פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תודה!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תודה!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם תודה! נושא הבא
עמוד: מתוך 2

Gorbin Gorbin מנותק

54 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  18:45:15  הצג פרופיל שלח ל- Gorbin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה לך הפועל קטמון שהזכרת לנו שהפועל ירושלים האמיתית היא פה ורק פה.
הצדק ניצח ויותר מזה האוהדים ניצחו!
לפני המשחק היום הייתי מלא בדמעות של עצב על זה שאני צריך לראות משחק שכזה.
אחריי המשחק אני מלא בדמעות של שמחה ומבין כמה נכון היה לעשות את המהלך הזה ולהקים קבוצת אוהדים, אני פשוט מאושר!

אצבע אצבע מנותק

65 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  18:49:14  הצג פרופיל שלח ל- אצבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה ענקית אחד מהרגעים הספורטיבים המאושרים בחיי :) תודה לכל השחקנים תודה תודה תודה
עבור לתחילת הדף

kk186 kk186 מנותק

143 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  18:53:33  הצג פרופיל שלח ל- kk186 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה :)
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  19:24:36  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה היא פה ורק פה? היא לא גם אצלם? למה לא? למה צריך, אחרי ניצחון, להגיד דברים כאלה, שאין בהם שום תקווה לעתיד של פיוס. פשוט מיותר
עבור לתחילת הדף

Gorbin Gorbin מנותק

54 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  19:51:34  הצג פרופיל שלח ל- Gorbin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אף פעם לא אמרתי שרק אנחנו הפועל, ואני האחרון שיתנגד לפיוס או איחוד. אבל היום שראיתי את האוהדים במערבי מקללים את שי ואת הספסל בלי הפסקה ואפילו משטרה הייתה צריכה להתערב והרחיקה מספר אוהדים בכוח- פשוט חשבתי, שדבר כזה לא בא מאהבה ללא תנאים להפועל אלא משנאה. שראיתי את זה פשוט לא האמנתי שאלה האנשים שהיינו איתם ביציע עד לפני 6 שנים, שבחורים כיום שהכרתי אותם כילדים קטנים לא מפסיקים לקלל ולקרוא לנו בוגדים, מצטער מאוד אבל זאת לא הפועל ירושלים שאני מכיר, בלי טיפה דרך ארץ.
עבור לתחילת הדף

864 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  20:08:21  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שאנחנו עשינו לסאסי היה שונה? מבחינתם אנחנו סכנה איומה ואפשר להבין. לכל צד יש סיבות לכעוס, חלאס.
עבור לתחילת הדף

Gorbin Gorbin מנותק

54 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  20:20:21  הצג פרופיל שלח ל- Gorbin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוקיי מסכים, הפועל יש גם שם.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  21:34:09  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מבין את כל ההסברים,מביו את החברה שנשארו עם סאסי,מבין את הכעס, שנאה,קנאה,וכל זה אני מבין אפילו את סאסי ועקשנות שלו .ורק אותי כפרה אף אחד לא מבין :יש גבול עד כמה אפשר להצתדק חברים מבין וכואב את כאבם של האוהדים שנשארו,היתי מעדיף חיים אחרים ,אבל יש גבול לכל דבר -אחרי הכל לא בנו צהובים או מהשהו כזה .לא יודע, כל השנאה הפרוע לשחקנים שלנו ,מאמן והנהלה נראת לי יצאת דופן במיוחד מאלה שאומרים שלא מחשבים אותנו כיריבים....הקיצר יש מספר אנשים שם שאני מכיר הם אומרים שמיעוט גמור מקלל ....היה לי רושם אחר היום .

אליה

נערך על ידי - אליה ב-15/11/2013 21:39:26
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  22:05:28  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אושר אדיר!!
3 נקודות יקרות וצעד חשוב וסימלי להתעלות שלנו על הפועל ירושלים שרק ממעמד כזה יהיה סיכוי לאיחוד - 2 קווים מקבילים לא יפגשו אף פעם.

כל הכבוד לשחקנים

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

864 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  23:13:53  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

אושר אדיר!!
3 נקודות יקרות וצעד חשוב וסימלי להתעלות שלנו על הפועל ירושלים שרק ממעמד כזה יהיה סיכוי לאיחוד - 2 קווים מקבילים לא יפגשו אף פעם.

כל הכבוד לשחקנים

ההודעה הזאת מזכירה את הטענות של הימין הקיצוני, רק אחרי שהערבים יכירו בעליונותנו וכו'. אני מתנגד לחלוטין לכיוון המגעיל הזה.
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  23:18:08  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאללה די כבר
ניצחנו
ואנחנו לא צריכים להצטדק על זה
מספיק כבר עם הבכי והנהי
דיייי
תשמחו בניצחון
ואולי יהיה ולאולי לא יהיה איחוד אבל לפחות ניצחנו ולא צריך להיות בדיכי
אלא לשמוח
ולשמוח
ולשמוח
לא לאיד
אלא בשביל עצמנו
די עם הפרשנות והתגובות המדכאות
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  23:21:34  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כבדו את זה שיש אנשים שקשה להם אם הסיטואציה ההזויה הזו כאוהדים כחברים ובעיקר כבני אדם
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  03:21:40  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

אושר אדיר!!

כל הכבוד לשחקנים

ההודעה הזאת מזכירה את הטענות של הימין הקיצוני, רק אחרי שהערבים יכירו בעליונותנו וכו'. אני מתנגד לחלוטין לכיוון המגעיל הזה.

אתה נראה לי עצבני ולקחת את התגובה שלי למקום שלא התכוונתי.
לא שופט אותך ואם יש לך סבלנות לקרוא אני יסביר:
אני רוצה שסאסי, שאיתו עושים מו"מ לאיחוד (הרי מי שם סופר את האוהדים שלהם?), שהוא יהיה בעמדה יותר לחוצה לחתימה בתנאים שלנו מאשר להפך. זה כנראה לא יקרה אם נהיה בעיניו "גימיק" בליגה ב'. השנה עלינו ללאומית והשתדרגנו לכינוי של "מיזם", ואחרי הניצחון עליו אנחנו כבר "קבוצת כדורגל" אם ירצה או לא. ההצלחה המקצועית שלנו לא מובנת מעליו עם כל האתגרים הכלכליים שלנו ואתה בטח יודע טוב ממני.
ולעניין האוהדים שלהם אין לי שום קטע חלילה של לחנך אותם ולהראות להם מי פה הבוס כמו שהימין שמצפה מהערבים, כולנו אנשים שווים תחת אמא הפועל ירושלים, אני אוהב כל אוהד הפועל ירושלים ששונא את בית"ר ואת מה שהיא מייצגת ובלעדיהם אין לנו מספיק עוצמה כשיהיה דרבי וזה באמת אוכל מבפנים.

אני לא סובל את סאסי ואת הבן האוהד בית"ר שלו שמתחיל גם להכנס שם לעניינים. מאחל לו שיפסיד כל משחק. לקחנו לו נקודות יקרות וזה חיזק את המשמעות לשירה: "סאסי הרס את הפועל" ו "הפועל של האוהדים" ובעיקר הביא לנו 3 נקודות

וגבעוני ליבי עם האוהדים הפגועים מהמפגש הזה משני הקהלים ומכבד.
אבל בשורה התחתונה אני אוהד רק קבוצה אחת על הדשא ואין לי סימפטיה לקבוצה אחרת שבאה להלחם איתי על נקודות. גאה בשחקנים ושמח מאוד על הניצחון כמובן

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-

נערך על ידי - הולך ברגל ב-16/11/2013 03:24:56
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  08:13:55  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יובל
כל מילה בסלע
עבור לתחילת הדף

864 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  08:29:43  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

אושר אדיר!!

כל הכבוד לשחקנים

אתה נראה לי עצבני ולקחת את התגובה שלי למקום שלא התכוונתי.
לא שופט אותך ואם יש לך סבלנות לקרוא אני יסביר:
אני רוצה שסאסי, שאיתו עושים מו"מ לאיחוד (הרי מי שם סופר את האוהדים שלהם?), שהוא יהיה בעמדה יותר לחוצה לחתימה בתנאים שלנו מאשר להפך. זה כנראה לא יקרה אם נהיה בעיניו "גימיק" בליגה ב'. השנה עלינו ללאומית והשתדרגנו לכינוי של "מיזם", ואחרי הניצחון עליו אנחנו כבר "קבוצת כדורגל" אם ירצה או לא. ההצלחה המקצועית שלנו לא מובנת מעליו עם כל האתגרים הכלכליים שלנו ואתה בטח יודע טוב ממני.
ולעניין האוהדים שלהם אין לי שום קטע חלילה של לחנך אותם ולהראות להם מי פה הבוס כמו שהימין שמצפה מהערבים, כולנו אנשים שווים תחת אמא הפועל ירושלים, אני אוהב כל אוהד הפועל ירושלים ששונא את בית"ר ואת מה שהיא מייצגת ובלעדיהם אין לנו מספיק עוצמה כשיהיה דרבי וזה באמת אוכל מבפנים.

אני לא סובל את סאסי ואת הבן האוהד בית"ר שלו שמתחיל גם להכנס שם לעניינים. מאחל לו שיפסיד כל משחק. לקחנו לו נקודות יקרות וזה חיזק את המשמעות לשירה: "סאסי הרס את הפועל" ו "הפועל של האוהדים" ובעיקר הביא לנו 3 נקודות

וגבעוני ליבי עם האוהדים הפגועים מהמפגש הזה משני הקהלים ומכבד.
אבל בשורה התחתונה אני אוהד רק קבוצה אחת על הדשא ואין לי סימפטיה לקבוצה אחרת שבאה להלחם איתי על נקודות. גאה בשחקנים ושמח מאוד על הניצחון כמובן

כשיצאנו לדרך חשבנו רק על סאסי וויקטור. יכול מאד להיות שלא היתה לנו ברירה, אבל לא שמנו לב שיש שם אוהדים אדומים שגם איתם יהיו מעתה יחסים ביזאריים. בחמש עשרה השנים האחרונות היו לנו אינסוף תאוריות על סאסי ומניעיו, תוכנית וספקולציות, כולן התבדו. מה שנשאר לדעתי הוא להכיר בסיטואציה, דבר שצריך לבוא לידי ביטוי ברגישות ובנחישות קיצונית לא להרחיב את הקרע, ולא לעסוק בתיאוריות שיעילותן לא מוכחת. בסוף יהיה איחוד.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  10:43:19  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
כשיצאנו לדרך חשבנו רק על סאסי וויקטור. יכול מאד להיות שלא היתה לנו ברירה, אבל לא שמנו לב שיש שם אוהדים אדומים שגם איתם יהיו מעתה יחסים ביזאריים. בחמש עשרה השנים האחרונות היו לנו אינסוף תאוריות על סאסי ומניעיו, תוכנית וספקולציות, כולן התבדו. מה שנשאר לדעתי הוא להכיר בסיטואציה, דבר שצריך לבוא לידי ביטוי ברגישות ובנחישות קיצונית לא להרחיב את הקרע, ולא לעסוק בתיאוריות שיעילותן לא מוכחת. בסוף יהיה איחוד.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם תודה! נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07