משתמש |
ואני חושב.. הפועל שוב הפסידה..  |
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 08:57:04
|
טוב אז אתמול זה היה תזכורת ושידור חוזר לתחילת העונה ובמיוחד למחצית הראשונה והמביכה נגד אום אל פאחם... נקודת האור היא 2 הבלמים שלנו שעשו בהגנה עבודה של ארבע ושי מזור שפעם ראשונה ראיתי אותו משחק והיה לא רע... אבל די.. די לפרות הקדושות זה לא הגיוני שכשאדלשטיין נכנס המאמן מוציא את שי מזור כי יותר קשה להוציא את אלירן אוחנה שהיה חלש מאוד ושלא נדבר על צבע הנעלים. וזה לא הגיוני שכעומרי רון נכנס לא מוצאים את שי שאולי בגלל פציעה ואולי בגלל עיפות אבל נתן את המשחק הכי חלש שלו שאני זוכר ב15 שנים... עופר היקר לצערנו עידן שמש השחשן מספר 1 בחוץ והשיטה של שמש לשמש לא עובדת ולכן צריך שיטת משחק ולא לחזור לימים שאנחנו עולים עם 3 דפנסיבים אנחנו קבוצת כדורגל לא בשר תותחים.. נקווה שמישהו יבין וירצה לתקן... ובהמשך לכותרת... ואיזה מסכנים האוהדים שאוכלים להם ת'לב... שבת שלום
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 09:46:37
|
נקווה לחזור מהר לימים של "ואיך שאת יודעת לפנק, אני אוהב אותך". יש כמה וכמה בעיות: 1. שחקנים חסרים (עידן, עוז ומסאיי). 2. שי ביכולת לא טובה מתחילת העונה, ולמעט רגעים ושערים בודדים שרובם היו בפנדלים, לא פוגע ולא תורם את מה שהיה מצופה ממנו. הוא לא מחזיק כדור כמעט בכלל, ובדרך כלל ממהר להיפתר מהכדור בנגיעה אחת. אתמול זה כבר היה השיא עם שתי מסירות עומק רצופות לחלוצים.. של לוד שכמעט נגמרו בשער. 3. ההרכב שעופר עולה איתו. אתמול בלי כל השחקנים החסרים, זה כבר היה הכי טבעי שאדלשטיין יעלה בהרכב, אבל עופר בכל זאת בחר להשאיר אותו על המחצית השניה. אני מאמין שאם אדלשטיין ורון היו עולים בהרכב במקום שי אהרון ושי מזור (למרות שהיה לא רע), הדברים היו נראים אחרת.
נקודות אור מאתמול היו עזו (שאת השער השני הקבוצה ספגה כשהוא המתין להכנס למגרש אחרי שיצא לטיפול) וכרגיל בשבועות האחרונים, מתן בראשי. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 09:59:08
|
מסכים עם כל מילה אבל אני דוקא היתי משאיר את מזור ומוציא את אוחנה או הלוי הם לא מספיק טובים |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 10:59:44
|
לא יודע מה מרגיז יותר - ההפסד אתמול, או הנעליים הצהובות של אוחנה ופנסו. עושה רושם שגם אנחנו האוהדים כבר לא מוחים בתוקף, מקבלים את הדין. בליגות הנמוכות עוד הייתה הטענה שהשחקנים באים בתחילת העונה עם הנעלים שהם קנו, וזה מה יש. אבל אנחנו בליגה לאומית, וכבר אמצע העונה, ופתאום שוב הצהוב הדוחה הזה. הייתי רוצה לדעת מה עובר בראש של פנסו ואוחנה שהם נועלים את הדבר הזה לפני המשחק? אני מקווה שהם לא מצפים ליותר מידי חיבה והערצה מצידי כי אין לי כזאת למי שלא מכבד אותי. אוף. |
 |
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 11:07:43
|
מר קיפוד הנכבד, הנעליים הצהובות מרגיזות, אבל יותר חשוב העדר הלחימה והמשחק על תיקו שמשמעותו הפסד. שאלה יותר מעוררת תהיות, מדוע אדלשטיין הוא שחקן מחליף נצחי ? מדוע לא לנצל את הנשק היחיד שלנו (בהעדרו של עידן) וזה המהירות של אדלשטיין ורז שטיין בשני אגפים שונים?
|
נערך על ידי - nachumco ב-30/11/2013 11:37:13 |
 |
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 11:16:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tal_vaknin
מסכים עם כל מילה אבל אני דוקא היתי משאיר את מזור ומוציא את אוחנה או הלוי הם לא מספיק טובים
ואני מחזק, מזור לפחות נלחם. אלירן אוחנה ודור הלוי חלשים, ובעיקר השני מהשניים. שי מזור נתן גם קצת התקפה, יותר אגרסיביות ולא הבנתי למה הוא הוחלף - כמו שכתבתי בפוסט השני, צריך להיות הרכב גם במשחק הבא ולצבור ביטחון. בית"רי או לא בית"רי, לפחות לא עלה עם נעליים צהובות |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 11:54:40
|
אני לא משתכנע מהקטע הזה של "משחק על תיקו" שכולכם מדברים עליו. בלי קשר להרכב שעלה, ב-35 הדקות הראשונות שיחקנו יפה והתקפי, הרבה יותר מאשר בשבועות הקודמים, והיינו טובים יותר מלוד. בעשר הדקות הבאות הם הפעילו לחץ כבד ואנחנו נסוגנו, עד השער (המעצבן) שהם הבקיעו. במחצית השניה כבר ברור שאין מה לדבר על "משחק על תיקו", שהרי כבר היינו בפיגור. במחצית השניה סתם שיחקנו גרוע.
|
 |
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 12:00:37
|
צודק.. הבעיה היא שכדורגל משחקים 90 דק! ולא חייב לקנות את זה אבל אם עולים עם שלוש וחצי דפנסיבים זה לבוא לשחק על תיקו. והמצבים שהגענו היו מעולים אבל חבל שהיו רק 2 ב90 דק. |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 12:00:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי nachumco
מר קיפוד הנכבד, הנעליים הצהובות מרגיזות, אבל יותר חשוב העדר הלחימה והמשחק על תיקו שמשמעותו הפסד. שאלה יותר מעוררת תהיות, מדוע אדלשטיין הוא שחקן מחליף נצחי ? מדוע לא לנצל את הנשק היחיד שלנו (בהעדרו של עידן) וזה המהירות של אדלשטיין ורז שטיין בשני אגפים שונים?
מר נחום היקר, מסכים איתך לגמרי. אנחנו עולים הגנתי וחושבים הגנתי, ואדלשטיין חייב לפתוח סוף סוף בהרכב הראשון. גם עומרי רון צריך לקבל יותר הזדמנות בנסיבות הנוכחיות. כתבתי את זה לפני המשחק, ואני חוזר כמו תוכי שלא נכון לחשוב דפנסיבי. לעלות עם אוחנה הלוי ומזור זה סטייטמנט. ואחרי הכל, תהרגו אותי, אני מודה שפיללתי לתיקו במשחק נגד לוד.. עכשיו חייבים חייבים לחתור לניצחון מול בית"ר בשבוע הבא. |
נערך על ידי - davidkipod ב-30/11/2013 12:03:51 |
 |
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 12:12:51
|
גם אני היתי קונה תיקו במשחק כשאנחו בלי עידן שמש אבל בשביל להשיג תיקו לא צריך לבוא לשחק על תיקו כי בשיטה כזאת אנחנו נפסיד 90 כחוז מהזמן |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 12:32:23
|
לא מסכים עם כל אלה שאומרים שהיו קונים תיקו במשחק כזה. חוץ מנתניה ואום אל פאחם כל הקבוצות בליגה הזו די שוות ויכולות לנצח אחת את השניה בכל משחק כולל משחק חוץ, ואנחנו צריכים לבוא לכל משחק במטרה לנצח. כמובן שלא תמיד זה ילך, אבל בלתי אפשרי להגיע לכל משחק כזה בכוננות ספיגה. להזכירכם שבזמן הקרוב יש בחוץ את אחי נצרת, הפועל פתח תקווה, הפועל רמת גן ואשקלון. אם נפסיד בכל המשחקים האלה, חוזרים לתחתית ולמאבקי ההישרדות. חייב לבוא שינוי גישה דחוף של עופר. אם יבנה יכולים לנצח בהרצליה, למה שאנחנו לא ננצח בלוד, רמת גן, פתח תקווה או אשקלון?
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 12:52:13
|
נכון מאוד אבל היה המשך אחרי שרשמתי שהיתי קונה תיקו וזה שעידן שמש שהוא הכוח הכי משמעותי אצלנו לא משחק... בכל אופן חייבים לבוא מפוקסים ונחושים כי אם במשחק הבא אנחנו לא מנצחים זה שוב מאבקי תחתית והפעם יהיה קשה מאוד לצאת מזה כי נכנסים לרצף משחקים קשה מאוד |
 |
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 12:52:37
|
אין בעיה "לשחק על תיקו". במשחק כזה, בלי עידן ובלי עוז, עם שי שהוא בגדר "נוכח נפקד" אפשר לשחק על תיקו. הבעיה מתחילה בתבוסתניות. לשחק על תיקו לא עובר לא לכבוש שער ולהוציא 0-0, לשחק על תיקו אומר לשחק קצת יותר הגנתי - הפער הוא ברגע שבו משחקים על תיקו ומשחקים בצורה מונה ועייפה, בעיקר הקישור האחורי בואך עבד מורג'ן (אני מוציא את שי מהמשוואה, בעיקר ביחס לאתמול).
שקשרים אחוריים באים לשחק על תיקו, וחושבים שזה אומר לתקל ולא לעשות כלום חוץ מזה, אז מפסידים. שאורי כהן, שהראש שלו לא היה אתמול במשחק והוא חייך כל דקה לאיזה אוהד שספק קילל ספק סתם דיבר איתו ביציע של לוד, מפסידים משחק.
מה שהיה ברור הוא שאחרי הפנסל היה ריפיון, ולוד היו ראשונים לכל כדור.
אדלשטיין, לא בטוח שהוא צריך לפתוח - הוא שחקן מהיר מאוד, עם טכניקה לא רעה, אבל לא יודע לסיים מהלכים - לא בטוח שהוא שווה הרכב.
ואני ממשיך ואמשיך לשאול, על אף שהפנדל של לוד נכנס, פעמיים - ללממהה השחקנים שלנו לא רצים לריבאונד - למה ארבעה שחקני לוד היו ברחבה בפנדל הראשון, ואף לא אחד שלנו. זה משגע אותי, פשוט משגע אותי. |
 |
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 13:00:08
|
אורקי אדלשטטין לא יודע לסיים מהלכים כי הוא בלחץ וחסר בטחון לדעתי ולכן מספר גדול יותר של דק יכול לעזור לנו למצוא שחקן טוב מאוד... ובלי קשר כשבאים לשחק על תיקו כמו שעופר שיחק אתמול חייבים להכניס שחקנים מהירים כדי לעקוץ במתפרצות.. אני פשוט לא מבין את המאמן הזה לצערי... מצד אחד משחק הגנתי מדי ופחדני מאוד ומצד שני אין מהירות כדי שנוכל לעקוץ בהתקפות מתפרצות.. בקיצור השיטה היחידה שהביאה נקודות זה כדור ארוך משמש לשמש הבעיה שכרגע יש רק שמש אחד |
 |
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 14:09:35
|
זה מאוד טבעי שאדלשטיין יהיה בלחץ. שולחים אותו כל משחק למערכה עשרים דקות אחרונות למשחק, ואומרים לו תציל את המולדת. מדובר בסך הכל בבחור צעיר שמתוסכל שהוא לא בהרכב הפותח. עופר היקר תתן לו לפחות את ההזדמנות לפתוח בהרכב, תכבד את רצון האוהדים שמכבדים אותך, אני בטוח שלא תתאכזב. אני לא מכיר את אוהד ולא כותב מטעמו, פשוט כותב את מה שעל ליבי. |
נערך על ידי - nachumco ב-30/11/2013 15:26:29 |
 |
|
אריק גוטלר-אופיר
63 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 17:48:03
|
מסקנותי מאתמול: 1.רז שטיין לא יכול להרשות לעצמו להרים ידיים ולהפסיק להילחם בדקה ה-70. 2.יש לנו 2 בלמים נפלאים.עזו היה ענק.צריך גם להעריך את המאמצים של ג'ורג'י. 3. עבד צריך ללמוד לשחרר כדורים. 4.היה מאוד נעים להתארח בלוד. כמה אוהדים , כולל היו'ר סובחי, ניגשו אלינו בסוף המשחק להגיד כל הכבוד ו'אתם קהל נפלא'. האמת, יש להם גם קבוצה טובה. הלוואי שיצליחו גם הלאה. 5. עוד לא ראיתי מידע על המשחק הבא: איפה ומתי. משחק שמחייב הערכות- זה בכל זאת בית'ר. נס לא קרה לנו אבל בכל זאת חג שמח.
|
אריק |
 |
|
ואני חושב.. הפועל שוב הפסידה..  |
|