פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עוז צבאג - כתבה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עוז צבאג - כתבה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם עוז צבאג - כתבה נושא הבא
עמוד: מתוך 2

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  09:26:57  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4466672,00.html

נאחל לו הצלחה

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  10:23:47  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוז, מקווה שאתה משלב בסדר היום שלך גם שמירה על כושר גופני וכושר כידרור... אני אישית מאוד מתגעגע לנוכחות של עוז על המגרש. מובן שהמקרה מסובך ועדין, ויש להפעיל שיקול דעת שנוגע לשאלת שילובו מחדש בקבוצה.
אני סומך על הוועד שלנו שיעשו את הדבר הנכון.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  10:40:29  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דילמה.
מה שאני יכול להגיד הוא שבני סיוון הוא אדם מאוד מאוד טוב.
עבור לתחילת הדף

menilub menilub מנותק

77 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  10:45:34  הצג פרופיל שלח ל- menilub הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנושא מורכב ואולי אנחנו לא יודעים את כל הפרטים אך אני מבקש מן הוועד לנקוט יוזמה ולנסות לעזור לעוז - אני חושב שבכך תמדד חוזקתנו כקבוצה וכקהילה - לעזור לאדם במצוקה בתהליך השיקום. אשמח לדעת מה נעשה בנושא

עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  11:02:10  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי יש לאפשר לו לחזור לאימונים מידית, כתרומה לשיקומו (שמירה על כושר ועיסוק שיסיח את דעתו מהשפעות שליליות).
החזרה לסגל - לא הייתי ממהר. אני לא חושש שימכור משחקים, אבל צריך להיות ברור שאין מקום לתופעות כאלה אצלנו. אם וכאשר יהיה ברור שהסיפור מאחוריו, אשמח לראות אותו שוב על המגרש.
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  11:07:53  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שהפיתרון של "צפוני" הוא הפיתרון הנכון ביותר. הוא גם מאפשר לעוז שגרת חיים עם פעילות, גם יחזיר אותו לאט לאט להיות חלק מהקבוצה וגם יבהיר שעל טעויות משלמים.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  11:31:33  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני הייתי מחזיר אותו, בוודאי לסגל ולאימונים, לראות איך הוא מתקדם בטיפול נגד הימורים ואז לשקול חזרה מלאה.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  11:40:46  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהמשך לצפוני ופולדש:
1. העניין העיקרי והמרכזי שעוז חייב לטפל בו היא בעיית ההתמכרות שלו להימורים.
2. יש מקום לשקול בחיוב החזרתו לאימונים במסגרת הקבוצה, אך תוך הבנה שלפחות בחודשים הקרובים הוא לא יהיה בסגל. האימונים יהיו סוג של מסגרת מחייבת + שמירה על כושר גופני. ייתכן שהוא גם יקבל תגמול כספי צנוע ביותר על ההשתתפות באימונים.
3. לדעתי, קודם להשבתו לאימונים, על עוז לתת התנצלות פומבית בפני המועדון, בעליו (אנחנו...) וחבריו לקבוצה על מה שקרה, שהרי נגרם נזק, גם תדמיתי.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-18/12/2013 11:41:41
עבור לתחילת הדף

tal_vaknin tal_vaknin מנותק

389 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  11:57:16  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התנצלות בפנינו?... זה מה שמעניין אותך?..
עוז חושב על איך לפצות את אישתו ילדיו הוריו ואחיו לפני שחושב על להתנצל בפנינו... משאני קטן סיפרו לי שהפועל זה מועדון אחר... אז לכל הרוחות שיחזירו כבר את האדם המסכן הזה שהסתבך בגלל מחלה למסגרת שהוא כל כך אוהב ובכך יעזרו לו להשתקם.. עוז צבאג היקר תודה על תרומתך בזכותך אנחנו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים היום כי בלעדיך אנחנו הינו בליגה א ותודה ענקית שלא מכרת אותנו כדי לסגור את החוב והלכת לדרך הקשה שהיא לברוח שמח שחזרת ובעזרת השם נראה את מספר עשר הכל כך מוכשר שלנו נותן גולים עוד העונה
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  12:17:17  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא חושב שיש מקום לשחקן פעיל שעסק בהימורים לא חוקיים בקבוצה שלנו.
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  12:39:19  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

דילמה.
מה שאני יכול להגיד הוא שבני סיוון הוא אדם מאוד מאוד טוב.

עם כל הערכתי העצומה אל עוז כשחקן ועל תרומתו למועדון, מרוב כעס עליו לא הצלחתי להביא את עצמי אפילו לתרומה צנועה לטובת כיסוי חובותיו.
המעשה של בני סיוון - מצד אחד להסיר את חוצנו מעוז, ומצד שני לפעול כפי שהוא פעל לכיסוי החוב - זו גדולה, לא פחות.
כואב לי שהוא מאוכזב מאתנו, אני מקווה שהוא מבין.

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...

נערך על ידי - מנדי742 ב-18/12/2013 12:40:45
עבור לתחילת הדף

tal_vaknin tal_vaknin מנותק

389 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  12:56:40  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שחקן פעיל שעסק בהימורים יכל למכור כמה משחקים עם כמה פנדלים ולכבות את החוב כידוע לך יש על הקבוצה שלנו הימורים שחלקם חוקיים... הוא בכל זאת בחר בדרך הקשה וברח לחול... רקק על זה מגיע לו חמלה ואפשרות לחזור אלינו.. הוא לא ימכור אותנו בחיים אם לא מכר הפעם... וכקבוצה אנחנו חייבים לתת לו מה שהוא צריך... הוא מספיק מובך ומבקש סליחה ממשפחתו
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  14:01:44  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שלהוקיע את עוז יהיה מעשה לא חכם ולא מוסרי. זה לא ישיג שום דבר ולא ראוי.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  16:51:43  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tal_vaknin

התנצלות בפנינו?... זה מה שמעניין אותך?..
עוז חושב על איך לפצות את אישתו ילדיו הוריו ואחיו לפני שחושב על להתנצל בפנינו... משאני קטן סיפרו לי שהפועל זה מועדון אחר... אז לכל הרוחות שיחזירו כבר את האדם המסכן הזה שהסתבך בגלל מחלה למסגרת שהוא כל כך אוהב ובכך יעזרו לו להשתקם.. עוז צבאג היקר תודה על תרומתך בזכותך אנחנו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים היום כי בלעדיך אנחנו הינו בליגה א ותודה ענקית שלא מכרת אותנו כדי לסגור את החוב והלכת לדרך הקשה שהיא לברוח שמח שחזרת ובעזרת השם נראה את מספר עשר הכל כך מוכשר שלנו נותן גולים עוד העונה

טל, השילוב של עוז בקטמון שהפכה קבוצה מקצוענית, מחייבת גם את השחקנים להיות מקצוענים. לגיטימי לבקש משחקן להתנצל בפני המועדון שלו אם הוא ברח מהארץ ובעצם גם נטש את המועדון.
אין כל ספק שהוא חייב הסברים קצת יותר רציניים למשפחה שלו, ובעיקר לאשתו וכן הלאה, אבל זה לא מוריד מהחובה שלו כלפינו
עבור לתחילת הדף

chompy chompy מנותק

120 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  20:52:55  הצג פרופיל שלח ל- chompy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

עוז, מקווה שאתה משלב בסדר היום שלך גם שמירה על כושר גופני וכושר כידרור... אני אישית מאוד מתגעגע לנוכחות של עוז על המגרש. מובן שהמקרה מסובך ועדין, ויש להפעיל שיקול דעת שנוגע לשאלת שילובו מחדש בקבוצה.

הוא לא צריך לעבוד על כושר כידרור - הוא נולד עם זה...

לגבי כושר גופני - לא היה לו וגם לא יהיה לו. מה שעושה אותו לשחקן הכי יעיל בתולדות קטמון לצד החבר הקרח שלו...שהיה קורע רשתות בלי לרוץ מטר
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 18/12/2013 :  21:39:33  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי chompy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

הוא לא צריך לעבוד על כושר כידרור - הוא נולד עם זה...

לגבי כושר גופני - לא היה לו וגם לא יהיה לו. מה שעושה אותו לשחקן הכי יעיל בתולדות קטמון לצד החבר הקרח שלו...שהיה קורע רשתות בלי לרוץ מטר

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם עוז צבאג - כתבה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07