פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

על קללות ושנאה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  על קללות ושנאה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם על קללות ושנאה נושא הבא
עמוד: מתוך 5

bily tompson bily tompson מנותק

31 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  20:44:30  הצג פרופיל שלח ל- bily tompson הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בעקבות הדרבי יצא לבקר מספר פעמיים בפורם ונתקלתי שוב ושוב באמירות כמו "אוהדי הפועל ירושלים מונעים משינאה" לא מפסקים לקלל וכו'...

אז בכנות ברצוני להבין מדוע זה לגיטמי מבחינת אוהדי קטמון לקלל את אלי אוחנה 15 שנה בערך אחרי שפרש מכדורגל ומהצד השני זה לא לגיטימי לקלל את שי אהרון שחקו שעובדתית נטש את הקבוצה שלו בשעה שירדו ליגה לטובת יריבה עירונית?

ומדוע זה לגיטמי לשיר "מי שקופץ שונא ביתר" אך לא לגיטמי לאוהדי הפועל ירושלים לשנוא את קטמון , הקבוצה שמתחרה איתה באותה ליגה מתחרה איתה על אהדת הקהל בעיר ?

אך שאני רואה את זה המרחק בן ההבנה שלכם ואך שאתם רואים את הדברים, למציאות בפועל היא עצומה .
דוגמא קטנה מעיון בפורם עצמו בכתבות בעיתונים ובתוכנית הרדיו של שני החברה הנחמדים היה ניתן להבין שההתלבטות העיקרית היא אם לעודד את הקבוצה או לא ושוב ושוב דיברו על כמה זה קשה וכואב . ןבפועל בשעה שהפועל ירושלים הפסידה חגגתם כאילו זכיתם באליפות (היה מי שהשווה את החגיגות לזכיה של הפועל ת"א בדאבל לפני שנתיים ) ושוב שחוזרים לעיין בפורם אחרי המשחק הכותרת הראשית היא "יפה ששקט פה כל כך! מעיד על בגרות! " . נו באמת בפורם צונעים אך המציאות אחרת לחלוטיין.

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  21:11:58  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמע, בילי, אתייחס רק לסנטימנט שחוזר אצלכם שוב ושוב בפייסבוק "קטמון חגגו כאילו זכו באליפות, עלאק באים מאהבה".

אז אני יכול להעיד רק על עצמי, לא על כל היציע כמובן, שהשמחה העצומה שחשתי והבעתי בגול של רון כוונה לבן של הזונה יוסי סאסי, ולבן של הבן של הזונה דודו סאסי. בפעם הראשונה האיש שמשתין על הקבוצה שאני אוהב היה חייב לשבת מולי באצטדיון במשך שעתיים ולשמוע אלפי אנשים שכבר לא עובדים אצלו, שכבר לא צריכים לאכול את כל החרא שהוא מאכיל את האוהדים כבר 18 שנה. ואחרי שהאוהד בית"ר הזה עוד מתראיין ומודיע שנקבל 4:0, ונחזור על ארבע לחיק החמים של אבא שלו, אחרי זה לנצח אותו בדקה ה-90? יש טוב מזה?

תקרא את התגובות כאן, תראה כמה הן מעורבות, לא ברורות, מבולבלות. על כל אחד כאן שמביע שמחה מטורפת יש גם אחד שמביע כאב על המשחק הביזארי שהיה אתמול.
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  21:16:36  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בילי תומפסון היקר
קח את ארסנל הקללות של אוהדי סאדר ואת 2 הקללות שציינת ותבין לבד שאין מה להשוות.
דבר שני אדוני מה אתה מצפה שנבכה שניצחנו?
השמחה היא טבעית ביותר ומשהו לקוי בהבנה שלך או שאתה תמים או שאתה מתחסד אם אינך מבין את זה.
אני שמח בניצחון שמחה גדולה ואין לי על מה להתנצל
תראה לי אוהד שאינו שמח בניצחון קבוצתו???
שיהיה לך שבוע טוב
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  21:58:39  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נכון שמולנו ישבו אוהדי הפועל ירושלים יקרים. אבל כמו שh.k.j.f.c. אמר. שמחתי בטירוף כי זה היה ניצחון על סאסי, ניצחון של 7 שנים שאנחנו גימיק, בדיחה וחיים בסרט ושסאסי לא ספר אותנו. ולפני המשחק לשמוע את מה שהאוהד בית"ר דודו סאסי אמר עלינו בזמן שהוא יושב מולנו סביר להניח ביציע הכבוד.
שמחה אדירה. אבל זה היה אתמול, עכשיו ממשיכים להרגיש את הפצע עד שלא נהיה יציע אחד

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

31 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  22:02:36  הצג פרופיל שלח ל- bily tompson הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לכם מה להתנצל על החגיגות להפך זה ברור ומובן . זה רק מחזק את הטענה שאם קללות הם לגטמיות אז זה לגיטמי לקלל את קטמון ושי אהרון שהרי מדובר בשתי קבוצות יריבות! ומצג השווא שלכם לפני המשחק לא היה במקום.
לגבי סאסי, מאז הקיץ שהוא ויתר על הקבוצה בחינם (אשמח אם תתקן אותי) הוא כבר מזמן לא רלוונטי לנושא הוא נתן את הקבוצה בחינם!!! מה עוד מצפים ממנו לעשות? לשלם את חובות העבר? איזה אינטרס יש לו לשלם חובות עבר במקרה הגרוע הוא יקח את הקבוצה לפירוק ואז הוא לא יצטרך לשלם כלום.
מה גם ששבשנים האחרונות הוא תורם יותר כסף להפועל ירושלים מאשר הכסף שכול אוהדי קטמון ביחד תורמים.
ההרגשה שלי שאתם נתלים בסאסי על מנת להשקיט את המצפון,אין בזה צורך, פשוט תודיעו בגאווה שאתם אוהדי קטמון ירושלים (לכן אני מעריך את התגובה שלך "לב אדום מקטמון")
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  22:30:13  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתם רוצים שנודה במשהו שאנחנו לא מאמינים בו. שאנחנו לא אוהדי הפועל ירושלים ואין לנו קשר אליה או רצון לחזור אליה ושאתם יריבים עירונית שלנו וכל החרטא הזאת. זאת כמובן לא המציאות, הפועל ירושלים נמצאת היכן שאוהדים שלה נמצאים. בין אם בהפועל ירושלים או בהפועל קטמון ירושלים.

אתם כמהים לאיחוד בדיוק כמונו, רק שעליתם על עץ גבוה מדי ואתם מרגישים צורך להוציא את תחושת העלבון שלכם דרך שנאה וקללות. זה בסדר. מה שעושה לכם טוב. רק בבקשה אל תבוא לפה ותטיף לנו מוסר מתי לשמוח ואיך לעודד וכו'.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  23:18:17  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי bily tompson
מה עוד מצפים ממנו לעשות? לשלם את חובות העבר? איזה אינטרס יש לו לשלם חובות עבר במקרה הגרוע הוא יקח את הקבוצה לפירוק ואז הוא לא יצטרך לשלם כלום.

אין לי שום ציפיות מסאסי.

אבל כן היו לי ציפיות (נאיביות, מתברר) מאילו שנשארו בקבוצה המקורית, בעיקר בתחילת העונה. ברגע שהם הכריזו מאבק חסר פשרות נגד סאסי, ציפיתי שיעמדו במילתם. ציפיתי לשמוע איזה שיר או קללה נגד סאסי, ולא רק נגד שי וקטמון. אולי גם איזה שלט או שניים ביציע. ציפיתי גם לסטטוסים בפייסבוק שמזכירים שעם כל הכבוד לבית"ר קטמון, המאבק מול סאסי חייב להימשך בכל עוזו, גם אם נאצלים לעשות הפסקה של משחק אחד, מכורח הנסיבות.

אם ככה ניראית המחאה חסרת הפשרות נגד סאסי, אני חושב שהוא יכול להמשיך לישון טוב בלילה. מקסימום הוא יזרוק איזה עצם לאוהדים, ישנה עוד פעם את הסמל או משהו בסגנון. כל עוד יש את הבוגדים של קטמון שאפשר להפנות אליהם את הזעם, אין לו מה לדאוג.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  23:46:16  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה אתה רוצה בילי, אישור לקלל אותנו?
מישהו כאן קילל אותך או את הקבוצה שלך?
אתה נתפס בזה שאנחנו מדגישים את סלידתנו מביתר ומה שהיא מייצגת כאישור לקלל אותנו. סבבה, לך על זה במצפון שקט ותמשיך לקלל ולירוק והעיקר, תרגיש טוב עם עצמך.
אתה גם בטוח שאנחנו צבועים נכון? ושהצגנו מצג שווא של אהבה להפועל? אז תחשוב ככה כמה שאתה רוצה. אנחנו יודעים את האמת שלנו.

בנוגע לסאסי:
שמע, יש לי בית בשווי 500,000 ש"ח ויש עליו חובות בסך 5,000,000 ש"ח (אשמתי לא שילמתי בזמן את המשכנתא). אני מוכן לתת לך אותו בחינם. אה, אתה רוצה שאני אכסה את חובות העבר? חמוד אתה.

אתה חושב שאני נתלה בסאסי בשביל להשקיט את המצפון שלי. אתה נתלה בו כמו אישה מוכה שלא יכולה לעזוב את בעלה (יצא מצחיק כי הוא באמת הבעלים שלך).

ובאמת, אתמול אפשר היה לראות כמה קהל יבוא אם יהיה איחוד. לא חבל?
שבוע טוב
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  01:01:03  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בילי

אחרי ששבוע שלם, אתם קוראים לנו בוגדים, מקללים תחת כל עץ רענן את קטמון, שרים קטמון זונה (זה באמת מה שאתם מלמדים את דור העתידד של הפועל ירושלים???),איש המגפון שלכם לא חסך קללות גם מגולה ואנשים אחרים, ובכלל,, תסתכל בפורומים שלכם ובפייס בוק, הייתם מתים לנצח אותנו רק בכדי להראות מי פה הגבר... אז אם נצחנו אתכם על המגרש, אחרי שהשחקנים המדהימים שלנו קרעו את עצמם, נתנו 200% מיכולתם (כן אנחנו קבוצה חלשה מיכם... ואולי בעצם לא..?) אז מה ציפית? שנבכה? שנמשיך לשיר שירים בכדי לעודד אתכם כאשר אתם מראים לנו אצבע משולשת??? (תסתכל בתקצירים), אז הנה זה לא קרה. עכשיו אתה מבין גם למה. והאמת, לא היתה שום חגיגה מוגזמת, לא שירי אליפות ולא בטיח. ככה זה בקטמון, אני מזמין אותך למשחקים שלנו (אני משלם כרטיס ולא ב 20 ₪ כמו שסאסי מכר לכם בעוד לנו מכר ב 50 - מוכח יש תמונות) ותראה שאנחנו לא עוזבים עם שריקת הסיום אלא ממשיכים לשיר את ההמנון של הפועל ירושלים וגם את שבחי ירושלים (הפעם אהוד חסך את זה מיכם). אפרופו זה, זה בדיוק מה ששונה כיום בין הפועל לבין קטמון, הדבר הזה שאנו מדברים עליו כל הזמן שנבנה בקטמון, זה ספורטיביות, הגינות, ואהבה כמעט ללא תנאים לקבוצה שלך, גם כשהיא בפיגור ומפסידה. תבוא פעם תראה ותבין, לא סתם היציעים שלנו מפוצצים בילדים ובנשים, אצלנו לא שרים קטמון זונה...

לגבי שאלת אוחנה, על זה היו אלפי ויכוחים מהיום שקטמון הוקמה, האם לשיר על אוחנה או לא (דרך אגב הוא היחיד שיש עליו שיר). באופן אישי אני נגד זה אך לצערי לא הצלחתי לשכנע את חברי ליציע וזה משהו היסטורי שרץ לאורך השנים, האמת יתכן וזה הגיע עוד מימי הפועל ירושלים כמו שירים אחרים ונשאר ביחד עם הקללה. לא טוב, לא אוהב והלוואי ויבוטל השיר או המשפט הזה. עדיין זה רק שיר אחד. ולגבי ביתר, זו כבר יריבות רבת שנים, להבדיל מיכם, אנו רואים בביתר את ה- יריב שלנו ולפיכך מקניטים את הצד השני, אם לא אותם אז את מי??
ולגבי סאסי, זה שאתם עדיין מגינים עליו ומצייתים ומפחדים מכל הגיג שלו, ראשית, אני מזכיר לך שעד להקמת קטמון דישדשנו בליגה השנייה שלישית, בלי עתיד ובלי כוונה לעלות ליגה. מאז הוקמה קטמון, בלית ברירה סאסי משקיעה. ברור לו שאם הפועל תמשיך לדשדש כולם יברחו לו ולא רק אלה שבקטמון, כך שלמעשה עצם הקמת קטמון גרמה לו להשקיע, חלק מזה בכדי להראות לנו מי פה הבוס, בתכלס, לולא קטמון היינו ממשיכים לסבול מאותו הסאסי ובאותם מניירות, אני מחזיק אותך לפתיחת העונה ומזכיר לך שהוא פיטר את מי שהיה המנכ"ל הראשון (לא זוכר את שמו) את המאמן הראשון שעוד לא דרך על הדשא (טלקר) כך שאתה לא יכול לטעון שהוא איננו..? הוא שם בגדול, מושך בחוטים, וכולכם בובות על חוט בתיאטרון שלו כולל הבן שלו. לנו נשבר מהסרחון הזה ולכן הקמנו את קטמון.

ומה שהכי מפריע לי בכל ההתנהגות שלכם זה שאתם בטוחים שלא יהיה איחוד ואולי גם לא רוצים בו וחבל, כי איחוד יהיה!!! אם לא עכשיו אז בעוד שנה שנתיים עשר. איחוד יהיה כי זה הרצון הטיבעי של כולם והדבר הכי נכון לעשות מכל הבחינות. העניין הוא שאנו מנסים לקרב לבבות ואילו אתם לא... וחבל...
עבור לתחילת הדף

אוהב אותך סלמן עמר אוהב אותך סלמן עמר מנותק

7 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  01:45:12  הצג פרופיל שלח ל- אוהב אותך סלמן עמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

בילי

אחרי ששבוע שלם, אתם קוראים לנו בוגדים, מקללים תחת כל עץ רענן את קטמון, שרים קטמון זונה (זה באמת מה שאתם מלמדים את דור העתידד של הפועל ירושלים???),איש המגפון שלכם לא חסך קללות גם מגולה ואנשים אחרים, ובכלל,, תסתכל בפורומים שלכם ובפייס בוק, הייתם מתים לנצח אותנו רק בכדי להראות מי פה הגבר... אז אם נצחנו אתכם על המגרש, אחרי שהשחקנים המדהימים שלנו קרעו את עצמם, נתנו 200% מיכולתם (כן אנחנו קבוצה חלשה מיכם... ואולי בעצם לא..?) אז מה ציפית? שנבכה? שנמשיך לשיר שירים בכדי לעודד אתכם כאשר אתם מראים לנו אצבע משולשת??? (תסתכל בתקצירים), אז הנה זה לא קרה. עכשיו אתה מבין גם למה. והאמת, לא היתה שום חגיגה מוגזמת, לא שירי אליפות ולא בטיח. ככה זה בקטמון, אני מזמין אותך למשחקים שלנו (אני משלם כרטיס ולא ב 20 ₪ כמו שסאסי מכר לכם בעוד לנו מכר ב 50 - מוכח יש תמונות) ותראה שאנחנו לא עוזבים עם שריקת הסיום אלא ממשיכים לשיר את ההמנון של הפועל ירושלים וגם את שבחי ירושלים (הפעם אהוד חסך את זה מיכם). אפרופו זה, זה בדיוק מה ששונה כיום בין הפועל לבין קטמון, הדבר הזה שאנו מדברים עליו כל הזמן שנבנה בקטמון, זה ספורטיביות, הגינות, ואהבה כמעט ללא תנאים לקבוצה שלך, גם כשהיא בפיגור ומפסידה. תבוא פעם תראה ותבין, לא סתם היציעים שלנו מפוצצים בילדים ובנשים, אצלנו לא שרים קטמון זונה...

לגבי שאלת אוחנה, על זה היו אלפי ויכוחים מהיום שקטמון הוקמה, האם לשיר על אוחנה או לא (דרך אגב הוא היחיד שיש עליו שיר). באופן אישי אני נגד זה אך לצערי לא הצלחתי לשכנע את חברי ליציע וזה משהו היסטורי שרץ לאורך השנים, האמת יתכן וזה הגיע עוד מימי הפועל ירושלים כמו שירים אחרים ונשאר ביחד עם הקללה. לא טוב, לא אוהב והלוואי ויבוטל השיר או המשפט הזה. עדיין זה רק שיר אחד. ולגבי ביתר, זו כבר יריבות רבת שנים, להבדיל מיכם, אנו רואים בביתר את ה- יריב שלנו ולפיכך מקניטים את הצד השני, אם לא אותם אז את מי??
ולגבי סאסי, זה שאתם עדיין מגינים עליו ומצייתים ומפחדים מכל הגיג שלו, ראשית, אני מזכיר לך שעד להקמת קטמון דישדשנו בליגה השנייה שלישית, בלי עתיד ובלי כוונה לעלות ליגה. מאז הוקמה קטמון, בלית ברירה סאסי משקיעה. ברור לו שאם הפועל תמשיך לדשדש כולם יברחו לו ולא רק אלה שבקטמון, כך שלמעשה עצם הקמת קטמון גרמה לו להשקיע, חלק מזה בכדי להראות לנו מי פה הבוס, בתכלס, לולא קטמון היינו ממשיכים לסבול מאותו הסאסי ובאותם מניירות, אני מחזיק אותך לפתיחת העונה ומזכיר לך שהוא פיטר את מי שהיה המנכ"ל הראשון (לא זוכר את שמו) את המאמן הראשון שעוד לא דרך על הדשא (טלקר) כך שאתה לא יכול לטעון שהוא איננו..? הוא שם בגדול, מושך בחוטים, וכולכם בובות על חוט בתיאטרון שלו כולל הבן שלו. לנו נשבר מהסרחון הזה ולכן הקמנו את קטמון.

ומה שהכי מפריע לי בכל ההתנהגות שלכם זה שאתם בטוחים שלא יהיה איחוד ואולי גם לא רוצים בו וחבל, כי איחוד יהיה!!! אם לא עכשיו אז בעוד שנה שנתיים עשר. איחוד יהיה כי זה הרצון הטיבעי של כולם והדבר הכי נכון לעשות מכל הבחינות. העניין הוא שאנו מנסים לקרב לבבות ואילו אתם לא... וחבל...

שנה, שנתיים, עשר, אין תאריך תפוגה בלה לה לנד.

אתה נראה לי כמו איש חזון מציאותי וריאלי, אני בוטח בך.

מי שקופץ שונא בית"ר

נערך על ידי - אוהב אותך סלמן עמר ב-17/11/2013 01:55:39
עבור לתחילת הדף

31 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  02:01:15  הצג פרופיל שלח ל- bily tompson הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראשית חשוב לי לומר שאני כן מעריך את קטמון ואת האוהדים לפני שנה הזדמן לי לשחק כדורגל במבט וראיתי עשרות ילדים משכונות מצוקה לקוחים חלק בפרויקט של קטמון ויחד איתם היו מתנדבים רבים תזה אכן פרויקט מדהים.
אני גם מסכים שמבחינה הגיונית וכלכלית לא היתם צריכים לקחת את הפועל והחובות בקיץ אבל אל אותו משקל אפשר לטעון מה כול כך חשוב לכם בשם הפועל ירושלים ? מבחינה עובדתית מדובר בקבוצה כושלת שלאורך כל ההיסטוריה נוהלה ע"י בעלים כושלים (הסתדרות , דוגה , ורק לפני כמה ימים קראתי בעתון שמישהו מהכנופיה הירושלמית היה הבעלים בשנות ה 80) הכוכב הכי גדול של הקבוצה בהיסטוריה היה מהמר וקלפן, ואפילו הסרטון של הגביע היחיד אבד במלחמת יום כיפור.
אז זהו שאין הגיון אחרת אך תסברו שנים של הליכה למשחקים בליגה ג' וב' וכו' האם זה הגיוני לנסוע למשחק חוץ בערד ביום שישי בצהריים במקום לשבת בבית עם המשפחה?
אך שלא תהפכו את זה הכדור היה במגרש שלכם בקיץ וברגע שסרבתם הפכתם ליריבים ספורטביים, אך שאני רואה את זה הסיכוי היחיד שיהיה איחוד הוא שיקום פרייאר שיקנה את הפועל ירושלים בכמה מליונים ויתן אותה במתנה לקטמון על מנת שתנהל , לי זה לא נשמע ריאלי . וגם אם זה יקרה תהיו בטוחים שבכל סטואציה שי אהרון ושירצקי יצטרכו להיות מחוץ למשחק (הם פשוט סדין אדום עבור האוהדים של הפועל בדיוק כמו שסאסי אצלכם).
ובכלל הגיע הזמן שתתעוררו הגעתם לתקרת הזכוכית שלכם ,מבחינה ריאלית הסיכוי שלכם לעלות ליגה בשנים הקרובות הוא נמוך,הרי בשנה שיש לכם הכי הרבה הייפ מאז השנה הראשונה סך הכל הצלחתם לגייס תקציב מינימום לליגה לאומית ,אין לכם גם מחלקת נוער רציינת שתצמיח כמה שחקנים לקבוצה בשנים הקרובות ולכן אתם תמיד תצטרכו להשאיל ולקנות שחקנים חדשים.
האיחוד הוא אינטרס שלכם ואתם אלה שמחבלים בו ולא אני.
סך הכל ציינתי את המצב כמו שהוא היום אנחנו ואתם יריבים וזו עובדה.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  05:15:25  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מבין - אם אנחנו שתי קבוצות יריבות ומותר לקלל אז למה אסור לשמוח? מה הסיפור? למה אתם מתבכיינים ששמחנו? עוד לא שמעתי על קבוצה שמתבכיינת שהאוהדים היריבים שמחו בגול....
אתה צודק, אתם לא חייבים לנו כלום ואנחנו לא חייבים לכם כלום. ירדתם כל כך נמוך השבוע והפסדתם בכל פרמטר שמהיום אתם קומץ פתטי ולא רלוונטי. יהיה איחוד, זה ברור. אתם לא חלק ממנו מבחינתי, גם זה כבר די ברור - לכם, ולנו, וסאסי, ולליפקין, ולברקת. לא הבאנו אתמול מאות בני נוער כדי שישבו בקבוצה מאוחדת ליד אנשים שמקללים במגפון "כלב בן זונה" את מנהל הקבוצה היריבה. לגיטימי לגיטימי, אבל אתם סתם רעש לבן. ואני לא רואה אתכם ממטר.
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  05:16:12  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בנתיים קבוצת הנוער שלנו טובה יותר משלכם,נמצאת במקום גבוה יותר מהנוער שלכם ובדרך לרדת עוד ליגה,אז בסוגיה הזאת לפחות אתה טועה מאוד
ואני כבר לא מדבר על השאר

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  05:17:18  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי talikch

בנתיים קבוצת הנוער שלנו טובה יותר משלכם,נמצאת במקום גבוה יותר מהנוער שלכם ובדרך לרדת עוד ליגה,אז בסוגיה הזאת לפחות אתה טועה מאוד
ואני כבר לא מדבר על השאר

כל מילה !!!!

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  05:18:55  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההתייחסות האחרנה היייתה לדברין הצודקים של עמוס(אני עדיין לא שולט לגמרי ברזי הפורום)

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  05:20:22  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וחוץ מזה, בשביל בן אדם שהקבוצה שלו שלוש נקודות מתחתנו בטבלה, ושבקושי הביאה 1500 איש אחרי שחילקה 1000 הזמנות וחייבה את כל מחלקות הילדים הנערים והנוער הכושלות להתייצב (גם את זה אתה לא יודע? שאסייג החריב את מחלקות הנוער ושיש לכם מה ללמוד מאתנו גם בזה?) - מוזר שאתה יודע מי מסוגל לעלות ליגה, ומי יהיה בקבוצה המאוחדת. פחחחחחחחחח
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם על קללות ושנאה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07