פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שידור חוזר של המשחק

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שידור חוזר של המשחק
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם שידור חוזר של המשחק נושא הבא
עמוד: מתוך 2

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  15:31:22  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

אם יש מישהו שיכול להקליט את השידור החוזר ולהעלות זה יהיה מצויין.

יש לי מוקלט בממיר של הוט. אין לי מושג איך להעביר את זה לאינטרנט.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

talros talros מנותק

252 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  17:15:26  הצג פרופיל שלח ל- talros הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

מעולה, בתור התחלה תנסה להעביר את זה לdvd

"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי"
- דנטה אליגיירי -
עבור לתחילת הדף

חתול אדום חתול אדום מנותק

27 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  17:16:59  הצג פרופיל שלח ל- חתול אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

לא הייתי ממליץ, זה לא ממש חוקי. מי שפספס, אני בטוח שישדרו שוב במהלך השבוע, ספורט 5 אוהבים לשדר שידורים חוזרים כמה פעמים.
עבור לתחילת הדף

אודי ארנון אודי ארנון מנותק

74 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  18:01:45  הצג פרופיל שלח ל- אודי ארנון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי היה שם הפרשן? הוא למד אצל רוני דניאל כשהאחרון פירשן את המאבק בין האוצר למשרד הביטחון על תקציב הביטחון.
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  18:40:15  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בכל מקרה, כמה דברים שאפשר לשים לב אליהם מצפיה בשידור המוקלט:
1. הפועל ירושלים - היו טובים יותר מקטמון, אבל היו חסרי מחץ בבעיטה המסיימת ופעם אחרי פעם בעטו בעיטות חלשות לשער של עמית. הפועל ירושלים היו שווים לפחות נקודה, אם לא למעלה מזה.
2. קהל - רוב ברור לאוהדי קטמון, למרות שגם כאן די אכזבה מהכמות. במהלך המשחק היה נראה לי שאנחנו הרבה יותר ממה שרואים בטלביזיה. להערכתי היו לקטמון בערך 2,500 ולהפועל בערך 1,500, כך שגם הכמות הכוללת של הצופים, די מאכזבת.
3. עמית שמש - טעות ענקית בגול שספג: יצא, היסס, חזר ואבד קשר עם המהלך. ממש לא מתאים לו. למרות הכל, השוער הטוב בעיר.
4. מתן בראשי - מסתמן כשחקן מצויין עם דומיננטיות, ניסיון והרבה הקרבה. בכלל, כל חוליית ההגנה נראתה איתו הרבה יותר טוב.
5. אוהד אדלשטיין - התחיל את המהלכים לשני הגולים באותה צורה. לקח כדור קצת אחרי עיגול האמצע, הטעה מגן של הפועל עם עקב, מסר לאמצע ומשם מהלך לגול. הנוכחות שלו על המגרש הביאה לדעתי לתנופה גדולה בחלק הקדמי.
6. רז שטיין - בגול נגח מדוייק וחזק, למרות שנגח מהמקום ולא תוך כדי תנועה, מהמקום לקרקע ובין השוער לבין הקורה לרשת. מסר מסירה גדולה לשי בחצי הראשון. מעבר לכך, הרבה לחימה והרבה תרומה גם בהגנה.
7. העונשין של שי - פגע בעמוד האחורי שתומך ברשת ומשם ניתז לחלק החיצוני של הרשת האחורית.
8. הגול השני - טעות ענקית של סמיה, שבמקום להשאיר את עומרי רון בנבדל נשאר איתו בקו אחד. הספרינט והגלישה שלו לכדור בבעיטה, ראויים להערכה. הרבה חלוצים לא היו מצליחים להבקיע גול כזה.
9. עופר - היה נראה המאושר באדם אחרי הגולים ובסיום. מגיעה לו מילה טובה, על ניהול משחק נכון, ובעיקר פגע בינגו עם חילופים מצויינים כשהכניס את אדלשטיין ועומרי רון שהכריעו את המשחק לטובת קטמון.

ועוד הערה קטנה, לא קשורה לשידור: אני הרבה שנים אוהד הפועל בכדורגל וכדורסל, ובמשך השנים יצא לנו שם של לוזרים (לצערנו די בצדק). אתמול, בהמשך למה שאנחנו כבר רואים מאז המשחק באום אל פאחם ולמעשה באופן כללי מיום הקמת המועדון הזה, קטמון הראתה ווינריות גדולה.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  18:57:06  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ניתוח מדויק של המשחק.
העידוד של הקהל והמפגן של הבריגדה היו מדהימים.
הכן הפועל ירושלים שיחקו טוב יותר לאורך המשחק.
תודה ענקית לעופר הצנוע על בחירה כמעט מושלמת של שחקני הרכש.
הניצחון מהווה את הווינריות של קטמון.
שלוש נקודות מפרידות בינינו כעת למקום הרביעי.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  19:09:35  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תוספת קטנה מובנת מאליה: הנחישות והמלחמה בהגנה של השחקנים שלנו היו מעוררות כבוד. אסף עזו גם ראוי לציון במשחק הכי טוב שלו. מתן בראשי אמרו אחרים. דור הלוי. מה נאמר - כווווולם
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  19:18:53  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי nachumco
שלוש נקודות מפרידות בינינו כעת למקום הרביעי.

אם אני לא טועה אנחנו רק שתי נקודות מהמקום השלישי.
זה לא ישתנה גם אחרי משחקי יום שני, אם כי יתכן שנרד מקום אחד בטבלה. בכל מקרה, נראה לי שעדיף שנמשיך להסתכל כלפי מטה ולא כלפי מעלה בשלב זה.
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  20:06:20  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש תקציר?
עבור לתחילת הדף

בוח בוח מנותק

95 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  20:35:38  הצג פרופיל שלח ל- בוח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד תגובה לאור השידור, אולי מובן מאליו: מישל דיין מפרשן את המשחק הזה? אמנם הפועל (ההיא) היו יותר טובים, אבל מבחינתו הייתה רק קבוצה אחת על המגרש
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  21:07:00  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה טוב יותר לראות משחק במגרש - מספר דוגמאות:
בשידור החוזר, השופט היה נראה בסדר - במגרש - הוא היה שופט מאנייק.
בשידור הפועל ירושלים נראו יותר טוב - במגרש - היינו טובים לא פחות.
בשידור ראו מייד שהכדור של שי פוגע ברשת החיצונית, במגרש ראינו, ממש ראינו את הכדור ברשת.
בשידור הם אמרו שהפועל ירושלים עם 4000 אוהדים - וקטמון עם 2000 - ואנחנו ראינו הפוך. אבל זה כי הם התבלבלו כנראה (או שהם מטומטמים, או שהם הוטעו)

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם שידור חוזר של המשחק נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07