פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל בני לוד VS קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל בני לוד VS קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם הפועל בני לוד VS קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 3

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 29/11/2013 :  18:59:44  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפסדנו כי (לא בהכרח לפי הסדר):
1. השופט. פנדל מפוקפק, ועוד בדקה הכי בעייתית, רגע לפני המחצית
2. לוד קבוצה טובה
3. אוחנה ופנסו לבשו נעליים צהובות. מה יהיה?

עבד לא היה כ"כ גרוע לדעתי. חוץ מלארגן את המשחק שלנו כמיטב יכולתו הוא גם חילץ כמה כדורים. אסף היה הטוב ביותר שלנו היום. ושי, שי, הפעם יצא שכרו בהפסדנו.

לא היה ברור לי הציוות של שי מזור ועוד בקישור. מזור שיחק אמנם לא רע, טוב יותר מדור האפור, אבל לפתוח בהרכב עם קישור דפנסיבי כ"כ מעובה?
אחד מהשניים - אדלשטיין או עומרי רון היה חייב לפתוח. ולא מקובל עלי ההסבר של ליברגל שאחרת לא היה לנו חילוף התקפי. צריך לעלות למשחק אם ההרכב הטוב ביותר שיש לך ברגע נתון.

עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 29/11/2013 :  19:00:27  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
די כבר להקטין ראש. לא חותם על תיקו מול קבוצה כזאת ולא חושב שזה צפוי (גם לא על הנייר). רוצה לטחון כל קבוצה. הפסדנו לעפולה, הגיע הזמו שננצח קבוצה שנחשבת טובה מאיתנו (חוץ מהפועל ירושלים). לא רוצה לגנוב תיקו. רוצה לתת להם בראש. מי זה בני לוד בכלל? מי זאת הליגה הזאת בכלל? אין שם קבוצה שאנחנו לא יכולים וצריכים לנצח.
עבור לתחילת הדף

עופר ליברגל עופר ליברגל מנותק

170 הודעות

נשלח - 29/11/2013 :  19:37:24  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עופר ליברגל שלח ל- עופר ליברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לי ההרכב לא נראה דווקא של שלושה קשרים דפנסיביים, הלוי תיפקד במחצית הראשונה בעמדה קדמית יותר מהרגיל, איפה שעבד בדרך כלל משחק (בשלב מסוים מזור עבר לעמדה הזו). וב-35 דקות הראשונות, אפשר לומר ששלטנו במרכז המגרש והגענו לכמה כמעט מצבים, לצד כמה מתפרצות מאוד מדאיגות שלהם. הייתה ירידה ברמה לקראת המחצית ושער ששבר אותנו מנטלית. המחצית השנייה, להוציא כמה דקות טובות כתוצאה מהרבה שחקנים מוכשרים בחלק הקדמי, הכי גרועה מאז ההפסד להפועל רמת גן, לפחות ממנה שראיתי.
עבור לתחילת הדף

chompy chompy מנותק

120 הודעות

נשלח - 29/11/2013 :  19:49:42  הצג פרופיל שלח ל- chompy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

די כבר להקטין ראש. לא חותם על תיקו מול קבוצה כזאת ולא חושב שזה צפוי (גם לא על הנייר). רוצה לטחון כל קבוצה. הפסדנו לעפולה, הגיע הזמו שננצח קבוצה שנחשבת טובה מאיתנו (חוץ מהפועל ירושלים). לא רוצה לגנוב תיקו. רוצה לתת להם בראש. מי זה בני לוד בכלל? מי זאת הליגה הזאת בכלל? אין שם קבוצה שאנחנו לא יכולים וצריכים לנצח.

+1 זו הגישה הנכונה
עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 29/11/2013 :  21:02:30  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למרות השלישייה שספגנו החלק ההתקפי אצלנו יותר מדאיג , בטח עם חסרונו של עידן. כשעבד תופס יום חלש אין אף אחד שידחוף את המשחק קדימה. גם אני לא ממש מבין את שיטת שני הקשרים ההגנתיים ...תמיד נראה שאחד מהם ( בדרך כלל הלוי ) פשוט לא מעורב במשחק ובקושי נוגע בכדור.

והשופט בן זונה
עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 29/11/2013 :  21:03:18  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למרות השלישייה שספגנו החלק ההתקפי אצלנו יותר מדאיג , בטח עם חסרונו של עידן. כשעבד תופס יום חלש אין אף אחד שידחוף את המשחק קדימה. גם אני לא ממש מבין את שיטת שני הקשרים ההגנתיים ...תמיד נראה שאחד מהם ( בדרך כלל הלוי ) פשוט לא מעורב במשחק ובקושי נוגע בכדור.

והשופט בן זונה
עבור לתחילת הדף

עילי עילי מנותק

139 הודעות

נשלח - 29/11/2013 :  21:05:54  הצג פרופיל שלח ל- עילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי שבא לשחק על תיקו בצורה פחדנית יפסיד. אפשר לחשוב שזו מכבי תל אביב...כולה בני לוד בואו נתחיל לתת כבר בראש לשחקנים כשצריך ובעיקר למאמן. לא באנו לליגה הלאומית כדי לרדת ליגה אלא כדי לנצח ובטח לא לפחד מפאקינג בני לוד. לא היחתי במשחק אבל ממש לא קשה לי לדמיין את הבלמים שלנו מעיפים כדורים קדימה בלי קישור בכלל ומנסים להבקיע שערים מקריים תלויי יכולת אישית..כן גם נגד הפועל ירושלים ויבנה זה בדיוק מה שקרה על אף הנצחונות. הקבוצה משחקת כדורגל לא טוב נקודה
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 29/11/2013 :  21:13:15  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

תנו לבנאדם לדבר כשעמוס צודק הוא צודק! הגישה המפוחדת ,המסתפקת בתיקו הלצאת בשלום שמאפיינת כ"כ את עופר ואת חלק מהכותבים כאן היא גישה תבוסתנית נבואה שמגשימה את עצמה וסופה גם בושה וגם הפסד.

ולא אני לא מנותק מהמציאות ,ברור לי שהפסדים יגיעו ואכזבות הן לחם חוקו של אוהד הפועל אבל רבאק ממי אנחנו מפחדים כאן? הפועל היא קבוצת התקפה מצויינת אז למה לרסן את עצמנו? למה מתחילת העונה המאמן הזה נוקט בגישה שמרנית הגנתית שנכשלת שבוע אחרי שבוע? איך אנשים התרפקו לי על התיקו אפס המחורבן שלש שבוע שעבר כאילו מה השגנו? שחקו כדורגל התקפי שמח תביאו לידי ביטוי את החוזקות שלנו ולא את החולשות ,קיבלנו שלוש בראש כאשר שיחקנו היום עם 7!!! שחקני הגנה מובהקים אז מה יוצא מזה? ולא בפעם הראשונה ולכן כן זה עופר ועוד פעם עופר ,משנה שעברה אני מחפש את טביעת האצבע של המאמן ולא מוצא אותה ,אותן טעויות אותו בלבול ,חוסר שיטה בלי שום נסיון לשנות. אז השמיים לא נפלו זה נכון אבל למה לחכות?
עבור לתחילת הדף

yossimaz yossimaz מנותק

65 הודעות

נשלח - 30/11/2013 :  00:19:38  הצג פרופיל שלח ל- yossimaz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מובן למה מזור הוחלף כבר בדקה ה55 ?!? במחצית הראשונה הוא השאיר את שטיין באחד על אחד מול שוער, לאחר מכן הוא בעצמו כמעט כבש מ18 מטרים שבעט חזק סנטימטרים מהקורה, בא לקבל כדור כל הזמן, עולה לכל התקפה ומוסיף מסה לחלק הקדמי של הקבוצה. יהיו שיגידו שאני לא אובייקטיבי בגלל הקירבה המשפחתית שלי אליו אבל מי שראה את המשחק היום בוודאי שם לב.
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 30/11/2013 :  06:36:38  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התובנות מאוד פשוטות.
אם משחקים על תיקו מפסידים.
עדיף לשחק התקפי מתוך מגמה לעקוץ ולנצח.
יש לנו סדרה של משחקים קשים,
אם נשחק התקפי אולי נאסוף קצת נקודות.
אם נפסיד שזה יהיה כמו גברים כפי ששיחקנו בהרצליה.
עופר חייב לא לפחד כי אין לנו ברירה אחרת.
צריך לצאת מהאופוריה שאנו שווים מרכז טבלה ומעלה.

נערך על ידי - nachumco ב-30/11/2013 06:38:07
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 01/12/2013 :  09:43:31  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מורד אבו ענזה עשה רושם של שחקן פנטסטי. אני מבין שהוא שיחק עונה וחצי בליגת העל, די בהצלחה. מישהו יכול להסביר למה הוא חזר ללוד ולליגה הלאומית?
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 01/12/2013 :  23:03:12  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

מורד אבו ענזה עשה רושם של שחקן פנטסטי. אני מבין שהוא שיחק עונה וחצי בליגת העל, די בהצלחה. מישהו יכול להסביר למה הוא חזר ללוד ולליגה הלאומית?

כי אבו סובחי.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם הפועל בני לוד VS קטמון נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07