משתמש |
רדיו קטמון ספיישל מחזור 11  |
|
רדיו קטמון
153 הודעות |
נשלח - 09/11/2013 : 19:31:09
|
תוכנית מיוחדת עם אורחים מיוחדים במינם, שמוליק קלישר, אלירן בן ברון ופיני בן נחום, אוהדי הפועל יקרים.
התכתשויות, רגש, צעקות, דרמה, אקשן ושירים נוגים של אהבה סביב הפועל ירושלים והמחזור ה11
לתוכנית המלאה: http://www.bit.ly/17TXvEF
האזנה נעימה!
|
|
PiniBN
22 הודעות |
נשלח - 09/11/2013 : 23:08:20
|
היה כיף. שיהיה להפועל ירושלים בהצלחה במחזור 11.
פיני. |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 10/11/2013 : 00:52:55
|
וואו, איזה תוכנית. כבוד עצום לגל וזוהר וכפיר ורדיו קטמון שהזמינו את נציגי הפועל-בלי-קטמון-ירושלים, לדיון בעצבים הכי חשופים של של רובנו. כל אוהד ירושלמי אדום חייב להקשיב לתוכנית ולהבין לאיפה הוא מגיע ביום שישי. כבוד גם לפיני ולחבר השני שהסכימו לבוא, וניצלו עד הסוף את נימוסי הארוח ואת רגשי האשמה (הלא מוצדקים) שיש לחלק ניכר מאיתנו כלפיהם. יש גם תחושה שבגלל שאנחנו הרוב, אנחנו צריכים להתנהג ביותר איפוק, ולא לשרוף את הגשרים. עד גבול מסויים ניתן את הלחי השניה, אבל ביום שישי הקרוב יאלץ כל אחד להכריע דרך איזה שער הוא נכנס לטדי - שער בבעלות אוהדים, או שער בבעלות השד יודע מי הגביר הבא. אפשר לחשוב, פיני, "שינינו את המטרה שלנו בדרך?!" - כן נכון, במקום להסתפק בהוצאת סאסי-יונה מהמשוואה, הוספנו את התחליף המתבקש, כדי שהמודל הדפוק לא יחזור על עצמו בשינוי אדרת (גמיש נניח?). כי כל פתרון טוב הוא לא רק להצביע על מה שמקולקל, אלא גם להציע תחליף מתקבל על הדעת. ומכיוון שהרעיון שלי, שנשב ביחד אנחנו והם באותו יציע ונעודד את בן רימוז' וסינגל, סלמן ושי, הוא בלתי ישים בעליל בשלב זה של חיינו, אני ביום שישי נכנס במזרחי או בצפוני ומעודד את שי אהרון ויתר הגיבורים שלי ומקווה בכל ליבי שקטמון תנצח. |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 10/11/2013 : 15:09:46
|
א. תוכנית נהדרת בעלת איכויות פריים טיים. ב. האוהדים של הפועל חיים בסרט. כדאי שייצטרפו למציאות. כולה כדורגל. ג. הרגש היחידי שמוציא מהם תשוקה ואנרגיה זו שנאה. מול סאסי ויונה הם לא היו גיבורים גדולים. ד. תוכנית מבדרת לאללה. |
 |
|
דותן716
143 הודעות |
נשלח - 10/11/2013 : 19:23:09
|
תודה לרדיו קטמון על תוכנית נהדרת כרגיל ומרתקת במיוחד. צר לי להגיד שאם בדיבייט או עימות בחירות עסקינן, יצאנו שידינו על התחתונה.
הערה הכרחית לכפיר חוג'ה: טענת בתוכנית כי האוהדים החדשים של קטמון מהווים מכשול להשגת המטרה המקורית לשמה הוקם המועדון, בכך שהם נותנים רוח גבית להנהלה לא להגיע לאיחוד. אתה מתעלם מכך שהקולות העיקריים הדוברים נגד איחוד הכולל חובות ובשבח הרוח החדשה שמביאה איתה הפועל קטמון ירושלים, הם דווקא האוהדים הוותיקים, הדור שהלך עם הפועל ירושלים יותר שנים מכולנו. |
 |
|
יוחנן728
342 הודעות |
נשלח - 10/11/2013 : 20:29:17
|
מעדכן פה שהתוכנית הנוכחית שברה שיא ועברה את התוכנית המואזנת ביותר עד כה, הראיון עם שי ששידרנו ב17.09.11! תמשיכו להפיץ ולשתף. אם אתם רוצים להאזין לתוכנית ההיא, ניתן לעשות את זה פה http://www.bit.ly/1ayYXIX :
|
 |
|
רדיו קטמון
153 הודעות |
נשלח - 11/11/2013 : 22:39:20
|
אולי הטובה שבתכניותינו, בטוח זאת שעבדנו עליה הכי קשה.
כיף שאתם שומעים. נראה שמעניין אתכם הדרבי. |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 11/11/2013 : 23:25:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רדיו קטמון
אולי הטובה שבתכניותינו, בטוח זאת שעבדנו עליה הכי קשה.
כיף שאתם שומעים. נראה שמעניין אתכם הדרבי.
וואלק. ברור שבלי התוכנית לא היה אפשר לדעת שמעניין אותנו ה"דרבי". 
וברצינות, ננצל את ההזדמנות להודות לכל צוות הרדיו על העבודה הקשה. אני מהמאזינים הקבועים, גם אם לרוב יוצא לי לשמוע את התוכניות באיחור. עדיין לא שמעתי את התוכנית,אולי כחלק ממנגנון ההדחקה שלי. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
יוחנן728
342 הודעות |
נשלח - 13/11/2013 : 11:36:39
|
מישהו עוד לא שמע? |
 |
|
רדיו קטמון
153 הודעות |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 20:17:52
|
בוא נראה אתכם מרימים תוכנית דומה היום עם אותם אורחים,זה לא היה נגמר בהתכתשויות |
 |
|
|
רדיו קטמון ספיישל מחזור 11  |
|