פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

דודו סאסי: "אני אשמח נגד הרצליה לארח אוהדי קטמון"

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  דודו סאסי: "אני אשמח נגד הרצליה לארח אוהדי קטמון"
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם דודו סאסי: "אני אשמח נגד הרצליה לארח אוהדי קטמון" נושא הבא
עמוד: מתוך 3

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  14:09:12  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לכל מי ששכח מי זה האיש הזה שהשתלט לנו על המועדון לפני עשרים שנה ומסרב להרפות, זה הזמן להזכיר לכם שוב את סיפורו של דן רומן:
http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3473601,00.html

כך מתייחסים לשחקנים בקבוצה, כך לא משלמים חובות עד שהם מגיעים למיליונים רבים, כך גורמים למועדון עם אחד הקהלים הגדולים בארץ להתפורר. וסאסי גם לא יוותר על החזון ארוך הטווח שלו, הוא עוד יצליח לבנות שכונת וילות על חורבות המגרש בקריית יובל.

לא מצליח להבין אילו משקפיים צריך מר תומפסון לחבוש כדי להשוות ברצינות בין האטימות, האכזריות, והרקבון המוסרי שרומן מתאר לחטא של שרצקי כנגד הפועל כדורסל...
עבור לתחילת הדף

bily tompson bily tompson מנותק

31 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  14:25:33  הצג פרופיל שלח ל- bily tompson הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האובססיה שלכם לסאסי מדהימה להזכירכם לפני שעזבתם ויקטור יונה היה מושא הקללות ביחס של 9:1 לעומת סאסי ובאמת מה שפגע בקבוצה זה הסכסוך בינהם. לגבי להרוס את הפועל גם לפני סאסי הניהול של הפועל לא היה טוב יותר שביתות,הסתדרות,דוגה וכו' אז אני לא יודע כמה הוא הרס אותה יותר.

ציטוט:
תפעל לגירוש סאסי, שירפה מהקבוצה אותה החריב. כשהוא לא יהיה שם, נחזור.

באמת תחזרו ? שמעתי דווקא דברים אחרים .שוב למה לי לפעול נגד מישהו שמזרים הרבה מאוד כסף לקבוצה?. מה גם שאתם לא פעלתם פשוט הלכתם.

ציטוט:
אם כבר אין הפועל כדורסל. רבים מאיתנו טענו את זה. לא עוד. אתה יודע למה? בגלל הגיס של סאסי

לא יודע מי זה הגיס של סאסי אם אתה מתכוון לדני קליין ומשווה בנו לבין סאסי אז המצב של הפועל ירושלים כדורגל כנראה מדהים.

ציטוט:
וזו נקודה חשובה, בטח לאור גל התספורות ששטף את המשק הישראלי לאחרונה- מי שיצר חובות, שישלם אותם ולא יגלגל אותם לציבור. משום מה האוהדים שנשארו שם בטוחים שזו דרישה לגיטימית והגיונית מצדו של סאסי, שעמותת הפועל קטמון תשלם עבור המים והארנונה שהאיש לא טרח לשלם מאמצע שנות ה-90. אז שסאסי האב וסאסי הבן יתחילו בלקחת אחריות על הניהול שלהם, ובזה אני כולל גם את ויקטור, במקום למכור לנו בלבולי ביצים על קבוצה בחינם. לא יכולים לשלם את החובות שיצרתם? אבל באמת באמת לא יכולים? בבקשה, פנו למפרק ולכונס הנכסים ותניחו לנו לאחד את הקבוצה הזו במחיר שנוכל להרשות לעצמנו.

מה שטענתי בפוסט קודם הוא שסאסי לא ישלם את החובות כי אין לו אינטרס לעשות זאת הוא יכול להגיש את הקבוצה לפירוק ! ולא לשלם את הרוב המכריע של החובות לכן הצפיה שלכם כאילו הוא ישלם את החובות היא לא ריאלית .
לכן גם הסיכויים לאיחוד נמוכים לכן אנחנו קבוצות יריבות .

משום מה כל פעם שאומרים משהו נגד שירצקי כולכם נעמדים על הרגליים האחוריות ומנגנון ההדחקה שבכם פועל . זה תמיד אגב אם אתו הטיעון ששירצקי הוא נבחר ע"י הרוב וכו'.. אז למה אתם שוב ושוב בוחרים בו? למה אף אחד ממכם לא מוכן לקבל את העובדה שהוא אשיות בעיתיית,מעניין אגב שאף תגובה לא התייחסה לחומרת המקרה בהתנהגותו של שירצקי וכל התגובות נסבו שוב סביב סיסמאות על סאסי.
עבור לתחילת הדף

קטמוניסט12 קטמוניסט12 מנותק

79 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  14:34:55  הצג פרופיל שלח ל- קטמוניסט12 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תגיד לי באת לדבר תכלס או באת לבלבל שטויות??
יש פה 464 בעלי מניות ואם הם החליטו ששירצקי מתאים להיות מנכ''ל הוא אז הוא מנכ''ל. סוף סיפור ותפסיק לחפש אותו בקטנות.
אדון סאסי שלך תופס כותרות על דברים מזעזעים, ובעיקר על דיבור נגוע.

זו הפעם הראשונה שאני קורא את הכתבה על רומן ואני פשוט בהלם.
לא היה לי מושג שנעשה לו כזה עוול משני האנשים הנוראים האלה.
זה רק מבהיר לך, תומפסון היקר, למה ''סאסי הרס את הפועל''
ועוד הוא עוד רצה שרומן יחזור לשחק שם...
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  14:51:35  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בילי, מרילי, אם כבר אז תעקמו את השם שלו -
שרצקי, לא שירצקי.
עבור לתחילת הדף

bily tompson bily tompson מנותק

31 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  15:02:06  הצג פרופיל שלח ל- bily tompson הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
יש פה 464 בעלי מניות ואם הם החליטו ששירצקי מתאים להיות מנכ''ל הוא אז הוא מנכ''ל. סוף סיפור ותפסיק לחפש אותו בקטנות.

אתה צודק , הכוונה הראשונית שלי שנכנסתי לפורם היתה להבהיר את העובדה שאנחנו קבוצות יריבות , אוהדי הפועל ירושלים רואים בקטמון יריבה גרועה מביתר וזו עובדה! , לא מעניני לדבר על ההנהלה שלכם.

עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  15:03:59  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

בילי, מרילי, אם כבר אז תעקמו את השם שלו -
שרצקי, לא שירצקי.

ואני כל הזמן חשבתי שרצקיא

ותומפסון, לא הבנתי מה בדיוק אנחנו מדחיקים? ששרצקי לא אהב את הפועל כדורסל?
ואם כבר להיות קטנוניים, לכדורסלן האגדי קראו Billy Thompson ולא איך שאתה מאיית את הניק שלך. לפחות את השם שלך תאיית נכון.

נערך על ידי - האחים מרילי ב-19/11/2013 15:04:55
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  15:09:10  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי bily tompson

ציטוט:

אתה צודק , הכוונה הראשונית שלי שנכנסתי לפורם היתה להבהיר את העובדה שאנחנו קבוצות יריבות , אוהדי הפועל ירושלים רואים בקטמון יריבה גרועה מביתר וזו עובדה! , לא מעניני לדבר על ההנהלה שלכם.

בילי, זו לא עובדה, דבר בשם עצמך. מי שהניף את שלט אצלכם לא רואה בנו כגרועים מבית"ר. הדה-לגיטימציה שלכם מובן אמנם, אבל הוא גם אבסורדי.
האוהדים שעברו, בחרו במחאה אקטיבית, שנשמעה בקולי קולות ביום שישי האחרון - לא שרנו חזק בגלל שרצינו לנצח אתכם, שרנו חזק כי רצינו שיישמעו את קולה של המחאה. בחרנו לשיר בקולי קולות ש"הפועל של האוהדים" האוהדים הם אנחנו, אלה שבחרו לנסות ולפעול אקטיבית, לרכישת הפועל ירושלים מידיו של סאסי, ואלה שכרגע, מחזיקים בהפועל קטמון. והאוהדים הם גם אתם, החברים/אחים/אחים פרודים או איך שלא תקרא לזה, שהחליטו שלא לבצע את הפעולה האקטיבית, החלטה לגיטימית לכל הדעות (אם כי לא לכולם היא מובנת) שנובעת מאלף שיקולים, והם לא רלוונטיים.
אנחנו, אתה, וכל אחד (כמעט) מאוהדי הפועל קטמון בהווה, מכוונים לדבר אחד - קבוצה אדומה חזקה אחת בעיר. אמר את זה אפילו עידן טל, אמר את זה מישל, אמר את זה שי, אמר את זה אסף, אמר את זה אופיר ויאמר את זה כל אוהד קטמון - ומרביתם של אוהדי הפועל ירושלים בהווה.
כל ניסון דה-לגיטימציה מרחיק את היום המיוחל, וגורם לשיח האיחוד להיות לא נעים, ואפילו מביך.

אולי מבחינת האיום על סאסי, אנחנו גרועים מבית"ר, כי השיר השני ששרנו היה "סאסי הרס את הפועל" - כי זה הבית שלנו, הפועל ירושלים.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  15:09:44  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
מה שטענתי בפוסט קודם הוא שסאסי לא ישלם את החובות כי אין לו אינטרס לעשות זאת הוא יכול להגיש את הקבוצה לפירוק ! ולא לשלם את הרוב המכריע של החובות לכן הצפיה שלכם כאילו הוא ישלם את החובות היא לא ריאלית .
לכן גם הסיכויים לאיחוד נמוכים לכן אנחנו קבוצות יריבות ..

להיפך, חבר, בדיוק להיפך... למעט תרחיש שבו ליפקין או כל טייקון אחר מסכימים לקחת על עצמם את החובות עבור המועדון, פירוק הוא כנראה הדרך היחידה שבה קטמון תוכל להרשות לעצמה לרכוש את הקבוצה והנכסים שלה במחיר נמוך ולא להיות חייבת שקל לאף נושה מהעשרים שנים האחרונות. ואז הקבוצה תנוהל על ידי האוהדים שלה, ובכסא של סאסי ישבו אנשים שחייבים דין וחשבון למי שבחר בהם וכשלא מרוצים מהתפקוד שלהם אפשר תמיד לבחור באחרים. למה זה כל כך מרתיע אותך?
עבור לתחילת הדף

בית סאמנר בית סאמנר מנותק

18 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  15:24:14  הצג פרופיל שלח ל- בית סאמנר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום בילי,
לתהייתך בקשר לשרצקי. "ההצמדות" שלנו אליו נובעת מעקרון על פיו הוא נבחר לתפקיד אחרי שהוא הצליח על סמך רקורד העשייה שלו לשכנע את רוב חברי העמותה כי הוא האיש המתאים לתפקיד. כל אחד מחברי העמותה חושב שהוא התברך בשיקול דעת בריא ויכולת לנתח את המציאות. בסיבוב הבא כאשר רוב חברי העמותה יחשבו שיש מישהו מתאים ממנו מאוד יתכן שהוא כבר לא יהיה המנכ"ל. ככה שאם יש באמתחתך עובדות לגביו שיסמרו את שערות ראשינו אני לפחות אשמח לשמוע אותם (עובדות ולא רסיסי שמועות) ומי יודע אולי תצליח לשכנע אותנו שמדובר בנבלה אמיתית.
ותרשה לי תהייה משלי לגבי סאסי. אני באמת לא מצליח להבין איך סאסי האב עבר אצלכם כזו רהבליטציה כזו מוצלחת. הרי עד לפני 7 שנים אוהדי הפועל ירושלים (אנחנו ואתם) היינו משוכנעים שההתנהלות שלו ושל ויקטור במקרה הטוב נוראית ובמקרה הרע צבועה בגוונים פליליים. אני באמת שלא מצליח להבין איך פתאום סאסי הבן הופך לקול המייצג של הפועל ירושלים בלי שנשמע אפילו בדל של התקוממות מצדכם על כך. ובהמשך לזה רציתי לשאול גם על עניין החובות. החובות כידוע עומדים על סכום שנע בין 6 מיליון ש"ח לטענת הסאסים לבין עד כפליים כפי שנציגינו טוענים. מצד שני קראתי שדודו סאסי טוען שאבא שלו השקיע 28 מיליון ש"ח בקבוצה במהלך השנים. ובינינו זה לא נשמע לי הגיוני. הרי מאז ומעולם עוד מהתקופה שכולנו המתנו מחוץ לשערי טדי הסגורים ידוע ששחקן שחותם בהפועל על חוזה מקבל פרוטות, כוכבים אמיתיים (נשאיר בצד את עידן טל) לא חותמים בקבוצה אלא שחקנים פחותים בהרבה. מוסר התשלומים ירוד (לפחות עד לשנה וחצי האחרונות) אז לאור כל זה איך יכול להיות שנצברו כ"כ הרבה חובות?
עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  15:56:14  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7811

כנראה שלאחר המחאה הקשה בקיץ אחרון סאסי חזר בתשובה והפך לבעלים המהווה מופת ודוגמא לשאר הקבוצות בארץ...

יוסי, קבל את התנצלותי מעומק לב
עבור לתחילת הדף

PiniBN PiniBN מנותק

22 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  16:26:54  הצג פרופיל שלח ל- PiniBN הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שחר806

http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7811

כנראה שלאחר המחאה הקשה בקיץ אחרון סאסי חזר בתשובה והפך לבעלים המהווה מופת ודוגמא לשאר הקבוצות בארץ...

יוסי, קבל את התנצלותי מעומק לב

שחר, הוצאת סאסי מהקבוצה לא תקרה בין לילה ולא בין קיץ.
אנחנו ממשיכים, כמו בכתבה, במאמצים להביא להנהלה אחרת בהפועל, גם אם אתה לא רואה את זה.

שחר, אני שמח לתת לך דין וחשבון. דבר איתי אם אתה צריך עוד פרטים.
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  16:49:08  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלאש צודק. לצערי קיים מיתוס חדש שהיה שוויון בקהל אם כי בחזית הזו ניצחנו ברוב עצום, לפחות 3-1 אם לא יותר. אבל הוא צודק שיש לקבל הצהרות כמו זו של דודו סאסי בסבר פנים יפות. זה לא אומר שננהר למשחק נגד הרצליה; אני לא מוכן לסבול אפילו קללה אחת מאוהד אדום. אבל עצם העובדה שהוא דיבר מוכיחה שמפגן העוצמה שלנו על כר הדשא וביציעים הרשים אותו מאוד. בינתיים, נסתפק בדברים האלה
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  17:17:04  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לגמרי מסכים עם חיים. סימן חיובי. כדי לשמור על הדדיות אפשר להזמין למשחקים של קטמון את כל האוהדים האדומים מהצד השני. השעה 14.00 פשוט מעולה ותתאים גם לשומרי השבת שבהם. אני משוכנע שיזכו בקבלת פנים מאוד אוהדת.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  17:25:29  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי PiniBN
שחר, הוצאת סאסי מהקבוצה לא תקרה בין לילה ולא בין קיץ.
אנחנו ממשיכים, כמו בכתבה, במאמצים להביא להנהלה אחרת בהפועל, גם אם אתה לא רואה את זה.

שחר, אני שמח לתת לך דין וחשבון. דבר איתי אם אתה צריך עוד פרטים.

"ע"פ העמוד המחאה תתבטא ע"י חרם מנויים, הפגנות בכל מקום המזוהה עם הקבוצה (במהלך משחקים, במתחם האימונים ובמשרדי סא.ד.ר)."

הייתי שמח לשמוע אם מעבר לפעולות שנעשות מתחת לפני השטח, מתקיימת גם מחאה במשחקים, כפי שהובטח בקיץ?

ההרגשה שלי, ויכול מאוד להיות שאני טועה, היא שסאסי מצליח לקנות את השקט בעזרת השנאה לקטמון ובעזרת נסיון התחנפות לאוהדים (דודו סאסי, החלפת הסמל וכו').

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 19/11/2013 :  17:26:56  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

לגמרי מסכים עם חיים. סימן חיובי. כדי לשמור על הדדיות אפשר להזמין למשחקים של קטמון את כל האוהדים האדומים מהצד השני. השעה 14.00 פשוט מעולה ותתאים גם לשומרי השבת שבהם. אני משוכנע שיזכו בקבלת פנים מאוד אוהדת.

עגון,שמע.כשאתה מוציא משפט כזה ,זה מראה על חוסר הבנה מינימלי להבדל בתפישות בין אוהדי קטמון לבין אוהדי הפועל י-ם.בקטמון מתיימרים וטוענים שהם אוהדי הפועל י-ם ואף רוצים לחזור לשם,אז אפשר למצוא הגיון בהזמנ,.לא הפוך.אז אל תצפה שיבואו למשחקים,של קבוצה שאינם אוהדים(אם כי דודו סאסי עצמו מציין שיישמח)
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם דודו סאסי: "אני אשמח נגד הרצליה לארח אוהדי קטמון" נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07