פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

משחק הכדורסל נגד מכבי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  משחק הכדורסל נגד מכבי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם משחק הכדורסל נגד מכבי נושא הבא
עמוד: מתוך 3

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 06/12/2013 :  21:44:05  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאבחנתי, הבעיה הגדולה ביותר של הפועל כדורסל היא שהיא משחקת כדורסל.
ספורט שקשה להתחבר אליו, עוצרים כל שנייה לכל מיני פסקי זמן מיותרים, השחקנים מרביצים אחד לשני בכוונה (אבל לא ממש חזק) בסוף והשופטים עושים תנועות מוזרות עם הידיים.
חוצמזה, תיסלם על הכדורסל. היום שמעתי שגם משנים את הסמל ומחזרים את איש הפועל שזה בכלל מבורך.
באולם הריק שיישאר במלחה אני מציע שייבנו בית לקבוצת הכדורעף המרגשת של המועדון.
אני אופטימי.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 06/12/2013 :  23:19:50  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

מאז לאמאר הרד, גל קנז, עדי בן ארי ובילי מילר הקבוצה רק מתדרדרת...

לי טראס, אלן פרידמן, ג'רי פישר ומייק לין. ואלכס שפירא כרכז.
הרכב חלומי. מייק לין הביא ניחוחות של NBA, אלן פרידמן עם הרעמה הכסופה שלו, לי טראס עם המגן שיניים הראשון שראיתי מימי.
וציון לוי כמובן. ועדי ההורס. וזיו איילון, ויורם חרוש....
אני זוכר איך היו מסדרים את הקרשים (עאלק מושבים) האפורים לפני משחקים. אבא שלי 'תרם' 75 לירות (המינימום הנדרש) כדי שלבן המפונק שלו יהיה "מנוי כבוד" ולא יאלץ לשבת למעלה כשהרגליים מתבדרות ברוח ההיכל של שטראוס....
אני מודה שהיום קטמון לוקחת ממני את מירב תשומת הלב, אבל שמח ומתרגש כמו כולנו לראות את הפועל מזמברת את המחלה הצהובה כחולה במלחה.

עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 07/12/2013 :  07:26:57  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

מאז לאמאר הרד, גל קנז, עדי בן ארי ובילי מילר הקבוצה רק מתדרדרת...

לי טראס, אלן פרידמן, ג'רי פישר ומייק לין. ואלכס שפירא כרכז.
הרכב חלומי. מייק לין הביא ניחוחות של NBA, אלן פרידמן עם הרעמה הכסופה שלו, לי טראס עם המגן שיניים הראשון שראיתי מימי.
וציון לוי כמובן. ועדי ההורס. וזיו איילון, ויורם חרוש....
אני זוכר איך היו מסדרים את הקרשים (עאלק מושבים) האפורים לפני משחקים. אבא שלי 'תרם' 75 לירות (המינימום הנדרש) כדי שלבן המפונק שלו יהיה "מנוי כבוד" ולא יאלץ לשבת למעלה כשהרגליים מתבדרות ברוח ההיכל של שטראוס....
אני מודה שהיום קטמון לוקחת ממני את מירב תשומת הלב, אבל שמח ומתרגש כמו כולנו לראות את הפועל מזמברת את המחלה הצהובה כחולה במלחה.

אם אתה כבר כבר מזכיר את התקופה הזאת, אני אציין אפילו את התקופה שלפני. לא רבים יודעים אבל אולם הבית הראשון של הפועל בשנות השישים היה בכלל בימק"א שהיה אז האולם היחיד הסגור בארץ, עוד הרבה לפני שטראוס.
השחקנים המובילים היו דוד קמינסקי, צ'יקו (משה כהן אם אני לא טועה), ג'רי הלוי, תנורי ולר (היום לירון, אבא שלי במקרה). היה גם ניסיון ראשון להביא שחקנים אמריקאיים. בעונת 64-65 (אחרי שקמינסקי והאמריקאים עזבו) השיגה הפועל ירושלים את הניצחון הראשון אי פעם על מכבי תל אביב בתוצאה 63-60. באתר האוהדים צ'ה (http://www.che.co.il/Sites/Che/index.php?fn=DisplayDocument&did=954) יש ציטוט של אבא שלי מאחרי משחק זה כאומר: "13 שנה אני מחכה לזאת. עם קמינסקי לא עשינו זאת, וגם האמריקני פאריס לא עזר. הפעם, כירושלמים מסורים, הצלחנו."
גם קטמון וגם הפועל בכדורסל הן חלק חשוב ממני ומכל המשפחה, ובזכותה הצלחתי להחזיר גם את אבא שלי למגרשי הכדרגל אחרי עשרות שנים.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות

נערך על ידי - עד שנגיע ב-07/12/2013 07:43:33
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם משחק הכדורסל נגד מכבי נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07