אינני יודע את הדרך הנכונה לטיפול בחזרה /אי חזרה אני רק מציע לזכור שאחד הדברים היפים בקטמון(ויש כמה וכמה) הינו אחוז גבוה של צעירים מגיל אפס כמעט יש צורך לתת דוגמא טובה לצעירים
אינני יודע את הדרך הנכונה לטיפול בחזרה /אי חזרה אני רק מציע לזכור שאחד הדברים היפים בקטמון(ויש כמה וכמה) הינו אחוז גבוה של צעירים מגיל אפס כמעט יש צורך לתת דוגמא טובה לצעירים
דוגמא לצעירים זה גם לדעת לסלוח ולעזור ולא לזרוק אדם בצרה
יש בקטמון הרבה פרוייקטים, ועוז צריך להיות עכשיו עוד אחד מהפרוייקטים היפים שיש בקבוצה. זה הזמן שלנו לעזור לו גם בתור קבוצה וגם בתור בני אדם. הימורים היא מחלה לכל דבר, הוא צריך לבקש סליחה מהמשפחה שלו ומבני סיון הוא פגע בהם הרבה יותר, אנחנו צריכים וחייבים לעזור לו ועכשיו. ושום מילה על זה שהוא העלה אותנו ליגה והשחקן הכי טכני ומוכשר בקבוצה, הוא היה חסר לי היום בפתח תקוה. תחזירו לנו את עוז!
סומכים עליו? כנראה שעוז לא התחיל להמר לפני חודש ולהזכירך שיחקנו בליגה הכי מכורה בארץ בשנה שעברה ועוז היה הבורג הראשי בעליה (נבחר לשחקן העונה) אז אם הוא היה רוצה היו לו הרבה הזדמנויות למכור אותנו והוא לא עשה את זה. סומך עליו במליון אחוז במיוחד אחרי שהסיפור התפוצץ. ודיי להיות תמימים עוז לא היחיד שהתעסק בהימורים. בכל מקרה בעיתון עוז בעצמו אומר שהוא לא יחזור עד שכל החוב יכוסה.
להחזיר את עוז הביתה! הוא הסתבך, זה יכול לקרות לכל אחד חשוב לתמוך בו בשעה הקשה וצריך אותו איתנו! לגבי "סומך עליו"- כבר ענו טוב ממני. לא מכר אותנו כשהיה מסובך, על אחת כמה וכמה שייתן את כולו עכשיו. ברגעים כאלה נמדדות המילים היפות כמו "סולידריות" ו"חברות".
אם הקריירה שלו היתה לוקחת כיוון אחר הוא היה יכול להיות היום בקבוצת צמרת בליגת העל. מבחינת כישרון נטו לא היה שחקן כזה בהפועל מאז כריסטי ברטו (שמנצ'יק אחר)