משתמש |
עוז צבאג - כתבה |
nachumco
382 הודעות |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 18/12/2013 : 10:23:47
|
עוז, מקווה שאתה משלב בסדר היום שלך גם שמירה על כושר גופני וכושר כידרור... אני אישית מאוד מתגעגע לנוכחות של עוז על המגרש. מובן שהמקרה מסובך ועדין, ויש להפעיל שיקול דעת שנוגע לשאלת שילובו מחדש בקבוצה. אני סומך על הוועד שלנו שיעשו את הדבר הנכון. |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 18/12/2013 : 10:40:29
|
דילמה. מה שאני יכול להגיד הוא שבני סיוון הוא אדם מאוד מאוד טוב. |
|
|
menilub
77 הודעות |
נשלח - 18/12/2013 : 10:45:34
|
הנושא מורכב ואולי אנחנו לא יודעים את כל הפרטים אך אני מבקש מן הוועד לנקוט יוזמה ולנסות לעזור לעוז - אני חושב שבכך תמדד חוזקתנו כקבוצה וכקהילה - לעזור לאדם במצוקה בתהליך השיקום. אשמח לדעת מה נעשה בנושא
|
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 18/12/2013 : 11:02:10
|
לדעתי יש לאפשר לו לחזור לאימונים מידית, כתרומה לשיקומו (שמירה על כושר ועיסוק שיסיח את דעתו מהשפעות שליליות). החזרה לסגל - לא הייתי ממהר. אני לא חושש שימכור משחקים, אבל צריך להיות ברור שאין מקום לתופעות כאלה אצלנו. אם וכאשר יהיה ברור שהסיפור מאחוריו, אשמח לראות אותו שוב על המגרש. |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 18/12/2013 : 11:07:53
|
אני חושב שהפיתרון של "צפוני" הוא הפיתרון הנכון ביותר. הוא גם מאפשר לעוז שגרת חיים עם פעילות, גם יחזיר אותו לאט לאט להיות חלק מהקבוצה וגם יבהיר שעל טעויות משלמים. |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 18/12/2013 : 11:31:33
|
אני הייתי מחזיר אותו, בוודאי לסגל ולאימונים, לראות איך הוא מתקדם בטיפול נגד הימורים ואז לשקול חזרה מלאה. |
I am City till I cry |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 18/12/2013 : 11:40:46
|
בהמשך לצפוני ופולדש: 1. העניין העיקרי והמרכזי שעוז חייב לטפל בו היא בעיית ההתמכרות שלו להימורים. 2. יש מקום לשקול בחיוב החזרתו לאימונים במסגרת הקבוצה, אך תוך הבנה שלפחות בחודשים הקרובים הוא לא יהיה בסגל. האימונים יהיו סוג של מסגרת מחייבת + שמירה על כושר גופני. ייתכן שהוא גם יקבל תגמול כספי צנוע ביותר על ההשתתפות באימונים. 3. לדעתי, קודם להשבתו לאימונים, על עוז לתת התנצלות פומבית בפני המועדון, בעליו (אנחנו...) וחבריו לקבוצה על מה שקרה, שהרי נגרם נזק, גם תדמיתי. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-18/12/2013 11:41:41 |
|
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 18/12/2013 : 11:57:16
|
התנצלות בפנינו?... זה מה שמעניין אותך?.. עוז חושב על איך לפצות את אישתו ילדיו הוריו ואחיו לפני שחושב על להתנצל בפנינו... משאני קטן סיפרו לי שהפועל זה מועדון אחר... אז לכל הרוחות שיחזירו כבר את האדם המסכן הזה שהסתבך בגלל מחלה למסגרת שהוא כל כך אוהב ובכך יעזרו לו להשתקם.. עוז צבאג היקר תודה על תרומתך בזכותך אנחנו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים היום כי בלעדיך אנחנו הינו בליגה א ותודה ענקית שלא מכרת אותנו כדי לסגור את החוב והלכת לדרך הקשה שהיא לברוח שמח שחזרת ובעזרת השם נראה את מספר עשר הכל כך מוכשר שלנו נותן גולים עוד העונה |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 18/12/2013 : 12:17:17
|
לא חושב שיש מקום לשחקן פעיל שעסק בהימורים לא חוקיים בקבוצה שלנו. |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 18/12/2013 : 12:39:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
דילמה. מה שאני יכול להגיד הוא שבני סיוון הוא אדם מאוד מאוד טוב.
עם כל הערכתי העצומה אל עוז כשחקן ועל תרומתו למועדון, מרוב כעס עליו לא הצלחתי להביא את עצמי אפילו לתרומה צנועה לטובת כיסוי חובותיו. המעשה של בני סיוון - מצד אחד להסיר את חוצנו מעוז, ומצד שני לפעול כפי שהוא פעל לכיסוי החוב - זו גדולה, לא פחות. כואב לי שהוא מאוכזב מאתנו, אני מקווה שהוא מבין. |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
נערך על ידי - מנדי742 ב-18/12/2013 12:40:45 |
|
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 18/12/2013 : 12:56:40
|
שחקן פעיל שעסק בהימורים יכל למכור כמה משחקים עם כמה פנדלים ולכבות את החוב כידוע לך יש על הקבוצה שלנו הימורים שחלקם חוקיים... הוא בכל זאת בחר בדרך הקשה וברח לחול... רקק על זה מגיע לו חמלה ואפשרות לחזור אלינו.. הוא לא ימכור אותנו בחיים אם לא מכר הפעם... וכקבוצה אנחנו חייבים לתת לו מה שהוא צריך... הוא מספיק מובך ומבקש סליחה ממשפחתו |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 18/12/2013 : 14:01:44
|
אני חושב שלהוקיע את עוז יהיה מעשה לא חכם ולא מוסרי. זה לא ישיג שום דבר ולא ראוי. |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 18/12/2013 : 16:51:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tal_vaknin
התנצלות בפנינו?... זה מה שמעניין אותך?.. עוז חושב על איך לפצות את אישתו ילדיו הוריו ואחיו לפני שחושב על להתנצל בפנינו... משאני קטן סיפרו לי שהפועל זה מועדון אחר... אז לכל הרוחות שיחזירו כבר את האדם המסכן הזה שהסתבך בגלל מחלה למסגרת שהוא כל כך אוהב ובכך יעזרו לו להשתקם.. עוז צבאג היקר תודה על תרומתך בזכותך אנחנו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים היום כי בלעדיך אנחנו הינו בליגה א ותודה ענקית שלא מכרת אותנו כדי לסגור את החוב והלכת לדרך הקשה שהיא לברוח שמח שחזרת ובעזרת השם נראה את מספר עשר הכל כך מוכשר שלנו נותן גולים עוד העונה
טל, השילוב של עוז בקטמון שהפכה קבוצה מקצוענית, מחייבת גם את השחקנים להיות מקצוענים. לגיטימי לבקש משחקן להתנצל בפני המועדון שלו אם הוא ברח מהארץ ובעצם גם נטש את המועדון. אין כל ספק שהוא חייב הסברים קצת יותר רציניים למשפחה שלו, ובעיקר לאשתו וכן הלאה, אבל זה לא מוריד מהחובה שלו כלפינו |
|
|
chompy
120 הודעות |
נשלח - 18/12/2013 : 20:52:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
עוז, מקווה שאתה משלב בסדר היום שלך גם שמירה על כושר גופני וכושר כידרור... אני אישית מאוד מתגעגע לנוכחות של עוז על המגרש. מובן שהמקרה מסובך ועדין, ויש להפעיל שיקול דעת שנוגע לשאלת שילובו מחדש בקבוצה. אני סומך על הוועד שלנו שיעשו את הדבר הנכון.
הוא לא צריך לעבוד על כושר כידרור - הוא נולד עם זה...
לגבי כושר גופני - לא היה לו וגם לא יהיה לו. מה שעושה אותו לשחקן הכי יעיל בתולדות קטמון לצד החבר הקרח שלו...שהיה קורע רשתות בלי לרוץ מטר |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 18/12/2013 : 21:39:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי chompy
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
עוז, מקווה שאתה משלב בסדר היום שלך גם שמירה על כושר גופני וכושר כידרור... אני אישית מאוד מתגעגע לנוכחות של עוז על המגרש. מובן שהמקרה מסובך ועדין, ויש להפעיל שיקול דעת שנוגע לשאלת שילובו מחדש בקבוצה. אני סומך על הוועד שלנו שיעשו את הדבר הנכון.
הוא לא צריך לעבוד על כושר כידרור - הוא נולד עם זה...
לגבי כושר גופני - לא היה לו וגם לא יהיה לו. מה שעושה אותו לשחקן הכי יעיל בתולדות קטמון לצד החבר הקרח שלו...שהיה קורע רשתות בלי לרוץ מטר
|
|
|
עוז צבאג - כתבה |
|