בשתי ידיים את ההזדמנות שעופר נתן לו, למרות שהוא לא משחק בתפקיד הטבעי שלו (בלם). עזו יחזור להרכב במשחק הבא, ואלברמן שפתח בשני המשחקים האחרונים בגלל צהבת של אורי כהן ועזו יחזור כנראה לספסל במשחק הבא. החלק הקדמי לא נותן תפוקה במשחקים האחרונים. עופר צריך במשחק הבא להעלות בהרכב חלוץ טבעי (עידן/עומרי רון/וייסברג). מישהו יודע מתי עידן ודגו חוזרים לסגל? |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 21/12/2013 : 20:36:00
|
את התשובה לשאלה שבכותרת הת'רד כאמור כבר נתנו פה: אלברמן יחזור לספסל במשחק הבא, כי אנחנו חוזרים למצב בו רביעיית ההגנה הבכירה שלנו חוזרת להרכב.
לגבי עבד ובכלל מרכז הקישור, יש לנו בעיה בעמדות האלו. אני בספק אם שחקן חדש יפתור אותה, אלא אם יהיה מדובר בשחקן באמת טוב (יש פליימקרים טובים יותר מעבד בשוק? כאלו שהקבוצה יכולה להביא מבחינה כלכלית?). קבוצה צריכה לשחק על החוזקות שלה. החוזקות שלנו הן בחלוצים ובאגפים. יש לנו את אחת ההתקפות היותר מוכשרות בליגה (כשכולם בריאים וכשירים), אבל צריך לדעת איך למקסם את היתרון הזה כדי להוציא ממנו יותר. ברמת הסגל שיש לנו זה אומר לשחק כמה שפחות דרך המרכז וכמה שיותר מהאגפים (כמו שעשינו אתמול מול פ"ת), רק לעשות את זה מהר יותר (ז"א, עם כמה שפחות ברבורים וכדרורים במרכז השדה, שזו כרגע אחת הבעיות הגדולות עם עבד) וכמה שיותר על הדשא (כי כמעט ואין לנו שחקנים באגף שיכולים להשיג שליטה בכדור ככה, ויש לנו רק שחקן אחד, שטיין, שמראה יכולת טובה בנגיחות ברחבה). |
 |
|
מה יהיה עם אלברמן?  |
|