משתמש |
משחק הכדורסל נגד מכבי  |
אצבע
65 הודעות |
נשלח - 01/12/2013 : 17:11:16
|
יש למישהו דרך להשגת כרטיס (בתשלום)???
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 03/12/2013 : 03:15:00
|
נו השגת?
אני מקווה בשבילך שכן
היה אחד המתוקים בהיסטוריה... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
אצבע
65 הודעות |
נשלח - 03/12/2013 : 09:07:04
|
אכן כן...איזה אווירה טירוף |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 03/12/2013 : 11:03:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אצבע
אכן כן...איזה אווירה טירוף
איו כמו לנצח מגול בתוספת זמן, מאופסייד, ביד, ממסירה של השופט. ואז לראות בקלוז אפ את הפנים של טביב/מזרחי. מתי נגיע ליום הזה בכדורגל? |
 |
|
עילי
139 הודעות |
נשלח - 03/12/2013 : 14:10:34
|
נראה לי שאוהדי הכדורגל יכולים לחזור למלחה הרגע אתמול שאדם אריאל השתטח על הרצפה וחטף כדור מסמל את השינוי |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 03/12/2013 : 14:25:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עילי
נראה לי שאוהדי הכדורגל יכולים לחזור למלחה הרגע אתמול שאדם אריאל השתטח על הרצפה וחטף כדור מסמל את השינוי
הפסקתי לפקוד את מלחה ביום שבו דני קליין קשר את גורלנו עם כל מיני עובדי אלילים ומשיחים בעייני עצמם. בפעם האחרונה שהייתי במשחק נגד מכבי היה ביד אליהו, כשטפירו כמעט והביא לנו אליפות. אם אינני טועה, אז גם ראיתי לראשונה שלט ביציע שלנו, עם מספר פלאפון להצטרפות לקטמון. במשחק אתמול ראיתי בטלוויזיה גם חולצות של קטמון. על רקע היחסים הלא פתורים עם הפועל בכדורגל, מסקרן אותי איך כל זה מתבטא ביציעי מלחה ? הרי שם יושבים אלה בצד אלה?! |
 |
|
איתמר
167 הודעות |
נשלח - 04/12/2013 : 11:33:25
|
במקום לבלבל ת'שכל פה תגיעו למלחה לבדוק בעצמכם.. כל מה שכתבתם פה לא קשור לשום דבר שקורה היום בקבוצה, שמנוהלת על ידי צוות שבראשו אוהדים וותיקים של הקבוצה, ובנוסף לכך אנו פועלים לפתיחת העמותה(המחזיקה גם היא באחוזים של הקבוצה) לקהל הרחב\גוף שיוקם.
אדם אריאל משתטח על הרצפה זה יפה והכל, אבל זאת לא הסיבה לבוא למלחה. הסיבה היא שיש קבוצת כדורסל אדומה ומרגשת להפועל השנה. קבוצה של ישראלים מוכשרים כולל כאלו שגדלו במחלקות הנוער.
גם מי שתולה את אי הגעתו למלחה בעניין סמל האריה, בקרוב תיפול לו הטענה הזאת...
בקיצור בואו לראות קצת כדורסל אדום בירושלים. כפי שכמה אוהדים הגדירו זאת אחרי המשחק האחרון מול מכבי "זאת האווירה של שנות ה90 שתמיד מדברים עליה, ואפילו יותר!".
 |
 "קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה" הפועל קטמון ירושלים |
 |
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 04/12/2013 : 12:17:49
|
"זאת האווירה של שנות ה90 שתמיד מדברים עליה, ואפילו יותר!" אתה רציני? היתה אחלה אווירה וזה, אבל זה לא מתקרב אפילו לתחילת שנות ה-2000. סה"כ הקהל די שקט רוב המשחק (חוץ מהעמידה ואלעד). במשחקים לא מול מכבי הוא שקט כל המשחק. רוב האנשים בצדדים אפילו לא טורחים ללבוש חולצה אדומה. להמשיך? בקיצור, האווירה במלחה ממש לא מה שהיה פעם ואפילו לא קרוב. הקהל בכדורגל לדוגמה הוא כמה רמות מעל.
בקשר לעניין העקרוני - נחמד מאד שאורי אלון אוהד את הקבוצה מאז שהוא היה ילד. הוא באמת נראה בנאדם נחמד וחכם שרוצה בטובת הקבוצה. עדיין, בכל רגע יכול להמאס לו. עדיין, מתקבלות החלטות בהנהלה שהוא מינה שנוגדות את רצון רוב האוהדים. עדיין, אם הוא הולך דני קליין משתלט על העסק (הנסיונות לפתוח את העמותה לצערי לא מתקדמים ולא נראה שלאנשים אכפת כי הקבוצה מצליחה).
אז כן, היה כיף ופרצתי למגרש לראשונה מאז גמר היול"ב... אבל כל עוד המצב כמו שהוא יהיה קשה לי להתחבר באמת לקבוצה הזאת. לבוא מדי פעם ולראות בטלויזיה כן, אבל לא אהדה ברמה של קטמון. |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 04/12/2013 : 13:25:12
|
איתמר, קבוצה אדומה? להלפרין, גרין ואליהו אתה קורא קבוצה אדומה? הקבוצה הייתה עותר קרובה לזה כשנעימי וכדיר היו. אריאל ומנקו זה חשוב ונחמד. אבל יש דברים שגם הם לא יכולים להסתיר |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 04/12/2013 : 13:32:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
איתמר, קבוצה אדומה? להלפרין, גרין ואליהו אתה קורא קבוצה אדומה? הקבוצה הייתה עותר קרובה לזה כשנעימי וכדיר היו. אריאל ומנקו זה חשוב ונחמד. אבל יש דברים שגם הם לא יכולים להסתיר
על מה אתם מדברים? אם יבוא יום, ויהיה לנו בו תקציב מכובד, אשמח מאד אם ישחקו אצלנו השחקנים הכי טובים בארץ. סמלים של בית"ר לא, אבל מי סמל בימינו? די. והגיע הזמן להכיר במהפכה המדהימה שנעשתה בכדורסל, קודם כל בזכות הבריגדה, שהפכו את מלחה לבית של הפועל ירושלים, ולא יצור כלאיים מתועב. איתמר, אני איתך, רק שישונה כבר סמל האריה המעפן. |
 |
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 04/12/2013 : 14:00:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
איתמר, קבוצה אדומה? להלפרין, גרין ואליהו אתה קורא קבוצה אדומה? הקבוצה הייתה עותר קרובה לזה כשנעימי וכדיר היו. אריאל ומנקו זה חשוב ונחמד. אבל יש דברים שגם הם לא יכולים להסתיר
על מה אתם מדברים? אם יבוא יום, ויהיה לנו בו תקציב מכובד, אשמח מאד אם ישחקו אצלנו השחקנים הכי טובים בארץ. סמלים של בית"ר לא, אבל מי סמל בימינו? די. והגיע הזמן להכיר במהפכה המדהימה שנעשתה בכדורסל, קודם כל בזכות הבריגדה, שהפכו את מלחה לבית של הפועל ירושלים, ולא יצור כלאיים מתועב. איתמר, אני איתך, רק שישונה כבר סמל האריה המעפן.
מיכאל צודק! קורים בכדורסל דברים נהדרים.. |
 |
|
shorot
91 הודעות |
נשלח - 04/12/2013 : 16:11:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי karpad3
"זאת האווירה של שנות ה90 שתמיד מדברים עליה, ואפילו יותר!" אתה רציני? היתה אחלה אווירה וזה, אבל זה לא מתקרב אפילו לתחילת שנות ה-2000. סה"כ הקהל די שקט רוב המשחק (חוץ מהעמידה ואלעד). במשחקים לא מול מכבי הוא שקט כל המשחק. רוב האנשים בצדדים אפילו לא טורחים ללבוש חולצה אדומה. להמשיך? בקיצור, האווירה במלחה ממש לא מה שהיה פעם ואפילו לא קרוב. הקהל בכדורגל לדוגמה הוא כמה רמות מעל.
על מה אתה מדבר?! בתור מי שהיה מנותני הטון ביציע אלעד של סוף שנות התשעים, הדברים הרבה יותר מרשימים היום. מאז ומעולם יציעי הישיבה היו מנומנמים ועשו טובה שמחאו כפיים כשהקבוצה רצה. סתם אנשים אוהבים להתרפק על העבר ולייחס לו כל מיני מעלות שלא היו קיימות מעולם. |
 |
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 04/12/2013 : 16:31:52
|
סלח לי שורות, אבל יצא לי לראות את המשחק ביום שני מהמרפסת שמאחורי יציע "אלעד". אני יודע שלאנשים יש נטייה לייפות את העבר, אבל במקרה הזה לא צריך. ההווה הוא מספיק בעייתי גם בלי להשוות אותו לעבר. |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 04/12/2013 : 18:12:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
על מה אתם מדברים? אם יבוא יום, ויהיה לנו בו תקציב מכובד, אשמח מאד אם ישחקו אצלנו השחקנים הכי טובים בארץ. סמלים של בית"ר לא, אבל מי סמל בימינו? די. והגיע הזמן להכיר במהפכה המדהימה שנעשתה בכדורסל, קודם כל בזכות הבריגדה, שהפכו את מלחה לבית של הפועל ירושלים, ולא יצור כלאיים מתועב. איתמר, אני איתך, רק שישונה כבר סמל האריה המעפן.
אז היית מחזיר גם את גיא פניני... יותם הלפרין וליאור אליהו הם ללא ספק שחקנים שמזוהים עם מכבי ועם הקהל שלה, היו רוצים, ועשו הכל בשביל להיות במכבי השנה, ובלית ברירה חתמו בהפועל. יניב גרין שחקן עם עבר מפואר שגמר את עצמו רק בגלל החיבה לכסף, שנשאר במכבי שנים בידיעה שהוא לא יראה דקה מגרש וירפד את חשבון הבנק שלו. הגיע להפועל בשביל אותה מורה. היום הוא כבר לא שחקן כדורסל, אלא חשבון בנק. שחקנים כאלה לא צריכים להיות בקבוצה שלי. לא בכדורגל ולא בכדורסל. מעבר לזה השריון של הפועל ביול"ב הוא בדיוק מה שמחינו במשך שנים שמכבי עשתה ביורוליג, ועכשיו אנחנו מנסים לעשות את זה בעצמנו. בימים בהם לצערי אנחנו בקושי ממלאים את מלחה במהלך העונה לבנות ארינה שמכילה 5000 או 10000 מקומות, שהקהל בה לא יהיה מורגש זאת תהיה מכת המוות לקבוצה לצערי. איזה אפקט יהיה לקהל בהיכל כזה במשחק ליגה נגד נס ציונה או בני הרצליה? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 04/12/2013 : 18:19:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי shorot
ציטוט: נשלח במקור על ידי karpad3
על מה אתה מדבר?! בתור מי שהיה מנותני הטון ביציע אלעד של סוף שנות התשעים, הדברים הרבה יותר מרשימים היום. מאז ומעולם יציעי הישיבה היו מנומנמים ועשו טובה שמחאו כפיים כשהקבוצה רצה. סתם אנשים אוהבים להתרפק על העבר ולייחס לו כל מיני מעלות שלא היו קיימות מעולם.
כשאני הגעתי לאלעד בעונת 99/00 הייתי בצד ימין של אלעד. לא היה דבר כזה לא לעודד בשום שלב של המשחק עד לשורות האחרונות. ממול באמיר היו ילדים יותר קטנים (שכן קנו כרטיסים בניגוד להיום) שגם עודדו כמעט כל המשחק. שני היציעים היו מלאים וזו היתה מלחמה בטלפון מול בן נעים בשביל להשיג מנוי אם לא היה לך מנוי בשנה שעברה. היום אלעד חצי ריק. החצי הימני שלו לא מעודד כמעט בכלל. אמיר גם כמעט לא ובדרך כלל הוא ריק. האווירה שהיתה במשחקים פחות גדולים ממול מכבי היתה יותר טובה ממה שהיה אתמול בהקשר של עידוד ובוז לקבוצה השנייה.
יצא לי להיות בשנים האחרונות בכמה משחקים כשישבתי ביציע הרחוק מהעמידה, כך שראיתי איך זה נראה מהצד וגם הייתי שלשום בעמידה וראיתי ושמעתי איך זה נשמע מבפנים. בשני המקרים אין מה להשוות לאזור שנות ה-2000, הבדל של כמה רמות. אז מלחה באמת היה מבצר ובאמת היתה הרגשה שאין מצב שהקבוצה השנייה מנצחת לא משנה מה ההפרש. כבר שנים שאין את התחושה הזאת וגם מאזן נצחונות הבית בהתאם.
|
נערך על ידי - karpad3 ב-04/12/2013 18:21:04 |
 |
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 04/12/2013 : 18:28:56
|
בהקשר של שחקנים, בתחילת השנה ההנהלה החתימה את סמיר בעיקר בגלל לחץ של האוהדים (עזזו את זה שמקצועית זה לא יצא לפועל). לחץ האוהדים להשאיר את קוקיה בתחילת השנה היה הרבה יותר גדול ממה שאנחנו הפעלנו בקשר לסמיר וגם היה מוסכם אצל כמעט 100% מהאוהדים. לזה שקוקיה לא נשאר אין תירוץ ואין מצב שאם אוהדים היו מזיזים אפילו קצת להנהלה זה לא היה קורה. למה שאני אהיה מתוסכל כל שנה מחדש מהקבוצה שלי? למה אני צריך דרכונים זרים ואזרחויות מזוייפות? מה אני צריך שיביאו לי את גודס כמאמן? כל הדברים האלה גורמים לי קצת לסלוד מהקבוצה, לדעתי באופן טבעי. אם לאוהדים היה קול כל זה לא היה קורה. עדיין כיף לי לבוא לעודד ובאמת הקבוצה השנה משחקת סבבה, אבל בתכלס כבר לא כזה אכפת לי. |
 |
|
משחק הכדורסל נגד מכבי  |
|
|
|