פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

משחק הכדורסל נגד מכבי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  משחק הכדורסל נגד מכבי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם משחק הכדורסל נגד מכבי נושא הבא
עמוד: מתוך 3

מוקי מוקי מנותק

40 הודעות

נשלח - 04/12/2013 :  18:31:28  הצג פרופיל שלח ל- מוקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בוא נגרש את ילדי שלווה מיציע אמיר כי הם לא קונים כרטיסים...
אולי אתה לא זוכר כמה היינו מפסידים בשנות האלפיים המוקדמות וכמה משחקים מלחה היה ריק מאוהדים, אילו היו כמה מהשנים הכי גרועות של הקבוצה מאז שעברנו למלחה הזכרון שלך מתעתע בך
אין בוז ורעש כמו בשנות התשעים אבל גם לא היו תפאורות ושירים והשקעה יפה כזאת של האוהדים הצעירים וגם המון אוהדות
אחרי כמה שנים רעות מאוד רואים שיש דרך חדשה ואני בטוח שגם הקהל ילך וישתפר עם הקבוצה
ולהאשים את ההנהלה החדשה במחדלי ההנהלה הקודמת זה כמו להאשים את קטמון שמכרה את עידן טל לפ"ת....
כל הזמן לחפש את הרע ולהתלונן

נערך על ידי - מוקי ב-04/12/2013 18:33:47
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 04/12/2013 :  18:54:14  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה ז"א? קוקיה עזב השנה תחת ההנהלה החדשה שהיתה איתו במו"מ וויתרה עליו.
אני לא בא בביקורת חלילה כלפי אף אחד. כולם עושים את הכי טוב שלהם ויותר. הבריגדה, החבר'ה בעמידה, האוהדים בצדדים. כולם. אבל אובייקטיבית אם משווים את מה שיש היום לאז זה מה שיוצא.
אני גם חושב שהקהל במגמת שיפור עצומה והרבה יותר כיף ללכת למשחקים השנה. פשוט הגענו כל כך נמוך שזה עוד כמו אז, לפחות כמו שאני זוכר את זה.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 04/12/2013 :  19:03:29  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנשים כאן איבדו את זה לגמרי.אם התהליכים הנפלאים שקורים בכדורסל שבו יש את האיזון הטוב ביותר בין קבוצה עם שאיפות מקצועייות וחוזק כלכלי מחד ומצד שני כן חיבור לקהל ,לא טוב פה לאנשים,כנראה שמישהו פה מתמכר לבינוניות.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 04/12/2013 :  19:09:44  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מבחינתי האמת היא איפשהו באמצע. המצב בכדורסל רחוק מלהיות טוב (או אפילו סביר), והקבוצה ממש לא מנוהלת כפי שהייתי רוצה. יחד עם זאת, ניראה שיש רצון כן מצד ההנהלה לשפר דברים, ויש דברים שהולכים בכיוון חיובי. כרגע הקבוצה היא לא קבוצה אוהדים, כך שצריך לקחת את מה שמתרחש שם בפרופורציות הנכונות. החזרת "הדרך" עדיין רחוקה, אבל לא איבדתי תקווה (בניגוד לתקופת ימי דני קליין וימי גומא, ששם היה קשה מאוד לראות את האור בקצה המנהרה).

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 04/12/2013 :  19:15:55  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להשוות בין שנות התשעים המוקדמות לשנים אלו זו באמת טיפשות שאין כדוגמאתה. אלו היו ימים אחרים: היו אשכרה חילונים בירושלים (בניגוד לפירורים של ימינו), רבין היה בחיים והיית יכול להיות מזוהה עם קבוצת שמאל אדומה בסבבה, לא היה אינטרנט (והכבלים לא היו כאלה מפותחים) כל שהרבה פעמים כדי לראות משחק האופתיה היחידה שלך בתכלס היתה ללכת למשחק.
אני שמח שהכדורסל ניצחו כי זה מגיע לבריגדה שהם ארגון מדהים וכמו שאמר חבר: "הם אלו שנשפו את הרוח על הגחלים הלוחשות בשנות הקור". חוץ מזה שהחיבור של הפועל קטמון עם הבריגדה הוא מדהים וחשוב מאוד.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 04/12/2013 :  21:10:43  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

חוץ מזה שהחיבור של הפועל קטמון עם הבריגדה הוא מדהים וחשוב מאוד.

החיבור של הכדורגל והכדורסל חשוב מאוד. נקודה. לא רק הבריגדה. הכדורסל שמר על האדום בירושלים בשנים הנוראות של סאסי ויונה כשרק המשוגעים היו הולכים לכדורגל וגם הם התמעטו והלכו. עכשיו החיבור הוא בין שתי מחלקות פורחות (וזה ממש לא משנה שהכדורסל היא לא קבוצת אוהדים, לא כולם צריכים להיות כמונו) וזה חיבור טבעי מאין כמוהו. יש מקום לשפר את התנהלות הכדורסל ממש כמו שיש מקום לשפר את ההתנהלות שלנו. אין מה לעשות השוואות לא עם הכדורגל ולא עם העבר. הכדורסל והכדורגל בעיר התחברו פחות או יותר, ועכשיו יש רק לקוות לקבוצת כדורגל אדומה אחת בעיר.
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 04/12/2013 :  23:34:29  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

חוץ מזה שהחיבור של הפועל קטמון עם הבריגדה הוא מדהים וחשוב מאוד.

החיבור של הכדורגל והכדורסל חשוב מאוד. נקודה. לא רק הבריגדה. הכדורסל שמר על האדום בירושלים בשנים הנוראות של סאסי ויונה כשרק המשוגעים היו הולכים לכדורגל וגם הם התמעטו והלכו. עכשיו החיבור הוא בין שתי מחלקות פורחות (וזה ממש לא משנה שהכדורסל היא לא קבוצת אוהדים, לא כולם צריכים להיות כמונו) וזה חיבור טבעי מאין כמוהו. יש מקום לשפר את התנהלות הכדורסל ממש כמו שיש מקום לשפר את ההתנהלות שלנו. אין מה לעשות השוואות לא עם הכדורגל ולא עם העבר. הכדורסל והכדורגל בעיר התחברו פחות או יותר, ועכשיו יש רק לקוות לקבוצת כדורגל אדומה אחת בעיר.

מסכים לחלוטין
עבור לתחילת הדף

עילי עילי מנותק

139 הודעות

נשלח - 05/12/2013 :  00:04:55  הצג פרופיל שלח ל- עילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יאומן זאת הקבוצה שלכם, תפסיקו כבר לחפש כל הזמן איפה היא לא מושלמת ותבואו כבר לעודד
די לדרישות כל היום
אם יש לכם בעיה תבואו למלחה ושתמיעו את דעתכם
השנה אני באמת לא מבין מה הבעיה עם הכדורסל, קבוצה מרגשת
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 06/12/2013 :  17:45:02  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה עם הלפרין בתור קפטן?
באמת לא קשה להזדהות עם קבוצה כזאת?
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 06/12/2013 :  18:50:36  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי karpad3

מה עם הלפרין בתור קפטן?

קודם כל בכלל לא בטוח שהוא ימונה להיות הקפטן
דבר שני, חלאס כבר עם ה"הזדהות הזדהות"
אתה מזדהה עם כל שחקן ושחקן של קטמון?
ומה עם המגנים שלך שגדלו במכבי ת"א?
ומה עם הבלם שלך שגדל בביתר?

אם הפועל הייתה צריכה להסתמך רק על שחקנים ירושלמים ושחקנים שלא עברו במכבי, היא הייתה קבוצת תחתית במקרה הטוב, וקבוצה ללאומית ב' במקרה הרע.

עידן הסמלים הולך ונמוג מהעולם, מעטות הקבוצות שיש להן את ה"שי אהרון" שלהן.

הפועל ירושלים עוברת עכשיו תהליך גדילה וצמיחה.
עם כניסת הארנה, יבוא גם הרבה כסף, יבואו שחקנים יותר טובים, ואם זה אומר שצריך להביא ישראלים שמזוהים עם מכבי, אז אין הרבה מה לעשות בנידון.
מכבי ת"א קבוצה שכל ישראלי בכיר מגיע אליה בשלב כזה או אחר.
ועזוב את זה, כל ילד מוכשר קודם כל מנסה את מזלו בנוער של מכבי, ואח"כ בבוגרים...
אז לא תביא אותם כי החלום שלהם היה לשחק במכבי והם נאלצו "להתפשר" על לשחק בהפועל?

אז בסדר, ברור לי שזאת לא המשפחה הקטנה והרומנטית של קטמון.
אבל בסופו של דבר, גם השאיפות של קטמון הן בסופו של דבר להתעצם.
אז יגיע איחוד, ומה אתה חושב שאחריו לא ידברו על לעלות ליגה?
ידברו.
ובסוף גם נעלה ליגה, ומה אז? לרדת חזרה? לא, ידברו על להשאר ליגה
ואז ישארו ליגה, מה השאיפה הבאה? מרכז טבלה
יסיימו מרכז טבלה, מה השאיפה הבאה? פלייאוף עליון
יגיעו לפלייאוף עליון, מה השאיפה הבאה? כרטיס לאירופה.
וכן הלאה וכן הלאה וכן הלאה
גם קרית שמונה הייתה עד לא מזמן מועדון קטן בליגה א' צפון
והופס פתאום הם אלופים, ומרחק שער מליגת האלופות, אתה רוצה להגיד לי שאתה לא חולם על זה בחלומוס הכי כמוסים שלך?

אף קבוצה לא שואפת להישאר בבינוניות, גם לא קבוצת אוהדים, מה אתה חושב שהפועל אוסישקין לא חולמים על אליפות? על אירופה? על יורוליג? על אולם של 10,000 מקומות?

החוכמה היא לא לאבד בדרך את הזהות ואת הערכים.
ופה אני בהחלט מקווה שההנהלה החדשה בירושלים לא תאבד את זה.

אם אתם לא רוצים להגיע למלחה ולהנות כמונו, זכותכם.

אבל רק אל תבקרו אותנו כאילו אנחנו איזו חיה לא ברורה...
ההבדלים בין קטמון להפועל כדורסל הם לא שמיים וארץ, לא באווירה, לא בערכים, ובטח שלא באוהדים.

אז נכון, היא לא קבוצת אוהדים, והאווירה שם לא משפחתית כמו בטדי.

אבל גם לא כל כך רחוק מזה.
והרבה אוהדים מוצאים נחמה שם, אחרי שקטמון מבאסת אותנו.

תשאל אוהדים שהיו גם בלוד וגם ביום שני נגד מכבי, אם הם זוכרים בגלל שהם היו בלוד ביום שישי.
רובם יגידו לך שהם לא זוכרים שום דבר מלפני יום שני, וטוב שכך.

אי אפשר לסבול כל הזמן, ולהתאכזב כל הזמן, צריך גם פורקן קצת יותר מוצלח.
אז אומנם גם הפועל ירושלים בכדורסל הם לוזרים נצחיים כאלה.
אבל היי, לפחות הם קבוצת צמרת בליגה הראשונה, זה גם משהו.

אני משתדל ללכת לכל משחק של קטמון, אבל גם לכל משחק של הפועל כדורסל.
זה לא סותר מבחינתי.

זאת משפחה, וזאת משפחה.
הן קצת אחרות, וגם מאוד דומות.

כיף במלחה, לפעמים גם יותר מבטדי...תתפלאו

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

מוקי מוקי מנותק

40 הודעות

נשלח - 06/12/2013 :  19:32:41  הצג פרופיל שלח ל- מוקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי karpad3

מה עם הלפרין בתור קפטן?

לא
יכולות של כוכב בלי אופי של כוכב, שחקן שתמיד חושב על הקבוצה לפני שהוא חושב על עצמו בניגוד לשחקן בית אחד שעולה למחשבות..
הלוואי היו לנו עוד עשר הלפרין בקבוצה.
אריאל ומנקו עדיין ילדים , אין להם תפקיד מרכזי בקבוצה לכן הלפרין הכי מתאים לתפקיד
רואים את זה במגרש שהוא מדבר עם השחקנים ולוקח מנהיגות, באהבה שהוא מקבל מהקהל ומהדחיפה של המאמן
קפטן ראוי ואני שמח שהוא איתנו לפחות לשלוש שנים.

אבל אם לא טוב לך אל תבוא בסך הכל זה הכיף שלנו לא עבודה
אני לא מבין למה אתה עובד בלשכנע אותנו שהקבוצה לא שווה בזמן שאתה פורץ למגרש לחגוג את הנצחון שלה
איזה מן אוהד אתה?
אנחנו גמרנו להתנצל, יש אחלה קבוצה בכדורסל ומי שלא טוב לו שיאכל את הלב
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 06/12/2013 :  19:42:52  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני באמת לא מבין למה אנחנו שאוהדים גם את הכדורסל צריכים להתנצל בפני אנשים שמכורים לבינוניות.כשקטמון תילחם על מקומה בצמרת ליגת העל נראה את יכולת שמירת המבנה והערכים.כבר היום יש עשרות ויתורים וזה רק כדי לקיים קבוצת תחתית בליגה לאומית
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 06/12/2013 :  20:02:58  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אף אחד לא צריך להתנצל. זאת קבוצת הכדורסל שלנו, היא בתהליך חיובי אחרי שנים חשוכות. רק זה חסר לנו, ריב בין המחלקות.
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 06/12/2013 :  20:42:34  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאז לאמאר הרד, גל קנז, עדי בן ארי ובילי מילר הקבוצה רק מתדרדרת...

יצאתם לגמרי מפרופורציות. אחרי הרבה שנים של אובדן דרך נראה שמנסים ללכת בדרך יותר נכונה בכדורסל היום, חייבים לתת לזה צ׳אנס
עבור לתחילת הדף

shorot shorot מנותק

91 הודעות

נשלח - 06/12/2013 :  21:32:38  הצג פרופיל שלח ל- shorot הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

אף אחד לא צריך להתנצל. זאת קבוצת הכדורסל שלנו, היא בתהליך חיובי אחרי שנים חשוכות. רק זה חסר לנו, ריב בין המחלקות.

בלאש ביום שאראה אותך במשחק כדורסל של המועדון, אדע כי התהליך החיובי הושלם.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם משחק הכדורסל נגד מכבי נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07