משתמש |
כתבה מקיפה על המשחק מול לוד באתר הכתב  |
|
soza12
160 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 10:03:38
|
יום שישי השחור, זה לא רק שופינג.. מה ניתן לצפות ממשחק ביום שישי, במסגרת המחזור ה 13? באתר הכתב... http://hakatav.co.il/?p=1618
|
|
soza12
160 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 22:26:38
|
למען הסר ספק - אין לי שום בעיה עם צבע הנעליים של מי מהשחקנים. |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 22:51:14
|
למען הסר ספק אף שחקן של הפועל לא אמור אפילו להעלות על דעתו לעלות על המגרש עם נעליים צהובות. |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 23:01:58
|
ולמען הסר ספק - אני לא חושב שיש קשר בין ההפסד לבין צבע הנעליים של השחקנים. ויחד עם זה, מן הראוי שהשחקנים שלנו יכבדו אותנו ולא יעלו לשחק עם נעליים צהובות. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 30/11/2013 : 23:12:13
|
לא נראה שהנושא חלחל כראוי לשחקנים, על אף שנאמר להם בפירוש באירוע הפתיחה שהנושא הוא טאבו במבחינתינו. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
soza12
160 הודעות |
נשלח - 01/12/2013 : 07:46:47
|
בתור קבוצה שמתגאה בקהל מיוחד שלה (לא בציניות) ובאהבה שהיא מפיצה, כמות השנאה ביציע ובפורום היא מדהימה. רוצים דוגמאות? 1 - שיר עידוד שבו מקללים את אלי אוחנה, שלא משחק כבר 15 שנה. יאללה, תעברו הלאה.... 2 - שירי קללות ביציע בלוד נגד שמעון מזרחי, לקראת משחק הכדורסל השבוע נגד מכבי. אני לא אוהד מכבי וגם לא אוהד של שמעון. אבל אם כבר - תעודדו את הקבוצה שלכם, מה אכפת לכם מהיריבה?
3 - נעליים בצבע צהוב. נכון, אנחנו קבוצה אדומה וסביר שיש אצלנו כאלו שלא ילבשו שום פריט צהוב, לא יאכלו מאכלים צהובים וכ"ו, אבל קצת פרופורציות, אפשר לחשוב לפי התגובות שמדובר כאן בפשע נגד האנושות. |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 01/12/2013 : 18:59:51
|
אני מבליג על כל כך הרבה דברים שיש לי להגיד על מה שאני חושב עליך אחרי התגובה הזאת שאני מבליג עליהם רק בשביל לא לעודד אותך לכתוב עוד. תשלים לעצמך בראש |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 01/12/2013 : 19:04:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי soza12
בתור קבוצה שמתגאה בקהל מיוחד שלה (לא בציניות) ובאהבה שהיא מפיצה, כמות השנאה ביציע ובפורום היא מדהימה. רוצים דוגמאות? 1 - שיר עידוד שבו מקללים את אלי אוחנה, שלא משחק כבר 15 שנה. יאללה, תעברו הלאה.... 2 - שירי קללות ביציע בלוד נגד שמעון מזרחי, לקראת משחק הכדורסל השבוע נגד מכבי. אני לא אוהד מכבי וגם לא אוהד של שמעון. אבל אם כבר - תעודדו את הקבוצה שלכם, מה אכפת לכם מהיריבה?
3 - נעליים בצבע צהוב. נכון, אנחנו קבוצה אדומה וסביר שיש אצלנו כאלו שלא ילבשו שום פריט צהוב, לא יאכלו מאכלים צהובים וכ"ו, אבל קצת פרופורציות, אפשר לחשוב לפי התגובות שמדובר כאן בפשע נגד האנושות.
אני רק אומר שההודעה שלך לא מראה על רמת אינטלגנציה גבוהה במיוחד, או על הבנה של מה שמתרחש במגרש ובפורום.
והלוואי שבכל מקום בעולם תהיה כזאת כמות "מדהימה" של שנאה כמו ביציע במשחקים שלנו וכמו בפורום. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 01/12/2013 : 20:01:44
|
אני מקווה שנפשו הרכה של אלי אוחנה לא נפגעת מהשינאה הנוראה שכמוה לא נראתה במגרשי ישראל: 1. "שאוחנה יכשל" - טוב, את זה הוא עושה מצויין גם בלי עזרתנו 2. "אוחנה בן זונה" - לא מכיר את אימו, אבל מקווה בשבילה שבחרה מיקצוע יותר מכניס. בכל אופן בן זונה במובן הספורטיבי של הביטוי הוא תמיד ישאר כנראה.
ונעליים צהובות לא מקובלות אצלנו. אנחנו קיצוניים, קטנוניים, מלאי שינאה. כן, אנחנו שונאים את ביתר. ברוך הבא להפועל ירושלים. |
 |
|
|
כתבה מקיפה על המשחק מול לוד באתר הכתב  |
|