משתמש |
פ"ת - קטמון  |
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 19/12/2013 : 12:56:54
|
מחר משחק! נגד השניה בטבלה. מה אנחנו זוכרים מפ"ת של הסיבוב הראשון? איך משנים הפעם את התוצאה? איך תראה ההגנה בלי מספר 8 שלנו? האם יהיה המשך לחילופי הברכות בין האוהדים שלנו ושלהם, או שזה היה חד פעמי? איך נסתדר עם הפיצול עקב משחק הכדורסל? (כמו שמנדי אמר - אני רק הרבה שאלות)
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 19/12/2013 : 13:16:31
|
המשחק ב-15:00, כן? משום מה נתקלתי בפרסום של 15:30 באחד מהאתרים. |
 |
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 19/12/2013 : 13:18:37
|
טוב, אני רואה שהוא אכן ב-15:30... :) |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 19/12/2013 : 13:29:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
מחר משחק! נגד השניה בטבלה. מה אנחנו זוכרים מפ"ת של הסיבוב הראשון? איך משנים הפעם את התוצאה? איך תראה ההגנה בלי מספר 8 שלנו? האם יהיה המשך לחילופי הברכות בין האוהדים שלנו ושלהם, או שזה היה חד פעמי? איך נסתדר עם הפיצול עקב משחק הכדורסל? (כמו שמנדי אמר - אני רק הרבה שאלות)
לפי סדר השאלות :
זוכרים חומר שחקנים טוב אך לא מאוזן בלי יותר מדי יד מכוונת. פרננדס, אסולין, פסו, רביבו, לוקמן, יוגב בן סימון, איתי אלקסלסי, דיוויד גומז.
לוקחים את הפיקה של אדריאן פרננדס וליאור אסולין בדקות הראשונות. הכי פשוט, הכי אפקטיבי. בצבא אני חושב קוראים לזה ממ"פ – מוציא מכלל פעולה. אם אפשר גם משחקים בלי רגשי נחיתות ו 3 קשרים אחוריים בשביל לקחת את האמצע וכל הבולשיט הזה של כל מיני מאמני תחתית כושלים. ראינו כמה זה עבד בלוד
חוששני שהרבה פחות טוב מאשר איתו, ואשמח שלא יהיה ככה.
יש סיכוי כזה, לדעתי לא גבוה כי כמה דביקים אפשר כבר להיות, אני מוותר על הברכות בשביל הנקודות. מאמין שגם אתה.
ברור שישפיע לרעה, אבל הבריגדה עשתה בקרת נזקים ופיצלה כוחות למיטב הבנתי. אחלה דור כבר אמרנו, לא ?
|
נערך על ידי - קראנקו ב-19/12/2013 13:30:34 |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 19/12/2013 : 14:12:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
לפי סדר השאלות :
זוכרים חומר שחקנים טוב אך לא מאוזן בלי יותר מדי יד מכוונת. פרננדס, אסולין, פסו, רביבו, לוקמן, יוגב בן סימון, איתי אלקסלסי, דיוויד גומז.
לוקחים את הפיקה של אדריאן פרננדס וליאור אסולין בדקות הראשונות. הכי פשוט, הכי אפקטיבי. בצבא אני חושב קוראים לזה ממ"פ – מוציא מכלל פעולה. אם אפשר גם משחקים בלי רגשי נחיתות ו 3 קשרים אחוריים בשביל לקחת את האמצע וכל הבולשיט הזה של כל מיני מאמני תחתית כושלים. ראינו כמה זה עבד בלוד
יש סיכוי כזה, לדעתי לא גבוה כי כמה דביקים אפשר כבר להיות, אני מוותר על הברכות בשביל הנקודות. מאמין שגם אתה.
ברור שישפיע לרעה, אבל הבריגדה עשתה בקרת נזקים ופיצלה כוחות למיטב הבנתי. אחלה דור כבר אמרנו, לא ?
תודה קראנקו, לכל הפחות שיתוף הפעולה ביננו הולך ומשתבח.. איפה אתה מחר? |
נערך על ידי - davidkipod ב-19/12/2013 14:13:41 |
 |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
|
Gorbin
54 הודעות |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 19/12/2013 : 16:04:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
לפי סדר השאלות :
תודה קראנקו, לכל הפחות שיתוף הפעולה ביננו הולך ומשתבח.. איפה אתה מחר?
אין בעד מה, עם השת"פ אל דאגה, יהיה בסדר, ובעיקרון אם לא יהיו שינויים אני מחר ביציעי המושבה. |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 19/12/2013 : 19:02:15
|
אוהד אדלשטיין פוגש את קבוצתו לשעבר. אצל שחקן נורמאלי הייתי אומר שיש כאן פוטנציאל למוטיבצית יתר. אבל לאוהד יש גם כך התלהבות טבעית, בקיצור - מעניין.
|
נערך על ידי - davidkipod ב-19/12/2013 19:02:34 |
 |
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 19/12/2013 : 19:51:04
|
התכוונת במילים פשוטות לומר, שאדלשטיין יבקיע מחר גול לרשת קבוצתו לשעבר  |
נערך על ידי - nachumco ב-19/12/2013 19:53:56 |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 19/12/2013 : 21:48:13
|
אגב 2 משחקים ב 4 ימים, אני חושב שזה יכול לעבוד דווקא לטובתנו. נבוא חמים. וגם - דרך אפשרית להתמודד עם המהירות של אסולין - לשחק עם ג'וני כבלם. כמו כן - מסתבר שגם עומרי רון ג'ורג'י ואורי כהן עברו בפ"ת. אפשר בבקשה שידור חוזר של הגול בעילוט? לא כולם ראו...
|
נערך על ידי - davidkipod ב-19/12/2013 21:56:55 |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 20/12/2013 : 08:34:38
|
יחס הימורים 1.77:4.16 לרעתנו כמובן. אנחנו אנדרדוג מובהק, כמו שאנחנו אוהבים. |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 20/12/2013 : 19:42:04
|
כמה אכזרי המשחק הזה שאחרי עשר דקות במקום להוביל 1:0, שטיין בועט מחמישה מטרים לגוף של אבגי, ואחרי חצי דקה בראשי (שאני מאוד מעריך אבל היום לא היה טוב) רואה את העשן של השחקן של פתח תקווה והתוצאה 1:0 להם. שאר המשחק היה רק המשך לדקה הזאת. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 20/12/2013 : 20:06:05
|
הדבר היחיד שאני יכול לעלות בדעתי, שעם ג'וני היה לנו יותר מהירות בהגנה. ולא נשכח שההרכב שלנו חסר. אבל בסופו של דבר, אם נהיה כנים, פגשנו קבוצה עדיפה. ומסתבר שכדורגל הוא לא משחק מקרי, והניצחון שלהם במחזור הראשון גם הוא לא היה מקרי. השחקנים שלנו עשו את המקסימום, נהיה גאים בהם, ונמשיך הלאה. וביציע, אולי רק האוזן הסלקטיבית שלי, אבל השיר "הפועל של האוהדים" שבר היום שיאים בפליי ליסט שלנו. רמז לוועד המנהל? והיה משעשע גם הדושיח בין הקהל שלנו והכחולים מנגד בסוף המשחק. שבת עם טעם מריר... |
 |
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 20/12/2013 : 20:36:19
|
עם כל הכבוד למפגני התמיכה ההדדיים של הקהלים , מדובר בבושה של מועדון והנהלה שגובה חמישים שקלים כניסה מילד בן 5 !!
|
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 20/12/2013 : 20:38:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שחר806
עם כל הכבוד למפגני התמיכה ההדדיים של הקהלים , מדובר בבושה של מועדון והנהלה שגובה חמישים שקלים כניסה מילד בן 5 !!
חזירים סרוחים. |
 |
|
פ"ת - קטמון  |
|
|
|