פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

דודו סאסי: "אני אשמח נגד הרצליה לארח אוהדי קטמון"

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  דודו סאסי: "אני אשמח נגד הרצליה לארח אוהדי קטמון"
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם דודו סאסי: "אני אשמח נגד הרצליה לארח אוהדי קטמון" נושא הבא
עמוד: מתוך 3

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 18/11/2013 :  23:10:01  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבן של הנבלה, ומנכ"ל סאדר כיום, פירסם לפני שעה קלה בפייסבוק שלו את הסטטוס הבא:

נערך על ידי - אדום88 ב-18/11/2013 23:13:38

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 18/11/2013 :  23:43:26  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משהו זז. עוד לא ברור מה ואיך, ולא הייתי בא עדיין לשום מקום, אבל אולי יש תזוזה שתוביל לעתיד חיובי.
עבור לתחילת הדף

bily tompson bily tompson מנותק

31 הודעות

נשלח - 18/11/2013 :  23:47:03  הצג פרופיל שלח ל- bily tompson הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
העיקר שאתם באים מאהבה , לידעתך הבן של "הנבלה" (ביטוי מגעיל) ו"הנבלה" לא קשורים בשום אופן לקבוצה שלך ב 6 שנים האחרונות .
יש לי משהו אחד להגיד על סאסי "מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל" לגבי שירצקי אני ממש לא בטוח. אני בכנות חושב שהיושב ראש שלכם גרוע בהרבה מהיושב ראש שלנו.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 18/11/2013 :  23:50:22  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפחות הוא עקבי. הרי בשבוע שעבר הוא רצה לחלק לנו כרטיסי חינם כדי שנבוא לראות כדורגל טוב:
"התקווה שלי היא לתוצאה שכל כך תזעזע אותם ביום שישי, שאוכל לחלק לבעלי המניות שלהם כרטיסים חינם שיבואו לראות כדורגל טוב. "
(מתוך המדור "סגור לי ת'פינה" של עיתון הארץ בשבוע שעבר)
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 18/11/2013 :  23:54:56  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
88 - בוא לא נשתמש במינוחים אותם פוגשים בפייסבוק של הפועל (סרטן, ואריאנטים ושימושים מגוונים סביב זונה, והבן שלה, וכיו"ב)
הרי מספיק לאמר סאסי.
ומעבר לזה - זה מעניין.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  00:01:30  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באים מאהבה, נכון. להפועל, לאוהדים השפויים, בטח שלא למשפחת סאסי שהרסה את הפועל.
בקשר לשירצקי, מר תומפסון, בניגוד לסאסי הוא לא הבעלים ולא במועצת המנהלים ודאי שלא היו"ר, אלא רק מנכ"ל שאחראי על הפעילות היומיומית. אפשר לא לאהוב אותו, אבל ההשוואה לסאסי מופרכת. בניגוד אליך אנחנו כקבוצה לא בידיים של אף אחד. אנחנו בוחרים את נציגינו ואם הם לא יפעלו לשביעות רצוננו נחליף אותם.
הדמוניזציה שאתם עושים לשירצקי שכלל לא נמצא בעמדת החלטה האיחוד היא מיותרת.

איחוד זאת השאיפה. אבל איחוד עם הפועל י-ם נטולת סאדר.
לגבי הביטויים החריפים של 88, אני הייתי נמנע מהם אבל אין סיבה שאתם כאוהדים תיפגעו מהם.

נערך על ידי - האחים מרילי ב-19/11/2013 07:09:34
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  08:04:58  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דווקא רעיון מעניין של דודו, בלי ציניות. שווה מחשבה.
"נתמוך אחת בשניה עד שנבשיל לאחד כוחות". נאה דורש - נאה מקיים:
דודו סאסי יכול להרגיש חופשי להגיע ביום שישי הקרוב לטדי, מול הכח.
אני בטוח שנקבל אותו יפה ביננו. נוכל גם לשוחח על נאמנות, בגידה, שנאה, אחריות ומחויבות של אוהדים לקבוצה, קהילתיות, כדורגל טוב ומה שנרצה.
דודו רק צריך לזכור שאצלנו אין יציע כבוד... (לעזאזל, לא הצלחתי להמנע מטיפלה ציניות בכ"ז).
ושוב , ברצינות, דודו - אתה מוזמן.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  10:03:34  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי bily tompson

העיקר שאתם באים מאהבה , לידעתך הבן של "הנבלה" (ביטוי מגעיל) ו"הנבלה" לא קשורים בשום אופן לקבוצה שלך ב 6 שנים האחרונות .
יש לי משהו אחד להגיד על סאסי "מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל" לגבי שירצקי אני ממש לא בטוח. אני בכנות חושב שהיושב ראש שלכם גרוע בהרבה מהיושב ראש שלנו.

אשמח לדעת למה
ירון דוויק
יו"ר קטמון

ירון
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  10:38:41  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמו שרואים מצויין בכתבה של ערוץ 5 על המשחק, האהדה הפתאומית של חלק מאוהדי הפועל "מוקד אשראי" ירושלים לסאסי נובעת כמובן גם מהשנאה שפיתחו לקטמון, וגם מכך שהם קנו במלואו את הספין של הסאסים- "מה אתם רוצים, הצענו להם את הקבוצה בחינם והם לא מוכנים לקחת..."

וזו נקודה חשובה, בטח לאור גל התספורות ששטף את המשק הישראלי לאחרונה- מי שיצר חובות, שישלם אותם ולא יגלגל אותם לציבור. משום מה האוהדים שנשארו שם בטוחים שזו דרישה לגיטימית והגיונית מצדו של סאסי, שעמותת הפועל קטמון תשלם עבור המים והארנונה שהאיש לא טרח לשלם מאמצע שנות ה-90. אז שסאסי האב וסאסי הבן יתחילו בלקחת אחריות על הניהול שלהם, ובזה אני כולל גם את ויקטור, במקום למכור לנו בלבולי ביצים על קבוצה בחינם. לא יכולים לשלם את החובות שיצרתם? אבל באמת באמת לא יכולים? בבקשה, פנו למפרק ולכונס הנכסים ותניחו לנו לאחד את הקבוצה הזו במחיר שנוכל להרשות לעצמנו.
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  11:27:16  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מסכים עם ההודעה שמעליי.

אני די משוכנע שאם הייתי שואל את רוב אוהדי המקורית מה דעתם על יצחק תשובה או אילן בן דב, הם היו מסכימים איתך. אולי שווה לנסות את הכיוון
עבור לתחילת הדף

tal_vaknin tal_vaknin מנותק

389 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  12:58:02  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באמת תודה... האמת אנחנו מתים לחזור מחכים ומתפללים לרגע... אבל יש לנו בעיה אחת... אנחנו צריכים שלפני שאנחנו חוזרים משפחת סאסי תעוף!!!
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  13:17:24  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים, כמה מיכם מתבלבלים פה... הבעיה היתה עם אביו יוסי ולא עם בנו. יוסי הוא זה שהרס את הפועל ולא בנו. מה שדודו עשה לפני המשחק ולאחריו מקובל במחוזותינו ולא חורג ממה שעושים פה קבוצות ומנהלים, אפילו יפו היו בוטים יותר בשנה שעברה. עזבו את הבנאדם אין לנו כלטם איתו
עבור לתחילת הדף

bily tompson bily tompson מנותק

31 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  13:18:20  הצג פרופיל שלח ל- bily tompson הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
אשמח לדעת למה
ירון דוויק
יו"ר קטמון

הכוונה היא לשירצקי , דוגמא קטנה למה שירצקי גרוע מסאסי היא שבתחילת שנות האלפיים שירצקי היה ממציא הסלוגן "אין הפועל כדורסל" הוא טען שהפועל ירושלים כדורסל היא לא באמת הפועל ירושלים ושעל אוהדי הכדורגל להחרים את משחקי הכדורסל הוא אף הציג את משנתו המוזרה באולפן ליגת האלופות של ערוץ הספורט . מטרתו בעצם היתה לקעקע את הקשר המבורך בן קבוצת הכדורגל לכדורסל למזלנו הוא לא הצליח בזה למרות שבתקופה מסוימת רבים מאוהדי הכדורגל תמכו בו ואף חלק מהאוהדים חלקם מאוד פעילים בקטמון(את השמות אני אשמור לעצמי) הלכו ועדדו את הפועל ת"א במשחק נגד הפועל ירושלים.
מה שמצחיק הוא שכיום קטמון היא הנהנית העיקרית משיתוף הפעולה בין האוהדים ושירצקי מצניע את דעותיו .
הדוגמא הזו בלבד מראה מי הוא האיש שיושב בראש הקבוצה שלכם ולמה הוא הרבה יותר גרוע מסאסי
עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  13:23:12  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
bily tompson נשלח - 19/11/2013 : 13:18:20

הכוונה היא לשירצקי , דוגמא קטנה למה שירצקי גרוע מסאסי היא שבתחילת שנות האלפיים שירצקי היה ממציא הסלוגן "אין הפועל כדורסל" הוא טען שהפועל ירושלים כדורסל היא לא באמת הפועל ירושלים ושעל אוהדי הכדורגל להחרים את משחקי הכדורסל הוא אף הציג את משנתו המוזרה באולפן ליגת האלופות של ערוץ הספורט . מטרתו בעצם היתה לקעקע את הקשר המבורך בן קבוצת הכדורגל לכדורסל למזלנו הוא לא הצליח בזה למרות שבתקופה מסוימת רבים מאוהדי הכדורגל תמכו בו ואף חלק מהאוהדים חלקם מאוד פעילים בקטמון(את השמות אני אשמור לעצמי) הלכו ועדדו את הפועל ת"א במשחק נגד הפועל ירושלים.
מה שמצחיק הוא שכיום קטמון היא הנהנית העיקרית משיתוף הפעולה בין האוהדים ושירצקי מצניע את דעותיו .
הדוגמא הזו בלבד מראה מי הוא האיש שיושב בראש הקבוצה שלכם ולמה הוא הרבה יותר גרוע מסאסי

צודק. הדוגמא הזו לבדה מוכיחה שהוא יותר גרוע מסאסי. תכלס אתה קצת נחמד מדי לשרצקי. אני חושב שהדוגמא הזו מעידה שהוא יותר גרוע מאחמד יאסין.

יצאתם מדעתכם. לחלוטין.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  13:30:58  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תומפסון, אני מבין שכאוהד כדורסל נפגעת בזמנו משירצקי. אבל לא הבנתי איזה נזק הוא גורם להפועל שגדול אפילו מזה שמסאסי גרם. להזכירך, זה שהרס את הפועל.
ושירצקי הוא לא יו"ר. והוא לא מחליט אם יהיה איחוד. אתה מורגל יותר מדי להיות בידיים של אנשים רעים. תבין שאנחנו מזמן לא בסיפור הזה. לכן כולנו התאהבנו ב"מיזם" ומקווים שבאיחוד תמשך הרוח הזאת.
אני לא אומר לך את זה בהתנשאות. אחרי האיחוד אני אהיה הראשון שאקנה צעיף "הפועל יש רק אחת". אבל אתה מסרב לקבל את העובדות ונצמד למיתוסים שפיתחתם.

נערך על ידי - האחים מרילי ב-19/11/2013 13:33:08
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  13:41:47  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בילי יקר, תמיד היית מיסיונר נחמד, עוד בימים של הדאנק הנפלא על הראש של הנפלד. קבל טיפ קטן, בלי קשר לכדורסל או משהו כזה. יש לך יותר סיכוי לשכנע אם לא תנסה להשוות בין סאסי למישהו אחר. לא שרצקי ולא אף אחד. כאן לא תשכנע אף אחד שסאסי סבבה, שסאסי כבר לא שם, או אפילו שיש גרועים ממנו.

ואם כבר אין הפועל כדורסל. רבים מאיתנו טענו את זה. לא עוד. אתה יודע למה? בגלל הגיס של סאסי. והוא כבר לא שם יותר. ומרגע שהוא הלך, אנחנו חזרנו. ממש כמו בכדורגל. ילך הסאסי, אנחנו נחזור. אז עזוב אותך מלהשוות כאן בין אנשים, זה לא יעזור. לך, תפעל לגירוש סאסי, שירפה מהקבוצה אותה החריב. כשהוא לא יהיה שם, נחזור.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם דודו סאסי: "אני אשמח נגד הרצליה לארח אוהדי קטמון" נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07