משתמש |
תודה!  |
Gorbin
54 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 18:45:15
|
תודה לך הפועל קטמון שהזכרת לנו שהפועל ירושלים האמיתית היא פה ורק פה. הצדק ניצח ויותר מזה האוהדים ניצחו! לפני המשחק היום הייתי מלא בדמעות של עצב על זה שאני צריך לראות משחק שכזה. אחריי המשחק אני מלא בדמעות של שמחה ומבין כמה נכון היה לעשות את המהלך הזה ולהקים קבוצת אוהדים, אני פשוט מאושר!
|
|
אצבע
65 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 18:49:14
|
תודה ענקית אחד מהרגעים הספורטיבים המאושרים בחיי :) תודה לכל השחקנים תודה תודה תודה |
 |
|
kk186
143 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 18:53:33
|
תודה :) |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 19:24:36
|
למה היא פה ורק פה? היא לא גם אצלם? למה לא? למה צריך, אחרי ניצחון, להגיד דברים כאלה, שאין בהם שום תקווה לעתיד של פיוס. פשוט מיותר |
 |
|
Gorbin
54 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 19:51:34
|
אף פעם לא אמרתי שרק אנחנו הפועל, ואני האחרון שיתנגד לפיוס או איחוד. אבל היום שראיתי את האוהדים במערבי מקללים את שי ואת הספסל בלי הפסקה ואפילו משטרה הייתה צריכה להתערב והרחיקה מספר אוהדים בכוח- פשוט חשבתי, שדבר כזה לא בא מאהבה ללא תנאים להפועל אלא משנאה. שראיתי את זה פשוט לא האמנתי שאלה האנשים שהיינו איתם ביציע עד לפני 6 שנים, שבחורים כיום שהכרתי אותם כילדים קטנים לא מפסיקים לקלל ולקרוא לנו בוגדים, מצטער מאוד אבל זאת לא הפועל ירושלים שאני מכיר, בלי טיפה דרך ארץ. |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 20:08:21
|
מה שאנחנו עשינו לסאסי היה שונה? מבחינתם אנחנו סכנה איומה ואפשר להבין. לכל צד יש סיבות לכעוס, חלאס. |
 |
|
Gorbin
54 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 20:20:21
|
אוקיי מסכים, הפועל יש גם שם. |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 21:34:09
|
אני מבין את כל ההסברים,מביו את החברה שנשארו עם סאסי,מבין את הכעס, שנאה,קנאה,וכל זה אני מבין אפילו את סאסי ועקשנות שלו .ורק אותי כפרה אף אחד לא מבין :יש גבול עד כמה אפשר להצתדק חברים מבין וכואב את כאבם של האוהדים שנשארו,היתי מעדיף חיים אחרים ,אבל יש גבול לכל דבר -אחרי הכל לא בנו צהובים או מהשהו כזה .לא יודע, כל השנאה הפרוע לשחקנים שלנו ,מאמן והנהלה נראת לי יצאת דופן במיוחד מאלה שאומרים שלא מחשבים אותנו כיריבים....הקיצר יש מספר אנשים שם שאני מכיר הם אומרים שמיעוט גמור מקלל ....היה לי רושם אחר היום . |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-15/11/2013 21:39:26 |
 |
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 22:05:28
|
אושר אדיר!! 3 נקודות יקרות וצעד חשוב וסימלי להתעלות שלנו על הפועל ירושלים שרק ממעמד כזה יהיה סיכוי לאיחוד - 2 קווים מקבילים לא יפגשו אף פעם.
כל הכבוד לשחקנים |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 23:13:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
אושר אדיר!! 3 נקודות יקרות וצעד חשוב וסימלי להתעלות שלנו על הפועל ירושלים שרק ממעמד כזה יהיה סיכוי לאיחוד - 2 קווים מקבילים לא יפגשו אף פעם.
כל הכבוד לשחקנים
ההודעה הזאת מזכירה את הטענות של הימין הקיצוני, רק אחרי שהערבים יכירו בעליונותנו וכו'. אני מתנגד לחלוטין לכיוון המגעיל הזה. |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 23:18:08
|
יאללה די כבר ניצחנו ואנחנו לא צריכים להצטדק על זה מספיק כבר עם הבכי והנהי דיייי תשמחו בניצחון ואולי יהיה ולאולי לא יהיה איחוד אבל לפחות ניצחנו ולא צריך להיות בדיכי אלא לשמוח ולשמוח ולשמוח לא לאיד אלא בשביל עצמנו די עם הפרשנות והתגובות המדכאות |
 |
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 23:21:34
|
כבדו את זה שיש אנשים שקשה להם אם הסיטואציה ההזויה הזו כאוהדים כחברים ובעיקר כבני אדם |
 |
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 03:21:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
כל הכבוד לשחקנים
ההודעה הזאת מזכירה את הטענות של הימין הקיצוני, רק אחרי שהערבים יכירו בעליונותנו וכו'. אני מתנגד לחלוטין לכיוון המגעיל הזה.
אתה נראה לי עצבני ולקחת את התגובה שלי למקום שלא התכוונתי. לא שופט אותך ואם יש לך סבלנות לקרוא אני יסביר: אני רוצה שסאסי, שאיתו עושים מו"מ לאיחוד (הרי מי שם סופר את האוהדים שלהם?), שהוא יהיה בעמדה יותר לחוצה לחתימה בתנאים שלנו מאשר להפך. זה כנראה לא יקרה אם נהיה בעיניו "גימיק" בליגה ב'. השנה עלינו ללאומית והשתדרגנו לכינוי של "מיזם", ואחרי הניצחון עליו אנחנו כבר "קבוצת כדורגל" אם ירצה או לא. ההצלחה המקצועית שלנו לא מובנת מעליו עם כל האתגרים הכלכליים שלנו ואתה בטח יודע טוב ממני. ולעניין האוהדים שלהם אין לי שום קטע חלילה של לחנך אותם ולהראות להם מי פה הבוס כמו שהימין שמצפה מהערבים, כולנו אנשים שווים תחת אמא הפועל ירושלים, אני אוהב כל אוהד הפועל ירושלים ששונא את בית"ר ואת מה שהיא מייצגת ובלעדיהם אין לנו מספיק עוצמה כשיהיה דרבי וזה באמת אוכל מבפנים.
אני לא סובל את סאסי ואת הבן האוהד בית"ר שלו שמתחיל גם להכנס שם לעניינים. מאחל לו שיפסיד כל משחק. לקחנו לו נקודות יקרות וזה חיזק את המשמעות לשירה: "סאסי הרס את הפועל" ו "הפועל של האוהדים" ובעיקר הביא לנו 3 נקודות
וגבעוני ליבי עם האוהדים הפגועים מהמפגש הזה משני הקהלים ומכבד. אבל בשורה התחתונה אני אוהד רק קבוצה אחת על הדשא ואין לי סימפטיה לקבוצה אחרת שבאה להלחם איתי על נקודות. גאה בשחקנים ושמח מאוד על הניצחון כמובן |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
נערך על ידי - הולך ברגל ב-16/11/2013 03:24:56 |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 08:13:55
|
יובל כל מילה בסלע |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 08:29:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
כל הכבוד לשחקנים
ההודעה הזאת מזכירה את הטענות של הימין הקיצוני, רק אחרי שהערבים יכירו בעליונותנו וכו'. אני מתנגד לחלוטין לכיוון המגעיל הזה.
אתה נראה לי עצבני ולקחת את התגובה שלי למקום שלא התכוונתי. לא שופט אותך ואם יש לך סבלנות לקרוא אני יסביר: אני רוצה שסאסי, שאיתו עושים מו"מ לאיחוד (הרי מי שם סופר את האוהדים שלהם?), שהוא יהיה בעמדה יותר לחוצה לחתימה בתנאים שלנו מאשר להפך. זה כנראה לא יקרה אם נהיה בעיניו "גימיק" בליגה ב'. השנה עלינו ללאומית והשתדרגנו לכינוי של "מיזם", ואחרי הניצחון עליו אנחנו כבר "קבוצת כדורגל" אם ירצה או לא. ההצלחה המקצועית שלנו לא מובנת מעליו עם כל האתגרים הכלכליים שלנו ואתה בטח יודע טוב ממני. ולעניין האוהדים שלהם אין לי שום קטע חלילה של לחנך אותם ולהראות להם מי פה הבוס כמו שהימין שמצפה מהערבים, כולנו אנשים שווים תחת אמא הפועל ירושלים, אני אוהב כל אוהד הפועל ירושלים ששונא את בית"ר ואת מה שהיא מייצגת ובלעדיהם אין לנו מספיק עוצמה כשיהיה דרבי וזה באמת אוכל מבפנים.
אני לא סובל את סאסי ואת הבן האוהד בית"ר שלו שמתחיל גם להכנס שם לעניינים. מאחל לו שיפסיד כל משחק. לקחנו לו נקודות יקרות וזה חיזק את המשמעות לשירה: "סאסי הרס את הפועל" ו "הפועל של האוהדים" ובעיקר הביא לנו 3 נקודות
וגבעוני ליבי עם האוהדים הפגועים מהמפגש הזה משני הקהלים ומכבד. אבל בשורה התחתונה אני אוהד רק קבוצה אחת על הדשא ואין לי סימפטיה לקבוצה אחרת שבאה להלחם איתי על נקודות. גאה בשחקנים ושמח מאוד על הניצחון כמובן
כשיצאנו לדרך חשבנו רק על סאסי וויקטור. יכול מאד להיות שלא היתה לנו ברירה, אבל לא שמנו לב שיש שם אוהדים אדומים שגם איתם יהיו מעתה יחסים ביזאריים. בחמש עשרה השנים האחרונות היו לנו אינסוף תאוריות על סאסי ומניעיו, תוכנית וספקולציות, כולן התבדו. מה שנשאר לדעתי הוא להכיר בסיטואציה, דבר שצריך לבוא לידי ביטוי ברגישות ובנחישות קיצונית לא להרחיב את הקרע, ולא לעסוק בתיאוריות שיעילותן לא מוכחת. בסוף יהיה איחוד. |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 10:43:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו כשיצאנו לדרך חשבנו רק על סאסי וויקטור. יכול מאד להיות שלא היתה לנו ברירה, אבל לא שמנו לב שיש שם אוהדים אדומים שגם איתם יהיו מעתה יחסים ביזאריים. בחמש עשרה השנים האחרונות היו לנו אינסוף תאוריות על סאסי ומניעיו, תוכנית וספקולציות, כולן התבדו. מה שנשאר לדעתי הוא להכיר בסיטואציה, דבר שצריך לבוא לידי ביטוי ברגישות ובנחישות קיצונית לא להרחיב את הקרע, ולא לעסוק בתיאוריות שיעילותן לא מוכחת. בסוף יהיה איחוד.
|
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
תודה!  |
|