פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

פ"ת - קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  פ"ת - קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם פ"ת - קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 3

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 19/12/2013 :  12:56:54  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחר משחק! נגד השניה בטבלה.
מה אנחנו זוכרים מפ"ת של הסיבוב הראשון?
איך משנים הפעם את התוצאה?
איך תראה ההגנה בלי מספר 8 שלנו?
האם יהיה המשך לחילופי הברכות בין האוהדים שלנו ושלהם, או שזה היה חד פעמי?
איך נסתדר עם הפיצול עקב משחק הכדורסל?
(כמו שמנדי אמר - אני רק הרבה שאלות)

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 19/12/2013 :  13:16:31  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק ב-15:00, כן? משום מה נתקלתי בפרסום של 15:30 באחד מהאתרים.
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 19/12/2013 :  13:18:37  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב, אני רואה שהוא אכן ב-15:30... :)
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 19/12/2013 :  13:29:54  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

לפי סדר השאלות :

זוכרים חומר שחקנים טוב אך לא מאוזן בלי יותר מדי יד מכוונת. פרננדס, אסולין, פסו, רביבו, לוקמן, יוגב בן סימון, איתי אלקסלסי, דיוויד גומז.

לוקחים את הפיקה של אדריאן פרננדס וליאור אסולין בדקות הראשונות. הכי פשוט, הכי אפקטיבי. בצבא אני חושב קוראים לזה ממ"פ – מוציא מכלל פעולה. אם אפשר גם משחקים בלי רגשי נחיתות ו 3 קשרים אחוריים בשביל לקחת את האמצע וכל הבולשיט הזה של כל מיני מאמני תחתית כושלים. ראינו כמה זה עבד בלוד

חוששני שהרבה פחות טוב מאשר איתו, ואשמח שלא יהיה ככה.

יש סיכוי כזה, לדעתי לא גבוה כי כמה דביקים אפשר כבר להיות, אני מוותר על הברכות בשביל הנקודות. מאמין שגם אתה.

ברור שישפיע לרעה, אבל הבריגדה עשתה בקרת נזקים ופיצלה כוחות למיטב הבנתי. אחלה דור כבר אמרנו, לא ?

נערך על ידי - קראנקו ב-19/12/2013 13:30:34
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 19/12/2013 :  14:12:42  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

לפי סדר השאלות :

זוכרים חומר שחקנים טוב אך לא מאוזן בלי יותר מדי יד מכוונת. פרננדס, אסולין, פסו, רביבו, לוקמן, יוגב בן סימון, איתי אלקסלסי, דיוויד גומז.

לוקחים את הפיקה של אדריאן פרננדס וליאור אסולין בדקות הראשונות. הכי פשוט, הכי אפקטיבי. בצבא אני חושב קוראים לזה ממ"פ – מוציא מכלל פעולה. אם אפשר גם משחקים בלי רגשי נחיתות ו 3 קשרים אחוריים בשביל לקחת את האמצע וכל הבולשיט הזה של כל מיני מאמני תחתית כושלים. ראינו כמה זה עבד בלוד

יש סיכוי כזה, לדעתי לא גבוה כי כמה דביקים אפשר כבר להיות, אני מוותר על הברכות בשביל הנקודות. מאמין שגם אתה.

ברור שישפיע לרעה, אבל הבריגדה עשתה בקרת נזקים ופיצלה כוחות למיטב הבנתי. אחלה דור כבר אמרנו, לא ?

תודה קראנקו, לכל הפחות שיתוף הפעולה ביננו הולך ומשתבח..
איפה אתה מחר?

נערך על ידי - davidkipod ב-19/12/2013 14:13:41
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 19/12/2013 :  15:05:39  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=127&docID=160193&lang=he

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

Gorbin Gorbin מנותק

54 הודעות

נשלח - 19/12/2013 :  15:13:24  הצג פרופיל שלח ל- Gorbin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=127&docID=160193&lang=he

שימו לב שכתוב בכותרת של הכתבה ״הפועל ירושלים״ולא ״הפועל קטמון ירושלים״...
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 19/12/2013 :  16:04:13  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

לפי סדר השאלות :

תודה קראנקו, לכל הפחות שיתוף הפעולה ביננו הולך ומשתבח..
איפה אתה מחר?

אין בעד מה, עם השת"פ אל דאגה, יהיה בסדר, ובעיקרון אם לא יהיו שינויים אני מחר ביציעי המושבה.
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 19/12/2013 :  19:02:15  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוהד אדלשטיין פוגש את קבוצתו לשעבר. אצל שחקן נורמאלי הייתי אומר שיש כאן פוטנציאל למוטיבצית יתר. אבל לאוהד יש גם כך התלהבות טבעית, בקיצור - מעניין.

נערך על ידי - davidkipod ב-19/12/2013 19:02:34
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 19/12/2013 :  19:51:04  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התכוונת במילים פשוטות לומר,
שאדלשטיין יבקיע מחר גול לרשת קבוצתו לשעבר

נערך על ידי - nachumco ב-19/12/2013 19:53:56
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 19/12/2013 :  21:48:13  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אגב 2 משחקים ב 4 ימים, אני חושב שזה יכול לעבוד דווקא לטובתנו. נבוא חמים.
וגם - דרך אפשרית להתמודד עם המהירות של אסולין - לשחק עם ג'וני כבלם.
כמו כן - מסתבר שגם עומרי רון ג'ורג'י ואורי כהן עברו בפ"ת. אפשר בבקשה שידור חוזר של הגול בעילוט? לא כולם ראו...

נערך על ידי - davidkipod ב-19/12/2013 21:56:55
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 20/12/2013 :  08:34:38  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יחס הימורים 1.77:4.16 לרעתנו כמובן.
אנחנו אנדרדוג מובהק, כמו שאנחנו אוהבים.
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 20/12/2013 :  19:42:04  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה אכזרי המשחק הזה שאחרי עשר דקות במקום להוביל 1:0, שטיין בועט מחמישה מטרים לגוף של אבגי, ואחרי חצי דקה בראשי (שאני מאוד מעריך אבל היום לא היה טוב) רואה את העשן של השחקן של פתח תקווה והתוצאה 1:0 להם.
שאר המשחק היה רק המשך לדקה הזאת.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 20/12/2013 :  20:06:05  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הדבר היחיד שאני יכול לעלות בדעתי, שעם ג'וני היה לנו יותר מהירות בהגנה. ולא נשכח שההרכב שלנו חסר. אבל בסופו של דבר, אם נהיה כנים, פגשנו קבוצה עדיפה. ומסתבר שכדורגל הוא לא משחק מקרי, והניצחון שלהם במחזור הראשון גם הוא לא היה מקרי. השחקנים שלנו עשו את המקסימום, נהיה גאים בהם, ונמשיך הלאה.
וביציע, אולי רק האוזן הסלקטיבית שלי, אבל השיר "הפועל של האוהדים" שבר היום שיאים בפליי ליסט שלנו. רמז לוועד המנהל? והיה משעשע גם הדושיח בין הקהל שלנו והכחולים מנגד בסוף המשחק.
שבת עם טעם מריר...
עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 20/12/2013 :  20:36:19  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עם כל הכבוד למפגני התמיכה ההדדיים של הקהלים , מדובר בבושה של מועדון והנהלה שגובה חמישים שקלים כניסה מילד בן 5 !!

עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 20/12/2013 :  20:38:00  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שחר806

עם כל הכבוד למפגני התמיכה ההדדיים של הקהלים , מדובר בבושה של מועדון והנהלה שגובה חמישים שקלים כניסה מילד בן 5 !!

חזירים סרוחים.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם פ"ת - קטמון נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07