משתמש |
דודו סאסי: "אני אשמח נגד הרצליה לארח אוהדי קטמון"  |
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 18/11/2013 : 23:10:01
|
הבן של הנבלה, ומנכ"ל סאדר כיום, פירסם לפני שעה קלה בפייסבוק שלו את הסטטוס הבא:
|
נערך על ידי - אדום88 ב-18/11/2013 23:13:38 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 18/11/2013 : 23:43:26
|
משהו זז. עוד לא ברור מה ואיך, ולא הייתי בא עדיין לשום מקום, אבל אולי יש תזוזה שתוביל לעתיד חיובי. |
 |
|
bily tompson
31 הודעות |
נשלח - 18/11/2013 : 23:47:03
|
העיקר שאתם באים מאהבה , לידעתך הבן של "הנבלה" (ביטוי מגעיל) ו"הנבלה" לא קשורים בשום אופן לקבוצה שלך ב 6 שנים האחרונות . יש לי משהו אחד להגיד על סאסי "מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל" לגבי שירצקי אני ממש לא בטוח. אני בכנות חושב שהיושב ראש שלכם גרוע בהרבה מהיושב ראש שלנו. |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 18/11/2013 : 23:50:22
|
לפחות הוא עקבי. הרי בשבוע שעבר הוא רצה לחלק לנו כרטיסי חינם כדי שנבוא לראות כדורגל טוב: "התקווה שלי היא לתוצאה שכל כך תזעזע אותם ביום שישי, שאוכל לחלק לבעלי המניות שלהם כרטיסים חינם שיבואו לראות כדורגל טוב. " (מתוך המדור "סגור לי ת'פינה" של עיתון הארץ בשבוע שעבר)
|
 |
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 18/11/2013 : 23:54:56
|
88 - בוא לא נשתמש במינוחים אותם פוגשים בפייסבוק של הפועל (סרטן, ואריאנטים ושימושים מגוונים סביב זונה, והבן שלה, וכיו"ב) הרי מספיק לאמר סאסי. ומעבר לזה - זה מעניין. |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 19/11/2013 : 00:01:30
|
באים מאהבה, נכון. להפועל, לאוהדים השפויים, בטח שלא למשפחת סאסי שהרסה את הפועל. בקשר לשירצקי, מר תומפסון, בניגוד לסאסי הוא לא הבעלים ולא במועצת המנהלים ודאי שלא היו"ר, אלא רק מנכ"ל שאחראי על הפעילות היומיומית. אפשר לא לאהוב אותו, אבל ההשוואה לסאסי מופרכת. בניגוד אליך אנחנו כקבוצה לא בידיים של אף אחד. אנחנו בוחרים את נציגינו ואם הם לא יפעלו לשביעות רצוננו נחליף אותם. הדמוניזציה שאתם עושים לשירצקי שכלל לא נמצא בעמדת החלטה האיחוד היא מיותרת.
איחוד זאת השאיפה. אבל איחוד עם הפועל י-ם נטולת סאדר. לגבי הביטויים החריפים של 88, אני הייתי נמנע מהם אבל אין סיבה שאתם כאוהדים תיפגעו מהם. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-19/11/2013 07:09:34 |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 19/11/2013 : 08:04:58
|
דווקא רעיון מעניין של דודו, בלי ציניות. שווה מחשבה. "נתמוך אחת בשניה עד שנבשיל לאחד כוחות". נאה דורש - נאה מקיים: דודו סאסי יכול להרגיש חופשי להגיע ביום שישי הקרוב לטדי, מול הכח. אני בטוח שנקבל אותו יפה ביננו. נוכל גם לשוחח על נאמנות, בגידה, שנאה, אחריות ומחויבות של אוהדים לקבוצה, קהילתיות, כדורגל טוב ומה שנרצה. דודו רק צריך לזכור שאצלנו אין יציע כבוד... (לעזאזל, לא הצלחתי להמנע מטיפלה ציניות בכ"ז). ושוב , ברצינות, דודו - אתה מוזמן.
|
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 19/11/2013 : 10:03:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי bily tompson
העיקר שאתם באים מאהבה , לידעתך הבן של "הנבלה" (ביטוי מגעיל) ו"הנבלה" לא קשורים בשום אופן לקבוצה שלך ב 6 שנים האחרונות . יש לי משהו אחד להגיד על סאסי "מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל" לגבי שירצקי אני ממש לא בטוח. אני בכנות חושב שהיושב ראש שלכם גרוע בהרבה מהיושב ראש שלנו.
אשמח לדעת למה ירון דוויק יו"ר קטמון |
ירון |
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 19/11/2013 : 10:38:41
|
כמו שרואים מצויין בכתבה של ערוץ 5 על המשחק, האהדה הפתאומית של חלק מאוהדי הפועל "מוקד אשראי" ירושלים לסאסי נובעת כמובן גם מהשנאה שפיתחו לקטמון, וגם מכך שהם קנו במלואו את הספין של הסאסים- "מה אתם רוצים, הצענו להם את הקבוצה בחינם והם לא מוכנים לקחת..."
וזו נקודה חשובה, בטח לאור גל התספורות ששטף את המשק הישראלי לאחרונה- מי שיצר חובות, שישלם אותם ולא יגלגל אותם לציבור. משום מה האוהדים שנשארו שם בטוחים שזו דרישה לגיטימית והגיונית מצדו של סאסי, שעמותת הפועל קטמון תשלם עבור המים והארנונה שהאיש לא טרח לשלם מאמצע שנות ה-90. אז שסאסי האב וסאסי הבן יתחילו בלקחת אחריות על הניהול שלהם, ובזה אני כולל גם את ויקטור, במקום למכור לנו בלבולי ביצים על קבוצה בחינם. לא יכולים לשלם את החובות שיצרתם? אבל באמת באמת לא יכולים? בבקשה, פנו למפרק ולכונס הנכסים ותניחו לנו לאחד את הקבוצה הזו במחיר שנוכל להרשות לעצמנו. |
 |
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 19/11/2013 : 11:27:16
|
אני מסכים עם ההודעה שמעליי.
אני די משוכנע שאם הייתי שואל את רוב אוהדי המקורית מה דעתם על יצחק תשובה או אילן בן דב, הם היו מסכימים איתך. אולי שווה לנסות את הכיוון  |
 |
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 19/11/2013 : 12:58:02
|
באמת תודה... האמת אנחנו מתים לחזור מחכים ומתפללים לרגע... אבל יש לנו בעיה אחת... אנחנו צריכים שלפני שאנחנו חוזרים משפחת סאסי תעוף!!!
|
 |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 19/11/2013 : 13:17:24
|
חברים, כמה מיכם מתבלבלים פה... הבעיה היתה עם אביו יוסי ולא עם בנו. יוסי הוא זה שהרס את הפועל ולא בנו. מה שדודו עשה לפני המשחק ולאחריו מקובל במחוזותינו ולא חורג ממה שעושים פה קבוצות ומנהלים, אפילו יפו היו בוטים יותר בשנה שעברה. עזבו את הבנאדם אין לנו כלטם איתו |
 |
|
bily tompson
31 הודעות |
נשלח - 19/11/2013 : 13:18:20
|
ציטוט: אשמח לדעת למה ירון דוויק יו"ר קטמון
הכוונה היא לשירצקי , דוגמא קטנה למה שירצקי גרוע מסאסי היא שבתחילת שנות האלפיים שירצקי היה ממציא הסלוגן "אין הפועל כדורסל" הוא טען שהפועל ירושלים כדורסל היא לא באמת הפועל ירושלים ושעל אוהדי הכדורגל להחרים את משחקי הכדורסל הוא אף הציג את משנתו המוזרה באולפן ליגת האלופות של ערוץ הספורט . מטרתו בעצם היתה לקעקע את הקשר המבורך בן קבוצת הכדורגל לכדורסל למזלנו הוא לא הצליח בזה למרות שבתקופה מסוימת רבים מאוהדי הכדורגל תמכו בו ואף חלק מהאוהדים חלקם מאוד פעילים בקטמון(את השמות אני אשמור לעצמי) הלכו ועדדו את הפועל ת"א במשחק נגד הפועל ירושלים. מה שמצחיק הוא שכיום קטמון היא הנהנית העיקרית משיתוף הפעולה בין האוהדים ושירצקי מצניע את דעותיו . הדוגמא הזו בלבד מראה מי הוא האיש שיושב בראש הקבוצה שלכם ולמה הוא הרבה יותר גרוע מסאסי |
 |
|
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 19/11/2013 : 13:23:12
|
ציטוט: bily tompson נשלח - 19/11/2013 : 13:18:20
הכוונה היא לשירצקי , דוגמא קטנה למה שירצקי גרוע מסאסי היא שבתחילת שנות האלפיים שירצקי היה ממציא הסלוגן "אין הפועל כדורסל" הוא טען שהפועל ירושלים כדורסל היא לא באמת הפועל ירושלים ושעל אוהדי הכדורגל להחרים את משחקי הכדורסל הוא אף הציג את משנתו המוזרה באולפן ליגת האלופות של ערוץ הספורט . מטרתו בעצם היתה לקעקע את הקשר המבורך בן קבוצת הכדורגל לכדורסל למזלנו הוא לא הצליח בזה למרות שבתקופה מסוימת רבים מאוהדי הכדורגל תמכו בו ואף חלק מהאוהדים חלקם מאוד פעילים בקטמון(את השמות אני אשמור לעצמי) הלכו ועדדו את הפועל ת"א במשחק נגד הפועל ירושלים. מה שמצחיק הוא שכיום קטמון היא הנהנית העיקרית משיתוף הפעולה בין האוהדים ושירצקי מצניע את דעותיו . הדוגמא הזו בלבד מראה מי הוא האיש שיושב בראש הקבוצה שלכם ולמה הוא הרבה יותר גרוע מסאסי
צודק. הדוגמא הזו לבדה מוכיחה שהוא יותר גרוע מסאסי. תכלס אתה קצת נחמד מדי לשרצקי. אני חושב שהדוגמא הזו מעידה שהוא יותר גרוע מאחמד יאסין.
יצאתם מדעתכם. לחלוטין. |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 19/11/2013 : 13:30:58
|
תומפסון, אני מבין שכאוהד כדורסל נפגעת בזמנו משירצקי. אבל לא הבנתי איזה נזק הוא גורם להפועל שגדול אפילו מזה שמסאסי גרם. להזכירך, זה שהרס את הפועל. ושירצקי הוא לא יו"ר. והוא לא מחליט אם יהיה איחוד. אתה מורגל יותר מדי להיות בידיים של אנשים רעים. תבין שאנחנו מזמן לא בסיפור הזה. לכן כולנו התאהבנו ב"מיזם" ומקווים שבאיחוד תמשך הרוח הזאת. אני לא אומר לך את זה בהתנשאות. אחרי האיחוד אני אהיה הראשון שאקנה צעיף "הפועל יש רק אחת". אבל אתה מסרב לקבל את העובדות ונצמד למיתוסים שפיתחתם. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-19/11/2013 13:33:08 |
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 19/11/2013 : 13:41:47
|
בילי יקר, תמיד היית מיסיונר נחמד, עוד בימים של הדאנק הנפלא על הראש של הנפלד. קבל טיפ קטן, בלי קשר לכדורסל או משהו כזה. יש לך יותר סיכוי לשכנע אם לא תנסה להשוות בין סאסי למישהו אחר. לא שרצקי ולא אף אחד. כאן לא תשכנע אף אחד שסאסי סבבה, שסאסי כבר לא שם, או אפילו שיש גרועים ממנו.
ואם כבר אין הפועל כדורסל. רבים מאיתנו טענו את זה. לא עוד. אתה יודע למה? בגלל הגיס של סאסי. והוא כבר לא שם יותר. ומרגע שהוא הלך, אנחנו חזרנו. ממש כמו בכדורגל. ילך הסאסי, אנחנו נחזור. אז עזוב אותך מלהשוות כאן בין אנשים, זה לא יעזור. לך, תפעל לגירוש סאסי, שירפה מהקבוצה אותה החריב. כשהוא לא יהיה שם, נחזור. |
 |
|
דודו סאסי: "אני אשמח נגד הרצליה לארח אוהדי קטמון"  |
|